Neatsvor Bewertungen 286

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu haft min robotstøvsuger fra Neatsvor i næsten to år, og den har kørt helt upåklageligt hver eneste dag. Den gør præcis det, den lover — både støvsuger og vasker gulvene, og den har vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing customerservice. Had a X520 that caused some problems. We tried different solutions along with customerservice, but unfortunately we didnt succed. We send the faulty unit to service and 5 da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bedste robotstøvsuger. Dette er min 3. ☆Den er støjsvag ☆Den vasker gulv ☆ Kan tisdindstilles ☆Er ikke sensitiv (lys, forhindringer m.m) ☆Kan køre i lang tid på opladning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen svarer telefonen eller mails. Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

286 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik sidste år en ny robotstøvsuger i…

Fik sidste år en ny robotstøvsuger i fødselsdagsgave og den har kørt perfekt. Men fik lidt problemer med vaskedelen og kontaktede neatsvor kundeservice. Efter små 5 min havde hjulpet mig og sender en ny vaskedel uden beregning. Fantastisk service og Fantastisk støvsuger. Vores er x650 pro

8. November 2024

Hej!

Tusind tak for din besked og for de flotte ord! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din Neatsvor X650 Pro, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med vaskedelen. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og sikre, at vores kunder får mest muligt ud af deres produkter.

Rigtig god fornøjelse med støvsugeren, og tøv ikke med at kontakte os igen, hvis der skulle være noget, vi kan hjælpe med!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres kunde service er helt i top…

Deres kunde service er helt i top verdensklasse!

Hurtig svar tid hurtig hjælp slet ikke en finger og sætte noget på.

6. November 2024

Hej Simon,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice og har haft en god oplevelse hos Neatsvor.
Vi sætter en ære i at svare hurtigt og hjælpe effektivt, så det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.

Skulle du have spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os!

Mange tak og venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun positive ting at sige

Jeg har kun positive ting at sige. Først havde jeg bestilt en som jeg ikke var tilfreds med efter at have testet den af i noget tid. De gav mig lov til at jeg kunne sende den retur og betale difference for den opgraderede version jeg heller ville have. Vild god service!

Nu overgår de sig selv.. Normalt hvis jeg har købt en maskine som for en funktionel fejl, så skal den sendes til reparation og der kan nemt gå nogle uger før at jeg får det tilbage. Men ikke med Neatsvor. Jeg sendte min robotstøvsuger ind, som havde nogle tekniske fejl, og i stedet for at reparerer den, sendte de direkte en ny til mig, så jeg havde en kun 3-4 dage efter jeg havde sendt den gamle.

Det er nok den vildeste service jeg længe har oplevet.

Tusind tak!

5. November 2024

Hej Lui,

Tusind tak for din utroligt positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget hånd om, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med en ny maskine. Det var selvfølgelig ærgerligt, at der opstod fejl med den første, men vi er glade for, at vi fik rettet op på det hurtigt.

Endnu en gang tak for dine venlige ord – vi sætter stor pris på det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte en Robotdammsugare från denna…

Jag köpte en Robotdammsugare från denna Firma och var långt ifrån nöjd med den och publicerade en Recension här om Produkten. Företaget tog kontakt med mig och erbjuda mig skicka tillbaka varan och erbjöd en vara som ett snäpp dyrare och bättre utan kostnad. Jag skickade iväg min Vara och efter några dagar kom mi nya. Den är så mycket bättre än den jag returnerade. De betalade till och Returfrakten.
Jag är så nöjd med Kundtjänst och Firman.
Nästa Robot kommer givetvis inhandlas här

29. Oktober 2024

Hej!

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och den nya robotdammsugaren. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och produkterna, så det är fantastiskt att se att vi kunde lösa situationen till din belåtenhet.

Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen med ditt nästa köp!

Med vänliga hälsningar,
Melissa från Neatsvor

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Problemer med wifi

Støvsugeren støvsuger fint, men kan ikke få den til at forbinde med min iPhone. Men er nu i mailkorrespondance med kundeservice.

28. Oktober 2024

Hej Bettina!

Det er virkelig kedeligt at høre, at du oplever problemer med tilkoblingen til din iPhone, og vi ønsker virkelig at hjælpe dig med at løse de problemer, du oplever.

Jeg har søgt på mailen tilknyttet dit navn og kan se, at alle dine mails er besvaret relativt kort tid inden for vores åbningstider.

Jeg kan ikke se nogen mails, der ikke er besvaret, men beklager virkelig, hvis det skulle være tilfældet.

Når det kommer til telefonen, vil du være i en telefonkø, indtil en af vores kundeservicemedarbejdere besvarer din henvendelse.

Jeg vil forsikre dig om, at telefonen altid bliver besvaret inden for vores åbningstider, men at der desværre ofte kan være længere ventetid på telefonen.

Derfor vil jeg anbefale at bruge chat eller mail, hvor du som regel vil få svar inden for få sekunder.

Jeg tager kontakt med dig på mail, så vi kan finde en løsning for dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons fra kundeservice ang

Hurtig respons fra kundeservice ang. en del til min robotstøvsuger , der var gået i stykker.
Dejligt de kvitterer med en ny uden beregning 🤗🤗🤗🤗🤗

18. Oktober 2024

Hej Anette,
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med en ny del til robotstøvsugeren.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os positiv feedback. 🤗

Venlig hilsen,
Raymond hos Neatsvor

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice kommunikation

Super fin service på chatten i forbindelse med returnering af vare som vi havde fejlkøbt. Medarbejderen arbejdede hurtigt og effektivt og med god tålmodig empati. En rigtig god oplevelse.

Det bør fremgå klart, at det ikke er muligt at kommunikere med Neatsvor i butik i DK. Vi antog, at dette var muligt på Østerbro i KBH, men det viste sig at være et udleveringssted/afleveringsted (post) som ganske vist har aftale med Neatsvor. Vi afhentede selv i Taastrup, men afhentningsstedet er meget svær at lokalisere . Det gør det så ikke nemmere, at der i afhentningsdokumenter anføres, at adressen er Husby Allè 12 men i virkeligheden er det nr 19.

16. Oktober 2024

Hei Michael,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for at høre, at du har modtaget hurtig og effektiv assistance med din tilbagevenden, og at vores medarbejder var i stand til at give dig en positiv oplevelse med tålmodig og empatisk service.

Vi beklager, at oplysningerne om vores fysiske kommunikationskanaler ikke var klare, og at du oplevede vanskeligheder med at finde vores afhentningssted. Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette - vi vil revidere vores instruktioner for at gøre dem så klare som muligt, så fremtidige kunder ikke står over for det samme problem.

Tak igen for din feedback, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Venlig hilsen,

Reklamation på x650 Pro

Jeg havde en reklamation på en x650 Pro, idet den ikke fungerede, lidt efter et års ejerskab. Jeg skrev til kundeservice og kom i dialog efter meget kort tid, hvor vi først forsøgte at løse problematikken via div. Guides og batteriskift. desværre uden held.
Derefter blev jeg bedt om at sende maskinen retur for service, samt meddele pr mail når den var sendt afsted. To dage efter afsendelse modtog jeg sms og mail om at der var en pakke klar til afhentning i nærmeste pakkeudleveringssted. Uden at have bedt om det, eller aftalt nærmere, har Neatsvor sendt en helt ny støvsuger til mig, mage til den jeg sendte ind blot to dage forinden. Dét er langt over hvad jeg havde forventet! Tilmed får jeg svar på mine mails inde for et par timer, også om aftenen, kæmpe service-niveau, og tusind tak for proaktiv og god håndtering.

Om et produkt skal skal holde mere end et år, ja, men i det mindste anderkender producenten fejlen og uden tøven løser reklamationen til UG

9. Oktober 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med, hvordan vi håndterede din reklamation, selvom vi selvfølgelig beklager, at du oplevede problemer med din X650 Pro efter et års ejerskab.

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og finde en hurtig løsning for vores kunder. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og samarbejde igennem hele processen, og det glæder os at høre, at du er tilfreds med den nye støvsuger og vores support.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Endnu engang tak for din tillid og for at vælge Neatsvor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Roberto .... den flittige gulvhjælper ;0)

Købte en Neatsvor X650 Pro som vores første robotstøvsuger.
Var lidt skeptisk før købet … om den nu kunne klare opgaverne med de mange rum og alle møblerne.

Nu er vi blevet vildt imponeret over, hvordan den klarer opgaverne og viser digitalt udført arbejde på skærm.
Både med støvsugning alene og med mobning af glatte gulve.
Underholdningsværdien er også stor, når vi følger Roberto’s omhyggelige arbejde.
Ja … vi kalder vores for Roberto den flittige ;0)
Den er nu fastansat som husets gulvhjælper ;0)

5. Oktober 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse af Neatsvor X650 Pro! Vi er så glade for at høre, at I er blevet imponeret over dens præstationer i jeres hjem. Det er fantastisk, at den klarer opgaverne med så mange rum og møbler, og vi elsker at høre, at I nyder at følge "Robertos" omhyggelige arbejde.

Vi sætter stor pris på, at I har gjort Roberto til en fast del af jeres hjem, og vi håber, at han fortsat vil være en hjælpsom gulvhjælper i mange år fremover. Hvis I har spørgsmål eller brug for assistance, er I altid velkomne til at kontakte os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroværdig service

God støvsuger når den kører, besværlig App samt elendig og utroværdig kundeservice.

Min X650Pro støvsuger fantastisk godt, der hvor den kommer frem. Ofte kan den ikke finde hjem på det seneste tager den ikke hele rummet. De første dage kom den rundt i alle rum, nu springer den rum over. Selv med 100% strøm siger den nu at der er rum den ikke kan nå. Med appen kan jeg manuelt køre den til rummet og sætte den i gang og køre den tilbage.
På det sidste tager den kun halvdelen af stuen.
Power cycle af støvsuger, sletning af kort har ikke hjulpet.
Flytning af lade stander hjalp(Tak til jeres Norske supporter) i første omgang, gad vide om den skal flyttes med to ugers intervaller.

Rum opdeling i App lever sit eget liv, det vil være dejligt at det virker så køre maskinen ikke ind i rum med gulvtæpper og vasker dem.

Jeg har haft mail koorspondance med jet omkring tilkobling op mod Google, hvilket heller ikke virker og kunde service/ hjælpen er værdiløs dem der sidder og skriver mangler viden om jeres produkter.

Midt i alle de udfordringer og bøvl sender i en mail med info om at jeg kan få 10% rabat.
Jeg gør jer opmærksom på at det er ringe kundeservice, hvor i skriver til mig at det gælder kun tilbehør, den påstand efterprøver jeg og her fejler i endnu en gang. Rabatkoden gælder også for støvsugerne som jeg har dokumenteret overfor jer, det er total utroværdigt.

Få jeres produkter til at virke lidt bedre(både App og maskine) , giv jeres Norske kollega et skulderklap, få uddannet de danske. Vær troværdig

2. Oktober 2024

Hej Christian!

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft problemer med maskinen, og at den hjælp, du har modtaget fra os, ikke har været tilstrækkelig.

Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal føle, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en god løsning på de problemer, du har oplevet.

Jeg forstår, hvor frustrerende det må være, især når maskinen ikke fungerer som den skal.

Med hensyn til rabatkoden, du nævnte, så er det et automatisk nyhedsbrev, der bliver sendt ud, og det er ikke forbundet med vores samtale på e-mail.

Du kan nemt afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage sådanne beskeder i fremtiden.

Jeg forsøger at finde dine oplysninger baseret på dit navn her, så vi kan kontakte dig så hurtigt som muligt. Hvis du har mulighed, ville jeg sætte stor pris på, hvis du kunne tage direkte kontakt til os, så vi kan finde en løsning sammen.

Vi ønsker virkelig at hjælpe dig, og jeg beklager igen de udfordringer, du har haft med både maskinen og vores kundeservice.

Kanon service

Vi købte en støvsuger sidste år, som vi har været rigtig fint tilfredse med. På det seneste har den dog haft nogle problemer, hvorfor vi tog fat på Nestsvor support/kundeservice. Vi havde en emailudveksling over et par dage, hvor de generelt svarede prompte (indenfor et par timer) og gav nogle gode guides til nulstilling og generel problemløsning. Da det blev tydeligt, at den desværre ikke stod til at redde bare sådan uden videre, sendte de en returlabel, så vi kunne sende støvsugeren retur, og gav os en helt ny støvsuger i stedet. Kanon god oplevelse.

25. September 2024

Hej Tejs,

Tusind tak for din positive feedback! Vi beklager, at der var problemer med støvsugeren til at starte med, men vi er meget glade for, at vi kunne løse det hurtigt og give dig en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for yderligere assistance i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cet aspirateur robot est performant et…

Cet aspirateur robot est performant et nettoie efficacement différents types de sols. La puissance d'aspiration est impressionnante et il se déplace facilement autour des meubles et des espaces restreints. Je I'ai trouvé particuliérement utile pour gérer la poussiére quotidenne et les poils d'animaux.

5. September 2024

Antwort von Neatsvor

Thank you so much for the kind review. We really appreciate it.

Best regards,
Raymond from Neatsvor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med både produkt og…

God oplevelse med både produkt og kundeservice herfra 👍👍

19. September 2024

Hej,

Tusind tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores produkt og kundeservice. Det sætter vi stor pris på!

Måske den bedste kundeservice

Måske den bedste kundeservice, jeg nogensinde har fået. Lynhurtig respons, ingen problemer med retur og meget gavmilde ekstra services, selv hvis fejlen er kundens skyld. Lever 100% op til tilfredshedsgarantien. Jeg arbejder selv i et fag hvor service er alfa og omega, og min oplevelse med Netasvor har været decideret inspirerende i den forbindelse.

19. September 2024

Hej Martin,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til vores tilfredshedsgaranti og kunne hjælpe dig på en måde, der inspirerer.

Vi sætter stor pris på, at du valgte Neatsvor, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har købt en x650pro

Efter jeg har fået kontakt med firmaet, har jeg fået en god behandling, fået robotstøvsuger/vasker byttet, har den nu til opladning og jeg glæder mig 🤗

16. September 2024

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse efter at have været i kontakt med os, og at vi kunne hjælpe med at bytte din robotstøvsuger.

Vi håber, du bliver rigtig glad for den, og at den lever op til dine forventninger nu. 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mange fejl!

2 stjerner for rengøring. Ingen stjerner til kundeservice og holdbarhed.
Som jeg nu kan se flere har skrevet så har vi en gpd støvsuger i ca 2 måneder. Her skal den så pludselig nulstilles og installeres på ny. Funktionerne sætter ud: Støvsugerne kan ikke finde hjem til ladestationen, den sletter det generede kort, den ændrer på kortet, den mister forbindelse til wifi, den kører ikke i de rum den sættes til, listen af fejl er alt for lang!

Har naturligvis skrevet til kundeservice (nu 3 gange) og får altid hurtigt svar, men ingen handling. “Det beklager vi”. “Den fejl er ikke normal”. “Vi sender gratis returlabel og fixer den”. Seneste besked er nu næsten 2 måneder gammel.

Jeg er træt og vil fraråde alle at købe denne. Det er simpelthen spild af penge, når den kun reelt virker i 2 mdr.

15. August 2024

Hej Katrine!

Det er absolut ikke tilfredsstillende at høre, at du har haft problemer med din maskine. Som med alle elektroniske produkter kan der desværre opstå uforudsete problemer, og vi beklager dybt, at dette har påvirket din oplevelse.

Det stemmer, at vi skulle have sendt dig en returlabel, men det ser ud til, at den mail ikke gik igennem. Da dialogen har været god, og alle mails er blevet besvaret, undtagen at denne med returlabel ikke er kommet frem til dig, beklager vi dybt for denne fejl.

Jeg har sendt dig skærmbilleder og en forklaring på situationen samt tilbudt en løsning, som jeg håber, du vil blive tilfreds med.

Vi ville sætte stor pris på, om du ville vende tilbage til os på mail, så vi kan få løst dette på en måde, der lever op til dine forventninger.

Raymond hos Neatsvor

Perfekt kundeservice og produkt

19. Juli 2024

Hei, Anne

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores kundeservice og produktet. Din feedback betyder meget for os.

Mvh
Edvin

Har bestilt en støvsuger den 29.6

Har bestilt en støvsuger den 29.6, har den 8.7 ikke modtaget den endnu.
Jeg beklager det cirkus jeg har sat i gang, men jeg havde ikke set jeres oplysning omkring levering. Jeg har modtaget den som I lovede, og den arbejder perfekt.
Mange hilsner
Birte Aagaard

29. Juni 2024

Hej Birte!

Jeg har nu søgt din ordre frem i systemet og kan se, at du har bestilt en vare med stor efterspørgsel, som i den sidste tid har været markeret på vores hjemmeside med "Forhåndsbestilling" og forventet leveringstid på lager.

Dette er tydeligt angivet under produktet på siden.

Så grunden til, at du ikke har modtaget din pakke, er, at du har bestilt en vare, som forventes på lager den 10.7.

Vi har også sendt dig en e-mail for at opklare situationen og forsikre dig om, at alt er i orden, men at du har bestilt et produkt med længere leveringstid.

Vi købte en X650 pro robot støvsuger

Vi købte en X650 pro robot støvsuger, som ikke ville vaske gulvet ordenligt, og som returnerede til ladestanderen før tid. Rigtig god vejledning igennem deres kundeservice, og nu snart med en ny vandtank lykkedes det forhåbenligt at få den perfekte støvsuger tilbage i form 😀 5 stjerner for både kundeservice og støvsuger 😀

3. Juli 2024

Hej Morten,

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med din X650 pro robotstøvsuger. Vi håber, at den nye vandtank løser problemet, og at du bliver fuldt ud tilfreds med støvsugeren.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Tak for din tålmodighed og tillid til vores produkter og service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er måske en af dem der har fået den…

Jeg er måske en af dem der har fået den absolut bedste kundebetjening, Købte X500 i maj og den kunne intet. Kørte omkring og støvsugede halvdelen af området, men ikke de vigtigste steder. Kunne ikke finde tilbage til lade stationen men kørte omkring som en forvirret høne. Med lidt hjælp kom den hjem, men kørte ud for at lede igen. Jeg talte med kundeservice flere gange og fik fin betjening og mange råd. Intet hjalp. Den var stadig skør.
Vi fortsatte med mailkontakt om situationen og andre fejl ved støvsugeren I mellemtiden var prisen på støvsugeren sat ned med sekshundrede kroner og det ærgrede mig. Jeg bad derfor om at bytte den med X520 mod en lille merbetaling. Tænk, de skrev til mig at de ville bytte den ud uden beregning. Hvilken glæde.
X520 er først på lager 10/7 hvor de vil sende den til mig umiddelbart med det samme. Den dag har jeg fødselsdag. Sikke en dejlig fødselsdagsgave.
Jeg er megaspendt på at prøve den. Stor ros til Neatsvor for en fantastisk kundeservice. Kan på det varmeste anbefale dette firma. Vh. Bjørg Biseth

27. Juni 2024

Hej Bjørg,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, selvom din første støvsuger ikke levede op til forventningerne. Vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder er tilfredse, og vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at finde en løsning.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye X520, og at den lever op til dine forventninger. Vi vil også ønske dig et rigtig godt fødselsdag på forhånd. :)

Tak fordi du anbefaler os, og hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilde fra Neatsvor

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr