Batterilageret.dk Bewertungen 1’010

TrustScore 4 von 5

4.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte sidste år 2 30 m led lyskæder. Da jeg skulle sætte dem til nu her, var der mange steder der ikke var lys i. Kontaktede firmaet og klagede min nød. Tog billeder efter aftale og svarede efterfølge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1010 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg stod ved adressen i Randers og der…

Jeg stod ved adressen i Randers og der var LUKKET. Selvom der stod på hjemmesiden at skulle være åben.
Jeg har fortsat 500 kr. til gode, men der sker ikke noget.
Dårlig service!
Dårlige batterier!

Hold jer fra denne biks.

10. Juli 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Martin, det er i dag Søndag. Hvornår har du været på adressen ?
Vil du tage kontakt til vores kundeservice, og oplyse dit ordrenummer, hvis du mener at have noget tilgode, eller andet der skal gøres i forbindelse med din ordre.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Kan varmt anbefales.

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og effektivt. Og tak for den varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveret som lovet

Leveret som lovet

Hej Lars

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive den positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at din bestilling blev leveret som lovet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 batterrier og noget tilbehør…

Bestilte 2 batterrier og noget tilbehør søndag, fik en opringning at de ville levere med fragtmand, blev leveret Tirsdag formiddag på Bornholm ved min dør = med service over forventning

Hej Leif,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du hurtigt modtog dine batterier og tilbehør, og at du oplevede god service. Det er dejligt, at leveringen til Bornholm gik så fint.

Krænkende kundeservice

Jeg bestilte en række produkter til samlet pris af ca. 13.000. En række produkter var til ca. 3.000 var ikke medsendt.
Jeg kunne klart dokumentere, at der slet ikke var plads til produkterne i kassen.
Fra min første henvendelse om problemet, blev jeg direkte og indirekte blot beskyldt for at forsøge at snyde dem.

25. Februar 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Kent, du kunne netop IKKE dokumentere dette. Den kasse du sender os billede af, kan indeholde de varer som du mener ikke at have modtaget. Du bestiller 1 vare, som kommer i kasser med 2 styk, der har vi taget 1 op og resten af de mindre produkter er placeret i denne kasse. GLS har verificeret vægten til 5,6kg på den pågældende kasse, det stemmer 100% overens med de varer den skal indeholde. Tilmed har vi optalt samtlige af de varelinjer, på vort lager og de tal stemmer også.
Du er ikke blevet beskyldt for snyd eller andet, men udelukkende forholdt de faktuelle oplysninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig levering og fint produkt :-)

17. Februar 2026

Hej Linda,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt bilbatteri og levering dagen…

Super godt bilbatteri og levering dagen efter bestilling. Det er mere end godkendt!.

19. Februar 2026

Hej Brian,

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med bilbatteriet, og at leveringen allerede kom dagen efter din bestilling. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive den flotte anmeldelse.

Kan varmt anbefale Batterilageret

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være et andet problem med min bil og sendte herefter det "nye" retur til Batterilageret som tilbagebetalte beløbet indenfor 24 timer. Flot må jeg sige.

19. Februar 2026

Hej Nick,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, selvom det viste sig, at du ikke skulle bruge batteriet alligevel. Det er dejligt at høre, at både levering og returforløb gik, som det skulle. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive din anmeldelse og for din varme anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flink betjening og ultra hurtig…

Super flink betjening og ultra hurtig levering! Dbh. Bo

20. Februar 2026

Hej Bo,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede en god betjening og hurtig levering.

Vi håber, at du er glad for dit køb.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et bilbatteri og fik svar…

Jeg bestilte et bilbatteri og fik svar med det samme, at det kunne jeg selv hente på lageret i Brøndby. Problemet var bare, at det kunne jeg ikke, og fik så besked om, at det ville blive leveret til min adresse (og ifølge hjemmesiden alternativt til et udleveringssted). Men så fik jeg at vide, at dette sidste ikke kunne lade sig gøre, fordi batteriet var for tungt for mig at bære hjem, så det ville blive leveret til min bopæl. Så langt så godt. Da sælgeren så fik at vide, at jeg bor på 2. sal i en ejendom, så kunne det ikke leveres, da man ikke har dørlevering. Og selv om der er ringeklokke og jeg kunne være ved hoveddøren, så kunne det ikke lade sig gøre, og leverandørerne ville bare tage batteriet med retur, hvis døren var aflåst, og uanset mine forslag om modtagelse blev fremsat, så endte det med, at min betaling blev returneret. Jeg var noget forundret over udfaldet, og jeg vil nok fremover ikke handle der mere. Det skal dog ikke afholde andre fra at købe ting der. Det ser jo ud til at mange andre har fået en god oplevelse.

18. Februar 2026

Hurtig levering med fragtmand

Hurtig levering med fragtmand. Små batterier sendt som pakke.
God pris på batterierne.

10. Februar 2026

Hej Simon,

Det er rart at høre, at leveringen gik hurtigt, og at prisen på batterierne levede op til dine forventninger.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og nem bestilling og…

Hurtig og nem bestilling og ekspedition,lynhurtig levering

12. Februar 2026

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gir dem kun 3 ⭐️ fordi man kan ikke…

Gir dem kun 3 ⭐️ fordi man kan ikke skrive at man har en var på lager også når man bestiller den efterfølgende selv skriver til dem om de nåde at sende den nej gjorde vi ikke den hænger i tolden
Så derfor 3⭐️

11. Februar 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse.

Vi kan godt forstå, at det har været skuffende, når varen stod som på lager, men alligevel ikke kunne sendes med det samme på grund af forsinkelse i tolden. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man forventer, når man bestiller.

Vi beklager forløbet og tager din feedback med videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hvad jeg bestilte

Jeg fik hvad jeg bestilte, på en dag dejlig hurtig levering. Tal varmt anbefales

4. Februar 2026

Hej Allan,

Mange tak for din flotte anmeldelse og den varme anbefaling.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Batteri kom dagen efter som lovet

Batteri kom dagen efter som lovet, god pris rimelig fragt.

6. Februar 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at batteriet kom dagen efter som lovet, og at du var tilfreds med både prisen og fragten. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds og det kommer hurtigt få…

Meget tilfreds og det kommer hurtigt få skulle nå at komme til en fødselsdag 😊

5. Februar 2026

Hej Karina,

Tak for din skønne anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er meget tilfreds, og at din bestilling nåede frem i tide til fødselsdagen 😊

God service

God service. Hurtig levering. Alt OK.

3. Februar 2026

Hej Kic,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for de 5 stjerner og for, at du havde en god oplevelse med både ekspedition og levering.

Dejligt nemt at bestille

Dejligt nemt at bestille, og super hurtig levering

2. Februar 2026

Hej Johnny,

Mange tak for din anmeldelse. 🌟Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service.

Hurtig levering

Hurtig levering. Lækre viskestykker.

1. Februar 2026

Hej Mariann,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du kan lide viskestykkerne. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja og det var med batteri til virke til…

Ja og det var med batteri til virke til garageport.
Det var dejlig til virke og tak.
Da den dag var kørte til Års købe jem og fris og har ikke og til harald Nyborg eller ikke batteri til passer.

21. Januar 2026

Hej Frede,

Det er os, der takker for handlen og den positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med et batteri til garageporten.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr