Batterilageret.dk Bewertungen 1’006

TrustScore 4 von 5

4.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk service af Stine K Sørensen. Der var ikke nok lyskæder på lager. Hun kontakter mig og spørger om jeg forsat vil købe resten. Ja da. Og selv om beløbet ikke kommer op på frifragt mere sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1006 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen hjælp

Jeg kontaktede kundeservice med et problem og fik fat i Michael. Først handlede det mest om jeg nu havde købt produktet af dem, da det så var på plads prøvede jeg at fortælle om mit problem det var meget vanskeligt at komme igennem da jeg konstant blev afbrudt.
Det var et ganske simpelt spørgsmål om hvad jeg kunne forvente af oplysninger i Victron App.
Jeg har købt en MPPT solcelleoplader/regulator men der kommer intet fra solcellerne ( 2x185W )
Så istedet for at besvare mine spørgsmål henviste Michael straks til en proff installatør.
Da det er en ganske simpel installation skulle det jo næppe vare nødvendigt med en El-installatør.
Så ingen hjælp derfra.
Børge Knudsen

27. März 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Børge, det er ganske enkelt ikke korrekt.
Først og fremmest ønsker du hjælp, ud fra en forklaring om en MPPT du har købt hos, som du sidder med i din camper i samme øjeblik, da jeg efterspørger ordrenummer kan du ikke oplyse dette, vi får dig fundet frem i vort system, ud fra dine øvrige oplysninger.

Vi kan ikke fejlsøge via telefonen, ud fra en forklaring du giver uden indsigt i app, det forsøgte jeg at forklare dig. Din installation er måske enkel, ikke desto mindre kan vi ikke hjælpe dig gennem telefonen med dette. Du mener ikke at installation fejler noget, jeg har anvist dig brugen af app og spurgt ind til dette.
Du har hentet app og har forbindelse med produktet, derfra skal der fejlsøges på de resterende dele.
Du afbryder til gengæld opkaldet inden jeg når at foreslå en software opdatering af produktet, som du nemt og hurtigt kan gøre via app. Dette kan du forsøge, da det ofte løser udfordringer med produkter der installeres for første gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Batterilageret retter ikke op på fejl....

Batterilageret retter ikke op på fejl, der er begået af dem og overholder dermed ikke loven. De er absolut også ligeglade. Rigtig glad for, at jeg -heldigvis- ikke har købt for så mange penge denne gang og jeg kommer heller aldrig til og handle hos dem igen. Samme varer kan købes hos andre netbutikker, der følger loven.

18. März 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Kat, den bestilte vare, en basketbold, er ikke oppustet ved modtagelsen. Vi angiver ikke at den er oppustet, du vil ikke selv sørge for dette. Vi følger naturligvis gældende lovgivning, havde din vare været defekt eller forkert leveret havde vi naturligvis taget den retur.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Har købt nogle fyrfadslys og opladt dem. Oplyst om at lysene hyler og derfor er defekt i min verden. For hvem kan holde ud at have lys der hyler. Firmaet mener jeg har brugt en forkert lader, men kommer ikke med noget teknisk bevis for dette. Jeg har endda spurgt om spændingen i hans lader, men intet svar fået.

Der er hurtigt svar, men hvad hjælper det, når jeg nu står med lys som er defekt og ovenikøbet selv skal betale for at sende retur.

Magen til dårligere kundeservice skal man lede længe efter.
Firmaet har på intet tidspunkt undskyldt over den gene og besvær det har bragt mig.

Hvis du vil undgå samme behandling som jeg har fået, vil jeg anbefale at købe dine varer et andet sted.

15. März 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Tanja, den oplader du anvender til dine fyrfadslys købt hos os, er ikke fra samme fabrikat og kan derfor ikke anvendes. Det faktum at du anvender en forkert lader, til en vare købt hos os betyder naturligvis at vi ikke kan tage varen retur, eller betale for din returnering af det sæt du ikke har forsøgt dig med. Vi kan ikke sælge en vare igen der har væren anvendt forkert, det vil du ikke acceptere. Den resterende pakke til 39,- kan du altid returnere som nævnt, vi har ikke forvoldt dig gene, du er derimod blevet besvaret indenfor kort tid på alle dine mails selv i dag Søndag.

OK handel og hurtig levering

OK handel og hurtig levering

15. März 2026

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver glad for dit køb.

Rigtig god dag

Super nemt

Super nemt, hurtig og effektiv.

11. März 2026

Hej Jens,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Du ønskes en god dag.

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.

10. März 2026

Hej Henning,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma
Købte et Batteri til dyson støvsuger
Da det går i stykker inden for 2 år fik det ombyttet uden problemer desværre står vi 1.5 år senere med et nyt dyson batteri som nu er defekt og Ingen hjælp at hente, de ville ikke hjælpe selvom der er 2 års garanti i følge købeloven
Ejeren af firmaet mener ikke der er 2 års garanti når det er et nyt batteri og at det er en ombytter

12. März 2026

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Emma, din ordre ligger tilbage fra Januar 2023, batteriet er ombyttet i August 2024. Nu oplever du samme problem med batteriet efter ca samme periode. Vi bytter ganske rigtigt ikke en vare i det uendelige, slet ikke et batteri der sættes i drift flere gange ugentligt som dette støvsuger batteri gør.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service bestilte batterier ti min…

Super service bestilte batterier ti min kabinescooter. Torsdag den 5 Marts kl 14.00. Blev leveret ved min garage port Fredag formiddag. Det er sku da god service.Mvh. Eli.

6. März 2026

Hej Eli,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede lynhurtig levering, og at det hele gik, som det skulle. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive.

Gik som forventet

Bestilte, betalte og modtog varen som forventet.

4. März 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det hele gik som forventet, og at du modtog varen uden problemer. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Fantastisk oplevelse

Jeg er dybt imponeret over jeres service. Jeg havde bestilt 10 solcellelamper og da der kun var 6 på lager fik jeg en sød mail om mine valg tak for det

Hej Aase,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med din bestilling, på trods af at vi desværre ikke kunne levere det fulde antal, og at du satte pris på beskeden om lagerstatus på solcellelamperne.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg stod ved adressen i Randers og der…

Jeg stod ved adressen i Randers og der var LUKKET. Selvom der stod på hjemmesiden at skulle være åben.
Jeg har fortsat 500 kr. til gode, men der sker ikke noget.
Dårlig service!
Dårlige batterier!

Hold jer fra denne biks.

10. Juli 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Martin, det er i dag Søndag. Hvornår har du været på adressen ?
Vil du tage kontakt til vores kundeservice, og oplyse dit ordrenummer, hvis du mener at have noget tilgode, eller andet der skal gøres i forbindelse med din ordre.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Kan varmt anbefales.

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og effektivt. Og tak for den varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveret som lovet

Leveret som lovet

Hej Lars

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive den positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at din bestilling blev leveret som lovet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 batterrier og noget tilbehør…

Bestilte 2 batterrier og noget tilbehør søndag, fik en opringning at de ville levere med fragtmand, blev leveret Tirsdag formiddag på Bornholm ved min dør = med service over forventning

Hej Leif,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du hurtigt modtog dine batterier og tilbehør, og at du oplevede god service. Det er dejligt, at leveringen til Bornholm gik så fint.

Kundeservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr