Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen
Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen
En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Der er pt omkring 14’ graders varme i…
Der er pt omkring 14’ graders varme i centret.🤢
Center lederen virker total ligeglad og siger man ikke kan opvarme ejendommen, hvilket man ikke engang prøver på!
Alle burde prøve det…
Jeg kan varmt anbefale Fysio Camp’s udendørs træning. Jeg har her fundet den træningsform, der passer lige til mig. Jeg er vild med at træne i naturen og variationen i træningen gør, at det aldrig bliver kedeligt. Vi har meget kompetente trænere, der sørger for at alle kan være med. Jeg tilmeldte mig for at komme i bedre form og øge min muskelstyrke - og det skal jeg love for er sket!
Hvis du overvejer udendørs træning i Vejle
Fantastisk træning med kompetent fysioterapeut 🏋️♀️ og godt sammenhold i fineste omgivelser ved Albuen Vejle Fjord.🌊
Jeg er endelig blevet glad for træning
Jeg er endelig blevet glad for træning! Jeg har altid ønsket, at jeg var “sådan én”, der bare nød at svede og frivilligt tog burpees for sjov, men det blev først en realitet nu, hvor jeg er startet i en lidt senere alder. Tidligere stod undskyldningerne i kø: dårligt vejr, dårlig hårdag, dårlig timing… you name it.
MEN på Fysiobootcamp har jeg virkelig fundet lysten og en stor del af æren går til træneren. Han er ekstremt kompetent, varierer træningen, så man aldrig keder sig, og justerer øvelserne, så de passer præcis til den enkelte. Og så er han uhyggeligt god til at motivere: lige når man tænker “nu dør jeg”, kommer der et “rigtig godt, super fint – hold den!”, og pludselig opdager man, at man faktisk kan mere, end man troede. (Lettere chokerende, men også ret fedt.)
Og så er der det allerbedste: at træne ude i naturen i al slags vejr. Det er min første vinter, og at mærke årstidernes skiften, mens man giver den gas sammen med et hold af virkelig skønne og inkluderende mennesker, er noget af det mest opløftende, jeg har prøvet i forbindelse med træning. Det føles næsten som terapi – bare med puls.
Jeg kom for en bootcamp på 8 uger – og jeg er bare fortsat. Og jeg nyder det!
Jeg var kommet helt væk fra det med at…
Jeg var kommet helt væk fra det med at træne, derfor var bootcampen det, der skulle til for at komme i gang igen.
På de 8 uger har jeg bare fået en masse energi tilbage, kan se og mærke jeg er blevet stærkere og har færre smerter.
Jeg har virkelig nydt træningen, det er så fedt, at det foregår i naturen. det giver en helt særlig dimension, at man kan glo på en solopgang over Århusbugten, høre fugle og dufte skoven.
Det er en del sjovere end spejle og lysstofrør i et fitnesscenter, der lugter af kondisko.
Og så er der lidt badass over at stå i skoven og træne med kettlebells kl 6.30 inden solopgang i oktober :-D
Det fungerer så godt at det er små hold, og en fagligt kompetent træner. Det er slet ikke min sidste bootcamp!
Fysio Camp bliver man afhængig af
Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetalelig bonus og "træningsmakker".
Vores træner er både faglig dygtig og super motiverende og præcis lige så “sej og udfordrende", som en træner skal være 💪
Og ja – der er faktisk evidens for, at udendørs træning ("green exercise") giver ekstra energi, bedre humør, træningsglæde og større sundhedseffekt 🌿
Fysio Camp bliver man ganske enkelt afhængig af.
Kompetente og altid glade instruktører…
Kompetente og altid glade instruktører gør en kæmpe forskel. En grundig instruktion i øvelserne, og opmærksomhed på at øvelserne udføres korrekt, så uhensigtsmæssige vrid/stræk undgåes. Stor variation og opfindsomhed gør træningen let at gennemføre, men tag ikke fejl, der ingen tvivl om at muskelmassen styrkes, efter få måneder kan det mærkes, at kroppen styrkes. Fokus på balancen indgår, og hvis der er behov tages induviduelle hensyn herunder instruks i alternative øvelser.
Det er supertræning, hvor hyggeligt selskab fra de andre deltagere bidrager positivt.
Udendørstræning hele året giver et energiboost
Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør en stor forskel og har forslag til alternative øvelser ved evt skader
Der er godt humør på holdene
Udendørstræning hele året giver et energiboost på psyken / mentalt, og man bliver
sundere, stærkere og gladere af at træne i naturen , samt får man en
stærkere krop, mental energi og bedre humør
Udendørs træning når den er bedst
Fysiocamp er et skønt, udfordrende og meget givende udendørs træningskoncept. Vi træner udendørs i alle årstider guidet af dygtige og motiverende instruktører. Kan varmt anbefales.
Fysio Camp er super
Fysio Camp er super. Vi har en god træner. Dejligt at være udenfor. Jeg glæder mig til at skal af sted. Da jeg har funktionel lidelse har jeg problemer med hele kroppen men efter at være begyndt hos Fysio Camp kan jeg se og føle at det hjælper mig . Det kan kun anbefales. Skynd jer at melde jer ind, hvis i har problemer med kroppen uanset alder og skavank..
Hvis man som jeg af og til er væk flere…
Hvis man som jeg af og til er væk flere uger, eller skal i sommerhus i en anden landsdel, oplever jeg altid et utroligt højt serviceniveau, hvor ting kan lade sig gøre. Evt reduceret pris for planlagt fravær. Det er så lækkert i dagens Danmark hvor man ellers tit bliver mødt af “det nemme svar” :at det desværre ikke er muligt !
HER er ting mulige! Skønt!
Virkelig gode træningsøvelser
Virkelig gode træningsøvelser, hyggeligt samvær med andre og at der ikke bliver set ned på nogen fordi man er tyk, tynd, smart i det nyeste tøj mm alle kæmper og gør det så godt de kan. Super træner der brænder for sit job. Kæmpe ros herfra, glæder mig allerede til på onsdag 💪
Vinyoga til polterabend
Mange tak for et skønt og sjovt arrangement med Nicolas: vinyoga til polterabend i Aarhus - et super koncept. Planlægningen gik nemt og I var dejligt fleksible med at få tingene til at lykkes.
Udendørs træning året rundt i al slags…
Udendørs træning året rundt i al slags vejr. En god kombination af styrke og kondi. Et dygtigt team af trænere. Gode grin og godt kammeratskab. Det er årsagen til at jeg nu på tredje år træner i Fysiobootcamp og sjældent springer en træning over.
PRØV DET 😉😉
Rigtig god træning 🏋️ også for os der er lidt oppe i årene. Super professionel underviser, der også kan variere træningen fra gang til gang. Fantastisk kulisse v. Slotssøen i Hillerød
Instruktørerne er super professionelle…
Instruktørerne er super professionelle og opmuntrende, så selv om man, som jeg ,hører til de mindst veltrænede bliver jeg alligevel altid glad når jeg har trænet, og jeg mærker også at kroppen bliver mere dit og stærk.
Corona og overgangsalder havde ikke…
Corona og overgangsalder havde ikke gjort noget godt for min krop. Jeg forsøgte med forskellige former for fitness, men intet kan slå Fysio Bootcamp. Jeg har fået trænet hele min krop, tabt nogle kilo og fået meget energi. Super professionel træning af uddannede fysioterapeuter - det er klasse
Fantastisk træningsform
Et år er gået, siden jeg startede. Jeg har opnået en styrket krop og fysik, som var formålet.
Den gode stemning på holdet giver også plads til et godt grin 😊
Fysio Bootcamp har min varmeste anbefaling!
Fysio Bootcamp - Roskilde
Jeg begyndte på Fysio Bootcamp fordi jeg gerne ville i bedre form og få en stærkere fysik. Dette har jeg fået gennem en struktureret træning med varierende øvelser, og oftest gode dedikerede trænere (der har været en uheldig oplevelse), en fysisk form som jeg nok ikke havde fået ved selvtræning i et fitnesscenter. Det har også givet mig et nyt fællesskab hvor jeg faktisk glæder mig til at komme til træning, uanset vejret.
Videomateriale
På hjemmesiden får man adgang til en masse videomateriale med let forståelige forklaringer til øvelserne, så alle kan udføre dem rigtigt. :-)
Det er super godt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.