Peugeot-dealer Hedin Automotive Bewertungen 1’048

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en goede service. Nog wel een verbeterpuntje ... niet iedereen weet hoe een nieuwe (leen)auto werkt en .. handig om vooraf te zeggen dat een leenauto niet gratis is hetgeen ik mijn situatie we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie zijn goed bereikbaar ( telefonisch ). De auto kan redelijk snel ingepland worden Dit in tegenstelling tot de vestiging in Groningen. Die vestiging is echt een groot drama.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Incompetente baliemedewerker/receptionist die niet weet hoe je een rekening moet uitdraaien enof een printer moet resetten, waardoor ik 50 min extra heb moeten wachten. Ook heb ik de probleemstelling... Mehr ansehen

1. Peugeot-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Peugeot-dealer Hedin Automotive

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

4.5

2 Sterne
1 Stern

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.
Nog wel een verbeterpuntje ... niet iedereen weet hoe een nieuwe (leen)auto werkt en .. handig om vooraf te zeggen dat een leenauto niet gratis is hetgeen ik mijn situatie wel had verwacht. Factuur wel zonder mokken betaald, dat dan wel.

21. März 2026

Beste Albert,

Fijn om te horen dat de service snel en goed was. Dankjewel voor de positieve feedback. We gaan dit intern bespreken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring is heel positief

Mijn ervaring is heel positief. De reparatie wordt altijd op tijd afgewerkt. De ontvangst is gastvrij, vriendelijk en hoffelijk.

23. März 2026

Beste Inez,

Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring heeft. We zijn blij te horen dat de reparatie op tijd was en dat je de ontvangst gastvrij en vriendelijk vond. Dank voor de review.

Positieve ervaring.

Het direct ontdekken van het mankement was een pluspunt; de hersteltijd een minpuntje.
De vriendelijkheid van het personeel scoort bij
mij een tien.

18. März 2026

Beste Henk,

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ze zijn duidelijk over de klacht en wat…

Ze zijn duidelijk over de klacht en wat het gaat kosten. Personeel ook altijd vriendelijk.

19. März 2026

Beste Sunna,

Fijn om te horen dat je goed bent ingelicht en dat je goed bent geholpen. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en duidelijk in wat er…

Goede service en duidelijk in wat er gedaan is

18. März 2026

Beste meneer/mevrouw de Weert,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je goed bent ingelicht over wat er is gedaan. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijna direct na inlevering van de auto…

Bijna direct na inlevering van de auto gebeld met bericht over noodzakelijke extra reparaties.
Deze zijn na opgave van kosten meteen uitgevoerd.
Echt heel fijn!

17. März 2026

Beste meneer/mevrouw Barendregt.

Fijn om te horen dat je netjes op de hoogte gehouden bent en dat je tevreden bent over onze werkwijze.

Prima ontvangst

Prima ontvangst. Van tevoren prijsopgave. Werd ondertussen gebeld over ruitenwissers. Deze moesten worden vervangen of ze dat mochten doen

Beste Christina,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Dank voor de review.

Goede service.

Goede service.

Beste Suzan,

Hartelijk dank voor de review. Fijn dat je tevreden bent over onze service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie zijn goed bereikbaar (…

Jullie zijn goed bereikbaar ( telefonisch ).
De auto kan redelijk snel ingepland worden

Dit in tegenstelling tot de vestiging in Groningen.
Die vestiging is echt een groot drama.

Beste meneer/mevrouw de Haas,

Dank voor de review en dat je tevreden bent over de vestiging in Veendam.
Dank voor de feedback, we gaan dit intern bespreken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben geholpen door kundige mensen en…

Ik ben geholpen door kundige mensen en zeer tevreden over hoe de gesprekken liepen. Auto is weer gekeurd en zelfs nog voor mijn afspraak voor de middag weer op kunnen halen. Super!

Beste Liane,

Fijn dat je goed bent geholpen en dat je tevreden was over hoe de gesprekken liepen. Fijn dat je de auto weer snel kon ophalen. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraak is afspraak met een lach

Snel en vriendelijk en conform prijs voorspelling

14. März 2026

Beste meneer/mevrouw Stoker,

Hartstikke bedankt voor de review. Fijn dat alles snel en vriendelijk met een conform prijs is afgehandeld.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gewoon afspraak na gekomen en netjes…

Gewoon afspraak na gekomen en netjes afgehandeld.

14. März 2026

Beste Alianne,

Hartstikke bedankt voor de review. Fijn dat de afspraak is nagekomen en dat alles netjes is afgehandeld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed overleg en besluitvorming over…

Goed overleg en besluitvorming over datgene wat de monteurs tijdens de inspectie geconstateerd hadden.

11. März 2026

Beste Anna,

Wat fijn dat je tevreden bent met de communicatie en besluitvorming naar aanleiding van de inspectie. Dank voor de review.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.
Helemaal top

Beste,

Fijn om te horen dat de service goed en snel was. Bedankt voor de review.

goed werk

alles was ok

11. März 2026

Beste meneer Kroes,

Bedankt voor de review en dat alles goed was.

Keurige hulp

Keurige hulp, snelle diagnose en heel snel geholpen!

Beste Lucas,

Fijn om te horen dat je keurig en snel bent geholpen. Dank voor de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absoluut aan te raden bedrijf

Ik heb bij Hedin Automotive Groningen een Opel Astra Sports Tourer Ultimated uit 2023 gekocht. Een mooie en fijne auto die ik zonder afleverbeurt en Bovaggarantie heb gekocht. De auto had slechts 36000 km gelopen. Na een maandje in gebruik bleek er geen spanning op het aansluitpunt vd trekhaak te zitten en de schopsensor van de achterklep werkte niet. Ik heb de auto onlangs aan Hedin beschikbaar gesteld voor 1 dag, kreeg een mooie leenauto mee en de 2 mankementen zijn keurig hersteld door vervanging van een computer die deze 2 zaken qua stroomtoevoer en -afvoer regelt.
De communicatie van de werkplaatsmedewerker was vriendelijk en duidelijk en Hedin heeft de mankementen vakkundig en adequaat opgelost. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden om daar een mooie Opel, Peugeot of een auto van de vele andere merken die Hedin voert aan te schaffen. Zij hanteren ook goede prijzen in relatie tot de kwaliteit van de auto's. Tot slot zijn de verkopers daar zeer vakbekwaam en meedenkend.

6. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Eric,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de communicatie en de manier waarop het is opgelost.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het maken van een servicebeurt

Het maken van een servicebeurt! Dit was geen probleem, er werd meegedacht met datum en tijdstip van de afspraak en ook of er een leenauto of leenfiets moest komen of niet. Dit hoefde gelukkig niet, woon vlak bij de garage. Bij het ophalen van de auto, waren de controles gedaan en werd er gevraagd of de auto maandag terug kon komen voor de servicebeurt/distributieriem vervangen. Geen probleem, direct een nieuwe afspraak gemaakt, die dus ook prima is verlopen. Dank jullie voor de goede service!

27. Februar 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat het maken van de servicebeurt zo goed is verlopen en dat we mee konden denken met de planning. We betreuren het dat de melding van de bandenspanning terug is gekomen. We zullen dit nakijken bij jouw volgende bezoek. Bedankt voor de feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr