Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen
Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen
En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
De er meget tunge og danse med
De er meget tunge og danse med. Jeg prøver forgæves at komme i kontakt med kompetente mennesker men en umulighed. Meget mærkelig måde at drive virksomhed på og en stor penge maskine uden styr på særlig meget når det brænder på. Øv!!
Perfekt træning
Er så glad for træningen. Kan mærke store forandringer i min krop som er blevet meget stærkere. Træning er på alle niveauer. Kan kun anbefales
Super online koncept
Det nye online koncept er en fantastisk måde at træne på. Øvelserne bliver grundigt gennemgået og forklaret, og det er nemt at følge med videoen. Nicolas giver en forståelig forklaring på de forskellige muskelgrupper, og hvordan kroppens holdninger skal være. Kan virkelig anbefale at følge sådan et forløb. For første gang føler jeg at min krop virkelig får noget ud af træningen, og at jeg udfører øvelserne korrekt, så jeg ikke bruger min krop forkert. Variationen i øvelserne fra gang til gang er supergod, og man får hele kroppen kørt fint igennem
Virkelig god og effektiv træning
Virkelig god og effektiv træning, der kan tilpasses den enkelte.
Der røg min sidste undskyldning
Der røg min sidste undskyldning for ikke at få trænet. Pga Corona situationen er vores træning flyttet til indendørs online træning, så jeg kan hverken påberåbe mig dårligt vejr eller tidsnød, for det er nemt og effektivt at træne i eget hjem. Vi har kun været igang i 2 uger, så det er endnu for tidligt at beskrive det endelige resultat, men træningen er effektiv, øvelserne kan laves til det niveau din fysik kan klare og du kommer hele kroppen rundt. Er selv lidt overrasket over hvor godt det virker med online træning, man glemmer faktisk lidt at det er via en skærm og giver den lige så meget gas som hvis det var fysik tilstedeværelse.
Jeg havde i efteråret sammen med 2…
Jeg havde i efteråret sammen med 2 veninder tilmeldt mig Fysio Bootcamp 8 ugers forløb med 2 gange udendørs træning om ugen ved Chalottenlund Fort.
Efter første træning forhindrede de nye Corona restriktionerne yderligere udendørs træning efter dette koncept.
Fra Fysio Bootcamp fik vi hurtigt tilbudt 4 forskellige alternative træningsmuligheder, hvoraf en var fuld live stream online træning i 8 uger eller til restriktionerne igen lempes. En fra vores lille gruppe valgte at udsætte sit forløb til restriktionerne lempes, mens vi andre (2) valgte at gøre brug af online live stream trænings forløb. Vi mødes nu tirsdag og torsdag efter arbejde på min overdækkede terrasse med en bærbar computer som ”instruktør”. Vi fik ved starten tilsendt elastikker og korkblokke til brug ved træning.
Vi har nu haft i alt 3 træningsdage og er meget begejstrede. Vi ville stadig hellere mødes ved vandet og være udendørs med andre, nyde fællesskabet og naturen. Men når dette nu ikke er muligt, er dette er et virkelig godt alternativ og har også sine fordele:
• Fordelen ved online live streaming er selvfølgelig også, at man kan gøre det, hvor man end måtte være.
• Det har været dejligt at komme i gang som planlagt og ikke at skulle udsætte træning på ubestemt tid.
• Vi har ondt i musklerne, på den gode måde, uden at noget føles overbelastet.
• Det er effektivt at få gennemgået hver øvelse grundigt med instruktion både mundtligt og visuelt i 2 planer, idet der er både instruktør og medinstruktør til stede. De supplerer hinanden godt.
• Jeg kan varmt anbefale dette forløb til andre, som har brug for at starte lidt blidt og måtte have småskavanker fra knæ, ryg, hofter eller bare trænger til at få gang i den vintertrætte krop.
• Instruktøren er god til undervejs at foreslå alternative øvelser til dem der har gener fra ryg, knæ, hofter, skuldre etc.
• Jeg tror ikke, at dette forløb er noget for dem der bare vil have pulsen op. Der er snarere tale om at styrke kroppen på en sikker og stabil måde
Super god træning i eget hjem med virkelig dygtig instruktør.
Startede på udendørs træningsforløb dagen inden nedlukning d. 5. januar. Imponeret over den indsats der blev gjort for at finde en løsning på at det udendørs forløb måtte stoppe. Og hvilken løsning! Online træning i eget hjem, der virker som om underviseren er fysisk til stede i stuen. God og forståelig instruktion. Naturlig udvikling mod mere krævende øvelser. God brug af de fremsendte ‘redskaber’ Tror det er første gang jeg deltager i et træningsforløb, hvor jeg rent faktisk glæder mig til det.
Ayoe Raun Kemner - superkompetent og effektiv træning
Ayoe Raun Kemner
Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer.
Jeg er fan forever💪🏻TAK
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, grundig instrukser til øvelserne og viden om kroppens anatomi. Samtidig skønt at kunne træne når det passer og så tit man vil👍😊💪
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept, gode øvelser og i et tempo, så alle kan følge med uagtet alder og evt helbredsproblemer. Dejligt at være ude og træne. Imponeret over hvor hurtigt I har omstillet jer til online træning,hvilket også er godt. Jeg er meget glad og tilfreds med at have fundet vej til jer.
De varmeste anbefalinger
Jeg er ikke til træningscentre, og efter en graviditet og et barselsforløb søgte jeg en form for træning, som passede ind i vores nye hverdag. I takt med mine tidligere “skavanker” fra tidligere skader, ledte jeg samtidig efter kompetent sparring, vejledning og træning. Det skulle være nogle, som vidste noget om det. Midt i en tid med nedlukning af Danmark, fandt jeg Fysio Bootcamp. Det skulle vise sig at være en succes. Sammen med et mindre hold, og træning to gange om ugen. Ikke to træninger er ens, og de forskellige instruktører levere på forskellig vis med kvalitet og kompetence. Da, vi delvist lukkede ned igen i landet, og forsamlingsforbuddet blev begrænset til 5, valgte Fysio Bootcamp at give os friheden til at vælge. Jeg valgte den online træning for at få det bedste ud af det, og “møde” Nicolas. Det skulle vise sig at være den rigtige løsning. Det er fedt at lære om grundstenene for campen, og komme endnu mere i dybden med for en funktionel træning. Det er så fint, at der er mulighed for at stille spørgsmål til live sessionerne. Udover det kan træningen passes på alle tider af døgnet og ses igen og igen og igen. Et forløb ved Fysio Bootcamp kunne sagtens kombineres med udendørs og online træning, når tiden igen tillader det.
Jeg er ret glad for træningen og er øm…
Jeg er ret glad for træningen og er øm efter hver træning. Øvelserne er også ret nemme at tilgå og jeg er fuldt ud tilfreds 💪🏻😊fortsat god træning 😊
Virkelig god on-line træning
Jeg har trænet i mange år, men her får man en helt ny tilgang til øvelserne, hvilket har gavnet ifht. min korsbåndsskade og rygproblemer.
Alle øvelser bliver forklaret grundigt, og det er perfekt, at man kan gense live-udsendelserne.
Samtidigt får man hurtige, kvalificerede svar på eventuelle spørgsmål. Kan kun anbefale Fysio Bootcamp.
Varmeste anbefaling
Dejligt at træne online - når det ikke kan være anderledes. Det giver fleksibilitet i forhold til tidspunkt, men også mulighed for at gense bestemte øvelser. FysioBootcamp har lavet et super godt set up, med mulighed for spørgsmål. Fedt. Selve træningen er udfordrende og opbyggelig på den gode måde. Nicolas har en dejlig motiverende måde at undervise på. Kan varmt anbefales.
Fantastisk at træne ude!
Fantastisk at træne ude!! Men under nedlukningen er det stadig sjovt og varieret træning med kompetente instruktører. Kan varmt anbefales.
Min mand og jeg streamede træningen
Min mand og jeg streamede træningen af de første to sessioner i weekenden. Dels var det et privilegie at ku modtage træning når det passede os:) og dels var instruktionerne super gode og klare, din stemme har god energi hvilket er ned til at holde dampen oppe! Dagene efter ku vi tydeligt mærke hvilke muskler vi havde trænet - og ingen skader da du er god til at instruere! Så mange tak.
Fysio Bootcamp’s online træning
Jeg har deltaget i Fysio Bootcamp’s online træning her i Coronatiden med tilfredshed.
Rolig gennemgang af øvelser og en der samtidig viser øvelserne, dette gør det let at følge med.
Vær påpasselig med at oplyst kredit…
Vær påpasselig med at oplyst kredit kort oplysninger og vær opmærksom på hvad de trækker fra din konto. Jeg har i november ved en “fejl” fået trukket et beløb som jeg nu 5 gange har fået lovning på bliver returneret til min konto - men pengene er ikke kommet retur😭😭
Kompetent og relevant
Wow! Jeg har trænet funktioneltræning, parkour og calisthenics i mere end 13 år. Nu har jeg været på et forløb med Fysiobootcamp for at få trænet nogle små skader. Alle skader er i bedring fordi jeg kan mærke jeg får trænet det helt rigtige område.
Super dygtig faglig fysioterapeut som var tilstede og lyttende.
Utrolig billigt ift hvad man får for pengene. Klap klap
Tilfredshed ...
Jeg slutter mig til koret af tilfredse kunder - jeg er også vild med træningen og de superdygtige fysioterapeuter, der står for den. Det er alsidigt, aldrig kedeligt og altid med blik for den enkeltes udfordringer. Samtidig vil jeg dog også slutte mig til koret af irritation over det administrative ... det ville være rart med mere fokus også på denne del!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.