Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen
Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte sidste år 2 30 m led lyskæder. Da jeg skulle sætte dem til nu her, var der mange steder der ikke var lys i. Kontaktede firmaet og klagede min nød. Tog billeder efter aftale og svarede efterfølge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.
Virkevangen 48 b, 8960, Randers SØ, Dänemark
- info@batterilageret.dk
- www.batterilageret.dk
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lynhurtig behandling af ordre og…
Lynhurtig behandling af ordre og forsendelse.
Havde varen dagen efter jeg bestilte.
Helt perfekt
Firmaet stoler mere på Post Nord
Firmaet stoler mere på Post Nord, end sine kunder. Købte 2 12v batterier til en mini crosser. Pakken bliver hurtigt afsendt, og ankommer til pakkeshoppen dagen efter ifølge PN appen. Men inden jeg når at hente pakken får jeg en meddelelse på appen, at pakken er udleveret. Jeg tager senere ned i pakkeshoppen, og får beskeden at de ikke har den, for den er udleveret. Jeg kontakter så batterilageret, og får så at vide batterierne var delt op i 2 pakker. Begge med udleverings kode. Jeg ser så at pakkenummer på faktura er en anden end i appen. Ned i pakkeshoppen igen og spørge om de har en pakke med det nummer, og den får jeg så udleveret uden at fremvise kode. Batterilageret kontakter så PN om den manglende pakke. PN lukker bare sagen, da pakken jo er udleveret med afhentnings kode, og påstår så at jeg jo måtte have givet afhentningskoden til nogle andre. Batterilageret vil så heller ikke gøre mere, og siger at de heller ikke vil erstatte pakken eller sende en ny, selv om det ifølge købeloven er afsenderen der har ansvaret for pakken indtil den bliver udleveret til køberen. Så jeg måtte så selv stå med det økonomiske tab, hvis ikke pakken blev fundet. Efter et par uger tager jeg så ned i pakkeshoppen igen, medbringende de såkaldte beviser for at pakken er udleveret. Døren står åben ind til pakkerummet, og jeg kan se min manglende pakke stå inde på hylden. Jeg får den så udleveret, igen uden kode. Jeg køber aldrig mere hos Batterilageret, når de bare løber fra deres ansvar med leveringen.

👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Manglende kreditering
Bestiller torsdag den 5. marts 2026 kl 10.30 et batteri med dag-til-levering. Batteriet bliver ikke leveret dagen efter som lovet, hvorfor jeg må finde en anden løsning.
Ifølge batterilagerets vilkår kan man fortryde sit køb ved at nægte modtagelse, hvilket jeg vælger at gøre. Varen bliver efterfølgende ikke krediteret. Tager den 23. marts 2026 kontakt til virksomheden, som oplyser, at varen ikke er modtaget retur. Rykker for kreditering igen den 8. april 2026, hvor virksomheden oplyser, at der er 8 dages ekspeditionstid ved GLS som led i at håndtere returforsendelser.
Rykker for kreditering igen dags dato den 28. april 2026, hvor virksomheden nu oplyser, at de ikke automatisk henter varer retur, når modtagelse nægtes af kunden. Dette kunne virksomheden med fordel have oplyst om tidligere. Processen er i øvrigt direkte i strid med deres egne vilkår.

Elendig leveringsservice
Ifølge ordrebekræftelsen skulle pakken leveres med PostNord til pakkeshop. Alligevel blev pakken leveret til privatadresse med fragtmand og efterladt på gaden.
Kundeservice kunne ikke se problemet.

Antwort von Batterilageret.dk
Varen virker helt efter ønsket
Varen virker helt efter ønsket, og meget hurtig levering
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK - INGEN REKLAMATION OG FRAVÆRENDE SERVICE - SAMT DÅRLIG RÅDGIVNING!
Kandidat til TV programmet “KONTANT”
Købte tilbage i februar 2026 et batteri til min robotstøvsuger. Batteriet skulle erstatte et batteri købt andet sted - og som havde gjort det godt i over 2år (måske længere). Fik monteret det nye i marts. Her i april (under to måneder) melder støvsugeren fejl - kan ikke lade batteriet. Jeg undersøgte batteriet og fik oven i købet assistance fra AI. Konklusionen var klar: min. 1 celle var klappet sammen. Jeg skrev så til Michael Christensen - Distribution Manager for at lave en reklamation. En MEGET lang mail korrespondance senere får jeg endelig afslag, trods enighed om at batteriet er defekt. “du bestiller blot et nyt så får vi det afsted til dig.” Det kalder jeg mersalg og UFATTELIG DÅRLIG SERVICE - øhhh rettelse: INGEN SERVICE!
Nu kommer der nok et svar om at støvsugeren ikke kørte så tit (op til hver uge eller hver anden) og at den originale lader ikke “passer på” batteriet. Og at han nok IKKE forholder sig til at den har kørt upåklageligt indtil alt stopper på under 2 måneder efter mødet med et dårligt produkt fra Batterilageret. Han forholder sig nok ikke til det FAKTUM at støvsugeren har kørt UPÅKLAGELIGT inden den mødte et batteri fra Batterilageret - KØB ANDRE STEDER - Batterilageret sælger dårlig kvalitet!

Antwort von Batterilageret.dk
Jeg er godt tilfreds med mit køb
Jeg er godt tilfreds med mit køb, varerne svarer til det beskrevne i annoncen og de blev leveret hurtigt
varen perfekt
varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/ asnæs
ps har selv pakket tusindvis af pakker i mit liv
Nemt og hurtigt til en fair pris.
Nemt og hurtigt til en fair pris.
Hurtig levering og god service
Godt produkt og god kundeservice
Nemme at installere og har ikke fået…
Nemme at installere og har ikke fået brugt dem mere end 3 gange på korte ture så jeg kan dårligt anmelde dem rigtigt 😊
Hurtig levering, gode produkter.
Irrelevant ifht. indholdet af min ordre - blot via et generelt spørgsmål - fandt jeg også ud af, at kundeservice svarer hurtigt via email.
Deraf 5 stjerner - det kunne ikke være bedre.
Super hurtig levering👍alt var perfekt.
Billige klinger til robotplæneklipper
Billige klinger til robotplæneklipper. Nem bestilling.
Ingen hjælp
Jeg kontaktede kundeservice med et problem og fik fat i Michael. Først handlede det mest om jeg nu havde købt produktet af dem, da det så var på plads prøvede jeg at fortælle om mit problem det var meget vanskeligt at komme igennem da jeg konstant blev afbrudt.
Det var et ganske simpelt spørgsmål om hvad jeg kunne forvente af oplysninger i Victron App.
Jeg har købt en MPPT solcelleoplader/regulator men der kommer intet fra solcellerne ( 2x185W )
Så istedet for at besvare mine spørgsmål henviste Michael straks til en proff installatør.
Da det er en ganske simpel installation skulle det jo næppe vare nødvendigt med en El-installatør.
Så ingen hjælp derfra.
Børge Knudsen

Bestilling den ene dag
Bestilling den ene dag - levering den næste.
Nemmere kan det ikke være!!
Talte med Batterilageret og fik meget…
Talte med Batterilageret og fik meget god samtale og info angående mit køb bestilte min vare der upåklagelig blev leveret hurtigt og problemfrit absolut top service hele vejen igennem bare Okay !
Hurtig og professionelle betjening og…
Hurtig og professionelle betjening og hurtig modtagelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.