Jeg har nu haft min robotstøvsuger fra Neatsvor i næsten to år, og den har kørt helt upåklageligt hver eneste dag. Den gør præcis det, den lover — både støvsuger og vasker gulvene, og den har vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amazing customerservice. Had a X520 that caused some problems. We tried different solutions along with customerservice, but unfortunately we didnt succed. We send the faulty unit to service and 5 da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min bedste robotstøvsuger. Dette er min 3. ☆Den er støjsvag ☆Den vasker gulv ☆ Kan tisdindstilles ☆Er ikke sensitiv (lys, forhindringer m.m) ☆Kan køre i lang tid på opladning.
Unternehmen hat geantwortet
Ingen svarer telefonen eller mails. Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.
Østerbrogade 226 st, 2100 , København Ø, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk produkt og service! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg købte oprindeligt Neatsvor X500 som julegave, men da modellen var udsolgt, blev jeg tilbudt en opgradering til X520 til samme pris. Leveringen var lynhurtig – julegaven blev leveret på kun 2 dage!
Installationen var utrolig nem, og i skrivende stund kører robotten fint rundt og støvsuger vores hjem. Den klarer arbejdet til UG og gør hverdagen meget lettere.
Vi er virkelig tilfredse med både produktet og den fantastiske kundeservice. Kan varmt anbefale Neatsvor til andre!

Antwort von Neatsvor
Jeg bestilte en x520, men glemte at bruge min rabatkode. Jeg kontaktede kundeservice, og de fik det hurtigt ordnet ved at refundere differencen – heldigvis slap jeg for at annullere hele bestillingen. Leveringen var superhurtig, og maskinen er helt fantastisk! Mit hjem har aldrig været så rent før. Jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale Neatsvor til alle, der overvejer at få en robotstøvsuger!

Antwort von Neatsvor
Har sendt dem en mail på deres kundeservice mail, angående en af deres støvsugere, det er kun lidt over 14 dage siden..venter stadig på svar....ellers havde jeg købt den.

Antwort von Neatsvor
Kundeservice eller en vikar?
Denne anmeldelse handler på ingen måder om et produkt, da det i skrivende stund ikke er kommet frem endnu. Den handler om kun om deres chatfunktion.
Jeg handlede i onsdags 2 af deres dyreste støvsugere, bare at komme igennem til deres kundeservice var et problem. Jeg kunne kun spørge en gang, så skulle jeg logge af og på igen for at få svar hvis jeg havde andre spørgsmål. Svarene er korte og klare, derfor de 2 stjerner, men der ud over er der ingen hjælp at hente.
Måske værditillægger jeg for meget i de korte svar, muligvis, men at modtage et svar som: "Det står også på vores hjemmeside." oplever jeg som noget flabet. Jeg var ikke bevidst om at jeg skulle læse hele hjemmesiden før jeg måtte handle.
Jeg ser frem til at modtage mine varer, der åbenbart ikke er på lager, dette står ikke i min ordremail, men åbenbart er det opdateret på hjemmesiden. Dette burde jeg selvfølgelig have læst mig til.

Antwort von Neatsvor
Efter en konspodancen med servicemindede mennesker, fandt vi en hurtig løsning og dermed en opgradering af støvsugeren!
Vi er tilfredse!

Antwort von Neatsvor
Har købt en 650, hvor jeg selv var kommet til at ødelægge vandtanken. Rettede henvendelse for at købe en ny. Jeg skulle ikke købe en, da de sendte en uden beregning på trods af jeg selv havde skylden. Virkelig god service😀

Antwort von Neatsvor
Købte X650PRO på tilbud og kort tid efter blev den sat yderligere ned. Jeg skrev til kundeservice lørdag formiddag og fik allerede respons lørdag eftermiddag. Refunderingen var ikke noget problem. Virkelig god service!

Antwort von Neatsvor
Dette er en redigeret anmeldelse.
Jeg skrev oprindeligt en negativ anmeldelse, da jeg oplevede problemer med appen der bruges til at styre fejerobotten.
Jeg havde downloaded og anvendt den app der var beskrevet i manualen under produktets specifikationer, inde på produktets hjemmeside.
Jeg blev kontaktet af service fra Neatsvor og vi fandt frem til at det var en uddateret manual der lå på hjemmesiden. Vi fandt en fornuftig løsning og derfor har jeg nu redigeret den oprindelige anmeldelse til mindre negativ.

Antwort von Neatsvor
X650 PRO - Egentlig okay..
når den virker så kører den bare, og den støvsuger altid godt, er mægtig tilfreds med selve mekanikken.
Problemet med produktet er software tænker jeg. Man kan bruge støvsugeren i en hjemme app, hvor man kan se ens hus på et kort, man kan bestemme sugekraften, vandmængden og hvilke rum den skal støvsuge og meget mere. Problemet er dog at hver tredje/fjerde gang den skal køre så har den “glemt” huset, og skal tegne et nyt kort.
Så man kan ikke bare sige den skal ordne stuen, eller køkkenet, den skal starte forfra og tegne huset igen. Funktionen “Gem Hjemmekort” hvor ideen er at man kan gemme sit hjems layout, fungere ikke. Har gjort det flere gange, og kan ikke finde dem jeg har gemt.
Så teknisk fungere den super godt og med god sug og høj batterilevetid. Men at den skal tegne kortet på ny hele tiden, og altså ikke kan huske de rum og de inddelinger man har lavet er super irriterende. Jeg har dog døjet med den et års tid nu. Som sagt er den ude mærket. Oplevet på X650 Pro.
3/5

Antwort von Neatsvor
Hurtig og god kundeservice! Ingen slinger i valsen da produktet kom på tilbud få dage efter jeg havde købt det - jeg fik differencen refunderet med det samme. Kan absolut anbefales.

Antwort von Neatsvor
Det er altid en god oplevelse at chatte og købe hos dem. Jeg er meget tilfreds.

Antwort von Neatsvor
Super kundeservice vedr en reklamationssag. Utrolig hurtig og professionel håndtering af problemet

Antwort von Neatsvor
Efter mit opslag herinde, har neatsvor taget hånd om problemet. De har reageret hurtigt og hjulpet med en nye maskine, da de tror der er en fejl på denne. Virkelig god kundeservice.
Vores neatsvor X650pro støvsuger rigtig godt men vasker elendigt. Men vores største problem er den app….. vi får kortlagt hele huset og efter den har kørt 2 gange så drejer appen hele kortet. Så pludseligt kører den ind i alt og kan ikke finde de rigtige rum.. vi sletter kortet og får kortlagt på ny, men den gør fuldstændig det samme igen..

Antwort von Neatsvor
Jeg har den 4/11 bestilt en støvsuger hos Neatsvor. Jeg har fået bekræftelse, og pengene er overført den 4/11. Jeg har endnu ikke fået den. Det er nu en uge siden, jeg skrev en mail til Neatsvor, og har endnu ikke fået svar.. Jeg ved ikke hvad der foregår... Mon det er fup...?

Antwort von Neatsvor
Der reklameres med god service, glem det henvendelser på e-mail besvares ikke og så sælger man produkter der ikke virker på 5g, altså forældede produkter

Antwort von Neatsvor
Havde oprindeligt lavet en anmeldelse på 1 stjerne da vi ikke kunne komme i kontakt med firmaet via deres kontakt formular på deres hjemmeside. Fik dog kontakt via trustpilot her og det viste sig at deres kontakt formular havde været ude af drift. Vi fandt ud af en løsning med hensyn til vores produkt.

Antwort von Neatsvor
Har for nylig købt en X650. Den støvsuger rigtig godt og meget effektivt, men vaskefunktionen er jeg bestemt ikke imponeret over. Ca. halvdelen af ‘sporet’ er vådt og den tager ikke pletter og lign.

Antwort von Neatsvor
Ok fin robotbotstøvsuger men app'er langt fra optimal.
To gange er kortet væk når jeg åbner app'en og når jeg forsøger at gemme det nye kort siger den at kortet er ustabil så jeg ikke får lov til at gemme kortet:-( øv!

Antwort von Neatsvor
Er så glad for min robotstøvsuger - når man kommer hjem føles det som om man har haft rengøringshjælp. Nem at betjene - fin tilhørende app. Den er meget lav ift andre robotstøvsugere, så den kan støvsuge under de fleste sofaer og senge, hvilket er en stor fordel. Desuden er kundeservice virkeligt god - kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Antwort von Neatsvor
Nu har jeg skrevet 2 gange til firmaet, men ingen respons. Vi købte en Neatsvor X650 i juli måned, da den fik gode anmeldser, men de ting har jeg svært ved at få øje på. Den vaske dårligt, nå den endelig ør det. Køre den op i et hjørne, kan den ikke finde ud igen. Det er bare nogle at tingene. Øv for en service.
Jeg har ændret min bedømmelse fra 1 til 4 stjerner, da det viste sig, at der var fejl på deres kontaktfomular på deres hjemmeside. Vi har nu igen med at få tingene til at fungerer

Antwort von Neatsvor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.