Jeg har nu haft min robotstøvsuger fra Neatsvor i næsten to år, og den har kørt helt upåklageligt hver eneste dag. Den gør præcis det, den lover — både støvsuger og vasker gulvene, og den har vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amazing customerservice. Had a X520 that caused some problems. We tried different solutions along with customerservice, but unfortunately we didnt succed. We send the faulty unit to service and 5 da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min bedste robotstøvsuger. Dette er min 3. ☆Den er støjsvag ☆Den vasker gulv ☆ Kan tisdindstilles ☆Er ikke sensitiv (lys, forhindringer m.m) ☆Kan køre i lang tid på opladning.
Unternehmen hat geantwortet
Ingen svarer telefonen eller mails. Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.
Østerbrogade 226 st, 2100 , København Ø, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Robotten fungerer fint, er bare ked af, at jeg ikke kan blande sæbe i vandet til mine trægulve

Antwort von Neatsvor
Da jeg opdagede at den brugte 2 GHZ var det bare nemt.

Antwort von Neatsvor
Hjælper mig virkelig i hverdagen , skulle have købt sådan en for længe siden. Mit stue og køkken fremstår altid pinligt rengjorte efter jeg har fået den i huset

Antwort von Neatsvor
Vi har haft en rigtig god oplevelse med alt fra køb på nettet, helt frem til levering og i idriftsættelse.
Maskinerne kører rigtig fint og effektivt.

Antwort von Neatsvor
Hurtig levering og gode tilbud. Vil helt sikkert anbefale dem!

Antwort von Neatsvor
Købet gik fint. Opsætning til wifi gik nemt og var omhyggeligt beskrevet. Maskinen kørte med det samme. Jeg savner en bedre vejledning i opsætning af rum. Det har jeg ikke fundet ud af endnu.

Antwort von Neatsvor
Vi har haft en Neatsvor støvsuger støvsuger i ca. 2 år. Den er såååå god! Her for nylig begyndte den at drille lidt, kontaktede Neatsvor, sendte den retur, og allerede 3 dage efter sendte de mig en splinter ny støvsuger. Virkelig god service :-)

Antwort von Neatsvor
Min robotstøvsuger virkede pludselig ikke. Ringede og snakkede med dem. Jeg skulle sende den ind. De sendte mig en returlabel. En uge efter havde jeg en sprit ny robotstøvsuger.
Meget meget fin service.

Antwort von Neatsvor
Super service. Da en af delene til min ret nye støvsuger gik i stykker, sendte jeg en mail og et billede, og jeg fik straks tilsendt en ny reservedel uden beregning.

Antwort von Neatsvor
Hurtig og god ekspederede af dele til min støvsuger

Antwort von Neatsvor
Fin hjemmeside, hurtig levering, dejligt produkt.
Jeg er super glad for min robotstøvsuger, den er praktisk til en lille bolig da oplader standen næsten intet fylder. Robotten kan komme ind under det meste og man kan følge med på sin telefon. Eneste minus, for mit vedkommende er, at jeg ikke har fundet ud af, hvordan man skruer lidt ned for stemmen, da jeg til tider er lidt lydfølsom.

Meget imponerede service.
Havde en reklamation efter næsten 2 år. En model 520x der ikke længere kunne starte. Jeg blev bedt om at sende maskinen ind til service. Alt godt.
Efter mindre end en uge modtog jeg en helt ny støvsuger. Ingen forklaring. Ingen lange diskussioner. En service langt over hvad der kan forventes. Tak!
Ps. Er i øvrigt godt tilfreds med modellen. Har hund. Lange hår ruller sig ind i børsterne, så forvent løbende rengøring af maskinen.

Antwort von Neatsvor
Den virker da fint den robotstøvsuger jeg har købt hos for meget længe siden.
Mvh
Jan

Antwort von Neatsvor
Hvad kan man sige det var bare helt til ug

Antwort von Neatsvor
Den er god til at orientere sig selvom omgivelserne kan ændre sig lidt fra gang til gang. Er effektiv og hurtig. Den taler dansk og virker charmerende.

Antwort von Neatsvor
Super kundeservice og produkter. Kan varmt anbefales.

Antwort von Neatsvor
Vi har haft den i flere år. Der har været noget med vandtanken, men så har vi fået hjælp til hvad vi kunne gøre, og en ny da det ikke kunne løses uden besvær.
Den “markere” dog vægen som er ærgerligt.

Det er træls batariet ikke kan holde mere ind 2 dage

Antwort von Neatsvor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.