Bedrijfs-kleding.nl Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heel betrouwbaar bedrijf. Post.nl heeft de zending kwijtgemaakt of op een verkeerd adres afgeleverd. Bedrijfskleding.nl heeft zonder aarzelen direct nogmaals de bestelling verzonden. Echt top.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS OP!! HIER NIET BESTELLEN!! Maatvoering klopte voor geen meter. Dit bedrijf (Tram Anh én Lonnie) nemen nul verantwoordelijkheid, schuiven af op de fabrikant en laten ons maanden wachten zonder enig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kleding gekocht, maar de geleverde maat klopt niet. De termijn voor terugzending is slechts 7 dagen. Voor terugzending is geen retourlabel beschikbaar. Kosten voor koper ook bij verkeerde maatvoeri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In eerste instantie lang moeten wachten op een bestelling. Na 2 telefoontjes waarin beloofd was dat ik teruggebeld zou worden en wat niet gebeurde, nogmaals gebeld. Toen dhr Andre aan de lijn. Door de... Mehr ansehen

1. Geschäft für Schutz- und Arbeitskleidung

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

echt erg

ik bestel en betaal 2 broeken op 14 mei, te klein. Ik stuur terug (16 euro); kopie van label van oude broek mee gestuurd.
ik krijg één broek retour, dezelfde te klein. stuur deze terug (ze hebben wel 16 euro terug betaald van retourkosten). En nogmaals krijg ik 1 broek aan, weer te klein, in plaats van twee. Dus heb nu mijn geld terug geëist van de twee broeken. Bij andere firma besteld, na twee dagen de juiste broeken gekregen. Elders kan het dus wel. Raar

22. Juli 2020

Echt heel slecht

Echt heel slecht. Jasjes met logo laten maken en de logo zijn er allemaal vanaf na 1x wassen op 30graden. 15€ extra betaald om het te borduren maar nee ze hebben plakkers gebruikt die je bij een speelgoedfabrikant kan kopen. En ze snappen niet het verschil tussen geel en goud? Je vraagt om de logo na te maken maar krijg je gele logo’s ipv goud. Het is Er gewoon op gelijmd. Heel goedkoop gedaan want je ziet ook dat ze niet eens kunnen knippen en schaar afdrukken/bibbers op de logo. Mijn kinderen kunnen dat zelfs mooier. Echt belachelijk en dan 15€ extra aan betaald per stuk. En de jasjes werden na 3 maanden geleverd. Eens maar nooit meer. Wij hebben nu een ander gevonden

11. Juni 2020

BEDRIJFS-KLEDING.NL -------- ZEKER NIET SNEL

Is eigenlijk nutteloos om nog een review te schrijven.
Is alleen maar herhalen van onderstaande reviews.
Dan maar een leuk stukje proza:
Wil je een ander kledingstuk dan eigenlijk de bedoeling
Of wil je een andere kleur?
En wil je daarover telkens weer moeten overleggen
met telkens een tussen pose van 1 week
Wil je je kledingstuk pas hebben als je er al bent uitgegroeid?
BESTEL DAN BIJ BEDRIJFS-KLEDING.NL

O ja, zoals ik al eerder las: je krijgt in ieder geval je geld terug als je er om vraagt. Vandaar die ene ster.
Google even verder en je vindt genoeg bedrijven die wel leveren en snel.

6. Juni 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer correcte afhandeling van annulering

Ik heb mij laten beïnvloeden door de negatieve commentaren hier én door een mail van het bedrijf dat het bestelde vertraging (daarom vier ipv vijf sterren) zou oplopen. Ik heb geannuleerd en binnen de kortste keren stond het betaalde bedrag alweer op mijn rekening.

5. Juni 2020

1 ster is idd nog te veel

1 ster is idd nog te veel. Bestelling gedaan begin januari. Elke keer een smoes dat het niet op voorraad was en het gauw binnen zou komen. Beloven van alles maar komen afspraken niet na. Na het zoveelste telefoontje heb ik gedreigd dat als ik het geld niet binnen 2 dagen terug had er werk van ga maken. Vandaag dan eindelijk mijn geld terug gekregen. Waardeloos bedrijf met werknemer Stephan die alleen maar loze beloften doet. Mensen bestel hier niet

3. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen vertrouwen in dit bedrijf

31 januari bestelling geplaatst en betaald. En tot op heden nog steeds niks ontvangen. Aantal keer mail gedaan (wordt niet op gereageerd) en telefonisch contact gehad. Een keer reactie op de mail, dat het verzonden word. En zelfde antwoord aan de telefoon.

Ik wil mijn bestelling annuleren maar daar wordt geen gehoor aangegeven..wil mijn geld terug!

Ben vertrouwen nu wel kwijt in dit bedrijf.

3. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel nooit iets bij hun

Bestel nooit iets bij hun, als je het moet terug sturen, krijg je alleen je aankoopbedrag terug, geen verzendkosten terug en je moet zelf ook nog eens verzendkosten betalen om het terug te sturen. Schoenen gekocht aan 59,22€ te klein terug gestuurd aan 16€ en nu 50,81€ terug gekregen van hun.

11. Februar 2020

1 ster is te veel

1 ster is te veel. Nooit hebben ze het bestelde geleverd, gevraagd om mijn betaling terug te storten, nooit antwoord ontvangen. Eens maar nooit meer.

21. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook wij lopen op tegen beloften dat jij…

Ook wij lopen op tegen beloften dat jij “morgen” verstuurd wordt en zitten inmiddels al weken te wachten op een koksbuis die niet komt maar die al wel ruim een maand geleden betaald is !!

Antwoord na vele telefoontjes is “wij hebben nog nooit iets van deze klacht gehoord” !!!!

Nu weer de belofte dat we over 5 minuten terug gebeld worden ... heel benieuwd of ze deze keer woord houden!

Jammer dat we niet vooraf deze reviews op het internet gevonden hebben!
Niets hier kopen dus mijn advies na onze ervaringen tot dit moment .

2. Oktober 2019

bagger..

bagger... na 2 weken nog geen levering en wordt op niet gereageerd op email en telefonisch niet bereikbaar

31. Juli 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Voor rede vatbaar.

Zeer lange levertermijn. Heb nog niets ontvangen. Wilde de bestelling annuleren, maar moest onverwachts 10% annuleringskosten betalen. Deze bepaling kon ik overigens nergens terugvinden op de website, dus eigenlijk mag dit niet eens.
----------------------------------------------------------------------------------
Bedrijfs-kleding heeft toegezegd de order kostenloos te annuleren, uit coulance. Ik waardeer dit gebaar. Nu nog het bedrag retour en het is opgelost.

9. Januar 2019

Twee stuks tuniek besteld

Twee stuks tuniek besteld, 10 dagen geleden.....nog niets ontvangen.
Een bestelling van NL naar BE kan"ONMOGELIJK" 10 dagen duren.
Op mijn mails komt geen feedback,waar mijn bestelling is.
Ik vermoed dat ze zelf eerst bestellen bij AliExpress...een ze bestelling hebben ontvangen....sturen ze dit door

19. November 2018

Slechte klantenservice en voorwaarden

Ik heb twee keer iets besteld en twee keer terug moeten sturen. Onder meer omdat ze mij slecht advies hebben gegeven over de maat van een paar schoenen. Ik heb dus 4x verzendkosten betaald en uiteindelijk niets gekocht.

Het duurde drie maanden voordat ik mijn geld terug kreeg en ik heb nooit een excuus of een blijk van medeleven van ze mogen ontvangen.

De algemene voorwaarden zitten enorm verstopt en dus niet te vinden. De informatie op hun website is ook niet volledig.

6. November 2018

Zeer slechte klantvoorwaarden / Service

Zeer slechte klantvoorwaarden! Klant betaalt Bezorgkosten Plus Eventuele retourskosten wanneer e.e.a. om wat voor reden niet voldoet! Dus in totaal 14,00! Zelf een werkbroek besteld van 20,00 euro in oktober 2017, binnen 30 dagen zou het terug betaald worden. Nu op 24 februari 2018 nog geen geld ontvangen! Resultaat: totaal 46,60 betaald aan verzendkosten inclusief broek en nog geen geld terug en geen broek! Ja, zo kan je ook zaken doen! Mocht ik het geld terug krijgen zal ik dit zeker vermelden op deze site. Zo ben ik dan ook wel weer. p,s daarnaast heb ik nog verpakking moeten kopen bij de bruna van 5,45 om e.e.a. te retourneren, maar dat heb ik er maar buiten gehouden.

24. Februar 2018

Niets kopen bij bedrijfs-kleding

Niets kopen bij bedrijfs-kleding, het is dat ik 1 ster moet aanvinken maar zelfs dat wil ik niet geven. Ik zou niemand aanraden bij bedrijfs-kleding spullen te bestellen. Ik heb 2x een tuniek besteld. De laatste keer juli 2017 kreeg ik de verkeerde maat binnen en ik heb hiervoor gebeld, ik zou teruggebeld worden want ze moesten even kijken naar de bestelling. Ik moest het tuniek terugsturen op mijn kosten,vervolgens wacht ik 2 weken op mijn geld en mail voor mijn geld en ze zeggen niks te hebben gehad. ik heb gezegd dat moet wel ivm track&trace en ineens hadden ze hem gevonden. Vervolgens krijg ik een gedeelte van het geld terug maar de btw niet en de verzendkosten niet. dus ik heb 35 euro betaald voor een tuniek waarvan hun de verkeerde maat hebben opgestuurd en vervolgens moet ik verzendkosten en btw zelf betalen en ik heb nog niks. Je verliest bij dit bedrijf alleen geld en tijd. Koop ergens anders je spullen want je wordt hoe dan ook misleid. Onbetrouwbaar bedrijf.

11. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr