Een heel betrouwbaar bedrijf. Post.nl heeft de zending kwijtgemaakt of op een verkeerd adres afgeleverd. Bedrijfskleding.nl heeft zonder aarzelen direct nogmaals de bestelling verzonden. Echt top.... Mehr ansehen
PAS OP!! HIER NIET BESTELLEN!! Maatvoering klopte voor geen meter. Dit bedrijf (Tram Anh én Lonnie) nemen nul verantwoordelijkheid, schuiven af op de fabrikant en laten ons maanden wachten zonder enig... Mehr ansehen
Kleding gekocht, maar de geleverde maat klopt niet. De termijn voor terugzending is slechts 7 dagen. Voor terugzending is geen retourlabel beschikbaar. Kosten voor koper ook bij verkeerde maatvoeri... Mehr ansehen
In eerste instantie lang moeten wachten op een bestelling. Na 2 telefoontjes waarin beloofd was dat ik teruggebeld zou worden en wat niet gebeurde, nogmaals gebeld. Toen dhr Andre aan de lijn. Door de... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
- www.bedrijfs-kleding.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Geen ster waard
Als ik 0 sterren kon geven had ik dit gedaan....Mensen , voor je hier besteld LEES goed alle voorwaarden door!! Heb je dat gedaan dan kun je nog meer geld inleveren omdat je kleding niet netjes genoeg hebt terug gedaan.....ook al gooit de post tegenwoordig met pakketjes, dan nog kun je 15 euro inleveren. Op het einde van de rit krijg je 100 euro minder terug dan je aan een order betaald hebt. Echt PAS OP voor je hier besteld. Schandalig bedrijf dat ZELF eens moet leren om alles optijd te sturen!! Ik ben vanaf maart met een order bezig waarvan ik geld terug moet krijgen. NU pas heb ik het terug....maar dan 100 euro minder. Tja, gemakkelijk verdienen toch?????
Particulier 12 artikelen besteld…
Particulier 12 artikelen besteld België.
1. Levering
De artikelen werden de tweede week na het plaatsen van de bestelling geleverd zoals meegedeeld via de website en per e-mail.
2. Verpakking
Geen overbodige verpakking.
3. Productkwaliteit
De bestelde goederen kwamen overeen met wat ik had besteld.
4. Website
De informatie is duidelijk en transparant.
Opmerkingen
1. Het klopt dat merken zoals BP "groter uitvalt" zijnde het uiteinde van de internationale confectiemaat. Dit zou men kunnen opvragen aan BP/producent en vervolgens op de website plaatsen.
2. De levering is inderdaad de tweede week na de bestelling, echter is men ook duidelijk en informatief hierover.
3. De kleding zijn van kwalitatieve producenten, hoewel "fancy" verpakking ontbrak was de kwaliteit hoog en het materiaal (type katoen) zoals beschreven.
4. Er werd 1 artikel geannuleerd en stond vermeld op de verzendlabel.
5. De recenties omtrent verkleuringen "color bleeding" is in de E.U. uitzonderlijk omdat textiel moet voldoen aan ISO waarden zoals ISO105. Goede materiaal materiaalkeuze en reinigen ervan kan men misschien ook nog aangevuld worden, zijnde duurzaamheid van de kleding te behouden.
Mijn ervaring was alvast positief april 2024; waarvoor dank!
bijna alles is misgegaan
bijna alles is misgegaan. De proefdruk was niet goed, dus tot 3 x aan toe aangegeven wat er niet goed was. Duurde al weken. Vervolgens moest ik er achteraan wanneer het eindelijk geleverd werd. Polo's waren prima maar de fleecejassen veel en veel te groot terwijl ik L had besteld kwam dit overeen met XXL. Daarover werd gezegd dat zij dat nog nooit eerder hadden gehoord en omdat het al bedrukt was konden zij dit niet terugnemen. Had ook nog 2 kleinere pasmaten besteld maar ook dat duurde weer langer als toegezegd. Ik had ze voor een bepaalde datum nodig dus dat gingen ze niet meer redden. Dus uiteindelijk maar gezegd dat ze wat betaald was moesten sturen en voor de rest een credit. Dat was ook een maand geleden! Nog geen credit of geld gezien!
wanprestatie
we hebben diverse kleding aangeschaft waaronder polo's en t-shirts echter na 2 x gebruik gingen deze al verkleuren , klacht gemeld . , hierna heeft het 7 maand geduurt voor er een uitslag kwam van dit bedrijf , nu was het zo dat deze bedrijfskleding verkleurd omdat er gezweet wordt in de kleding, gezien wij een buitenberoep hebben en dr wel eens gezweet wordt kunnen we dus geen bedrijfkleding van dit bedrijf aantrekken want je mag niet zweten in de kleding, want dan gaat het verkleuren, kleding wordt dan ook niet vergoed door dit bedrijf , ik doe dr geen zaken meer mee , als er problemen zijn geven ze niet thuis . en kan je fluiten naar een oplossing.
Alles ging vlotjes
Alles ging vlotjes. De geleverde Afwasschorten waren van prima kwaliteit,
Het is een heel goede kwaliteit t shirt…
Het is een heel goede kwaliteit t shirt sterk stevig en blijft goed in de was. En het is voor een heel goede prijs
Goede prijs/kwaliteit maar nog nooit…
Goede prijs/kwaliteit maar nog nooit binnen de tijd verstuurd.
Wij bestellen er al een aantal jaar kleding voor het personeel en de kwaliteit / prijs verhouding is goed.
Maar er staat altijd een levertijd bij die nog nooit in al die tijd is na gekomen. 9 van de 10 keer is het 'op voorraad' en wordt het binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. na 2 werkdagen krijg je bericht dat het op de 5e werkdag verstuurd gaat worden, maar op de 6 werkdag krijg je bericht dat het is aangemeld bij de pakketdienst maar op de 7e en 8e werkdag heeft de pakketdienst nog steeds niets ontvangen.
Dit is elke keer weer en daar wordt je echt moedeloos van. zet dan gewoon op je website, duurt 2 weken. dan weet je waar je aan toe bent maar ze blijven maar volhouden aan die 3 tot 5 werkdagen.
Ik wil niet weten hoe lang iets gaat duren op het moment dat ze het niet 'op voorraad' hebben.
Niets bestellen. Bij retour kun je fluiten naar je geld
Het zal vast dat wanneer je bestelling goed is, je tevreden bent over dit bedrijf. Maar als je bestelling niet naar wens is en retour gaat kun je fluiten naar je geld. Na 3 x bellen (staan je telkens zeer vriendelijk te woord) en gezegd dat ik er klaar mee ben en anders andere stappen ga ondernemen, een klein bedrag van mijn betaalde rekening terug gestort gekregen. Ze hebben 148,- van mij ontvangen, en ik krijg net 53,54 terug gestort.
Waardeloze bedrijfskleding
Waardeloze bedrijfskleding.
Bedrukking goedkope plastic troep, niet wasmachine bestendig. Kleding kwam van een nog giedkopere leverancier want geen waslabel en panty's zijn dikker.
Zou in April mijn geld terug krijgen maar grote mond, bedreigingen en geen geld!!!
2.420 van mij gestolen!!!
Slechte service
Op de site redelijk leuke prijzen, had een bestelling geplaatst wordt er maar de helft verzonden
Heb daarop een mail gestuurd blijkt dat ze het andere hebben geannuleerd zonder het te melden
Wordt ook niet meegedacht om het te vervangen voor een vergelijkbaar item
Betaal nu dus 7,- verzendkosten voor een item van 22,-
Als je dat aangeeft snappen ze het niet eens
Ik heb geen goede ervaring...
De beste tshirts voor een juiste prijs
Fruit of the,draag ik al vanaf 1977 en het zijn geweldig mooie sterke en fijne katoenen tshirts en blijven goed
Toppie
Goede site, snelle levering van de werkkleding.
Kleding was snel geleverd
Kleding was snel geleverd, en de kwaliteit is uitmuntend! Zeer tevreden over het design, en lekker basic zodat je gemakkelijk je eigen design ervan kan maken.
Wij zullen zeker hier vaker een bestelling plaatsen!
SUPER SLECHTE KLANTENSERVICE
UPDATE: Medewerker 2 heeft zojuist een slechte review achtergelaten op Google bij mijn persoonlijke kleine onderneming. Deze meneer heeft nog nooit een product bij mij af genomen! Zo zie je maar weer hoe Bedrijfs-kleding.nl om gaat met kritiek.
Super slechte klantenservice. De kleding zelf is afkomstig van diverse grote merken, niks mis mee dus. Tot dat je vraagt of Bedrijf-kleding.nl er iets op wilt printen! Lukt het ze niet? Pech gehad. Het was dan je eigen fout en je zal geen ene rooie cent terug zien.
Bestanden aangeleverd voor een bedrukking maar De kleuren komen niet overeen met het aangeleverde bestand.
Kan gebeuren natuurlijk! Even een mailtje sturen om een ander printje erop te drukken. De medewerker in kwestie was het ook eens met mij. Hij heeft zelf gezien dat er iets niet klopt aan de bedrukkingen. Na +- 3 mislukte proef bedrukkingen verder, op 07/11/2022 een telefonische aanvraag gedaan voor een restitutie voor het print bedrag, vervolgens even ook op de mail gezet ter bevestiging (printen kost extra bij de kleding).
1 maand verder: 03/12/2022 nog steeds geen reactie dus nog een mailtje gestuurd.
05/12/2022 een mailtje gekregen van een andere medewerker. Ik leg deze meneer uit dat ik het bestand heb aangeleverd zoals is gevraagd, in CMYK formaat evenals de CMYK kleur codes die persoonlijk zijn aangevraagd voor de proefdrukken omdat hun machines daarop werken. Daarnaast heb ik ook nog de kleurenpallet erbij gestuurd.
Meneer verteld mij dat dit niet klopt en dat het een ander bestand is wat ik heb aangeleverd, daardoor lijkt het voor mij anders wanneer het bedrukt is.
Medewerker 1 heeft persoonlijk gezien dat de bedrukkingen niet kloppen ondanks de aangevraagde codes waarop hun machines werken. Vooralsnog krijg ik van medewerker 2 te horen dat het mijn eigen fout is?
08/12/2022 Telefonisch contact op genomen. Medewerker 2 is niet op kantoor.
12/12/2022 Weer telefonisch contact opgenomen toen kreeg ik medewerker 1 aan de lijn. Die vertelde me dat medewerker 2 niet vaak op kantoor is maar het contact tevens liever via de mail wilt behouden.
Prima, geen probleem. Even afwachten dus.
16/12/2022 nog niks gehoord dus weer een email verstuurd.
Tot op heden geen reactie gekregen.
Nogmaals: kleding is top maar bedrukkingen en de klantenservice daarna is bar en bar slecht.
ontzettend hard opgelicht
ontzettend hard opgelicht
ze zeggen op de website dat het in voorraad is maar dat is het niet, vervolgens geven ze je pas na weken je geld terug. NIET KOPEN HIER
Veek keus in prima kleding. Ook prima in verzenden.
Prima keus in goede kleding.
Broek besteld niet gekregen
Broek besteld. Na drie weken niets gekregen. Bedrijf is onbereikbaar. regageren niet op mails. telefonisch niet te bereiken. Dit soort bedrijven geven internet een slechte naam.
Goede kwaliteit en super klantvriendelijk geholpen per mail!
Naast dat de artikelen die ik besteld heb gewoon van goede kwaliteit waren, ben ik ook super goed geholpen. Ze reageren snel per mail en zijn erg klantvriendelijk!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.