Batterilageret.dk Bewertungen 1’010

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen perfekt - indpakningen af batteriet under al kritik - huller i emballagen masser af post nord tape - et lille batteri på 9 kg må ikke kunne ligge og bevæge sig skal emballeres ordentligt - PN/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne blev leveret dagen efter bestilling. De var forsvarligt pakket(indeholdte 26650 batterier). Batterierne blev leveret med en sund mængde energi i sig - og præsterer som reklameret.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak

1. Fachhandel für Batterien

Vom Unternehmen geschrieben

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

1010 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har mnga år handlet i Batterilageret …

Har mnga år handlet i Batterilageret og altid været
tilfreds. Kommer igen og igen.

Hilsen Jan

24. November 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det gør os rigtig glade at høre, at du har handlet hos os i mange år og fortsat vender tilbage. Tak for det.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Fint produkt

20. November 2025

Hej Inger,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jer er utilfreds med mit køb af en lup…

Jer er utilfreds med mit køb af en lup 3X - 4X, den store lup var fedtet og den lille lup var ikke fastsat, den rasler, det selv om leveringen var uåbnet,

20. November 2025

Hej Tonny,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at de to lupper ikke levede op til dine forventninger. Hvis varerne er modtaget defekte, er du meget velkommen til at kontakte os via vores info-mail med dit ordrenummer, så vi kan finde en løsning.

Fremragende service og hurtig levering

Fremragende service og hurtig levering

18. November 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både fremragende service og hurtig levering. Tak fordi du valgte at handle hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super hurtig levering af de fineste…

Super hurtig levering af de fineste lyskæder.

Antwort von Batterilageret.dk

Mange tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede super hurtig levering, og at du er glad for dine nye lyskæder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service 🤙

Hej Kaj,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Uhyggelig skræmmende leveringstid

Uhyggelig skræmmende leveringstid. Bestilte kl 9.42, leveret til middagstid dagen efter og er tilfreds med min vare ... lyskugler til haven

Hej Teresa

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi fik sendt varen så hurtigt afsted, at leveringstiden blev uhyggeligt skræmmende😀 – og at du også er tilfreds med varen.

Fed lyskæde

Er så tilfreds med min nye lyskæde

Hej

Det er fantastisk at høre! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye lyskæde.

Perfekt

Nem og overskuelig hjemmeside med den ønskede vare, prisen rimelig og hurtig og effektiv levering

6. November 2025

Hej Hanne,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fandt vores hjemmeside nem og overskuelig, og at både pris og levering levede op til dine forventninger. Tak fordi du handlede hos os – vi glæder os til at se dig igen!

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Fik en defekt vare, reklamerede den og dagen efter var en ny på vej.
Køber gerne hos jer igen :)

2. November 2025

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af, at varen var defekt, men glade for, at vi hurtigt fik løst sagen, og at du modtog en erstatningsvare.

Du er altid velkomme tilbage. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super service

Hurtig levering. En fejl i produktet jeg havde købt blev omgående erstattet med et nyt produkt.
Super service.

5. November 2025

Hej Svend,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi beklager, at der var en fejl på produktet, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne få løst sagen og sende dig et nyt produkt. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både levering og service.

Købte sidste år 2, 30 m led lyskæder

Købte sidste år 2 30 m led lyskæder. Da jeg skulle sætte dem til nu her, var der mange steder der ikke var lys i. Kontaktede firmaet og klagede min nød. Tog billeder efter aftale og svarede efterfølgende på nogle spørgsmål. Her til morgen har jeg så hentet 2 nye lyskæder på posthuset👍😃. Kort behandlingstid, lynhurtig levering og super service👍👍. Tak.

4. November 2025

Hej Svend-Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt fik løst problemet. Tak fordi du tog dig tid til at sende billeder og besvare vores spørgsmål – det gør processen meget lettere.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dag til dag levering som der står på…

Dag til dag levering som der står på deres hjemmeside sker ikke altid.

4. November 2025

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at leveringen ikke levede op til forventningen om dag-til-dag levering. Selvom vi altid bestræber os på at overholde det, kan der desværre opstå forsinkelser hos både os og fragtfirmaerne. Det er absolut noget, vi fortsat arbejder på at forbedre, så vi i højere grad kan overholde leveringstiden.

Taske

God og venlige service 😉

28. Oktober 2025

Hej Peter,

27. Oktober 2025

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen kom hurtigt frem.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Vanddunke

Rigtig god service

21. Oktober 2025

Hej Kirsten

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og priser

God service og priser!!! Men levering er udenfor den "dag til dag" leveringstid...

25. Oktober 2025

Hej Andy

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og priser.
Vi beklager dog, at leveringstiden ikke helt levede op til forventningen om dag-til-dag levering. Vi tager din feedback til os og vil arbejde på at sikre, at dette bliver opfyldt fremover.

Tak fordi du handlede hos os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget uhøflig person i kundeservice

Meget uhøflig person i kundeservice. Afbrød konstant da jeg var igang med at forklare mine spørgsmål.
Han lyttede overhovedet ikke og smækkede røret på. De sælger vare uden tilbehør, og bliver sur når man ikke ønsker deres ting.

21. Oktober 2025

Antwort von Batterilageret.dk

Hej Ronnie, din 2 anmeldelse af samme sag ?? Du har nu henvendt dig vedr produkter købt i anden webshop 2 gange, vi kan ikke hjælpe dig mere end vi har gjort. Den ordre du har bestilt her har du returneret og er krediteret - du vil ikke forstå sammenhængen i dine ordrer placeret i forskellige butikker.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr