Batterilageret.dk Bewertungen 1’010

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1010 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin vare og hurtig levering

15. Dezember 2025

Hej Villy,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

God behandling af reklamation

Bestiller 2 æsker 2 stk's koglelys. Da jeg pakker dem ud, er der gået 2 små stykker af den ene kogle- de ligger i æsken. Jeg tager foto og sender en mail til firmaet lørdag. Søndag får jeg mail om at de har refunderet hele æsken, og pengene er modtaget via MobilePay. Super service!

14. Dezember 2025

Hej Sus,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for, at vi hurtigt fandt en løsning, som du var tilfreds med – på trods af den ærgerlige situation.

Vi håber, du bliver glad for de andre koglelys.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktpræsentation der vildleder, uoriginalt batteri solgt som Dyson-mærke

Jeg købte et batteri, som på siden står anført som "Mærke: Dyson", (jeg søgte specifikt efter originale Dyson-batterier og blev ledt ind på deres side).
Intetsteds står der, at batteriet er uoriginalt.

Kundeservice forklarer bagefter:
"Vi angiver det mærke, de passer til."
"Det fremgår ikke nogen steder, at det er originalt."

Men når man skriver Mærke: Dyson under et batteris specifikationer, der ikke er originalt, så skaber det et indtryk af, at varen kommer fra Dyson. Fraværet af oplysning om, at produktet er uoriginalt, er problematisk i sig selv.

Konklusion: Man må tydeligvis ikke regne med, at noget hos Batterilageret er originalt, medmindre det står skrevet sort på hvidt. Det ville have været rart at vide, før jeg købte, da jeg udelukkende gik efter at få en originalt batteri.

7. Dezember 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Konklusionen er at hvis et produkt er originalt, så anfører vi det naturligvis på produktet, det vil ligeledes også fremgå af de billeder, der vises på det pågældende produkt. Det produkt du har bestilt er ikke originalt, derfor vises der også billede af den vare vi fremsender.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jamen i har jo alt hvad der findes af…

Jamen i har jo alt hvad der findes af batterier er enten den ene eller den anden slags og det er meget hurtigt levering selv oplader julelys Hvad ved jeg det er simpelthen min oplevelse var simpelthen til 10 stjerner med venligheden en borger og en bruger af denne hjemmeside

8. Dezember 2025

Hej Johnni

Tusind tak for de 10 stjerner! ⭐️
Det er en stor fornøjelse at høre, at du er tilfreds med både sortimentet, den hurtige levering og vores service.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nem og hurtig handel og hurtig…

Super nem og hurtig handel og hurtig levering. Kun godt herfra.

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du oplevede handlen som nem og hurtig, og at det blev leveret hurtigt.

Vi håber, du må blive glad for dit køb.

Hurtig og gode priser.

Kære John,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Hurtig at sende batteriet

Hurtig at sende batteriet

Hej Karl

Super tilfreds

Super tilfreds, havde lidt tekniske problemer med mine vare, og kundeservice var super flinke til at hjælpe mig med at ordne det.....

10. Dezember 2025

Hej Henrik

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds, og at vores kundeservice kunne hjælpe dig godt igennem de tekniske problemer.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stort udvalg.

Stort udvalg.
Gode priser.
Hurtig levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️

4. Dezember 2025

Hej Majbritt

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris, udvalg og den hurtige levering. 🤗

Tak fordi du handlede hos os.

Varen var tip top

Varen var tip top. Hurtig ekspedition og hurtig levering. Absolut intet at klage over.
Irene

5. Dezember 2025

Hej Irene,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at varen var tiptop, og at både ekspedition og levering forløb hurtigt og uden problemer.

Tak fordi du valgte at handle hos os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok, men mange varer er billigt skrald

Flere af de varer jeg fik var i stykker, og kvaliteten har lavere end jeg forventede af temu.

25. November 2025

Hej Oliver,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at flere af de varer, du modtog, var defekte, og at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, du skal have.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så kontakt os endelig med dit ordrenummer og eventuelt billeder af de varer, der er i stykker. Så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Virkelig dårlig kundeservic

Virkelig dårlig kundeservic!
Jeg købte en vandslange på rulle og var rigtig glad for produktet og prisen. Men da jeg samlede rullen så fungerede den ikke. Jeg fulgte vejledningen ( og fik 3 andre til at gøre det samme) men lige meget hvad jeg gjorde få kunne vandslangerne ikke rulle op på rullen uden at sno til. Jeg skriver derfor til kundeservice for at forklare problemet og jeg bliver udelukkende mødt med at det er mig der havde samlet den forkert selvom jeg sendte billeder og videoer af problemet. Jeg spurgte efter en vejledning der kunne løse problemet men dette kunne jeg ikke få og fik til sidst at vide at jeg jo måtte sende produktet retur men at det var mig den var gal med og ikke produktet. Har aldrig oplevet en så flabet og nedladende tone og håber aldrig at andre skal opleve dette.

27. November 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Siw, vi har modtaget varen retur.
Den er nu afprøvet og samlet som anvist, den fungerer helt som den skal.
Hvis du følger vejledningen der er vedlagt er den fuldt monteret på ca 20min og fungerer som sagt problemfrit.
Hvor problemet er opstået i processen hos dig er svært at sige, men vi sender den gerne retur til dig i samlet stand hvis du ønsker dette.

26. November 2025

Hej Frederik,

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du synes, alt har været fremragende. Det sætter vi stor pris på.

Fuld ud tilfreds

Fuld ud tilfreds

22. November 2025

Hej Connie,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag.

Godt produkt til en fair pris

Godt produkt til en fair pris

29. November 2025

Hej Preben

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du synes, produktet er godt og prisen fair.
Vi håber at se dig hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Afventer afprøvning, da det er en julegave

1. Dezember 2025

Hej Maj-Britt

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og vi håber, at julegaven lever op til forventningerne, når den bliver taget i brug.

Du ønskes en rigtig god dag.

Godt køb og super pris

Godt køb og super pris, leveringen var lynhurtig 🤗🎂godt sted at handle. 😋😋😋

26. November 2025

Hej Kaj

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris, kvalitet og den hurtige levering. 🤗

Tak fordi du handlede hos os.

Forkerte vare leveret.

Forkerte vare leveret.
Jeg bestilte 4 sikringer modi-fuse 80 A men modtager 4 stk 100 A.
Jeg skriver til dem ang. fejlen, men for blot at vide at det ikke gør den store forskel.
Hvis det ikke gør en forskel hvorfor har de så sikringer i flere størrelser hvis man bare skal godtage det de ønsker at levere

29. November 2025

Hurtig og let levering

Hurtig og let levering

20. November 2025

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Hej med jer

Hej med jer
Jeg er mega glad for mit køb, det er derfor i får 5 stjerner….👍👍😎
Vh.
Birte Christiansen

23. November 2025

Hej Birte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for dit køb – og vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr