Jeg har nu haft min robotstøvsuger fra Neatsvor i næsten to år, og den har kørt helt upåklageligt hver eneste dag. Den gør præcis det, den lover — både støvsuger og vasker gulvene, og den har vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amazing customerservice. Had a X520 that caused some problems. We tried different solutions along with customerservice, but unfortunately we didnt succed. We send the faulty unit to service and 5 da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min bedste robotstøvsuger. Dette er min 3. ☆Den er støjsvag ☆Den vasker gulv ☆ Kan tisdindstilles ☆Er ikke sensitiv (lys, forhindringer m.m) ☆Kan køre i lang tid på opladning.
Unternehmen hat geantwortet
Ingen svarer telefonen eller mails. Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.
Østerbrogade 226 st, 2100 , København Ø, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk kundeservice! Super hurtig, venlig og effektiv 😀 Maskinen er suveræn. Vi har aldrig haft så rent gulv, og vi har både katte, hund og heste 🤩

Antwort von Neatsvor
I had some issues with pricing but got a super fast and friendly support from customer service. That is a really good start :)

Antwort von Neatsvor
Jeg har haft iRobot i mange år. Ville prøve noget nyt. Har fortrudt. Neatsvor har ikke deres egen app. Det er tuya som er fejlbehæftet og dårlig oversat. Den støvsuger elendigt. Kort-redigering er elendig. Den kan ikke vaske gulvet særlig godt. Og den har åbenlyst flere fejl som iRobot ikke har. Simple detaljer der bare ikke er godt nok lavet. Ville ønske jeg kunne returnere og bruge pengene på en iRobot
1/9. Neatsvor app virker ikke. Kun tuya. Fyldt med skrivefejl på neatsvor. Fortryder købet. Hvor kan man ringe til jer og lade jer den tage retur?

Antwort von Neatsvor
Da min vandtank ikke fungerede, kontaktede jeg KU, som gør mig nogle råd, da de ikke virkede, fik jeg omgående tilsendt en ny vandtank, så nu er jeg godt kørende igen TAK.
Mvh Torben

Antwort von Neatsvor
Dammsugaren gick sönder efter 1 1/2 år. Kontaktade kundservice som svarade snabbt och skickade en ny till mig 👍

Antwort von Neatsvor
Svare hurtigt på mail og levere en god service

Antwort von Neatsvor
Jeg købte i sommeren 2024 en Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger. Jeg glædede mig til at få den og gøre de huslige pligter nemmere. Hvad jeg ikke vidste var at jeg tog glæden på forskud. Hvis der overhovedet endte med at være noget glæde.
Robotten var i og for sig nem at sætte op - ingenting der. Bortset fra at den ikke rigtig opfangede at jeg havde satte moppe-delen til fordi jeg jo gerne vil have vasket mit gulv samtidig med den støvsuger. Prøvede at skifte tilbage til almindelig støvsuger og på med moppe igen. Ingen ændring. Valgte efter nogle forsøg at opgive.. for jeg var som 28 årig seriøst ved at få grå hår før tid.
Appen er ikke just den mest brugervenlige eller sprog opfattende. Jeg har den til at stå på dansk men alt er norsk (ja den har været afinstalleret, installeret og opdateret løbende - ingen bedring). For så at snakke om rumopdelingen… jeg kunne jo lige så godt hoppe ud fra 10. etage og tro jeg kunne flyve lige så godt som en rotte…
I perioden jeg har haft støvsugeren har jeg flyttet lejlighed, men det har desværre ikke hjulpet på robottens funktioner. Bortset fra at den nu kan registeret at den har fåtte en moppe på r***n. Den kan bare ikke finde ud af at ændre vandstand fra lukket til høj!! Så hvad nytte gør det?
For at gøre livet nemmere for robotten, så har jeg endda købt fødder så den nemmere kunne komme over dørtrin. Men det er som om robotten har fået mere at spise end mig; for den ender altid med at sidde fast. Når jeg så kommer og hjælper den tilbage igen og beder den om at forsætte; så glemmer den alt hvad den er sat til eller har lavet og starter rengøring af hytten forfra??
Den har kun givet mig det ene problem efter den andet - og her godt 12-13 måneder senere er min erfaring:
- den forstår ikke sit eget udstyr
- Kort/rum læser er elendig. Den tror bogstaveligt mine vinduer er nye rum?
- Den sidder fast overalt til trods for at min hjem er klargjort til at den skal køre
- Den kommer ikke ind til kanter
- Formår at ramme et bordben og tror den sidder fast i stedet for at køre udenom
- Den har svære ved at finde hjem til sin ladestation end jeg har fra en bytur efter 20 tequilashots
Når der er sagt, så når den støvsuger så støvsuger den godt, men det kræver også den kan finde rundt og dens funktioner virker. Og den teknologi ejer robotten ikke endnu……
Jeg har endda købt nye reservedele til den i håb om at det kunne hjælpe den, men der må jeg se ligt snydt igen.
Jeg har flere gange prøve at lave en ærlig anmeldelse af robotten på deres egen hjemmeside men det er som om at dårlige anmeldelser ikke bliver vist… så den kommer her.
Så at tro mit liv ville blive nemmere og bringe glæde på de huslige fronter med denne robot var en fejl og jeg er heldigvis blevet klogere. Det står ikke til at redde og hvis du vil spare dig selv for frustrationer, vrede, elendig service, en idiotisk dårlig og dum robot og ikke mindst unødvendige grå hår - så hold dig fra Neatsvor. Køb en is og nyd den i stedet for. Det bringer i det mindste fred over din sjæl.
Så kæreste Johanna fra Neatsvor. I dit nyhedsbrev d 12/6-2025 skrev du: “Dit hjem x Neatsvor = et match skabt i himlen 🏠”. Det er den største løgn du er blevet ansat til at fortælle.
Spar jeres penge og hold jer væk.

Antwort von Neatsvor
En lille reklamation blev hurtigt klaret til stor tilfredshed fra vores side.
Varm anbefaling herfra.

Antwort von Neatsvor
Meget tilfreds med kundeservicen.
De er hurtige til at svare og hjælpsomme til at løse problemet.

Antwort von Neatsvor
Ret skidt. Den går i stå rundt omkring og gør ikke et godkendt job.
En god og ansvarsfuld kundeservice tilgengæld.

Produkt Oplevelse: 2 stjerner. -
Første støvsuger jeg modtog blev sugeevnen defekt efter blot et par dage. Den har svært ved at kortlægge vores hus, trods det er et helt simpelt et-plans hus, den sidder fast på dørtrin, den køre i meget kort tid, for så at afslutte rengøring. Så modtog jeg en ny, men det tegner sig ikke godt, og jeg skal have kontaktet firmaet igen. Den rengøre sjusket, fortsat svært ved at kortlægge, bøvler med dørtrinnene, og så laver den striber på gulvet, når vaskefunktionen er sat til. Synes heller ikke at den støvsuger ordentligt, og ved vores spise ø er det nødvendigt at støvsuge efter. Jeg kan ikke sætte den til at køre når jeg ikke er hjemme, for den skal hele tiden have hjælp
Til at sættes i gang igen, for ellers springer den hele huset over, pånær stuen, så skal flytte den fra rum til rum, og starte den igen. Øv!
Kundeservicen har været super fin, den får 5 stjerner.

Antwort von Neatsvor
Virkelig go maskine har to hunde og den efterlader gulvet helt rent hver gang ..,
Super kundeservice så kan kun anbefale at handle hos dem ✔️

Antwort von Neatsvor
Super god kundeservice og kom super hurtigt med posten. Nu glæder vi os til at afprøve robotstøvsugeren. Ingen klager herfra, kun en positiv kunde.

Antwort von Neatsvor
Neatsvor er sikkert en OK butik, men den robotstøvsuger (x650 pro) jeg købte i august 2024 er simpelthen så elendig. Den var endda bedst i test i 2024. Den glemmer sit kort i ny og næ og skal så starte forfra. Den kan ofte ikke finde rundt eller finde hjem. Den kan IKKE køre over kanter op til 2 cm. Den sidder bare fast. Og ofte fortæller den ikke at den sidder fast. Jeg kan ikke sætte den til og så forlade den for efter kort tid er det et eller andet galt: sidder fast, er for langt fra sin ladestation, mister wifi, ved ikke hvor den er osv. osv. Den gør heller ikke ordentligt rent. Den kommer ikke ud i kanter eller hjørner, og selvom den står på kraftig sug, ligger der stadig snavs selvom det kun er 1 dag siden jeg selv støvsugede. Nogle gange undlader den også hele områder eller siger at den er færdig selvom den mangler fx et helt rum.
Jeg er SÅ skuffet! Den er ikke 4200 kr værd.
Edit: Neatsvor sender en ny maskine uden beregning. Virkelig god kundeservice. Derfor ændres min vurdering fra 2 til 3 stjerner. Hvis den nye maskine imødekommer fejlene ovenfor får de en stjerne mere. 😊
Edit 2: så har jeg brugt min nye maskine og dét med hjørnerne var min egen skyld. Den får en stjerne mere af den grund. Jeg er som skrevet meget tilfreds med kundeservice. Men støvsugeren har stadig problemer med at finde hjem 8 meter væk.

Antwort von Neatsvor
Meget tilfreds med min Neatsvor X650. Den støvsuger effektivt og vasker gulvene rigtig godt, både på parket og fliser.
Jeg havde et lille problem med no mop-zonen, men kundeservice svarede hurtigt og fik løst det med det samme.
Rigtig god service og et stærkt produkt.
Kan klart anbefales!

Antwort von Neatsvor
Neatsvor har en bra kundservice. Man märker att dom tar det på allvar att man ska ha nöjda kunder.
Jag hade problem med min robot, och fick en ny. De lovade att denna skulle jag bli nöjd med. Många av problemen kvarstod ändå. Maskinen fastnar lätt på helt onödiga ställen, ungefär som att den inte förtjänar att kallas för en smart robotdammsugare.
Men det jag främst stör mig på är att jag nu är inne på min tredje moppenhet till roboten. Byggkvaliten på moppenheten är förkastlig. Känsliga och små plastdelar som ska koppla samman hela moppenheten. Det jobbiga är att vid min tredje moppenhet så beslöt jag mig för att ta bort alla höjder och kanter som skulle kunna innebära att plasten blir utsliten. Men trots detta, och att jag bara kört roboten med moppenheten inkopplad EN gång... Så gick den sönder på likadant vis igen.
Jag skulle ge dom 1 stjärna, men deras kundservice har varit extremt snälla och tillmötesgående.. Men all in all så har jag betalat för den "bästa robotdammsugaren på marknaden" och i ren ärlighet... Jag har haft 2 innan där en inte varit min, och den andra sålde jag eftersom vi inte behövde ha 2 i hushållet. Båda två var mycket mer pålitliga, och gick heller aldrig sönder. Den förra maskinen gick även sönder i dens LIDAR-sensor. Vilket gjorde den nästintill obrukbar. Jag misstänker att huvudet där sensorn sitter är för känslig.
Tyvärr.. Jag vill ge dom högre betyg pga servicen. Men jag vill att mitt hem städas smidigt..

Antwort von Neatsvor
Har købt en X650 Pro og den fungerer mega godt også når man har en langhåret hund der fælder. Også mega god kundeservice og hjælp man får. Kan klar anbefales 💪🏼☺️

Update 10/7
Jeg har modtaget en ny maskine - ved installation var appen ændret og kortet fungerer umiddelbart lidt bedre. Maskinen havde dog stadig store problemer med vaskefunktionen, hvilket viste sig var en kendt fejl, som blev ændret i min app direkte fra udviklerne; det er lidt træls at sådan noget ikke meldes ud - men efter opdateringen fungerer vaskefunktionen.
Maskinen kan stadig ikke håndtere tæpper - selv et meget tyndt og kortlurvet tæppe løfter den op, så det må jeg rengøre manuelt.
Alt i alt har korrespondancen været positiv med Neatsvor og efter diverse opdateringer lader maskinen til at virke bedre hvorfor jeg har ændret antallet af stjerner. Neatsvors håndtering af sagen trækker niveauet til 4 stjerner - maskinen i sig selv vil jeg give 3 stjerner. Jeg foreventede den kunne klare et tæppe som en model der er mange år gammel kunne klare.
Update 30/6; Neatsvor har tilbudt en ombytning af maskinen - jeg håber nedenstående derfor blot er en mandagsmodel og opdaterer min anmeldelse når jeg har testet den nye maskine
28/6: Jeg købte en 650pro for et par måneder siden som erstatning for min gamle IRobot og fordi jeg gerne ville have en med vaske-funktion. Den støvsuger fint der hvor den “gider” støvsuge.
Den klarer ikke tæpper - heldigvis har jeg kun et enkelt som jeg så selv må støvsuge (det klarede den gamle uden problemer - man skulle tro at teknologien kun blev bedre med tiden - men nej).
Den kan slet ikke finde rundt i min lejlighed - kortet ændrer sig hele tiden og opdeling af rum er helt hen i skoven (det klarede den gamle også uden problemer. Når kortet ændrer sig, virker “no-go” zonerne ikke, for robotten flytter hele tiden på vægge og rum.
Nå - men vaskefunktionen…. Nej den virker heller ikke! Lige så snart vandtanken sættes i så stopper al logik i robotten og den kører “fast” på helt glat overflade - så kører den i cirkler indtil jeg stopper vanviddet.
Appen er et kapitel for sig - stavefejlene i alle tekster har jeg næsten lært at leve med - men der er intet der virker intuitivt eller nemt - bare det at skulle trykke på et rum til rengøring er nærmest umuligt (det er også ren lotteri - du ved aldrig hvilket rum robotten vælger alligevel…..)
De 4000 kr må vist afskrives på tabskontoen….

Antwort von Neatsvor
Nyt: Neatsvor har tilbudt en meget tilfredsstillende løsning. Det viser, at de tager ansvar og gør alt for at gøre kunden tilfreds. Det giver tillid, og det er vigtigt for mig. Derfor opjusterer jeg fra 2 til 5 stjerner.
Jeg har haft Neatsvor x650 pro i næsten et halvt år. Jeg faldt for de lovende reklamer og anmeldelser for Neatsvor.
Jeg vælger en robotstøvsuger for at gøre livet lettere.
Jeg har i hele perioden haft problemer:
- kunne ikke bruge det eksisterende 2,4 GHz netværk, så der skulle etableres nyt.
- Skal altid stå tændt, da den ellers mister forbindelsen. Det gør den så alligevel, så jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har slettet og geninstalleret Smartlife appen, og brugt masser af tid på, at den skal finde 650 pro. Dette medfører, at tegninger af huset forsvinder, og man skal starte forfra.
- Tegning af huset er en opgave for sig. Alle rum skal tegnes i en kørsel, og det er en umulig opgave, hvis man har dørtrin, og den laver et enkelt stop. Så er det forfra.
Jeg kunne blive ved med at opremse tidskrævende og frustrerende forsøg, men mit råd er, at du vælger Neatsvor, hvis du har masser af tid og er vild med drilsk elektronik.
Dialogen har været venlig med relativt hurtige svar. Sidste spørgsmål sendte jeg inden påske, men da det ikke var besvaret efter påske, opgav jeg.
Efter en måned foreslog jeg, at de tog den tilbage eller sendte en funktionsdygtig. Svaret var, at de ville få den til at køre. Herefter tidsforbrug til nye forsøg.
Lige nu står appen og forsøger at logge på. Det har den gjort i en halv time, så jeg har sat 650 pro i gang med at køre på egen hånd.
Den støvsuger pænt. Jeg er ikke tilfreds med elektronikken og gentager hermed opfordringen til at tage den tilbage.

Antwort von Neatsvor
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.