Batterilageret.dk Bewertungen 1’010

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1010 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God oplevelse 😀

25. Januar 2026

Hej Lea

Mange tak for din feedback 😀 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var glad for mit køb i denne butik

Jeg var glad for mit køb i denne butik, og glædeligt overrasket over den superhurtige levering, da min pakke allerede var hos mig dagen efter, jeg havde købt min vare ..og det endda selvom den kom fra Jylland til Sjælland. Jeg kan kun sige , at det var skønt og at mange andre webshops kunne lære noget her. :)

20. Januar 2026

Hej Elisa

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du var glad for dit køb, og den superhurtige levering. 😊

God betjening

God betjening, hurtig og effektiv👍

14. Januar 2026

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse. 🌟Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtige gode vare til fornuftige priser…

Rigtige gode vare til fornuftige priser sååå alt i alt supper.

13. Januar 2026

Hej Leif,

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at både kvalitet og pris levede op til dine forventninger.

Du ønskes en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og hurtig levering

Hurtig ekspedition og hurtig levering. 5 stjerner herfra 👍

15. Januar 2026

Hej Claus,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for de 5 stjerner og for, at du havde en god oplevelse med både ekspedition og levering.

Alt perfekt

9. Januar 2026

Hej Jan,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag.

Hurtig levering🙏

14. Januar 2026

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Min ny online butik

Her fandt jeg de køletasker jeg har ledt efter lang tid nu. Jeg kunne ikke finde dem i andre butikker fysisk eller online.

11. Januar 2026

Hej Kyriaki

Mange tak for din anmeldelse og dit køb. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med netop den køletaske, du har ledt efter.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
Rigtig god dag.

Et godt sted og handle.

Et godt sted og handle, billige priser og hurtig levering.

9. Januar 2026

Hej Kim

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever os som et godt sted at handle, og at både priser og levering er tilfredsstillende. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god dag

Hurtig levering gode priser

Hurtig levering gode priser

6. Januar 2026

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med leveringen og priserne.

Vi håber at få lov til at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et bilbatteri til en meget…

Jeg købte et bilbatteri til en meget god pris og en utrolig hurtig levering mange tak for det

5. Januar 2026

Hej Carl

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen på bilbatteriet og den hurtige levering.

Du ønskes en god dag.

Traktorbatteri

Alt som det skal være. Dog ville det være godt hvis der mål på alle traktor/bil batterierne.

7. Januar 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og for din feedback 👍
Vi er glade for at høre, at alt ellers var, som det skulle være. Dit forslag om at angive mål på alle traktor- og bilbatterier giver rigtig god mening, og det vil vi bestemt tage med videre.

Tak fordi du handler hos os – vi håber at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og rigtig mange gode varer

7. Januar 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både priser og udvalget. 🤗

Tak fordi du handlede hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En lidt speciel oplevelse

Jeg købte et Varta 12V bilbatteri til en pris, der var bedre end hos konkurrenterne.

Hjemmesidens oplysninger om leveringstid var tvetydige. Øverst stod der "På lager - afsendes i dag" og "Levering Dag-til-dag", længere nede igen "Dag-til-dag levering", men også "Vi afsender varer 29-30/12 og 2/1". Batteriet blev ganske rigtigt afsendt efter nogle dage d. 29/12. Det er måske optimistisk at tro, at de arbejder på helligdage og weekender, men man skal altså lige læse det hele godt igennem, hvis man mangler et batteri akut.

Endvidere skulle man ved bestilling vælge mellem forskellige former for levering, nogle af dem til merpris. Jeg valgte gratis levering til en pakkeshop, men opdagede efterfølgende (ved at nærlæse FAQ), at bilbatterier altid leveres til hjemadressen uden Track & trace.

Leveringen forløb fint. En mand kom i varevogn og leverede batteriet uemballeret. Men det er lidt spøjst, at man skal vælge fragtmetode for en vare, som i praksis leveres på en helt anden måde.

Alt i alt en lidt usædvanlig købsoplevelse, men batteriet kom og levede op til forventningerne.

25. Dezember 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at prisen og selve batteriet levede op til dine forventninger. Samtidig takker vi for din ærlige feedback omkring leveringstid og valg af fragtmetode. Du har helt ret i, at informationen om fragtvalg og leveringsform ved bilbatterier kan opleves som forvirrende og det beklager vi. Det er noget, vi arbejder på at forbedre, og vi vil bestemt tager din feedback med i den videre proces.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Hurtig levering rigtig fine produkter

Hurtig levering rigtig fine produkter
Ikke sidste gang jeg handler her😉

1. Januar 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produkterne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😉

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig/ingen service, og ingen dag til dag levering.

Bestilte mine varer inden kl 1530 mandag den 29 december, da siden annoncerede flere steder ‘dag til dag levering ved bestilling inden 1530’.

Jeg skulle først bruge varerne den 31 december så tænkte jeg var home safe.
Den 30 får jeg besked om at varerne er sendt og bliver leveret 2 januar frem til kl 21.00. Altså 5 hverdage efter min bestilling trods ‘dag til dag levering’.
Jeg kontakter deres kundeservice, og får et par ubehøvlede svar fra en ‘Michael Christensen’ som tydeligvis er fuldstændig ligeglad med mit behov som kunde, og som bøjer af uanset hvad jeg forsøger at trænge igennem med.

Jeg kan ikke udtale mig om varen, men skal du som forbruger bruge noget førstkommende hverdag, skal du ikke bestille ved batterilageret, da de ikke kan leve op til det de skriver.

29. Dezember 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Jon, samtlige dine mails er besvaret løbende fra morgenstunden i dag d 31/12, men du efterspørger en løsning vi ikke kan hjælpe dig med på dette tidspunkt. Du har bestilt 29/12 kl 15:20 efter en periode med 5 lukkedage og helligdage. Du er adviseret på mail via din ordrebekræftelse at levering i perioder med helligdage kan tage 1-2 dage længere, den oplysning har du ikke valgt at læse. Du har ligeledes ikke henvendt dig til os 29/12 eller 30/12 og spurgt til din ordre, så vi kunne have reageret. Forsendelsen er på vej til dit sommerhus, som du ikke bor i fast, vi har oplyst dig om flere gange i dag på mail, at du kan ændre forsendelsen hos PostNord via deres APP. Dette ønsker du heller ikke at gøre brug af, vi kan derfor kun konkludere at varen bliver leveret jf de givne vilkår - som i øvrigt altid bliver oplyst.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice, og svindler firma.

Har købt knapcelle batterier DURACELL CR2032
De skulle bruges til et udvendigt tastatur til en garageåbner, to nye batterier monteret og et døgn efter var de døde, manden påstår at mit tastatur er defekt, trods det at jeg har købt nye batterier i Normal de virker uden problemer, også selv om der er koldt. Min konklusion er, enten er det en discount model DURACELL batterier eller også er de for gamle.
Men den mest arrogante kundeservice så mit råd hold jer langt væk fra Batterilageret.dk

29. Dezember 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Dion, da du har gode erfaringer med de batterier har vi naturligvis anbefalet dig at bruge dem i stedet. Men alle dine påstande om gamle batterier, uægte batterier og at vi (efter 7-8 mails) ikke tager din henvendelse seriøst, kan vi ikke genkende. De batterier du har modtaget er fuldt funktionsdygtige og naturligvis datomærket på pakningen hvis det skulle skabe spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering 😉 kan varmt…

Super hurtig levering 😉 kan varmt anbefales

19. Dezember 2025

Hej Dyveke,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Batterilageret blæser på rettighedder

i forhold til lovgivningen skal man som dansk virksomhed kunne medlevere en dansk brugsvejledning, men det gælder ikke for batterilageret.dk. med mindre man køber en vare for over 790kr ?, forbeholder de sig retten til at blæse på forbrugeren. og så får du samtidig lov at betale returfragten.

Begrundelse for afgørelse
Din klage vedrører køb af bluetooth – smart Dongle, hvor der mangler
manualer der på dansk forklarer tilslutning og brug af varen.
Du har oplyst, at den har kostet 388 kr. Det fremgår af kvittering på købet, at
du har betalt 388 kr. for varen incl. forsendelsesomkostninger.
Prisen for varen eller tjenesteydelsen, der klages over, skal være mindst 1.220
kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen mindst være
790 kr. (bekendtgørelse om behandling af forbrugerklager § 3).
Din klage falder ikke inden for Mæglingsteamet for Forbrugerklagers
beløbsgrænser, og vi har derfor ikke kompetence til at behandle din klage.
Vi har ved vurderingen lagt vægt på, at varen har kostet 388 kr. incl.
forsendelsens omkostninger. Vi har desuden vurderet, at der ikke er forhold i
klagen, der kan føre til en anden vurdering.
Mæglingsteamet for Forbrugerklagers kompetenceområde fremgår af
forbrugerklagelovens §§ 2, 9, 14 og 16 og bekendtgørelse om behandling af
forbrugerklager i Nævnenes Hus samt Forbrugerklagenævnet § 3. Du kan
læse herom sidst i dette brev.
Mulighed for at gå videre med din sag
Hvis du ønsker at gå videre med din sag, kan du indbringe sagen for
domstolene. Du skal være opmærksom på, at der kan være omkostninger
Dato: 18. december 2025
Nævnenes Hus: 72 40 56 00
CVR: 37795526
naevneneshus.dk
Side 2 af 4
forbundet med at få sagen behandlet ved domstolene, særligt hvis du taber
sagen.
Hvis du ønsker juridisk rådgivning, kan du kontakte advokatvagten, som yder
gratis mundtlig rådgivning. Du kan læse mere om advokatvagten på
advokatvagterne.dk.
Klagemulighed
Du kan klage over Mæglingsteamet for Forbrugerklagers afgørelse til
Forbrugerklagenævnets formand (forbrugerklagelovens § 43, stk. 2).
Ønsker du at klage over afgørelsen, skal du kontakte os ved at sende en mail
til mff a naevneneshus.dk. Vi beder dig samtidig begrunde, hvorfor du mener,
afgørelsen skal ændres.
Du skal være opmærksom på, at Forbrugerklagenævnets formand kun vil tage
stilling til vores afgørelse om, at vi ikke har kompetence til at behandle sagen.
Klagegebyr retur
Nævnenes Hus tilbagebetaler klagegebyret på 100 kr. Beløbet vil blive
overført til indbetalerens NemKonto inden for ca. en måned.

18. Dezember 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Sandgaard, først og fremmest blæser vi ikke på dine rettigheder.
Dernæst har vi tilbudt dig at sende vejledning på engelsk, som du så kan oversætte til Dansk direkte - det ønsker du ikke.
De 790,- du nævner i dit opslag har ikke noget med batterilageret at gøre, men den grænse forbruger klagenævnet sætter for deres sager.
Hvis du har brug for at returnere varen, kan du rette henvendelse til vores kundeservice så kommer der en returlabel pr mail.

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.
Varen modtog jeg dagen efter at have afgivet min ordre.

12. Dezember 2025

Hej Jens,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glæder os, at leveringen gik hurtigt, og at du modtog din ordre dagen efter.

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr