Flinke folk hele vejen rundt som vil det bedste, men tilgængeligheden - både telefonisk og på mail - er KATASTROFALT dårlig. Man bliver ikke ringet op selvom man vælger den mulighed og mails besvar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde min Cupra på skadecenter for at få lavet skade for og bag, god service i indskrivning af skadecenter chef, og rigtigt flot stykke arbejde af pladesmeden.
Efter påkørsel af sidespejl, som hurtigt skulle fikses inden ferie, tog værkstedet hurtigt bilen ind. Selvom jeg kom dumpende uden aftale, fik Bjarne på ingen tid sat et nyt sidespejl på, oprettet ska... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I påstår at have en bedre optagelse, der viser, at jeres ansatte ikke overfalder/udøver vold/laver røveriforsøg. Vis den og skab tillid! Ellers ligner det blot, at I dækker over en voldsparat psyk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Volkswagen Glostrup er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Du finder os på adressen: Hovedvejen 193, 2600 Glostrup, hvor vi både kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Hovedvejen 193 , 2600 , Glostrup , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
It was wonderful experience with Otto Rusom.
I was completely new on buying my Id 5. But only of because this man it has been gone so smooth even I dont speak denish he make me understand each and every part of the purchase. Thank you Otto Rusom and Volkswangen Glostrup team.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Volkswagen Glostrup, hvor jeg blev hjulpet af Nicklas. Selvom vi endte med at annullere bestillingen af en ID.3 Max, blev det håndteret hurtigt, professionelt og med stor forståelse.
Nicklas var både imødekommende og tydelig i sin kommunikation, og hele forløbet bar præg af høj service og ordentlighed. Jeg sætter stor pris på den måde, sagen blev håndteret på – og vender gerne tilbage en anden gang.
Kan varmt anbefales!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg har været fast kunde hos vw siden 2016. De sidste 6 år hos VW Glostrup. I marts 2024 fik jeg som altid skiftet fra vinterdæk til sommerdæk. Dagen efter kørte mine hustru og 2 børn i bilen på motorvejen da det ene fordæk løsner sig. Det viser sig at der er sjusket fra værkstedets side. Autohjælpen kommer ud og fastgøre dækket. Jeg kontakter VW der beklager meget og tilbyder at jeg kommer ud til dem så de kan gennemgå bilen på liften og sikre at alt er i orden. Jeg venter 2 timer derude. Det er kun fordi jeg kan se bilen fra vinduet, at jeg kan se der kommer en ung mand hen til bilen. Skruer på boltene og går igen. Service manden kommer derefter til mig og melder bilen klar. Der må jeg selv gøre opmærksom på , at de ikke har haft bilen op på liften som de selv tilbød. Dette kendte han ikke noget til. Dog ryger bilen på liften og de konstatere, at der ikke er sket nogen skade. jeg får refunderet min pengene og værksteds chefen beklager. Her i maj 2025 har jeg så ikke lært noget af sidste års erfaring, så jeg får endnu engang skiftet fra vinterdæk til sommerdæk hos VW Glostrup. Minsandten om min hustru ude på motorvejen igen oplever at dækket er løst. Vi får fat i autohjælpen der kan løsne boltene med fingrene. Det er ufatteligt, at det er med livet som indsats at man skal have dækskifte. Efterfølgende har jeg sendt en skriftlig klage til VW Glostrup. Der er ikke svaret på min henvendelse. Deres hoved nr 43965500 som er oplyst på hjemmesiden har ikke virket i flere dage. Min bil lyder som om jeg køre på fartstriberne hele tiden. Alt i alt er min oplevelse af VW Glostrup en katastrofe. Nu har de 2 gange sat min families helbred på spil, ved et simpelt hjulskifte og nu kan man ikke kontakte dem. Jeg har ringet flere gange d.d. til værkstedschefen da hans nr står på hjemmesiden, men intet svar retur.
Stefan

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har leaset en T-ROC som vi er super glade for min kæreste og jeg. Service har fantastisk og trods den lidt længere ventetid på leveringsdatoen har det været hele ventetiden værd.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jan og jeg, kom til Volkswagen i Glostrup, hvor vi hurtigt blev budt velkommen af en meget tillidsvækkende sælger Allan Schou, lyttende, med ro og proffesionel tilgang, kunne han svare på alle vores spørgsmål. Samme dag havde vi været hos 2 andre forhandlere, og det var helt klart her, vi blev mest professionelt/fagligt mødt. Vi fandt frem til køb af en model, og nemt for os, at få solgt vores gode Kuga samme sted. Ved afhentning af den bestilte bil, fik vi en flot overlevering, med fin doseret information og hjælp til mobil app. Allan har gennem handlen ikke været bleg for at dele af sine egne erfaringer med bilen, igen på en meget fin afstemt måde, som han havde "læst" os.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi er et par der efter lang overvejelse er kommet med på den store elbil bølge. Og det er virkelig lækkert.
Søren Baunsgaard gjorde vores bilhandel og oplevelse af at handle bil, ekstremt god og tryg.
Selvom der blev skrevet mange e-mails frem og tilbage var Søren klar på svar.
Selv da vi mødte op fredag d. 16/5 helt fra Thy, var der kaffe og hygge og Søren var yderst behjælpelig med både at opsætte app og endda køre bilen ud af porten for os 😅 Han havde oveni, også ladet bilen op til 100% da han vidste vi havde rigtig mange km foran os.
Super service og en sælger I burde værne om og passe rigtig godt på. 😎👍
Endnu engang super tak Søren.
Bedste Hilsner fra Charlotte og Michael

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi blev taget godt imod, hver gang vi kom, og fik svar på alle vores spørgsmål. Leveringstiden passede. Bilen kører perfekt. Otto var meget imødekommende og godt inde i sit område. Glostrup-afdelingen får hermed en varm anbefaling

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Min kæreste og jeg kom ind i VW Glostrup, her mødte vi Nicklas Poppelhøj, og det blev starten på en rigtig god oplevelse.
Nicklas mødte os med et stort smil og en imødekommende attitude, og han tog sig god tid til at forstå vores behov og ønsker i forhold til en ny bil. Vi følte os aldrig presset, men derimod lyttet til og taget alvorligt. Han er utrolig professionel, men samtidig afslappet og personlig i sin tilgang og en balance, der virkelig gjorde en forskel for os.
Hele processen, var meget professionel vi blev guidet trygt igennem af Nicklas. Han var altid tilgængelig for spørgsmål og fulgte op på alt, som han lovede. Vi står i dag tilbage med en følelse af, at have fået den bedst tænkelige service og en rigtig god handel.
Vi kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Nicklas Poppelhøj, hvis du overvejer at købe bil. Hans engagement, ærlighed og kompetence gør ham til en sælger i absolut topklasse. Tak for en fantastisk oplevelse!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg kan nu tilslutte mig hylekoret over personer der ikke høre en dyt fra VW Glostrup, efter gentagne forsøg på at komme i kontakt med dem, med adskillige mails er situationen nu at jeg intet har hørt fra dem. Hele salgsforløbet med Allan Schou da jeg købte min ID Buzz forløb rigtig godt, men da jeg skulle have fikset nogle ting som ikke virkede, var opfølgningen fra værkstedet mildest talt amatøragtigt. Det var nu tilbage i November 2024 jeg henvendte mig første gang med et rat der smuldrede og gik i opløsning samt et bagsæde som ikke kunne skubbes frem og tilbage, nu er vi ved den 15/5-2025 og det er stadigvæk ikke fikset. Det har ødelagt hele tilliden til Semler og deres service. Nu har jeg så også anmeldt en parkeringsskade hvor modparten har anerkendt sin skyld og alligevel skal jeg vente flere måneder på at få det fikset, på trods af skyldsspørgsmålet er afklaret.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Har nu haft vores nye bil i en uge, og det har været et supergodt forløb fra start til nu 👌🏻

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Jeg afleverede min bil for 2-3 måneder siden fordi motorlampen lyste. Gav 9.000 kr for “reparationen”.
Nu er motorlampen tændt igen, og de kan ikke GARANTERE at jeg ikke skal betale noget igen.
Hvor elendige er jeres mekanikere? De siger der er fejl her og der men får ikke lavet fejlen og nu vil i have penge igen? Mekanikere som er blevet uddannet gennem ChatGPT!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi havde en rigtig god oplevelse i.f.m. vores køb af vores nye VW hos Volkswagen Glostrup.
Vi oplevede et engageret og professionel personale.
Alle tider og aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Det er nu lidt over en uge siden, at vi hentede vores fabriksnye ID Buzz i Glostrup hos VW Semler Mobility, hvor vi handlede med Allan Schou.
Alle vores forventninger til købet og alle aftaler er blevet overholdt og indfriet. Bilen var endda klar næsten 3 uger før det aftalte tidspunkt.
Da vi hentede bilen, fik vi en grundig introduktion af bilens funktioner, og Allan Schou hjalp med opsætningen af computeren, hvilket var en kæmpe hjælp. Vi havde desuden købt vinterdæk. De stod også fremme ved afhentningen, så vi kunne se dem, inden de blev sat til opbevaring.
Vi er utrolig glade for vores nye ID Buzz og hele forløbet.
Vi giver fem stjerner til Allan Schou og VW Semler Mobility Glostrup.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Fik skiftet flere pærer ambulant og tilmed næsten gratis. Tak for fantastisk service :)

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har fået god hjælp og rådgivning under hele forløbet. Kommunikationen er foregået problemfrit hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med vores nye bil.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Super fin og behagelig oplevelse af udleveringen af vores nye VW ID5. Meget informativt og professionelt.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Efter et temmelig rodet forløb ifm. skift vinter til sommerdæk på vores ID 4 - hvor vi var flere fiasko-scenarier igennem - fik vi endelig fat i Allan Schou (som solgte os bilen ved årsskiftet, hvor vi i øvrigt fik en rigtig god oplevelse) - Og han fik i løbet af no time løst problemet - og her i dag fredag, fik vi endelig vores sommerdæk på. Sådan Allan : Du fik lige vendt 1 stjerne til 5 store - fantastisk service !

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Vi har lige købt vores første elbil og vi er ekstremt glade for at have gjort det hos Volkswagen i Glostrup.
Allan Schou var sælgeren og han var utrolig sød og serviceminded overfor os hele vejen igennem. Vi fik en meget flot gennemgang af alle bilens funktioner i cockpittet og han hjalp os med at sætte nogle forskellige ting op. Derudover gennemgik han også bilen udvendigt med os.
Vi var og er meget tilfredse!

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Værkstedet modtog betaling gennem forsikrings-selskab inden skaden var lavet.
Da skaden blev lavet og bilen afhentet kunne de se at det var en forsikringssag som var betalt.
Efterfølgende har de nu sendt opkrævning for reperation. Efter kontakt ville de snakke med bogholderiet og er ikke efterfølgende vendt tilbage. Vi troede derfor alt var i orden. Nu har vi modtaget opkrævning IGEN. Denne gang med rykker gebyr. På en opgave de vel og mærke har afkrævet OG fået betaling for inden udførelse!
Opdateret 07-04-2025:
Efter anmeldelse her på trust pilot er vi blevet kontaktet af VW glostrup som beklager situationen, og vedkender at der er sket en fejl. Vi har nu modtaget en kreditnota på beløbet, og forventer at sagen er afsluttet. Vi er selvfølgelig glade for at det er blevet løst, men kede af at det skulle være så besværligt.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
God helhedsoplevelse, sælgeren Allan var fantastisk, både i fht. nærvær og tålmodig og gav alle de informationer vi havde brug for.

Antwort von Volkswagen Glostrup - en del af Semler Mobility
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.