Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper på en mandag, mottatt på fredag i norge. Var på mail til de når jeg bestilte og spurte om seriøsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... Mehr ansehen
Virksomheden besvarer ikke mails vedrørende data anmodninger, og udfører dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfølgningsmail igen d. 31/3/... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mått på Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme så fick jag reda på vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk
Virkevangen 48b, 8960, Randers SØ, Dänemark
- info@batterinet.dk
- www.batterinet.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg købte Pool fliser 9 stk
Jeg købte Pool fliser 9 stk. som var vind og skæve og som ikke passede sammen i takkerne. Efter flere mails frem og tilbage og sendte billeder fik jeg den besked at at varen var som den skulle være. Det var fordi jeg ikke brugte dem som underlag for en pool. Jeg kunne jo bare sende dem tilbage. De ville simpelthen ikke tro på mig.
Jeg har købt et tilsvarende produkt men et andet mærke, til den halve pris et andet sted og fliserne er her kvadratiske og tapperne passer sammen. De ligger plant på gulvet uden en pool oven på.

Meget meget træls oplevelse
Købte et tipi telt og tog på tur med 5 små børnebørn. INGEN pløkker i posen - øh what to do …..😳
Hvis det ikke følger med SÅ SKRIV DET MED BLINKENDE RØDT, så man ved det 😭
Jeg er SUR !

Antwort von Batterinet.dk
Kan ikke råde nogen til at købe noget…
Kan ikke råde nogen til at købe noget som helst ved dette firma. Eller ved nogen af de andre 5 navne han bruger. Manden bag dette firma sælger dårlige produkter, beholder dem ved reklamation. Og vil ikke fortage sig yderligere.

Produktet har ingen effekt
Produktet har ingen effekt
Pengene ud af vinduet

Antwort von Batterinet.dk
Professionel kundeservice som sætter…
Professionel kundeservice som sætter kundens ønsker i højsæde! Jeg har haft en rigtig god oplevelse.

Antwort von Batterinet.dk
Jeg har købt et batteri til…
Jeg har købt et batteri til campingvogn, hjemmesiden er nem at finde rundt i, og batteriet blev leveret meget hurtigt med GLS, 2 dage efter at have bestilt trods weekend.

Min pakke med 30 stk 20165 Li-ion batterier
Min pakke med 30 stk. 18650 li-ion batterier, blev modtaget i en pakke, hvor de lå helt løs uden nogen som helst beskyttelse, og det er kun et held, at de ikke var beskadiget under transporten !
Da jeg kontaktede firmaet, var de totalt ligeglade, og selv på en opfordring på en forbedring til en kommende handel, var de totalt ligegyldige mht. min opfordring !
Jeg vil aldrig handle med denne virksomhed igen !

Varen leveret som bestilt
Varen leveret som bestilt, godt indpakket og hurtig leveret.

Bilbatteri blev hurtigt leveret
Bilbatteri blev hurtigt leveret. Dog var der valgt Bring levering til en Silvan som man ændrede til fragtmand (pga. vægt) unden besked til mig. Kun ved telefonisk henvendelse til Batteriet fandt jeg ud af det

Antwort von Batterinet.dk
Nem hjemmeside og god support…
Nem hjemmeside og god support efterfølgende.
Jeg havde lidt problemer med at connecte via BT til batteriet og skrev til support - de svarede med det samme (i weekenden) og mit problem blev løst - SUPER service - Tak til Michael...

hurtig levering
hurtig levering, produkt levede fuldt op til min forventning. pris ved køb af 10 stk gjorde det ca 50% billigere end andre steder, jeg vil helt sikkert købe derfra igen :)

Fantastisk kundeservice
Jeg søgte et nyt batteri til min gamle pc og skrev til kundeservice for at finde det helt rigtige batteri og sikke en fantastisk service! Efter blot få timer fik jeg tilsendt et link, og da jeg stadig var i tvivl om det var det rigtige batteri ( jeg ved intet om batterier og pc’ er) så blev der hurtigt tjekket en ekstra gang og bekræftet at det var det rigtige batteri.
Jeg bestilte og få dage efter kørte min pc igen.
Tak for hjælpen Casper, de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Batterinet.dk
Hurtig ekspedition og en hurtig levering

Gode priser
Gode priser, hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

Troværdighed og efektiv levering 😃

Antwort von Batterinet.dk
Alletider søges har man fået derfor…
Alletider søges har man fået derfor giver jeg dem fem stjerner

Hurtig levering & ingen problemer

Antwort von Batterinet.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.