Fiat-dealer Hedin Automotive Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerlijk en oprecht wat er aan vernieuwing moest gebeuren,ja even een uitgaven .maar duidelijk uitgelegd ,en dan gaan we er voor ! de totaal apk keuring is immers van belang. nu weer genieten van mij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met Hedin Automotive Assen! Mijn eerste contact was telefonisch, omdat ik zelf uit Tilburg kom. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen door Roderick.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij wonen in midden Limburg en vonden de Fiat Panda Cross Hybride, waar we naar op zoek waren, bij Fiat Hedin Automotive te Groningen. We hebben eerst telefonisch contact gelegd en daarna de rei... Mehr ansehen

1. Fiat-Händler
  2. Autowerkstatt
  3. Autohändler
  4. Fahrzeugservice

Über Fiat-dealer Hedin Automotive

Vom Unternehmen geschrieben

Stern: jouw partner in mobiliteit

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Hervorragend

Alle Bewertungen

91 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerlijk en oprecht wat er aan…

de totaal apk keuring is immers van belang.
nu weer genieten van mijn geweldige bolide!

11. Juli 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Doorzetters

Het nam een paar bezoeken MAAR uiteindelijk werd het euvel gediagnostiseerd EN adequaat verholpen.

15. Juli 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met…

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met Hedin Automotive Assen!

Mijn eerste contact was telefonisch, omdat ik zelf uit Tilburg kom. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen door Roderick. Hij ging direct voor mij aan de slag, omdat ik heel specifiek op zoek was naar een auto in een bepaalde kleur.

Nog dezelfde dag werd ik teruggebeld met het goede nieuws dat er nog één op voorraad stond. Daarna was alles snel geregeld. De communicatie verliep vlot en ik voelde me echt gehoord. Dat verdient zeker een compliment, want zulke persoonlijke en klantgerichte service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.

Drie weken later werd mijn auto zelfs kosteloos bij mij thuis afgeleverd. Echt een geweldige service!

Nogmaals enorm bedankt voor de snelle, vriendelijke en professionele afhandeling. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto. En de chocolaatjes waren ook nog eens heerlijk! 😋

Nadine van der Klink

6. Juli 2026

Antwort von Fiat-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en hele mooie toelichting. Ik zet het naar Roderick door. Heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe auto. Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service alleen lange…

Uitstekende service alleen lange wachttijden van ruim 1 maand ?

8. Juli 2026

Beste Herman,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, snel gerepareerd, vriendelijk personeel, redelijke prijs.

7. Juli 2026

Beste meneer/mevrouw Hooijer,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen. Klantvriendelijk personeel!

8. Juni 2026

Beste Barbara,

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik moest een APK keuring regelen

Ik moest een APK keuring regelen. Ik had net mijn lease auto gekocht. Ik wist niet dat ik een APK keuring moest laten doen. Ik kreeg een brief van RDW. Toen ik belde bleek ik al een aantal dagen onverzekerd rond te rijden gaf jullie medewerker aan. Ze heeft er alles aan gedaan dat ik binnen een paar dagen geholpen kon worden. Super.

4. Juli 2026

Beste Marion,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat onze medewerker met je heeft meegedacht.

fijn personeel

fijn personeel, altijd servicegericht!

1. Juli 2026

Beste Leo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima contact en vriendelijke…

Prima contact en vriendelijke medewerkers

30. Juni 2026

Beste Wim,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact en ons personeel. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had informatie gevraagd voor een CVO…

Ik had informatie gevraagd voor een CVO document voor mijn Fiat. Ik zou te horen krijgen of daar kosten aan waren verbonden of niet. We hadden een misverstand over het document, nu is alles opgelost en zijn ze bij de Hedin zo vriendelijk om het document voor mij vast te houden tot later order. Dank voor het telefoongesprek, dat was verhelderend voor beiden.

19. Juni 2026

Beste,

Bedankt voor je beoordeling. Heel vervelend dat je op deze manier te woord bent gestaan. Ik heb het doorgestuurd naar de collega's van de vestiging voor een reactie. Fijne dag gewenst.

Professionele en persoonlijke service

Professionele service maar ook persoonlijke aandacht. Al jaren klant na de aankoop van een nieuwe Abarth 124 spider

24. Juni 2026

Beste Olaf,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en persoonlijke aandacht. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vakbekwaam

Aardige mensen, goede communicatie.
Denken met je mee

23. Juni 2026

Beste Emile,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Beste Evert,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen, daar doen wij het voor. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Accu vervngen en rijdt weer als een…

Accu vervngen en rijdt weer als een zonnetje

2. Juni 2026

Beste meneer/mevrouw Luers,

Fijn om te horen dat je auto weer als een zonnetje rijdt na het vervangen van de accu. Dank voor de review.

Keurig werk

Volgens afspraak werkzaamheden uitgevoerd en mij daarvan goed op de hoogte gehouden.

19. Mai 2026

Beste Pieter,

Fijn om te horen dat alle werkzaamheden volgens afspraak werden uitgevoerd en dat je goed op de hoogte bent gehouden. Dank voor de review.

Deskundig

Deskundig, Vriendelijk, Meedenkend.
Ik ben super tevreden.

28. Mai 2026

Beste Marlies,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Beste meneer/mevrouw Teunisse,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je snel werd geholpen. Dank voor de review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De afspraak en kosten waren vooraf…

De afspraak en kosten waren vooraf duidelijk. Daar waar twijfel was over onderdelen vervangen of niet werd contact met mij opgenomen

18. Mai 2026

Beste Charles,

Wat fijn dat de afspraak en kosten vooraf duidelijk waren en dat er bij twijfel contact met je werd opgenomen. Dank voor de review.

Prima service.

Prima service

23. Mai 2026

Beste meneer/mevrouw Eising,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse en snelle service van de…

Klasse en snelle service van de levering van de chassis sticker Tipolino! Grote klasse.

15. Mai 2026

Beste meneer/mevrouw Meijer,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze goede en snelle service. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr