Een heel betrouwbaar bedrijf. Post.nl heeft de zending kwijtgemaakt of op een verkeerd adres afgeleverd. Bedrijfskleding.nl heeft zonder aarzelen direct nogmaals de bestelling verzonden. Echt top.... Mehr ansehen
Kleding gekocht, maar de geleverde maat klopt niet. De termijn voor terugzending is slechts 7 dagen. Voor terugzending is geen retourlabel beschikbaar. Kosten voor koper ook bij verkeerde maatvoeri... Mehr ansehen
In eerste instantie lang moeten wachten op een bestelling. Na 2 telefoontjes waarin beloofd was dat ik teruggebeld zou worden en wat niet gebeurde, nogmaals gebeld. Toen dhr Andre aan de lijn. Door de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Een heel betrouwbaar bedrijf
Echt top.
Kleding verkeerde maatvoering. Toch zelf terugsturen betalen.
Kleding gekocht, maar de geleverde maat klopt niet.
De termijn voor terugzending is slechts 7 dagen. Voor terugzending is geen retourlabel beschikbaar. Kosten voor koper ook bij verkeerde maatvoering. Terugzending kost ongeveer de helft van het terug te krijgen bedrag (bij verzending vanuit Belgie).
Snelle levering, Goede kwaliteit en een goede support
De service is zeer goed ik had een vraagje over een bestelling die ik wilde paatsen en de vogende dag kreeg ik meteen een antwoord waar ik zeer goed mee was geholpen.
De verzenden word ook zeer snel in orde gebracht en de levering is ook zeer snel.
De kwaliteit van de kleding is ook zeer goed ik heb nu al een paar bestellingen gedaan bij Bedrijfs-kleding.nl en altijd tevreden over de snelle verzending en de hoge kwaliteit van de kleding.
Voor de 4e keer weer gekozen voor…
Voor de 4e keer weer gekozen voor Bedrijfs-kleding.nl ik koop hier de medische witte broeken en tot nu toe geen kwaad woord voor het bedrijf alles loopt netjes zoals het moet gaan en de prijzen zijn hierbij ook nog eens heel redelijk !!
Truien in de verkeerde maten
Ik had 11 truien besteld in verschillende maten, maar toen ik de bestelling binnenkreeg zaten er van de 11 maar 3 goede truien bij in de goede maat en de rest waren allemaal maat S.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed
Prijs/kwaliteit verhouding is goed, de vesten die ik heb besteld zijn goed van kwaliteit ook de logo’s die er opgedrukt zijn.
Ik had besteld en na het lezen van de…
Ik had besteld en na het lezen van de reviews hield ik mn hart vast; echter juiste maat en snel geleverd.
Opgepast fraude
Opgepast! Frauderend bedrijf. Houd zich niet aan de wet. Veel geld aan kwijtgeraakt. Dang
Bedrijfs-kleding.nl --> Mijden!
Webzak.nl --> Mijden
Mien BV --> di Mijden!
Waardeloos
Bij mij waren ze goed met bestellen en bezorgen, maar zodra er bedrukking erop komt zijn ze waardeloos! Binnen 1 week kwam de bedrukkingen eraf. Klachten afhandelen gaat niet, ze negeren je gewoon.
Onbetrouwbare partij
Onbetrouwbare partij! In maart een bestelling geplaatst van bedrukte t-shirts en bodywarmers. De bodywarmers bleken veel te groot (verkeerde maat ontvangen) en zijn teruggestuurd naar de leverancier. Vanaf dat moment verschuilt bedrijfs-kleding.nl zich achter hun leverancier en weigeren mee te werken aan een oplossing. Wij willen een restitutie of het juiste artikel ontvangen. Nu hebben we betaald voor bodywarmer die we niet eens in ons bezit hebben. Klantenservice is slecht bereikbaar, ze zeggen terug te bellen maar doen dit nooit en zijn heel onvriendelijk.
BESTEL HIER NIET!
Wij voelen ons ronduit opgelicht door dit bedrijf. Bodywarmers besteld, maar door een productiefout zijn deze veel te groot gemaakt. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, werden we met valse beloftes afgescheept en vervolgens compleet genegeerd.
We werden doorgestuurd naar hun leverancier, telefoons werden botweg opgehangen en er is totaal geen oplossing of compensatie geboden. Uiteindelijk staan we 6 maanden later zonder bodywarmers en geen geld.
Dit bedrijf is absoluut onbetrouwbaar en behandelt klanten respectloos. Trap hier niet in en bespaar jezelf de ellende.
PAS OP!
PAS OP!! HIER NIET BESTELLEN!! Maatvoering klopte voor geen meter. Dit bedrijf (Tram Anh én Lonnie) nemen nul verantwoordelijkheid, schuiven af op de fabrikant en laten ons maanden wachten zonder enige updates van hun kant. Ik moest er elke keer zelf achteraan bellen, ondanks beloofde terugbelverzoeken. Het laatste telefoongesprek gooide Lonnie de hoorn erop, absoluut respectloos. Bestel hier NIET!
Opgelicht!
Ze komen hun beloftes niet na. Kleding besteld wat te groot viel. Eenmaal teruggestuurd en zij willen het geld niet terugstorten…
Simpelweg tragisch
Simpelweg tragisch, dit bedrijf... Kleding besteld, tshirts prima, maar het formaat van de bodywarmers klopte voor geen meter. Het feit dat de maten van de bodywarmers niet kloppen heeft bedrijfskleding toegegeven en per email aan ons bevestigd. Nu dik een half jaar verder, ook na het terug sturen van de bodywarmers, blijft contact met dit bedrijf vrijwel onmogelijk, en wanneer er contact is, blijven ze zeggen dat het een probleem is met de leverancier en ze er dus niks aan kunnen doen. Wat belachelijk! Stort het geld gewoon terug. Wat kinderachtig.
Ik ben zo boos op deze zaak dat ze die…
Ik ben zo boos op deze zaak dat ze die jas gewoon terug sturen naar mij had deze in de winter besteld dus de zaak zij dat het een jas met voering was en warm zou zijn toen ik deze binnen kreeg bleek dit een heel dun jasje te wezen toen heb ik deze zaak gelijk in het begin laten weten toen ik die jas binnen kreeg gelijk aangegeven en gezegd heb dat ik dit niet accepteerde toen ik die jas binnen had en stuurde deze terug paar weken stuur deze zaak die zelfde jas gewoon terug volgens mij hebben dan een bord voor je kop waarschuw mensen ga niet met deze zaak in zee mijn 188 euro zal ik niet terug zien je mot je doodschamen dat je zo met mensen omgaat ASO
Ik denk gewoon een bedrijf die bij ali…
Ik denk gewoon een bedrijf die bij ali besteld vanwegge de levertijd.
Gewoon een paar onderhandschoentjes besteld maar verzendtijd pas 25 febr terwijl ik op 14 febr besteld hebt.
Bedrijf reageerd ook niet op al die slechte rewies hier dus .
Maat die ik besteld hebt niet geleverd,sturen een andere maat gaat maar niet reclameren gezien de reakties hier wat veel moeite kost.
Jammer van mijn geld 12.00 euro.
Geen contact te krijgen
Al snel onverklaarbare vlekken in mijn tuniek. Dat is al 1, maar er lijkt ook gewoon geen contact meer met het bedrijf te krijgen. Ik heb namelijk nog steeds geen reactie op mijn eerste mail van 3 juli (!!) en mijn rappel van 26 juli ontvangen.
Hier niets bestellen
Hier niets bestellen. Je betaald, maar sturen niets op. Zeggen telkens dat ze het onmiddellijk zullen opsturen maar doen het niet. Je krijgt wel een track en tracenummer van GLS, maar als je er dan op klikt, krijg je te zien dat je pakket nooit overgedragen werd aan GLS. Ze liegen dat ze zwart zien. Zeggen de ene keer dat het verstuurd is, de volgende keer is het in het magazijn blijven liggen of is het te druk, maar telkens zeggen ze dat ze het dezelfde dag zullen versturen. Altijd maar leugens en excuses, maar je gekochte goederen krijg je niet. Je geld dan maar terugkrijgen lukt ook al
niet. Pure oplichters. Pure diefstal.
FUNIME op BOL.COM
Besteld bij bol waar ze onder funime te boek staan te weing geleverd gekregen moest het maar uitzoeken met bol nasturen was geen optie ik zeg dan gaan ze retour dat kon mevrouw weinig schelen dat moest ik dan maar doen bij deze dan RETOUR
Verkeerde Tshirts opgestuurd
Verkeerde Tshirts opgestuurd, na lange wachttijd, moest betalen voor retourzending en voor de verzendkosten van de oorspronkelijk bestelde juiste Tshirts
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.