Reinkebedrijfskleding Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Dit zijn geen oplichters!!!!!!!

Ik had een bestelling geplaatst maar na enkele dagen nog geen track en trace ontvangen. Toen ik ging googlen naar reinke kwam ik tot mijn schrik een een paar negatieve recensies tegen en dacht dat heb ik weer. Toch maar een email gestuurd naar het bedrijf en kreeg van een meneer genaamd André een hele nette email terug. Door alle drukte door het starten van opleidingen en het aanleveren van kleding duurde het wat langer. Maar hij beloofde me dat mijn bestelling begin van de week werd verzonden. En inderdaad vandaag kwam mijn bestelling aan. Zoals beloofd. Dus mensen.....lees buiten de negatieve ook vooral de positieve recensies. Dikke 10+ voor Reinke

8. September 2026

Fijne service

Fijne service. Helaas had ik de verkeerde maat besteld en had met spoed een zorgjasje in de goede maat nodig. Telefonisch contact gehad en ze hebben direct een jasje in de goede maat ingestuurd zodat ik deze optijd binnen had (ik mocht later het jasje met de verkeerde maat terugsturen)! Super fijne service.

9. Dezember 2025

JE WORDT OPGELICHT

JE WORDT OPGELICHT! NIET BESTELLEN, JE KRIJGT NOOIT IETS BINNEN EN ANTWOORDEN DOEN ZE NIET!!!!!

27. März 2023
Reinkebedrijfskleding-Logo

Antwort von Reinkebedrijfskleding

Goedenavond u beschuldigd ons van oplichting, svp telefonisch contact (030-2800603) met ons opnemen zodat wij u misschien kunnen helpen. Wij zijn geen oplichters!! Met vriendelijke groet, André Reinke

NIET KOPEN!!!

Ik zie helaas dat ik met mijn beoordeling voor een groot deel onder gelijken ben.
Reinke is een tranendal. Kleding besteld, wordt niet geleverd. Als we bellen wordt door een glibberige Andre en Stefan steeds van alles beloofd, maar nooit nagekomen. Terugstorten van het bedrag idem natuurlijk. Mails worden steevast niet beantwoord.
Een keten van leugens is ons deel.
Onbeschoft gewoon. Als wij zo ons geld bij elkaar zouden moeten harken was het snel klaar!
NIET KOPEN BIJ REINKE BEDRIJFSKLEDING!

16. Mai 2022

3 april jasje besteld bij reinke bedrijfskleding

3 april jasje besteld,bij reinke bedrijfskleding nooit gehad veel telefoontjes, op mail krijg je zowieso geen antwoord. Half mei geannuleerd en zou mijn geld teruggestort worden. Nou tot op heden niets. Mensen bestel niet bij reinke bedrijfskleding het zijn oplichters.

9. Juni 2021