Bonarius Bewertungen 149

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds 2008 aan het klagen bij de woningbouw, die beslist de stankoverlast wilt oplossen. Maar ga de naam van het vorige bedrijf niet vermelden. Op 5 juni verving de monteur de terugslagklep van de mec... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijk slecht bedrijf! Al 25 jaar klant bij gebrek aan beter, maar inmiddels zo slecht behandeld dat we iedereen adviseren verder te kijken en absoluut geen contract bij hen af te sluiten! Ze doen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 2e kerstdag is iemand langs geweest om kapot verwarmingselement af te sluiten. Er zou zsm een nieuwe radiator worden geinstalleerd. Dat werd 8 februari. Deze afspraak werd per email 1 dag van te v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit zo'n bagger bedrijf meegemaakt als Bonarius. Schade veroorzaken (monteur vergeten om wasmachine afvoerslang terug te plaatsen) en daarna lukt het niet om contact te krijgen, je komt niet ver... Mehr ansehen

1.8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, zit al meer dan 3 maand te wachten op een nieuw afzuig systeem waar Heimstaden van op de hoogte is.

Helaas gaat alles van de wasemkap in de keuken direct tegen het plafon Word dus opnieuw witten met dank aan hen.

Maar niet spreken van de afzuiging in het wc en badkamer...

Schaad de gezondheid behoorlijk daar alles in huis blijft hangen.

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dat dit bedrijf nog mag bestaan

Zijn nog niet eens één ster waard .Laten oudere met lekkende mechanische ventilatie boxen zitten onjuist aangesloten weten dat er brand gevaarlijke situaties zijn spelen met de gezondheid van oudere .Verschrikkelijke telefonistes verbinden niet door luisteren niet naar bewoners asociaal in omgang .Waardeloos bedrijf sturen specialiste die maar wat kletsen Oudere zijn al jaren bezig van het Laurierhof schandelijk ,dat dit bedrijf nog mag bestaan in heel Nederland waar ze opereren het zelfde verhaal.Ook zijn sommige woningstichtingen al gestopt met dit bedrijf.Alleen de slechte woningstichtingen werken nog met hun zullen wel goedkoop zijn aan de kwaliteit te merken.

31. Juli 2024

Slechte organisatie

Kaartje in de bus dat ik mijn afspraak heb gemist(kan niet want ik was op vakantie, geen afspraak gemaakt!) Op de 20ste er in gegooid staat op bel binnen 14dg voor nieuwe afspraak. Bel met de afspraken op de 24ste, 4dg later dus, nee kan niet u bent te laat u wordt ergens on gedeeld geef uw mail en houdt de mail in de gaten....eh maar ik heb u nu toch aan de lijn en t is binnen die 14dg. ..nee zo werkt dat niet dat kan niet. Ik...eh maar dat is makkelijker ivm mijn werk dan kan ik nu met u de beschikbare data door nemen....nee houd mail in de gaten.
Nou afsprakenlojn kunnen ze er ook wel uitgooien en tot 14dg kunnen ze ook niet tellen.
Klant vriendelijkheid t kost zo weinig en je hebt er zoveel plezier van.

24. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service na slecht monteurswerk. .

Reguliere controle van de verwarmingsinstallatie op 23-5-2024. Nadat de monteur weg is ga ik ook uit huis. Enkele uren daarna als ik weer thuis kom, constateer ik dat het bloedheet is in mijn woning. Bonarius gebeld en men beloofd iemand te sturen. Er wordt mij aangeraden de stekker uit het stopcontact te trekken. Kort daarna word ik gebeld door iemand dat er toch niemand langskomt en dat ik tot morgen moet wachten. Gevolg is dus voor de rest van de dag geen warmwater. De volgende morgen op 24-5-24 om 9.15 gebeld door Bonarius. Het probleem deed zich nog steeds voor na een test uitgevoerd te hebben. Dus stekker in het stopcontact en thermostaat laag. Alle radiatoren werden weer heet. Ondanks dat het de fout is van hun monteur, en veel medewerkers in de buurt aanwezig zijn, wordt na overleg met de planning door ene Mieke telefonisch aangegeven dat er pas tussen 13.00 en 17.00 een monteur langskomt. Op de opmerking van mijn kant dat er monteurs hier in de buurt zijn en dat er best één even kan langskomen wordt doodleuk door deze Mieke gezegd dat die aan het werk zijn. De keet van Bonarius staat slechts 100 meter van ons vandaan. Op 23 juni toen wij probeerden de afspraak te verzetten werden we ook 20 minuten in de wacht gezet, hebben toen maar opgehangen, en zijn persoonlijk naar de keet toegelopen.Dus nu maar weer naar de keet toelopen.

24. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel bekwame en vriendelijke monteur!

Een hele bekwame en vriendelijke monteur die bij zijn collega’s bekend is als Happy” over de vloer gehad! Vakman en netjes!
Hij heeft het ventilatiesysteem grondig schoongemaakt en daarna ook alles wat daardoor smerig was geworden ook weer opgeruimd en zuiver achtergelaten. Uiterst vriendelijk man ook. Ben hier heel tevreden over!

17. Mai 2024

Beste Renske

Beste Renske, Fijn dat je zo behulpzaam was, NOT!!!
Als ik jou mag beoordelen krijg je van mij een 1, je bent namelijk geen punt waard , zonder inlevingsvermogen of klant vriendelijkheid.

22. April 2024

Dit bedrijf is onbereikbaar

Dit bedrijf is onbereikbaar! Via de post een afspraakbericht ontvangen met QR code. Als je hiermee inlogt staat er dat je voor deze afspraak niet online kunt wijzigen, maar moet bellen. Vervolgens meerdere keren heel lang aan de telefoon gezeten om ze te bereiken maar ze nemen nooit op! Waardeloos.

15. April 2024

Waardeloze organisatie

Waardeloze organisatie. Moeten meerdere keren terugkomen voor een simpele ingreep. Radiatorkraan vervangen moet 2x een monteur komen. Dan werkt CV installatie nog niet naar behoren omdat systeem vol met lucht zit. Komt monteur voor op niet afgesproken tijd. Kan ook geen tijd worden afgesproken of vooraf gebeld worden. Het is omdat we via de woningbouw aan deze slechte organisatie verbonden ben, maar normaal ga je met zo'n waardeloos bedrijf niet in zee.

18. März 2024

Erg ontevreden

Erg ontevreden. Mijn moeder zit twee maanden met een lekkende verwarming. Erg lastig om een afspraak te maken. Vandaag zouden ze tussen 8-12 komen. Wij bellen om 10 uur of ze al weten hoe laat ze precies komen. Ja tussen 10-12 is ons gezegd. Vervolgens bellen we om 12:30. Worden we in de wacht gezet, en word de verbinding verbroken. Weeer teruggebeld. Mevrouw kon hier niets over terugvinden. (Heb zelf in de klantenservice gewerkt en je hoort bij ieder gesprek notities te maken). Niemand wist van iets en uiteindelijk is ons verteld ja tussen nu en vanavond. Maar eerst is de monteur in assen en dan in Woerden. Ik vraag of hij eerst hierheen kan komen nadat hij in assen is geweest. Nee kan niet? Vanaf assen naar woerden kom je langs Hilversum. Waar wij dus wonen? Er wordt gewoon gezegd ja vervelend. En totaal geen meedenken of oplossing of iets. Echt belachelijk. Mijn moeder zit in de kou met artrose en zou naar het ziekenhuis moeten in de middag. Maar dit maakt ze niet uit. Ons probleem. Wat een slecht bedrijf dit. Fouten kunnen gebeuren, maar neem verantwoordelijkheid en denk mee aan een oplossing. Er word zo makkelijk over gedaan allemaal…. Bah

23. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brengen opzettelijk schade aan aan cv-ketel en presenteren vervolgens de rekening

Vier jaar lang tevreden klant geweest en altijd goed geholpen. Bij de laatste servicebeurt heeft de monteur helaas een fout gemaakt, waardoor mijn ketel nadien regelmatig uitviel. Dan wordt je eerst continu afgewimpeld door de klantenservice. Vervolgens komt er na lang aandringen eindelijk een monteur langs om de fout te herstellen. Na afloop krijg je doodleuk de rekening gepresenteerd 'want de reparatie valt niet binnen de garantieperiode van de servicebeurt'. Fouten maken kan gebeuren, gaat erom hoe je die daarna herstelt. Dit is in ieder geval niet de juiste manier. Bizarre gang van zaken.

9. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verschuilen achter termen en doen alsof je dom bent

Na een storing in de CV ketel bleek deze vervangen te moeten worden. De monteur neemt alles keurig op en geeft dat door, maar dat was niet doorgekomen. Gevolg wachttijd 2-3 weken voor iemand van 80+ die nota bene ziek is. Pas na een belletje werd het 2 dagen later.
Echter de kachel werkt niet goed. Doet er 3 uur over om het huis te verwarmen. Bij Bonarius verschuilen ze zich allemaal achter de term "modulerende ketel".
De buurvrouw heeft dezelfde nieuwe ketel... en werkt perfect... snel warm... maar zo mag je er niet naar kijken.... to be continued....
Ergo, bij Bonarius warmte service laten ze je lekker in de kou zitten.

14. Februar 2024

Onprofessioneel bedrijf

Om het zacht uit te drukken, onprofessioneel. Ze hebben een gat in de muur van mijn badkamer gesneden om iets te controleren, maar hebben niet vermeld dat ze het niet meteen zouden repareren. Ze zeiden dat ze iemand anders zouden sturen om het te repareren, wat natuurlijk nooit is gebeurd. Ik probeer al weken contact met ze op te nemen en heb meerdere keren contact gezocht, en niet één enkele reactie gekregen.

14. Januar 2024

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf! 8 weken moeten wachten op een afspraak voor mijn defecte verwarming. Vervolgens een datum gekregen met tijdslot tussen 12.30u en 17.00u. De gehele dag geen monteur verschenen! De receptie is gesloten na 17.00u dus ik ben niet geholpen en er is niets vanuit dit bedrijf aan mij gecommuniceerd. Een vrije dag moeten opnemen en zit nog steeds met hetzelfde probleem als 8 weken geleden zonder nieuwe afspraak.
Bovendien zeer onvriendelijke medewerkers aan de telefoon centrale, weinig begripvol ten tijde van het melden van de storing (8 weken is erg lang bij een defecte verwarming) én zeer onsympathiek zelfs echt vervelende toon aanslaan ten tijde van het bellen om te vragen of er al een monteur onderweg is of wat de status is.
Ga niet met dit bedrijf in zee!

8. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf is schofterig…

Dit bedrijf is schofterig onprofessioneel en niet waardig om contracten met de woningbouw te hebben.
Ze beweren dat ze geen mensen hebben om werk te komen doe en willen je maanden laten wachten.
Tot ze een telefoontje van de woningbouw krijgen en dan het wel ineens dezelfde week.
Vervolgens word er een cv geplaatst en late ze een gat in het dak open.
Je belt vervolgens met ze en ze zeggen doodleuk dat ze dat niet hebben gedaan terwijl er toch echt een gat in het dak zit.
En nog lachen ook
En daarmee is de kous voor hun af.
Voor hun misschien want als ik klaar met ze ben is er niks maar dan ook niks meer over van dat klotebedrijf.
Deze mensen hebben dit keer bij de verkeerde flutwerk gedaan.

2. Februar 2024

Slechte administratieve afdeling.

Resultaat: begin februari 2024, na meerdere keren uitstel in het voorgaande jaar 2023, komt genoemd bedrijf eindelijk de gemaakte afspraak na, na tussenkomst van de verhuurder van de woning.

Bedrijf weigert al een jaar lang om gemaakte afspraken / gedane toezeggingen na te komen. Webformulier Bonarius wordt niet beantwoord. Bedrijf weigert om schriftelijk of via e-mail contact met hun klanten te hebben, omdat die dan het een en ander "zwart op wit" hebben i.t.t. wanneer er telefonisch contact is geweest. Datum is van de meest recente situatie - zoals gemeld speelt dit al ruim een jaar.

9. Januar 2024

Schandalig gewoon!

Schandalig gewoon!
Ben al sinds begin oktober bezig om mijn centrale ventilatiesysteem te laten werken en nog steeds werkt dit niet. Ben er NIET over te spreken!
Je wordt afgewimpeld en met bla bla zoetgehouden. Onderhoud, (klanten)service en storingsdienst zijn een lachtertje, totaal geen duidelijke communicatie (ook niet naar de monteurs). Stuurt iemand met een verkeerde werkopdracht en die jongen mag t dan sussen en oplossen!

Helaas ben ik afhankelijk van dit onbekwame bedrijf, omdat ik te maken heb met een woning coöperatie die zaken met hun doet.

Het betreft niet alleen m'n ventilatiesysteem, m'n thermostaat werkte ook niet, werd ook niet serieus genomen of juist afgehandeld.

Dit is al zeker de 7e afspraak die ik met ze heb en er wordt niets in t systeem gezet. Als ik bel, krijgen ze vast een melding met dom zeurend huisvrouwtje, maar als je mensen zo gaat behandelen, gaan ze er achter aan ja!

Wordt vervolgd...

24. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nieuwe cv ketel de zelfde jaar…

Ik heb nieuwe cv ketel de zelfde jaar van mijn buren Ik heb 2021 onderhoud gehad ik zou na 2 jaar onderhoud eigelijk hebben maar gebeld hoe dat zit is pas 2024 niks mis mee mijn zoon heb 2021 onderhoud gehad hij kreeg wel onderhoud 2023 gister ochtend ik wil graag weten waarom ik geen onderhoud krijg deze jaar als mijn buren en ook mijn zoon onderhoud hebben na 2 jaar een mail gestuurd ze blijven zeggen jij ben aan de buurt 2024 na 3 jaar ik vind gewoon dat goed geregeld moet worden en wel 2023 en wie niet en wie wel ondanks onderhoud belangrijk is voor binnen woning

21. November 2023

Al 4 weken geen verwarming

Al 4 weken geen verwarming. We kregen 4 weken geleden te horen dat er een nieuwe CV ketel geplaatst moest worden, waardoor we vanaf dat moment geen warm water en verwarming meer hadden. Dit duurde 3 dagen, daarna werd er een nieuwe CV ketel geplaatst. Door deze nieuwe ketel doet de verwarming het niet meer. Dit is al 4 weken zo, en we hebben al tientallen keren gebeld, een klacht ingediend en alsnog is de verwarming niet gemaakt. Overdag is het 8 graden in huis, dus dat is niet prettig wonen. Geen duidelijke communicatie over wanneer het probleem wordt opgelost, we moeten er telkens erachteraan bellen, soms wel 3x op een dag en wanneer er iemand langskomt, is het vaak de vraag wat er is gedaan. Wat resulteert in frustratie en onprettig woongenot. Dus bij deze vraag ik om actie te ondernemen, om deze benarde situatie op te lossen.

20. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deze week onderhoud verwarmingsketel…

Deze week onderhoud verwarmingsketel uitgevoerd.
Daarna lekkage. Rookgasafvoer zat los, is vastgezet met tape maar men is vergeten een rubber te plaatsen waardoor lekkage is ontstaan. Een 2e monteur heeft deze reparatie uitgevoerd.Daarna geen warm water en geen verwarming. Ik wacht nu al 2 dagen op een monteur. Er is een afspraak ingepland voor vandaag (zaterdag) met een tijdsbestek van 9.00 uur tot 21.00 uur. Wat is dit voor bedrijf/service.... een goedkoop contract met de verhuurder afgesloten ? Ongenoegen, irritatie....en dan nog eens de kostbare vrije tijd....

16. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr