Batterinet.dk Bewertungen 254

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper på en mandag, mottatt på fredag i norge. Var på mail til de når jeg bestilte og spurte om seriøsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mått på Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme så fick jag reda på vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Batterien
  2. Fachhandel für Autobatterien
  3. Garten
  4. Fachhandel für Küchenbedarf
  5. Poolbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

pas på !!!

pas på !!!
bestilt vare og betalt , men fik aldrig varen leveret
så pas på !!!!!

21. April 2026

Antwort von Batterinet.dk

Hej Claus, vil du henvende dig til vores kundeservice og afgive forklaring på din manglende levering. info@batterinet.dk
Jeg kan se at du indenfor 3-4 dage, har haft flere af disse oplevelser, du deler på Trustpilot.

Brud på EU's GDPR lovgivning

Virksomheden besvarer ikke mails vedrørende data anmodninger, og udfører dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfølgningsmail igen d. 31/3/2026. EU's lovgivning foreskriver at virksomheder har en måned til at udføre sådanne anmodninger, hvilket åbenlyst er overskredet væsentligt.

Til Batterinets svar:
"Kære Sebastian, begge dine henvendelser er besvaret samme dag og ligeledes din oprindelige anmodning om sletning af dine data. Vi har dog ikke modtaget retursvar med din bekræftelse.
Husk at slette dit indlæg her ligeledes tak! God Påske Søndag hvor dit indlæg også er besvaret."
Jeg har ikke modtaget svar på nogen af mine mails, heller ikke i min spam indbakke. Formentlig er der sket en fejl på jeres side. I skal nok gå jeres mail-servere igennem, har svært ved at tro at Microsofts mail-servere skulle være synderen her :)

10. Februar 2026

Antwort von Batterinet.dk

Hej Sebastian, som tidligere nævnt så er begge dine mails besvaret. Microsoft eller ej så er det ikke fejl nogen steder, vi besvarer alle mails løbende og typisk på alle tider af døgnet.

Urigtige oplsyninger - utroværdigt

Efter problemer med levering af et batteri undersøgte jeg Batterinets data - og der er åbenbart snyd med oplysningerne.

CVR-registret: Batterinet / Poul Hakon Poulsen
Bedervej 136A
8320 Mårslet
Er oprettet som en frivillog forening, men i deres mail underskriver de sig:
Venlig hilsen / Best regards
Michael Christensen - Distribution Manager
Virkevangen 48 B, Assentoft
8960 Randers SØ - Denmark
Phone: (+45) 86 49 62 11

Der er åbenlyst noget helt galt med det firma.

Enhver der er interessret vil kunne tjekke firmaet ved at slå op i cvr-registeret og skrive 'batterinet' så dukker ovennævnte oplysninger op. Og det er derfor jeg kører sagen på de oplysninger - alt andet vil være forkert, Poul Hakon Poulsen.

I gentager det samme hele tiden: Fakta er, at i vildleder jeres kunder. Jeres email hedder batterinet, men i har ikke noget med det cvr-reg.strede navn 'batteerinet' at gøre etc. I næste uge, er det ikke andet at gøre end at anmelde jer til cvr-registret, og Skat. Jeg vil også tage kontakt til e-mærket så ikke ikke vil kunne få det mærke. Med de reaktioner i har fået her på Trustpilot, må der være relevant at få DRs Kontankt til at se på jeres virksomhed.

15. November 2025

Antwort von Batterinet.dk

Kære Jens, efter utallige mails omkring din levering af et urbatteri kommer du ned af et vildspor her. Din levering som i øvrigt er korrekt og helt som lovet på webshoppen, er en ting, at batteriet så ikke passer dit ur er en anden sag. Men din påstand om frivillig forening må stå for egen regning, den virksomhed du henviser til, og vil trække i fogedretten for 80,-, i dit indlæg har intet med den webshop som du er kunde i at gøre, så hold venligst disse adskilt, det må være i alles interesser.
Så du må venligst men bestemt trække dine falske påstande tilbage, du er som nævnt helt uretmæssigt i gang med at anklage både os og andre på en forkert og urigtig baggrund.

Svar:
Enhver der er interesseret ville ganske rigtigt kunne slå vores oplysninger op i CVR registreret, alene på den baggrund og påstand igen Jens er du velkommen, men du må forstå at du ikke har fat i noget der blot minder om en korrekt tilgang til sagen her.

Den vare der er leveret er korrekt, dit ur matcher ikke det bestilte produkt, det kan vi ikke løse for dig hvilket du også er adviseret om pr mails.

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering

7. November 2025

Hej Anne-Marie
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse og varen kom hurtigt frem til dig. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb og glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dålig kundservice – svarar inte på reklamation

Jag beställde en Grundig arom LED vit diffusor med timer, men produkten fungerade inte från start. Sladden sitter löst och går inte att fästa ordentligt, vilket gör att den varken laddar eller startar. Jag kontaktade företaget direkt för att reklamera varan, men fick inget riktigt svar. En person vid namn Michael påstod att han redan hade svarat på mitt mejl – vilket inte stämmer.
Efter detta har jag inte fått någon hjälp eller lösning alls. Det känns som att företaget undviker ansvar och inte bryr sig om kunderna.
Jag rekommenderar inte att handla här.

10. Oktober 2025

Antwort von Batterinet.dk

Hej Vicki, tack för din recension.
Det handlar dock inte om att ditt problem inte har åtgärdats. Som du redan har informerats om, väntade vi på svar från tillverkaren om huruvida problemet kunde lösas.
Det kunde det inte, och din beställning har redan krediterats, så ärendet är avslutat.

Vi har besvarat alla dina mejl så snart du har kontaktat oss med frågor om din reklamation. Med vänliga hälsningar,
Kundservice

Prof

Prof. levering!

25. April 2025

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb og glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Utroværdig

Får mail om at alle mine vare er udsolgt,
Accepterer nogle andre, ingen kundeservice.

Varene er dog stadig på lager på hjemmesiden.

Synes der ud over det er dårlig service at man skal betale retur fragt også.

9. April 2025

Hej Gitte

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre både vores systemer og informationen på hjemmesiden, så lagerstatus og ordreprocessen bliver så præcis og fejlfri som muligt.

Med hensyn til returfragt er det den løsning, vi har valgt at benytte som en del af vores handelsbetingelser.

Anbefaler

Fine priser, hurtig levering

12. März 2025

Hej Christina

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive din positive anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med din bestilling hos os og har været tilfreds med priserne og den hurtige levering.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel og respektløs kundebehandling – vær advaret!

Jeg har sjældent oplevet en så uprofessionel og uforskammet håndtering af en reklamation som hos Batterinet.

Efter at have modtaget et defekt produkt forsøgte jeg at reklamere, men blev mødt med en strøm af endeløse spørgsmål og flabede svar i stedet for reel hjælp. Deres tilgang virkede mere som en bevidst strategi for at besværliggøre reklamationsprocessen end et forsøg på at finde en løsning.

På trods af at deres egne handelsbetingelser beskriver muligheden for reklamation, valgte de at modstride min sag og nægte at tage ansvar. I stedet for at forholde sig professionelt til min henvendelse, blev jeg mødt med arrogant kommunikation og påstande, der ikke findes i deres egne vilkår.

Efter at have spildt alt for meget tid og energi på denne simple sag, har jeg nu givet op. Det er tydeligt, at kundetilfredshed ikke er en prioritet for dem. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle her – hvis noget går galt, kan du forvente en lang, opslidende kamp uden respekt for dig som kunde.

Min anbefaling: Find en anden leverandør, der faktisk værdsætter deres kunder.

14. März 2025

Hej Michael

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din reklamation. Vi bestræber os på at behandle alle henvendelser professionelt og respektfuldt, og det er tydeligvis ikke det indtryk, du har fået – det beklager vi.

Når vi stiller spørgsmål i en reklamationssag, er det for at sikre, at vi kan finde den rette løsning, både for dig som kunde og i forhold til at identificere eventuelle fejl på produkterne. Det skal dog aldrig opleves som modstand eller manglende vilje til at hjælpe – og vi tager din kritik til efterretning.

Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Købte en ny lyserød kabine kuffert

Købte en ny lyserød kabine kuffert.
Den kom ud af papkassen med et sort mærke / olie plet på agtig, som ikke kunne vaskes af
Jeg tog kontakt til firmaet, som spurgte om jeg kunne leve med det, og blev mødt med at det mødt i at det selvfølgelig en ærgerlig oplevelse.

Jeg som kunde havde måske regnet med et kompensation for at min vare ikke er som forventet

4. März 2025

Antwort von Batterinet.dk

Hej Sofie, hvis vi lige skal have hele historien med, så skulle du ganske rigtigt forsøge at fjerne pletten, hvor du efter at det ikke lykkedes også er tilbudt en ny vare, men det afslog du. Ligeledes afslutter vi med, at du må komme retur hvis du skulle fortryde dette valg. Det gælder selvfølgelig stadig!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett skräp företag som försöker blåsa…

Ett skräp företag som försöker blåsa folk.
Det har gått 2v fortfarande dom har inte återbetalat.
Och fortfarande kundtjänsten säger vi behöver bankuppgifter. Vilken jag gav flera gånger.

28. Januar 2025

Antwort von Batterinet.dk

Hej Nazim, vil du ikke holde dig til fakta og besvare min mails. Desuden henvender du dig her på vores danske website, du handler på vores svenske website.

Super duper

Mega hurtig levering

7. Januar 2025

Hej Pippi1otta

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestiller 12 lys til juletræet med…

Bestiller 12 lys til juletræet med fjernbetjening til mine tolv lysholder.
Det ene lys vil ikke virke på fjernbetjeningen. De vil give en kreditnota på det defekte lys.
Jeg har tilbudt at sende det retur, på deres regning. Og de kunne sende mig en ny pakke. Eller de kunne sende mig 1 lys. Men nej.

Skal aldrig handle der mere

12. Dezember 2024

Antwort von Batterinet.dk

Hej Jens, da du allerede var krediteret 20min efter din henvendelse ser vi sagen som løst. Du har 12 lys der kan lyse, hvoraf det ene ikke kan betjenes med fjernbetjeningen. Derfor blev du krediteret det enkelte lys, da det mangler den funktion men stadig lyser som de andre.

Doesn't deserve even 1 Star

I wish I can choose negative to this company not even one star is deserve, I ordered an item and its been 12 days and it is obvious that the item is lost as I never had any updates from GLS since the time I got an email that they sent the item. I tried reaching out and they answering like they don't even care, one line email and not even apologetic of the situation. The site says it delivers 2 to 3 days but it seems like joke. I asked for a refund and I got no response so yeah they just take money and maybe forget about it? what a scam. Shame on you guys like wtf are you even doing, you got one job to do! shame on you. I will never recommend this site.

28. November 2024

Antwort von Batterinet.dk

Hi Christian, thank you for input.
First of all let’s be clear on the timeline here, you ordered 27/11 and the order was shipped 28/11. You reached out to us 2/12 and 6 minutes later got answer that the shipment has no tracking yet, but due to Black Friday, this can be the problem.
3/12 we where in touch again, and the follow up with GLS has been made by us, by then you are informed that an investigation by GLS will take 8-10 days. We are sorry about the missing delivery, we are monitoring your case daily, and if the shipment is lost a refund is made the same day, or a new item shipped out.
So we DO care and yes your order was supposed to be delivered the next day, as promised online.

Hurtige Batterier

Bestiller batterier til min elscooter, er afhængig af den pga. Mindre handicap. Lidt misforståelse fra min side, gjorde at batterier blev en dag forsinket.
Ringede og skrev, fik svar efter 4 min (normalt op til 12 timer)
Absolut 5 stjerner, for god priser god support, ingen kø på telefon, efter under 2 min blev problemet løst.
Vil absolut bruge jeg igen, første gang jeg handler hos jeg
Peter
Midtvest J

2. Oktober 2024

Hej Peter,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse af Batterinet.dk

Vi sætter stor pris på dine rosende ord, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og support. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og vi ser frem til at handle med dig igen.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Besværlig returnering

Det var hurtigt leveringstid af varen, men besværligt med returnering da denne butik ikke vedlægger/sælger returseddel. Efter at have ringet til dem går de dog med til at sende en returseddel på mail, hvilket de ikke har gjort. Jeg er ret utilfreds. Min ene stjerne står for hurtig levering, de manglende fire stjerner for besværlig returnering. Sunniva

23. September 2024

Antwort von Batterinet.dk

Hej Sunniva, vi tilbyder ikke denne service normalt, Vi vedlægger ikke returlabels i hver ordre, dette fremgår ligeledes af vores betingelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet batterier for første gang i…

Handlet batterier for første gang i Batteriernet og det var én fornøjelse. Nem webshop at navigere rundt I og hurtig levering. Vil så absolut bruge denne webshop igen.

19. August 2024

Hej Connie,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive din positive anmeldelse af batterinet.dk.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med din bestilling hos os, og at du har været tilfreds med både webshoppen og den hurtige levering.

Vi ser frem til at handle med dig igen og ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er bare styr på det og du får dine…

Der er bare styr på det og du får dine vare dagen efter og det er nyt og i orden. Respekt

7. August 2024

Hej Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse af batterinet.dk, den sætter vi pris på.

Det er dejligt at læse, at du er glad for vores service.
Vi sætter stor pris på, hvad vores kunder mener on vores virksomhed.

Vi håber, at du har lyst til at dele dine oplevelser med os igen en anden gang - din mening er vigtig for os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Mvh
Kundeservice.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr