Neatsvor Bewertungen 286

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu haft min robotstøvsuger fra Neatsvor i næsten to år, og den har kørt helt upåklageligt hver eneste dag. Den gør præcis det, den lover — både støvsuger og vasker gulvene, og den har vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing customerservice. Had a X520 that caused some problems. We tried different solutions along with customerservice, but unfortunately we didnt succed. We send the faulty unit to service and 5 da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bedste robotstøvsuger. Dette er min 3. ☆Den er støjsvag ☆Den vasker gulv ☆ Kan tisdindstilles ☆Er ikke sensitiv (lys, forhindringer m.m) ☆Kan køre i lang tid på opladning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen svarer telefonen eller mails. Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

286 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv og hurtig hjælp over mail da…

Effektiv og hurtig hjælp over mail da hjulet på min støvsuger sad fast! Perfekt service!

21. Februar 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp til din støvsuger. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service!

Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har köpt en robotdammsugare från…

Har köpt en robotdammsugare från Neatsvor.
Snabb leverans och ett helt fantastiskt hjälp efteråt av deras kundcenter. Svarar direkt på Mail och ställer upp till hundra procent efter köpet.
Superkunniga och väldigt serviceinriktade.
Kan varmt rekommendera 👍

15. Februar 2025

Hej Bengt,

Tusind tak for din flotte feedback!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores kundeservice.
Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din anbefaling. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger.
Jeg købte denne fantastiske støvsuger før jul '24. Støvsugeren havde problemer med et af vores tæpper, kunne ikke finde ud af at køre på tæppet. Jeg fik hjælp ved at skrive til kundeservice og fik råd om at prøve nogle forskellige ting af som desværre ikke virkede. Jeg fik sendt returlabel og sendt støvsugeren retur og fik en ny støvsuger tilsendt, som virker uden problemer. God service og god støvsuger, som jeg nødigt vil undvære:)))

7. Februar 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores kundeservice og din nye robotstøvsuger. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din feedback!

Skulle du få brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Rigtig god dag! 😊

Venlige hilsner,

Meget tilfreds med min X520

Meget tilfreds med min X520! Jeg havde brug for hjælp til at vælge den rigtige model, ringede og fik hurtig assistance. Valget faldt på denne, og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

13. Februar 2025

Hej Sigurd,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din X520, og at du fik den hjælp, du havde brug for til at vælge den rigtige model. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse!

Hvis du har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Støvsuger modtager

Efter nu at ha modtaget støvsugeren efter lidt torvtrækkeri er det dejligt at se støvsugeren gøre arbejdet for os. Det bliver spændende at se den vaske gulvet også. Dette har vi ikke sat den op til endnu

12. Februar 2025

Hej Tobias,

Dejligt at høre, at det hele løste sig efter en lidt besværlig start! Vi hos Neatsvor går meget op i, at alle vores kunder er tilfredse. Giv endelig besked, hvis du har brug for noget i fremtiden, vi er her for at hjælpe.

Super

Rigtig god oplevelse, fin service og et rigtig godt produkt.
Kan kun anbefales

10. Februar 2025

Hej Poul Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores produkt og service.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

x520 anmeldelse

Vi bestilte en x520 til støvsugning af vores trægulv og primært fordi vi har en labrador.
Den fungere rigtig godt og kan klart anbefales til folk med hund. Inden for de første 3 uger kom jeg til at ødelægge vores støvbeholder ved at være dum, og
Neatsvor sendte en ny kvit og frit.
Kanon god stil !

9. Februar 2025

Hej!

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at jeres X520 fungerer godt på trægulvet og især med hundehår fra jeres labrador – det er jo præcis sådan, vi ønsker, at den skal gøre en forskel i hverdagen!

Uheld kan ske, og vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe. Det betyder meget for os at høre, at I værdsætter servicen. Tak fordi I valgte Neatsvor, og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse!

Melissa fra Neatsvor

Har købt en Neatsvor 650 pro

Har købt en Neatsvor 650 pro. Robotstøvsuger og har samtidig fået en fantastisk god behandling af kundeservice. Jeg havde givet fuld pris for den, da jeg bestilte. Da jeg modtog den var den nedsat. Jeg skrev til kundeservice og selv samme dag, fik jeg besked om, at Neatsvor refunderede mer betalingen. Det er super god behandling. Hvad angår støvsugeren, lever den helt op til det lovede. Jeg har hund og den har idag støvsuget alle hår op, fra mine gulvtæpper. Ligeledes har den efterfølgende vasket gulvet i køkkenet, som også er yderst tilfredsstillende.
Jeg er en helt igennem tilfreds kunde, som kun kan anbefale dette produkt.

8. Februar 2025

Hej Bente! 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både Neatsvor 650 Pro og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at støvsugeren lever op til dine forventninger!

Tak igen for din anbefaling, og vi håber, du fortsat vil være glad for dit produkt!

Hav en fantastisk dag! 😊

Tilde i Neatsvor

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt i alt en fin robotstøvsuger

Den støvsuger rigtig grundigt. Jeg løb ind i tekniske udfordringer og har derfor været i dialog med kundeservice. De svarer altid hurtigt på henvendelser.
Jeg kan godt lide, at man selv kan vælge hvilke rum der skal støvsuges. Nogle gange støvsuger den dog lidt spøjst, hvor den ikke gør det ene rum færdigt før den kører til det næste også kører den tilbage igen senere og gør det færdigt. Det er lidt utilregneligt, da jeg nogle gange gerne vil vaske gulv der hvor den har kørt, men alt i alt til at leve med. Beholderen skal tømmes hver gang hos os, da vi har hund der fælder meget. Der mangler jeg lidt, at den giver en reminder om at beholderen er fyldt, da jeg nogle gange har sat den igang også har den ikke suget noget op.
Vaskefunktionen får jeg ikke rigtig brugt, da jeg bedre kan lide at vaske gulvet selv.
Så alt i alt en fin robotstøvsuger. Neatsvor teamet er kundeservicemindet og hurtige på tasterne. Reservedelene holder længe på trods af hyppigt brug.

11. Juli 2024

Hej Julie,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med din støvsuger det skal selvfølgelig ikke være sådan. At du har ændret din anmeldelse fra positiv til negativ understreger også, at der er noget galt med enheden, som du tidligere var tilfreds med.

Vi modtog tidligere din mail, hvor du beskrev udfordringerne, og tilbød dengang at tage støvsugeren ind til os helt omkostningsfrit for at undersøge den nærmere. Siden da har vi desværre ikke hørt mere fra dig, og derfor rækker vi nu ud igen for at høre, hvordan du ønsker at få løst sagen.

Ud fra din beskrivelse tyder det på, at støvsugeren springer rum over, ikke kører ind i bestemte rum og generelt ikke navigerer korrekt. Det er naturligvis ikke sådan, den skal fungere, og det kan meget vel skyldes fejl i sensorerne eller andre tekniske problemer.

Som med al elektronik kan der opstå uforudsete fejl, og derfor vil vi meget gerne tage den ind og undersøge den nærmere. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, du bliver tilfreds med.

Lad os endelig vide, om du ønsker at sende den ind, så vi kan hjælpe dig videre på bedst mulig måde.

Super service *****

Købte robot støvsuger til vores hjem x500 - fik den byttet uden problem fordi den havde problem i vores stue - fik en x 650 pro uden merbetaling - fantastisk maskine - jeg har fået rigtig fin service og de svarer på mail kort tid efter - kan kun anbefale at købe din robot støvsuger her

6. Februar 2025

Hej Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både din robotstøvsuger og vores kundeservice.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Købte en robotstøvsuger hos Neatsvor

Købte en robotstøvsuger hos Neatsvor, som virkede helt perfekt. Men efter lidt tid stoppede WiFi med at virke til robotten. Jeg skrev til Neatsvor som først hjalp mig med at prøve at afhjælpe problemet uden held. Til gengæld sendte de en helt ny robotstøvsuger uden beregning.

Super service.

6. Februar 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med vores service. 😊

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din støtte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fordi jeg stadig har tillid til firmaet…

Fordi jeg stadig har tillid til firmaet og deres opmærksomme KT, (kunne- tjeneste), er det vigtigt at firmaet, hvis det skal i front på udviklingen, finder ud af at levere et produkt der renser indeklimaet for støvdetaljer for igen har vi jo hjørnerne... måske vi skal tænke firkantet i en rund dimension og alligevel ikke?

Neatsvor er blevet slankere og mere nysgerrig. :-)
X650 er et ret cool design og jeg fornemmer at sensorer bliver fint udviklet lidt efter lidt.. teamet får tid til at tænke sig lærerigt om...for de vil gerne være førende og det er det vi kunder har tillid til.

Lav nu den eksisterende støvboks om i den nuværende X650 om til en vådboks så os der har købt i forvejen også kan drage nytte af den nye teknologi = less not wayste resources og super med flere kunder :-)

Husk vand binder støv.

I er så meget på rette vej NEATSVOR :-)

31. Januar 2025

Hej Michael,

Tusen takk for din tillit og konstruktive tilbakemelding! 😊

Vi setter stor pris på dine tanker om videreutvikling av våre produkter. Det er fantastisk å høre at du liker designet og sensorutviklingen på X650. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre teknologien vår, og ideen om en vådstøvboks er veldig interessant – vi tar det med oss videre!

Vi er glade for å ha kunder som deg som engasjerer seg og kommer med verdifulle innspill. Takk for at du følger oss på veien mot enda bedre løsninger! 💙

Min X650 havde en software fejl

Min X650 havde en software fejl. Det er betryggende at vide at Neatsvor ikke vil forsøge at reparere på den gamle og så sende den tilbage, men at de sender en ny når sådan en er tilbage på hylderne 7. februar 2025!
Det er kundetjeneste og service i verdensklasse og så må vi håbe at den nye X650 lever op til sit rygte fra 2024, at det er den bedste i klassen og vandt sin test fordi den bare ER bedst.

Jeg føler mig foreløbig tryg :-)

Det kunne dog være virkelig cool hvis kloge hoveder kunne finde ud af at køre princippet i en såkaldt vådstøvsuger som i stedet for en kasse hvor støvet samles, for derefter at blive sendt ud gennem diverse filtre i endnu mindre partikler, kunne opfinde en kasse med vand hvor støvet samles. Vand binder støv og således ville der formentlig ikke være brug for filtre. Det ville hjælpe mange allergierkere big time.

Jeg håber at en cool nytænkende opfinder fra Neatsvor læser dette!

30. Januar 2025

Antwort von Neatsvor

Takk for din tilbakemelding, Michael!

Vi setter stor pris på at du anerkjenner vår kundeservice, og vi er glade for at du føler deg trygg med løsningen vi har gitt deg. Vi håper virkelig at din nye X650 vil leve opp til forventningene og gi deg den beste rengjøringsopplevelsen!

Angående din idé om en våtstøvsuger – det er en utrolig spennende tanke! Vi jobber alltid med å utvikle innovative løsninger, og vi skal definitivt ta dette videre til vårt utviklingsteam. En vannbasert støvoppsamling kan potensielt være en stor fordel, spesielt for allergikere, så vi liker virkelig din måte å tenke på.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer og idéer – det er tilbakemeldinger som dette som hjelper oss med å bli enda bedre! 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lav kvalitet til høj pris

26. Januar 2025

Hej Frederik!

Det er meget ærgerligt at læse, at du synes vores produkter er dyrere og af lav kvalitet. Det er dog svært for os at vide, hvilket produkt du refererer til, uden en mere specifik forklaring. Vi har mange kunder med samme navn, så det er svært for os at finde frem til netop dig.

Vi har efterspurgt dine oplysninger via Trustpilot, og du skulle have modtaget en mail. Vi ville sætte stor pris på, hvis du kunne vende tilbage med de nødvendige oplysninger, så vi kan hjælpe dig eller finde en løsning på problemet. Alternativt kan du sende os en mail direkte, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde i kundeservice :)

19. Januar 2025

Hej Julie!

Tusind tak for din anmeldelse. 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig med noget i fremtiden!

Hav en fantastisk dag! 🌟

Undgå denne forretning!

Hold jer langt væk fra denne forretning!
Jeg bestilte en X650-støvsuger som julegave på deres hjemmeside d. 29.11.2024 og besluttede samtidig at købe nogle ekstra børster med. Det skulle vise sig at være en stor fejl.

D. 9. december kontaktede jeg dem for at få en status på min ordre, da den stadig ikke var blevet sendt. Her fik jeg at vide, at de børster, jeg havde bestilt, var en forudbestillingsvare, som først ville være på lager d. 16.12. Først herefter ville hele ordren blive afsendt.

D. 17.12 skrev de så til mig, at støvsugeren pludselig heller ikke var klar til levering og først ville blive sendt d. 31.12 på grund af uforudsete forsinkelser.

D. 07.01 kontaktede jeg dem igen og fik besked om, at varen endnu en gang var forsinket. Nu skulle støvsugeren sendes fra deres norske lager og forventedes at ankomme mellem d. 13.-17. januar.

I dag er det d. 18. januar, og jeg har stadig intet hørt eller modtaget.

Efter jeg har lavet denne anmeldelse er der kommet fart på, og jeg har faktisk fået støvsugeren gratis, og den er kommet hjem.

Dette har været en utrolig frustrerende oplevelse med dårlig kommunikation og gentagne forsinkelser. Jeg kan på ingen måde anbefale denne forretning!

18. Januar 2025

Hej Adam,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har måttet vente på dit produkt, og vi forstår din frustration. Produkterne, du har bestilt, har været på forudbestilling med en forventet leveringsdato. Desværre kan det ske, at datoer bliver rykket, hvilket vi altid forsøger at undgå. Derfor skriver vi “forventet dato” og ikke en fast dato. Dette er angivet på hjemmesiden både over “Køb”-knappen og under produkt på produktsiden.

Vi forsøger nu at finde din ordre for at kunne tage kontakt med dig, men vi har adskillige kunder med navnet “Adam”. Derfor har vi efterspurgt dine oplysninger via Trustpilot og vil sætte stor pris på, hvis du kan oplyse disse, så vi kan kontakte dig hurtigst muligt for at finde en løsning, du bliver tilfreds med.

Vi beklager virkelig de gener, dette har forårsaget, og vi er her for at hjælpe dig videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig lang ventetid og ikke så imødekommende kundeservice.

Jeg har ventet i virkelig lang tid på en støvsuger, som skulle være en gave. Hver gang jeg har kigget har den ikke været på lager. Når jeg henvender mig til kundeservice får jeg korte svar tilbage og de tilbyder ikke af sig selv en alternativ løsning. Jeg får bare at vide at jeg skal kigge på hjemmesiden - ikke super god service

14. Januar 2025

Hej Elahe Fieh!

Vi forstår frustrationen over at vente på en vare, især når det drejer sig om en gave. Jeg har desværre ikke kunnet finde dit navn blandt vores ordrer, men jeg antager, at du har bestilt et produkt, som ikke er på lager, men kun tilgængeligt for forudbestilling med en forventet leveringsdato. Denne dato kan blive rykket, og derfor angiver vi kun en forventet dato og ikke en præcis leveringsdato.

Vi beklager virkelig, hvis du føler, at vores kundeservice ikke har været imødekommende. Hos Neatsvor er det meget vigtigt, at alle vores kunder føler sig godt taget hånd om.

Jeg har desværre ikke kunnet finde noget på dit navn. Det kan være, at ordren er registreret på en anden person? Vi vil meget gerne hjælpe dig med dette og har efterspurgt dine oplysninger via Trustpilot, som vi håber, du kan vende tilbage med. Alternativt kan du sende os en ny e-mail, så vi kan finde en løsning sammen.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi kan løse dette på en måde, der gør dig tilfreds.

God kundeservice

Købte en god robotstøvsuger, som desværre pludselig gik i stykker. Henvendte mig til kundeservice, som med det samme sendte en returlabel for at tjekke maskinen. Den kunne ikke laves, så de sendte en tilgængelig model de havde på lager i stedet. Rigtig god service!

7. Januar 2025

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, og at vi kunne finde en hurtig løsning på problemet. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige service og sikre, at vores kunder får glæde af deres Neatsvor-produkter.

Skulle du få brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din positive feedback – vi sætter stor pris på det!

Kundeservice er helt fantastiske

Jeg oplevede udfordringer med min robotstøvsuger, som jeg umiddelbart troede at jeg ikke kunne få løst. Meget overraskende fik kundeservice løst mit problem på helt fantastisk vis. Jeg er meget imponeret over hvor godt de klarer udfordringer.

5. Januar 2025

Hej Mette!

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Hos Neatsvor er vi altid klar til at hjælpe, og vi vil meget gerne finde en løsning for dig.

Ud fra informationen i din anmeldelse kan vi desværre ikke se, hvad der præcist ikke fungerer. Vi har forsøgt at finde din ordre og har også efterspurgt din kontaktinfo via Trustpilot for at få yderligere oplysninger. Vi håber, at du vil vende tilbage til os, så vi kan kontakte dig direkte og hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Reservedele

Min robotstøvsuger skulle bruge et nyt næsehjul. Efter lidt forklaringer og optagelser af problemet, sender de et nyt hjul uden beregning

30. Dezember 2024

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe dig med det nye næsehjul uden beregning. Hvis der skulle opstå andre spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Raymond fra Neatsvor

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr