Unternehmen hat geantwortet
After more than nine months with our VW ID. Buzz, “Felix”, we can honestly say this has been a five-star experience from start to finish. From the very beginning, the entire process with Se... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sælger og servicere Volkswagen til en lang række kunder i København. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Havde bestilt dækskifte, men dækkene var ikke ankommet fra dækhotellet. Spildte en hel dag med at vente. Fik sidst på dagen meddelt, at jeg ikke kunne få skiftet dæk den dag, men VW ville ringe tilbage, når dækkene var ankommet. Der er nu gået 10 dage uden opringning. Prøvede at kontakte VW igen, men fik blot at vide, at værkstedet ville ringe tilbage senest i morgen???

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Har købt id5 hos VW i Fåborg, dejlig bil MEN ! intet var klargjort mht indstillinger til nye ejere, Tyske ejere var stadig på og derfor får jeg ikke besked om div. OTA opdateringer. Det har så indtil videre kostet 3 værksteds besøg for at rette op på dette. Jeg har intet betalt for at de har rettet deres fejl, kun min egen arbejdsløn. SUPER SERVICE, Morten (tekniker) har virkelig ydet en fantastisk service og været tålmodig mht. at gennemgå bilens funktioner. Til forhandleren i Fåborg kan jeg kun sige, KOM IND I KAMPEN 🤔
Mange tak for hjælpen.
John Larsen

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
From the very beginning, the entire process with Semler Mobility was smooth, professional, and truly enjoyable. The planning, guidance, and support we received made everything feel easy and well-organized.
A special thank you to Mathias — a truly exceptional advisor and one of a kind. His approach, knowledge, and genuine care made a big difference in our journey.
Also, a big shoutout to the whole team at Semler Mobility in Valby. No matter what we needed — from wheel changes to even the smallest (and sometimes silly!) questions — they were always there with a smile, ready to help and support us.
This has been more than just a leasing experience — it’s been a partnership built on trust and great service.
Without a doubt, a more-than-five-stars experience ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Jeg fik en fejlmeddelse på airbag via bilsystemet - kom for at få en fejlsøgning - værkstedet åbnede airbagen og ødelagde den - og ville have at jeg skulle betale 14000kr for udskiftning - de kunne ikke sætte airbaggen i efter de havde ødelagt den og tvang mig til skrive under på erklæring selvom de ikke havde ekspertise til at returnere en bil som ikke havde en løs airbag da jeg indleverede den - der var også fejl på deres faktura med priser som jeg bad om at få rettet - jeg skulle stadig betale for fejlsøgningen selvom jeg fik en bil med hul i rattet. Jeg er skuffet. Sød nok personale men desværre ikke særlige gode med værkstedet

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
God service og Simon stod klar til at hjælpe med alle spørgsmål på vejen. Vi er meget tilfredse med vores køb af id buzz for Volkswagen Valby :)

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Det gode ved Patrick, uagtet hans stilling som salgschef, er han ikke sælger. Han guider dig. Det satte vi pris på.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Tillykke. Det kræver alligevel noget særligt at levere så gennemført dårlig service.
At tage 1.000 kr. for en opgave, I påstår, I kan løse og bagefter indrømme, at I alligevel ikke kan er imponerende. Imponerende uprofessionelt. Endnu mere imponerende er det, at man som kunde samtidig skal finde sig i at blive talt ned til og råbt ad. Josephine og en anden kvindelig medarbejder som jeg tror hedder birgitte mente åbenbart, at hævet stemme og arrogance var den rette måde at håndtere en kunde på. Det er interessant kundeservice-strategi.Jeg var personligt til stede under telefonsamtalen og hørte alt, hvad der blev sagt. Det efterlader ingen tvivl om den uprofessionelle tone og manglende respekt, der blev udvist. Forklaringerne ændrede sig undervejs, og der blev fremsat påstande, som ikke hang sammen med det, vi tidligere havde fået oplyst. Da vi bad om konkrete svar, var der ingen reelle argumenter, kun tomme udsagn. Det er svært ikke at opfatte det som et forsøg på at tjene penge på en kunde, der kom for at få hjælp.
Og chefen, Kevin, der beder min bror kontakte kundeservice, men udleverer nummeret til vejhjælp? Det ville være komisk, hvis ikke det var så useriøst.
Man skulle tro, at en autoriseret forhandler havde styr på basal kommunikation og ansvar. I stedet fremstår det som kaos, bortforklaringer og en bemærkelsesværdig evne til at opkræve penge uden at levere varen. Det handler ikke om 1.000 kr. Det handler om troværdighed, noget I tydeligvis bør arbejde på.
Vi forventer, at I tager ansvar og retter op på jeres fejl. Alt andet vil blot bekræfte det indtryk, I allerede har skabt.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi købte en ID.7 via Simon hos Semler i Valby og det var en meget professionel og tryg service vi oplevede. Simon var nemt tilgængelig og besvarede hurtigt alle vores spørgsmål og krav til bilen.
Eneste minus var, at da vi skulle prøvekøre bilen (forudbestilt), skulle vi vente 45 min. på at bilen fik vinterdæk på.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Min nøgle til ID Buzz løb tør for batteri. Fik hjælp i salgsafdelingen (kort før lukketid). Med nyt batteri i nøglen kunne jeg gå retur til min bil og låse op.
Super dejlig service på en kold vinter dag❄️⛄️ Tak

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi er blevet de nye ejere af en ID7, og det er gået helt glat med købet. Både Mathias og muligvis en, der hed Simon, tog imod os, ved vores booking om en prøvekørsel. De var venlig og nemme at kommunikere med. Mathias gav kompetent vejledning om muligheder for finansiering og var let tilgængelig for os i beslutningsprocessen og fleksibel omkring vores valg og ønsker.
Ligeledes fik vi grundig og kompetent vejledning, da vi kom og hentede bilen i dag. Det er en oplevelse, jeg kun kan anbefale.

Vejledning i topklasse.
I forbindelse med anskaffelse af ny bil, gik vi efter anbefaling til Mathias Blauenfeldt Bülow ved VW Valby. Mathias blev sat ind i vores behov for en ny bil. Vi havde allerede udset os to modeller ved VW, som vi skulle nærstudere i forbindelse med, at vi skulle privatlease.
Mathias førte og vejledte os sikkert og professionelt igennem hele processen vedr. forskellene mellem modellerne samt udstyrsvarianterne og forskellene på de tekniske opsætninger på bilerne.
Mathias vejledte os godt igennem de økonomiske tal, der var forbundet med modellerne, Mathias var super til at opsætte tilbud med forskellige tilvalg, såsom vinterhjul - helårs dæk / opbevaring / hjulskifte samt ekstra tilvalg på andre fælge og ydelser. Overkørte og underkørte kilometer i henhold til afslutningen af leasingperioden, var Mathias også skrap på at informere om.
Mathias var nærværende ved vores to besøg, Mathias var hurtigt på mailen, når vi spurgte til råds om forhold vi ikke havde fået uddybet tidligere i vores forløb.
Vi kan kun varmt anbefale Mathias Blauenfeldt Bülow & VW Valby, når man er på udkig efter en ny bil.
Med venlig hilsen, og tak for en god oplevelse.
Camilla & Uffe
6 stjerner hvis det var muligt

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Selv når man prøver at komme igennem til forhandleren for at snakke med reservedel, så venter man i 20 min og er nummer 1 i køen i alle de 20 min. Er der andre der os er nummer 1 eller hvordan?
Lagde på da jeg også har et arbejde at tage mig af og ikke kan vente 100 år på, at medarbejderne gider at tage telefonen.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Simon skaffede den ønskede bil
Vi blev hele tiden holdt ajour med leveringsdatoen
Vi er yderst tilfredse med salgsforløbet

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Simon (og VW) er bare verdensklasse. Altid super god service, smil på læben, og godt humør. Kan kun anbefales ❤️

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi fik den bestilte bil til tiden. Ved udleveringen fik vi den allerbedste behandling med venlig, afstemt, rolig og hjælpsom instruktion.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
I just bought my first ever electic car from Volskswagen Valby and the experience was good throughout the whole process! from the initial contact to the day I picked up my car. I had great help from both Simon and Mathias. They were very patient and explained all the details. Thanks again and will definitely come back for my next car.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Terrible service from workshop. Took my car in over 2 weeks ago, they said they would have time to look at it. I call every day, but no-one answers and I get put through to a help desk who say they will follow up but nothing happens. I would have taken my car elsewhere if they had said they were busy. Still no car, it is coming up to Christmas and complete silence from them. Am so cross about this and will not buy another VW/Skoda again because of this.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Fin service og proaktiv salgsmedarbejder

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Super god service. Det hele gik som det skulle, og hurtigere end det burde! Ikke sidste gang vi handler her.

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Meget god service, så vi er meget tilfredse bilejere!

Antwort von Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.