Jeg kan kun anbefale VW Amager. I 2017 fik vi leveret en Golf Variant, som vi var glade for. Den gang fik vi en god og saglig behandling af Jens Thomsen. Senere har vi i en årrække kørt Kia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kontaktede Peter Bomberg for at få en vurdering af min bil, og han reagerede utrolig hurtigt. Han var meget venlig, professionel og imødekommende hele vejen igennem. Jeg fik en ærlig vurdering... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig ærgerlig oplevelse som gør at vi vælger et andet værksted. Bilen havde været til service i december. I januar kan bilen ikke køre, og melder mekanisk fejl på motoren. Den bliver repareret.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Volkswagen Amager er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Det er dig, der er i centrum og vi ringer altid tilbage, hvis du skulle kontakte os forgæves. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Englandsvej 437, 2770 Kastrup, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg kan kun anbefale VW Amager.
Senere har vi i en årrække kørt Kia men valgte nu her i foråret 2026 at vi gerne vil have en ID7 Tourer.
Med den gode behandling fra 2017 in mente, valgte jeg at kontakte Jens Thomsen igen og blev ikke skuffet.
Vi fik et fair tilbud på vores Kia og har nu fået vores VW ID7 udleveret.
Hele forløbet har været særdeles tilfredsstillende og herfra skal lyde de varmeste anbefalinger af VW Amager.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Virkelig god service og rådgivning. Vi vil klart anbefale Volkswagen Amager.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Jeg fik en ærlig vurdering med det samme, og kommunikationen var både nem og behagelig. Rigtig god kundeservice — kan klart anbefales.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Skiftede ting der ikke var bestilt, udførte ikke alt det arbejde der var bestilt og holdt ikke prisen fra tilbud.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Tak for rigtigt god service, fik lavet alt det aftalte og mere til, især en meget stor tak til Katrine for hendes store hjælp, det er første gang at jeg bruger dette værksted men absolut ikke sidste gang.
Vh Enver Vardar

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Kompetent vejledning og rigtig god købsoplevelse

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Godt at vi har handlet med Kevin.
God og reel fyr

Har fået den bedste service af Kevin Motlagh

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Rigtig ærgerlig oplevelse som gør at vi vælger et andet værksted.
Den bliver repareret. Under 1 måned efter sker det igen! Den kan ikke køre og melder samme fejl. Må i alt slippe over 15.000 kr, og inden forklaring/ undskyldning eller rabat for at den samme fejl sker så tæt på hinanden og at den lige har været på service på værkstedet.
Øv øv, vi kommer ikke igen

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Fin oplevelse. Kun venligt personale og saglig dialog. Fin informativ aflevering af ny bil hos VW Amager ved Kevin.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Rigtig god oplevelse hos VW Amager værksted – især tak til Marcus og Noah for professionel og grundig hjælp. Jeg fik tydelig information hele vejen igennem, god dokumentation og følte mig tryg i processen. Alt blev forklaret på en ordentlig og ærlig måde, og der blev ikke lavet noget uden mit samtykke. Kan varmt anbefales.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Virkeligt ufleksibelt. Jeg havde et dumt problem søndag. Jeg tabte proppen til min olietank ned i motorrummet og kunne ikke få den op. Jeg var pinedød nødt til at skulle køre en tur samme dag på 300 km så jeg ringede og hørte, om jeg kunne købe en prop fra en af deres biler, og så kunne de bestille en ny mandag og sætte tilbage i den pågældende bil, men de var absolut fløjtende ligeglade og ville på ingen måde hjælpe.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Altid super service - det samme i dag ved udlevering af min nye leasingbil.
Stort tak til Mathias og Kevin

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Jeg havde fået en skade på bilen 16. august 2025 og ringede mandag morgen til VW amager for at få en tid på pladeværkstedet. Den tidligste tid jeg kunne få var 21. oktober 2025, dvs. ca. 2 måneder efter skaden var sket, da jeg havde brug for en lånebil .
D. 20. oktober ringer VW til mig og siger at jeg ikke kan få en lånebil alligevel, selvom jeg har fået en sms om morgenen, hvor der står at de er klar til mit værkstedsbesøg. Jeg kan acceptere d. 21. oktober men uden lånebil eller få en ny dato kort tid efter. Jeg vælger at få en ny dato, men det er ca. 3 uger efter (10. november 2025), hvilket ikke er kort tid efter. Jeg får så lovning på at VW kan klare dækskifte til vinterdæk samtidigt, så jeg slipper for at komme tilbage og få skiftet til vinterdæk d. 4. december.
Jeg indleverer bilen på pladeværkstedet d. 10. november og får en lånebil - dog kun en Polo selvom jeg kører Touran dvs. en væsentligt mindre bil.
Jeg bliver ringet op d. 12. november af VW og min bil er klar til afhentning. Jeg for at vide værkstedet lukker kl. 16.30.
Jeg tanker lånebil på vej til værkstedet og kan fylde 4,63 L benzin på bilen, men jeg har kørt under 20 km, da jeg tanker benzin. Dvs. bilen kan ikke have haft fuld tank, da jeg fik den med mindre tanken er utæt?
Da jeg kommer frem til værkstedet kl. 16.20 er det lukket. Det står på et skilt at det lukker kl. 16 (Mandag til torsdag) men jeg har fået oplyst kl. 16.30. Så jeg må køre hjem igen med lånebilen.
Om morgenen dagen efter (13. nov.) kører jeg ud for at hente min bil, men der er ikke sat vinterdæk på selvom jeg var blevet lovet det.
Undskyldningerne er mange. Bl.a. at de ikke kunne nå det, da vinterdækkene var opbevaret et andet sted, men de havde vidst i 3 uger at jeg skulle have vinterdæk på. Næste undskyldning var at jeg jo havde en tid til skift af vinterdæk d. 4. december også kunne de ikke lave en ny tid. Jeg fortæller at jeg blev bedt om ikke at aflyse min tid til vinterdæk d. 4 dec., da VW kontaktede mig d. 20. oktober.
Mekanikeren der sad på værkstedet var meget ubehøvlet/fræk og mente at var min egen fejl og sagde jeg bare kunne klage, hvis der var et problem.
Tror jeg skal finde et andet værksted hvor de holder deres aftaler. Har ellers kørt VW i over 20 år og normalt været glad for serviceniveauet, men dette er under al kritik.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Ja, så havde jeg brug for lidt aktivt hjælp ifm. udskiftning af batteri på "bilnøglen"
Dette var en rutineopgave som hurtigt blev løst af Lennart med et smil på læben.
Lad mig lige nævne at ved alle mine kontakter til servicedisken, hvor Lennart har været min kontaktperson har han altid, og også på 10 m afstand tiltalt mig med mit fornavn som for mig vidner om, at kunden virkelig er i centrum, og skal føle sig set og blive lyttet til...

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Martin Freuchen er en super serviceminded sælger, der har været med hele vejen igennem vores bilkøb. Tak for fin service.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Har min bil til service i dag betaler for vask og rengøring hvilket de så ikke kan levere måske fordi bilen har kørt mere end 30 km. I følge min logbog, bliver kontrakten for at de skal skifte visker og en del andre ting som lejer i forhjul, dæk på baghjul som er under 1 år og en del andre småting, men faktisk sætte mig in eg det første bilen fortæller mig er at jeg skal rengøre en af front kameraer som min bil har fortalt længe, man må undres sig over at de kan finde alle disse ekstra arbejder med et front kamera som ikke virke det er ikke fundet, så langt fra tilfreds med en service til 6000 kr ikke er iOS på dette det har vel trods alt mindst kørt bil 2 gange ????

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Super dejlig oplevelse hos Selmer Amager af Martin mfl.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Jeg har leaset en I.D Buzz hos Volkswagen Amager, og var meget tilfreds med den service jeg fik, specielt Jonas var fleksibel og meget god. Tusind tak for en ekstraordinær service. Jeg kommer igen.

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
En fin oplevelse at købe bil hos VW i Tårnby. Stor tak til Kevin Motlagh for kompetent og behagelig assistance

Antwort von Volkswagen Amager - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.