Flinke folk hele vejen rundt som vil det bedste, men tilgængeligheden - både telefonisk og på mail - er KATASTROFALT dårlig. Man bliver ikke ringet op selvom man vælger den mulighed og mails besvar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde min Cupra på skadecenter for at få lavet skade for og bag, god service i indskrivning af skadecenter chef, og rigtigt flot stykke arbejde af pladesmeden.
Efter påkørsel af sidespejl, som hurtigt skulle fikses inden ferie, tog værkstedet hurtigt bilen ind. Selvom jeg kom dumpende uden aftale, fik Bjarne på ingen tid sat et nyt sidespejl på, oprettet ska... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I påstår at have en bedre optagelse, der viser, at jeres ansatte ikke overfalder/udøver vold/laver røveriforsøg. Vis den og skab tillid! Ellers ligner det blot, at I dækker over en voldsparat psyk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Hovedvejen 193 , 2600 , Glostrup , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Vi var ude for at se på forskellige biler og vi talte med en sælger som var super behagelig. Vi nævnte for ham at vi også ville se andre mærker andre steder, men måske komme igen. Der respekterede han, og ligeledes talte også pænt om konkurrenterne.
Vi kom retur senere og det gjorde vi pga den service som vi havde fået, og selvfølgelig også fordi vi kunne lide den bil som vi havde set på. Men service betyder meget, og han gjorde et super godt stykke arbejde.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hurtig levering og fin service af Allan Schou i forbindelse med leasing af min ID.4. Der blev hurtigt fulgt op på, om jeg er tilfreds og tilbudt hjælp til diverse funktioner, der kan være svære at overskue fra starten.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Fik repareret en defekt p-sensor på min leasede ID.3 hos VW Glostrup. De hævdede, at skaden skyldtes et stenslag, men jeg kunne ikke selv se nogen tegn – jeg vaskede bilen og undersøgte den nøje. Der blev heller ikke fremlagt nogen dokumentation, hverken billeder eller rapport, der underbyggede påstanden.
Jeg kontaktede dem to gange og fik lovning på, at værkstedet ville ringe mig op – det skete aldrig.
Da jeg hentede bilen, spurgte medarbejderen: “Hvad skal vi gøre med regningen?” Jeg forklarede, at det er en leaset bil og dermed dækket af Service & Reparation. De svarede: “Så sender vi den dertil.” Alligevel modtog jeg en time senere en regning pr. mail – uden forklaring og stadig uden dokumentation for skaden.
Jeg har tidligere haft en god oplevelse med VW Glostrup, men denne gang var det desværre både skuffende og uprofessionelt.

Fantastisk god service hos VW Glostrup
Vi følte os straks velkomne og imødekommet. Otto gav os en super oplevelse – professionel, hjælpsom og virkelig god til at forklare alt om vores første elbil Vw ID3. Tak for en topservice :)

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Meget professionel og kompetent service, god rådgivning og særdeles god service i forbindelse med levering.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
God og venlig betjening og super god kundeservice samt hurtig tilbagemelding ved opfølgende spørgsmål.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Kan klart anbefale Nigel Kelly VW Amager, bedste sælger jeg har mødt, følger op flere år efter 💪🏻

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
En positiv og god oplevelse. Otto er en fantastisk god sælger, meget sød, venlig og hjælpsom.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi ville lease en VW ID3 og blev taget godt imod af personalet hos Volkswagen Glostrup. En ung mand viste os bilen og tilbød en prøvetur.
Da beslutningen var taget, var det Allan Schou der betjente os. Allan svarede kyndigt på vores eventuelle spørgsmål og var aldeles serviceminded under hele forløbet. Der blev aftalt leveringsdato og bilen var klar til levering FØR den aftalte dato, så der var intet at klage over. Vi kan kun anbefale at handle her.

Fik udskiftet frontparkerings sensor på 53 min mens jeg ventede

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har været kunde hos VW i mange år og er godt tilfreds med min Golf Sportsvan. Et større problem dette seneste halvår har imidlertid været en fuldstændig kaotisk behandling af dæk ved dækskifte. Dette skete efter måneders forsinkelse først hos VW Gladsaxe, derpå blev udskiftningen flyttet til VW Glostrup, hvor jeg normalt ikke er kunde. Jeg havde undervejs en fornemmelse af, at man reelt ikke lige vidste, hvor mine sommerdæk befandt sig. Undskyldningen var hver gang, at man havde skiftet dækhotel! Endelig - efter at have bestilt tid i januar - fik jeg skiftet til sommerdæk den 20. maj. Men så meget desto værre. Tilfældigvis har jeg i dag den 30. juni fået synet min bil, og her har det vist sig, at venstre fordæk slet ikke var fastspændt og var i stor risiko for at falde af! Venstre bagdæk var heller ikke tilstrækkeligt fastspændt!!! Jeg har desværre allerede svoret aldrig at benytte mig af VW Glostrup igen, så den trussel er overflødig nu. Jeg vil derfor kraftigt advare mod et værksted, som tager så lemfældigt på kunders sikkerhed. Jeg kan af Trustpilot se, at jeg ikke er alene om en oplevelse af denne art.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Fra vi trådte ind til vi 3 måneder senere kørte ud med en lækker ID4 (helt bevist farvevalg, derfor venteriden) har vi kun oplevet en meget kompetent og professionel kontakt. Så tak til Allan Schou/Glostrup, der nu har beriget os med en ny bil. Her kommer vi gerne igen. Forventningen er høj ift værkstedsteamet, når den tid kommer😅
God sommer også gensyn
Steen & Sussi

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Virkelig en positiv og god oplevelse at komme til Volkswagen i Glostrup.
Følte os virkelig velkommen, alle var søde og rare, meget hjælpsomme.
Otto er en fantastisk god sælger, meget sød og mega hjælpsom, fik den bedste service.
Otto var klar over dette er vores første el-bil, han tog sig god tid til at forklare det hele og mere til.
Otto du er og bliver en god sælger som vi godt kan li.
Tak for dig - fortsæt det gode arbejde.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Der skal lyde et kæmpe tak til Søren fra VW Glostrup. Et virkelig behageligt og professionelt menneske, som hjalp mig fra start til slut. Jeg sender min varmeste anbefaling til jer som skal købe eller lease bil.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi vil meget gerne anbefale
vw-Glostrup og særligt deres
sælgerteam .(vi har ikke mødt deres mekanikkerteam endnu, men de er garanteret også dygtige ;-) )
Vi var så heldige at blive betjent af Nicklas og det var helt igennem en super købsoplevelse.
Nicklas kom med mange gode og konstruktive input , så vi fik lige den bil der passede til vores behov
Kan kun varmt anbefale både firma og personale.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har netop købt en VW T-Roc hos VW Glostrup, og hele forløbet var helt i top – takket være Otto! Fra første kontakt til levering af bilen spillede alt bare. Otto var super professionel, hjælpsom og en virkelig sød og imødekommende gut. Han var altid tilgængelig – både på telefon og mail – og sørgede for, at jeg hele tiden følte mig tryg og godt informeret. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis du overvejer at købe bil hos VW Glostrup – spørg efter Otto, kanon fyr!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hentede idag vores nye bil hos Henrik i VW Glostrup. Sjældent har vi oplevet en så engageret, ærlig & rettidig person. Hele vejen igennem forløbet fra testkørsel, opklarende spørgsmål undervejs og til overlevering har Henrik bare været super professionel og imødekommende. Vi kunne ikke ønske os en mere tryg oplevelse med køb af bil. Du er målestokken for hvem Semler bør spejle sig i.!
Går i med tanker om køb af bil, så kontakt Henrik og i vil få en fantastisk oplevelse. De varmeste anbefalinger til Henrik..
Tak for handlen Henrik, det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler med dig.!
Venligst Natalia & Casper

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos VW Glostrup. Allerede fra første møde blev jeg taget godt imod, og sælgerne var dygtige til at komme med relevante forslag og løsninger der matchede mine behov. Det skabte en tillidsfuld stemning, som gjorde købsprocessen meget nem. Jeg var rundt og prøvekørte biler hos flere forhandlere, men ingen andre steder havde samme imødekommenhed, hvilket man jo lidt skulle tro var en industri standard. Alt i alt er jeg meget tilfreds.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos Volkswagen Glostrup, hvor jeg blev hjulpet hurtigt, professionelt og med stor forståelse af Allan S med at få pris for vores gamle Passat samt sammensat en ny ID Buzz, som passer til vores familie. Det trækker desværre en smule ned i den samlede karakter, at vi skulle vente næsten seks måneder på den nye bil.
Det skal dog ikke lægge Allan S til last, da hans indsats igennem hele perioden har været både imødekommende og rettidig, så vi står tilbage med en oplevelse af høj service og ordentlighed.
Kan godt anbefales!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.