Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Mehr ansehen
Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Na mijn grote beurt en APK bleek een dag later dat er diverse lampjes gingen branden.! Nadat ik dit had gemeld,moest ik nl de auto weer terugbrengen,en hebben het defect kosteloos gerepareerd. Hierbij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijne garage. Alles altijd goed geregeld. Prijs transparantie vooraf kan wat beter. 1 wat jongere dame aan de balie heeft weinig geduld en komt erg chagrijnig en onbeschoft over. Andere dame (bruin l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer vriendelijke ontvangst, goede communicatie over prijs en de meerkosten alvorens de werkzaamheden uit te voeren. Komen afspraken na en verraste mij door snel mijn auto klaar te hebben, omdat ze wi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Goede service en onderhoud met kundige medewerkers.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Prettige mensen, keurig op tijd, goed ontvangen en 10 euro goedkoper dan denofferte!

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Algehele behandeling van begin tot het einde aan de werkplaats moet ik als zeer goed beoordelen. Werkzaamheden aan de auto zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
snel en beleefd. er werd tijd vrijgemaakt voor een klein tussendoor klusje.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
*Inlichten vooraf over werkzaamheden en bijbehorende kosten.
*Contact leggen over bijkomende werkzaamheden en de daarbij horende kosten tijdens de werkzaamheden.
*Toelichten van de stappen.
* Meedenken over de vraag over verhouding kosten en waarde van auto

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage
Paar nieuwe auto's gekocht
Reparatie kon redelijk snel gemaakt
Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto
Maar een mechanische vacuümpomp bij 32000 km en een auto van 3 jaar is wel heel snel
Geen tegemoetkoming bij de rekening een coulance regeling was in dit geval wel op zijn plaats geweest
Daardoor zijn we wel gaan twijfelen bij deze garage te blijven
Een beetje service mag je wel verwachten in de vorm van de kosten in dit geval

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
De wijze waarop je te woord wordt gestaan en de heldere uitleg over de factuur was prima.
Het zou prettig zijn als je op een kleine reparatie of onderhoudsbeurt kunt wachten. Nu werd daar een tijd van twee uur voor afgegeven en dat is veel te lang.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Mijn Opel voor ruitvervanging naar Opel Hedin Purmerend gebracht. Bij ophalen bleek direct de regen-/lichtsensor kapot. Die werkte vóór de ruitvervanging absoluut wél. Daarom direct terug gereden naar Hedin en een nieuwe afspraak voor de volgende dag gemaakt. Die volgende dag controle door de monteur de ruit vervangen had. Hij maakte de klantenservice medewerker wijs dat de regen-/lichtsensor al kapot was vóórde ruitvervanging. Ik kreeg als zogenaamd bewijs een kopie van de storingsuitdraai mee met daarop een pré- en na-scan van mijn auto waaruit de storing zou blijken. Die storingsuitdraai bleek echter helemaal verkeerd te zijn geïnterpreteerd door de klantenservice medewerker op basis van opzettelijk verkeerde uitleg door de monteur. Opel Hedin komt dus met 'bewijs' dat juist de misleiding door Hedin richting mij als klant bevestigd! Ik stuurde direct een e-mail met de juiste uitleg in een klacht. In de reactie van een aftersales manager bleek de monteur niet op de loonlijst van Hedin te staan, maar ingehuurd te zijn en heeft Hedin hierbij ook geen toezicht op de werkzaamheden van de monteur gehad. Na ook een kort ontwijkende mailtje van de vestigingsmanager (die duidelijk merkbaar totaal geen kennis heeft), verzocht ik mijn klacht aan de directie voor te leggen. Ik kreeg hierop wederom een reactie van de vestigingsmanager die zich daarmee dus voordeed als directielid, dat hij absoluut niet is. De vestigingsmanager meldde niets voor mij te gaan doen en schreef mij dat ik maar naar de Geschillencommissie Voertuigen van Bovag moet stappen. Dit lijkt mij een heel verkeerde instelling van een professioneel bedrijf, dat zelf misleidende informatie geeft en vervolgens niet in staat is uitleg en argumenten te geven! Ondertussen ging er vanalles fout in de administratie bij Hedin: de factuur van de voorruit vervanging wordt tijdens de looptijd (!) van mijn klacht bij mijn verzekeraar gedeclareerd. Dat is tegen de voorwaarden van Bovag. Kortom: binnen Hedin is heel veel mis, technische kennis ontbreekt, nemen geen verantwoordelijkheid, hebben een totale aversie van regelgeving en voorwaarden en zijn dus op geen enkel niveau in de organisatie bereid om hun werk goed uit te voeren...

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Alles naar wens en goed gesprek over het onderhoud etc.

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Was een heel slecht begin van de reparatie alles ging verkeerd begon al met de auto brengen voor 8 uur brengen zou als eerste aan de buurt zijn diagnose en gelijk reparatie maar stond verkeerd gepland ook het resavoir was er niet met veel pijn en moeite een leen auto voor 65 euro maar ten sloten goed opgelost

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Voor mijn vakantie naar Italië 2 x langsgeweest voor update navigatieprogramma en volgens medewerker stond deze klaar auto dag kwijt bij het ophalen werd mij verteld helaas weer niet gelukt dit ervaar ik als heel vervelend wanneer ik ergens op een fietspad belandt met mijn verouderde navigatie wat ik ook al vreemd vindt is dat er op een balie staat dat je een klanttevredenheidsonderzoek niet negatief moet invullen omdat ze daarmee keihard worden afgerekend door de importeur dit wil ik toch even kwijt

Antwort von Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.