Bedrijfs-kleding.nl Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel betrouwbaar bedrijf. Post.nl heeft de zending kwijtgemaakt of op een verkeerd adres afgeleverd. Bedrijfskleding.nl heeft zonder aarzelen direct nogmaals de bestelling verzonden. Echt top.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS OP!! HIER NIET BESTELLEN!! Maatvoering klopte voor geen meter. Dit bedrijf (Tram Anh én Lonnie) nemen nul verantwoordelijkheid, schuiven af op de fabrikant en laten ons maanden wachten zonder enig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kleding gekocht, maar de geleverde maat klopt niet. De termijn voor terugzending is slechts 7 dagen. Voor terugzending is geen retourlabel beschikbaar. Kosten voor koper ook bij verkeerde maatvoeri... Mehr ansehen

1. Geschäft für Schutz- und Arbeitskleidung

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grote bestelling, kwalitatief goede en aangename sweaters

Ik bestelde een aardig grote hoeveelheid dezelfde sweaters, voor zowel mannen als vrouwen. Desondanks was de bestelling snel compleet en kreeg ik al snel de bevestiging dat de bestelling verzonden was. Vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending en bezorging, zodat ik precies wist wanneer ik de bestelling kon verwachten. Ook waren de mannelijke modellen goed te onderscheiden van de vrouwelijke, door de duidelijke vermelding in het label. De kleur was nog mooier dan op de afbeelding op de website, de maten kwamen goed overeen met hoe het was ingeschat, de sweater zit heel aangenaam en de kwaliteit is goed. Al met al, een hele fijne ervaring. Een volgende keer hoef ik niet lang te zoeken naar geschikte sweaters.

25. August 2022

Ik wilde polo shirts

Ik wilde polo shirts, zoals ik jaren eerder al hier gekocht had. Die waren uit assortiment maar met hulp goede vervangers gevonden.

1. Juli 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk om te bestellen

Makkelijk om te bestellen. Duurde helaas erg lang voordat het binnen was. De eerste zending hebben we terug gestuurd(was te groot). Moest binnen drie dagen. Zending tot op heden nog niet binnen gekomen en kwijt bij PostNL.

6. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede labjas

Goede labjas gekocht hier. Perfect voor mijn practica op school. Vond alleen de levertijd tegenvallen.

20. September 2022

retourneren werkbroek

Ik had een werkbroek besteld, passte niet, ik wilde de broek terugsturen, mocht niet, omdat het outlet was. Had ik niet gezien. Dus ik stelde voor de verzendkosten zelf te betalen, geen antwoord. Als je van oldschool klantvriendelijkheid houd moet je bij dit bedrijf zijn. Gewoon zeer schlecht, echte afrader dit bedrijf

15. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 paar veiligheidschoenen besteld en…

3 paar veiligheidschoenen besteld en betaald. Deze waren uiteindelijk niet meer verkrijgbaar. Heb wel zelf een paar telefoontjes gedaan, maar alles is in orde gekomen en heb zelfs mijn centen ook vrij vlug terug ontvangen. Eerlijk ik was echt bang door alle negatieve comments te lezen, maar voor mij is alles vrij vlot afgehandeld.

23. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 woord. En dat is drama.

Het is jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven. Wat een onwaarschijnlijk drama bedrijf.

Op 12-12 kleding besteld hier. Dit was mijn 3de order bij dit bedrijf. Ik weet eigenlijk niet waarom want de eerste 2 keer was ik ook niet 100 procent tevreden.

De levertijd van de bestelde artikelen was 5 tot 10 werkdagen. Nou ging ik er al een beetje vanuit dat dit iets langer zou duren door feestdagen en zo. Op 3 januari vanuit mezelf maar een meailtje gestuurd waar de spullen bleven. Hierop kreeg ik te horen dat de producten vertraagd zijn tot 21-02. Hier was ik niet heel blij mee, maar na het zoeken naar alternatieven die er niet waren toch maar besloten te wachten. 3 maanden later maar weer een mail gestuurd waar de producten blijven. Nu krijg ik te horen dat het pas eind mei wordt. Terwijl de levertijd op de site nog steeds 3-6 werkdagen is.
Gedurende de afgelopen 4 maanden moet ik er non stop zelf achter aan mailen. Vanuit hun komen er geen updates. Totaal geen klantvriendelijkheid. Inmiddels een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil, maar helaas ook hier geen reactie op. De woorden service en klantvriendelijkheid komen niet voor bij dit bedrijf.

Dus als je kleding nodig hebt bestel dan lekker ergens anders.
Zoek je een bedrijf waar je je geld naar over kunt maken omdat je teveel geld hebt en er vanaf moet dan kun je rustig hier bestellen.

31. März 2022

NIET BESTELLEN!!!

In oktober lab jassen besteld, zouden op voorraad zijn. Na een maand niks ontvangen dus aan de bel gehangen om navraag te doen. Levering liet langer op zich wachten, of we nog even geduld hadden.
Na diverse keren bellen voor een update de order geannuleerd. Ruim 2 maanden wachten op iets dat je niet gaat krijgen is te lang.
Meteen gevraagd het betaalde bedrag teruggestort te krijgen, gaan we doen zeiden ze.
Heb nu al 3 x gebeld omdat het geld nog steeds niet teruggestort is.
Mijnheer Reinke zou het uitzoeken en mij na een uurtje terugbellen, niet dus. Telefoon wordt ook niet meer opgenomen, komt eerst in de wachtrij en daarna moet je de voicemail maar inspreken.
We zijn nu ruim 5 maanden verder en worden nog steeds aan het lijntje gehouden.

Mijn advies: Bestel hier niks!!!!!

15. März 2022

niet verzonden - geen terugbetaling

Tijdens corona had ik FFP1 maskers besteld.
Snel werd duidelijk dat deze niet meer leverbaar waren wegens hoge vraag.
Bij navraag werd bevestigd dat dit zeker nog zou verstuurd worden, als de voorraad terug werd aangevuld.
Dit is nooit gebeurd.

Een terugbetaling ook niet - omdat volgens hun systeem de verzending wel gebeurde

27. Dezember 2021

begin november 2 broeken besteld

begin november 2 broeken besteld. na een week nog niet ontvangen. hierover gebeld, bestelling zou week later zeker worden uitgeleverd. niet dus. week later weer gebeld, broeken zouden 'binnen' zijn en binnen paar dagen worden geleverd. wederom niet dus. weer gebeld, weer hetzelfde verhaal, en weer niet ontvangen.
vervolgens klacht ingediend, nul antwoord. weer mail gestuurd met voorstel om bestelling te annuleren als niet direct kon worden geleverd, of me te laten weten wanneer ik bestelling zou kunnen verwachten. vandaag 14-12 creditnota ontvangen zonder enige toelichting of wat dan ook

14. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 maanden geleden jasjes en rokken…

4 maanden geleden jasjes en rokken besteld. Duurde heel lang voordat die op voorraad waren dus een keer gebeld en ze stuurden andere jasjes toe. Ik zou het geld van de rokken terug krijgen. Ik heb zelf 5 keer gebeld; geen resultaat. Mijn vriend laten bellen, zeker wel 8 keer, en nog steeds geen geld. Waardeloos, ik krijg mijn geld gewoon niet terug!!

2. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer zeer Zeer slechte ervaring!

Zeer slechte ervaring!! In juli een jas besteld, bleek te groot dus geroutineerd. Na 3 maanden nog geen kleinere maat ontvangen. Na 7x gebeld te hebben met de vraag of het geld terug gestort kan worden, werd ik keer op keer afgewimpeld. De man aan de andere kant van de telefoon klinkt altijd vriendelijk maar tot op de dag van vandaag niets op de rekening! Vreselijk bedrijf!!! Trap er niet in

29. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie lang moeten wachten…maar uiteindelijk zeer goed geholpen.

In eerste instantie lang moeten wachten op een bestelling. Na 2 telefoontjes waarin beloofd was dat ik teruggebeld zou worden en wat niet gebeurde, nogmaals gebeld. Toen dhr Andre aan de lijn. Door deze meneer keurig geholpen. Heeft mij diezelfde dag weer teruggebeld met een prima oplossing voor aan ander iets duurder jasje waarvan zij dan de extra kosten voor hun rekening namen. Jasje werd keurig na 2 werkdagen bezorgd. Uiteindelijk dus prima service!!

27. Oktober 2021

Eind januari jasjes besteld

Eind januari jasjes besteld. Waren niet leverbaar. In april geannuleerd en wacht nu al maanden op gled. Op email word niet gereageerd en bellen word vanalles beloofd. Ondertussen zijn we alweer bijna 6 maanden verder en nog geen bedrag ontvangen.
Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden.

10. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr