Bonarius Bewertungen 149

TrustScore 2 von 5

1.8

Sinds 2008 aan het klagen bij de woningbouw, die beslist de stankoverlast wilt oplossen. Maar ga de naam van het vorige bedrijf niet vermelden. Op 5 juni verving de monteur de terugslagklep van de mec... Mehr ansehen

Vreselijk slecht bedrijf! Al 25 jaar klant bij gebrek aan beter, maar inmiddels zo slecht behandeld dat we iedereen adviseren verder te kijken en absoluut geen contract bij hen af te sluiten! Ze doen... Mehr ansehen

Op 2e kerstdag is iemand langs geweest om kapot verwarmingselement af te sluiten. Er zou zsm een nieuwe radiator worden geinstalleerd. Dat werd 8 februari. Deze afspraak werd per email 1 dag van te v... Mehr ansehen

Nog nooit zo'n bagger bedrijf meegemaakt als Bonarius. Schade veroorzaken (monteur vergeten om wasmachine afvoerslang terug te plaatsen) en daarna lukt het niet om contact te krijgen, je komt niet ver... Mehr ansehen

1.8

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Schandalig bedrijf bonarius

De monteur die de verwarming kwam heeft niet juist gehandelt waardoor een water ravage is ontstaan en mijn nieuwe laminaat van 5 dagen oud plinten en ondervloer plus muren die afbrokkelen en opgezet zijn. Waarop bonarius mij emailt dat ze de schade niet accepteren omdat volgens hun de monteur wel gehandelt heeft wel dichtgedraait heeft schandalig!!!!! Hoe zijn mijn laminaten van 5 dagen oud dan opgezet en mijn plinten ondervloer muren die afbrokkelen echt mensen zonder hart schandalig een advies neem alles op met je telefoon wat fouten toegeven kunne ze niet schandalig bedrijf zijn jullie!!!

3. August 2023

Klachten na onderhoud ketel

Na jaarlijks onderhoud van de ketel alleen maar storingen, een wegvallende waterdruk en een onbeschofte jongedame aan de telefoon n.a.v. het contact wat ik opnam wegens deze klachten. Totaal niet geïnteresseerd, totaal niet meedenkend en dreigt zelfs de verbinding te verbreken?!! Heeft er duidelijk geen zin in.

Ik had nog niet eerder van deze partij gehoord, tot dat ik er zelf mee te maken kreeg. Wou dat het anders was, maar helaas. Wat een onbeschofte partij zeg!! Geen aanrader, om hiermee zaken te doen hoor!

3. Juli 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos
bedrijf! Zit inmiddels al weer 3 dagen zonder verwarming en warm water! Vorige keer zelfs een week! Probleem is wederom veroorzaakt door nalatigheid van hun kant, omdat ze na belofte de oorzaak wederom niet hebben opgelost! En nu kan je weer tig keer bellen, omdat ze steeds niet terug bellen zo als beloofd! En dan krijg je nu weer te horen van bel morgen maar terug... Word weer een heerlijke nacht in een koude hoekwoning met nachtvorst in het vooruitzicht, niet kunnen douchen en er woont ook nog een persoon op leeftijd! Bedankt Bonarius!!

27. März 2023

Monteur is niet op komen dagen zonder…

Monteur is niet op komen dagen zonder bericht, de hele middag voor niets thuis zitten wachten.
Mijn vrije tijd is kostbaar, ik moest qua werk van alles omzetten dus ben erg boos!
Autos reden hier wel door de straat, dus heel vreemd.
Heel asociaal beantwoord door de receptioinste!
Een berichtje had wel zo netjes geweest. Geen manieren dus dit bedrijf!

27. März 2023

Schandalig slecht!!!

Monteur sloopt je geiser waardoor de geiser zichzelf aanzet en je 3 weken lang in +22 graden zit ipv 19 graden. Vervolgens mag je iets van 6 keer bellen (met hele ongeïnteresseerde "dames") en 4 mailtjes sturen met tekst en uitleg voordat er eindelijk iemand interesse toont in je probleem. Uiteindelijk komen ze je "helpen" en mag je je keuken overschilderen omdat de monteur lelijke sporen achterlaat vanwege zijn vieze handen. Schandalig slecht.

16. März 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen