Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen
Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen
En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fysio Bootcamp - Strandbakkerne i Gilleleje
Da jeg i juli 2021 læste om Fysio Bootcamp på Facebook var jeg ikke i tvivl om, at det kunne være noget for mig. Jeg startede Hillerød (Posen) i aug og deltog i tre perioder. Eneste minus var mine arbejdstider i forhold til tiderne i Hillerød.
Da der blev åbnet op for et morgenhold kl 8-9 på strandbakkerne i Gilleleje meldte jeg mig straks til det og har absolut ikke fortrudt. De 2 ugentlige træningsdage har jeg klart mere energi😅
Jeg nyder at træne i det fri - det er godt for både krop og sjæl - at vi så også har det skønneste view ud over vandet er jo kun en win-win🤩
Vi er så heldige at have en meget kompetent og motiverende træner, Oliver Sellin🥇👏🏼, som gør meget ud af at vi får trænet hele kroppen. Træningen er afvekslende - der er aldrig 2 træninger, som er ens. Oliver tager hensyn til evt. skavanker og finder altid en alternativ måde, hvis det kniber med en øvelse.
At vi så også har et rigtig godt og sammentømret morgenhold gør det hele endnu bedre🤗
Jeg oplever selv, at min krop er blevet væsentlig stærkere og at jeg er blevet mere smidig - derudover er min balance og kondition også blevet bedre💪🏼👍🏼
Jeg kan klart anbefale Fysio Bootcamp😀
En træningsform der kan passe til alle og så er det i naturen.
Jeg startede på mit 8 ugers træningsforløb i februar. Træningen er afpasset, så du når at blive presset. Er der øvelser man ikke har det godt med, er der altid en god instruktion fra Joachim til at ændre på øvelsen eller gøre en anden øvelse. Joachim er god til at variere træningen så det ikke bliver kedeligt.
Endelig fandt jeg en træning
Endelig fandt jeg en træning, som passer mig, og som jeg har lyst at gå til. Skønt med udendørs træning og superdygtige trænere! Ingen problemer med at hoppe ind på en anden tid ind i mellem.
Et lille minus er, at man binder sig for 8 ugers træning i hver periode - ellers havde jeg givet 5 stjerner.
Virkelig godt planlagt træningsforløb…
Virkelig godt planlagt træningsforløb med professionel instruktør
Er super glad for at være kommet i gang…
Er super glad for at være kommet i gang med denne træningsform. Fantastisk dygtige og motiverende instruktører og skønt at træne i det fri. Man kommer afsted i al slags vejr.
Jeg havde de frygteligste smerter efter…
Jeg havde de frygteligste smerter efter COVID-19 nedlukningen, da jeg har 3 diskusprolapser og slidgigt i knæet og nedsunkne forfødder og ikke kunne træne, då fandt jeg fysio bootcamp og startede op sidste januar. Det er det mest fantastiske jeg har gjort. Det er super god træning, man får god vejledning og mit hold er fantastisk. Selvom vi træner udendørs i al slags vejr, vil jeg ikke undvære det.
God træning med kompetente fysioterapeuter
Har været rigtig glad for mine første to forløb hos Fysio Bootcamp! Super god træning og rigtig dejligt at det er fysioterapeuter, der står for træningen. Altid kompetent sparring, både ved skader, men også for at få mest muligt ud af forløbet. Velorganiseret administration.
Træning med Fysiobootcamp…
Jeg har nu fulgt træningen med Fysiobootcamp i lidt over et år. I starten tænkte jeg, at det var en god måde at få trænet på, da fitnesscentrene var lukkede p.gr.a. Corona, men jeg er nu blevet så glad for denne måde at træne på ude i alt slags vejr med kvalificerede fysioterapeuter, at jeg har meldt mig ud af fitnesscentret. Vi får hver gang en god alsidig træning, hvor der er udfordringer til alle uanset niveau, kroppen bliver styrket, jeg bliver mere mobil, får større balance og en forbedret koordination og kondition.Og det bedste af det hele er måske, at humøret og energien stiger af en god gang træning.
Boost til krop og sjæl.
Jeg har været med siden April 2021. Da jeg så reklamen for Fysio Bootcamp, var jeg ikke i tvivl om det var noget for mig. Træningen foregår udendørs, små hold og fysioterapeuter der er trænere, og dermed mulighed for at tage hensyn til evt skavanker.
Jeg oplever min krop er blevet stærkere, mere smidig og stabil.Det er en fantastisk oplevelse, at mærke den positive forandring der er sket med min krop.
Det har været godt træning for krop og sjæl.
Jeg kan varmt anbefale Fysio Bootcamp😀
Fysio Fysio Bootcamp giver mig stor energi…
Fysio Bootcamp giver mig stor energi efter hver træning, stor variation i øvelserne og topmotiverede trænere.
Meldte mig til for at komme i gang…
Meldte mig til for at komme i gang efter et længere sygeforløb og blev tiltrukket af at det er udendørs. Har deltaget i flere forløb og nydt den friske luft, de glade trænere og afvekslingen i træningen. Træningen kan tilpasses ens eget niveau da der arbejdes med TRX og elastikker og egenvægt. Kan klart anbefale dem. Men husk tøj efter vejret det kan blive en våd sej oplevelse:)
Jeg har deltaget i 12 uger på Fysio…
Jeg har deltaget i 12 uger på Fysio Bootcamp, og giver dem mine varmeste anbefalinger. God varieret trænnig, med en dygtig og engageret træner. Vi fik forklaret alle øvelser godt og professionelt. Så skønt at træne udendørs i alt slags vejr. Skal helt sikkert med igen 😀
Udendørs træning i al slags vejr
Udendørs træning i sol, gråvejr, regn, mudder og blæst er den perfekte ramme for en anderledes træningsoplevelse. Der er plads til alle og øvelserne afpasses det individuelle niveau. Gode og professionelle fysioterapeuter som nænsomt "pusher" og motiverer deltagerne til at yde en ekstra indsats.
Jeg har nu deltaget i Fysio Bootcamp i…
Jeg har nu deltaget i Fysio Bootcamp i een periode, og er meget overrasket over, at der kan opnåes resultater på så kort tid. Jeg har følt mig meget tryg i forhold til at få alle øvelser udført helt rigtigt, idet holdet har været så lille, at fysioterapeuterne som er super gode til at rette og vejlede den enkelte, og ikke mindst med hensyntagen til de eventuelle skavanker man måtte have.
At det foregår udendørs er for mig også det helt rigtige - uanset vejr og vind, så er det befriende at kunne bruge naturen.
Det er også en lille bonus gevinst at man kan få lavet bodyage scanning før og efter forløbet, og kan se resultatet
Jeg er helt sikker på, at jeg deltager igen til foråret.
Super effektiv og motiverende træning
Jeg har virkelig været glad for at træne hos Fysio Bootcamp 2 gange om ugen i 8 uger.
Jeg fik rigtig meget ud af træningen, og det var super rart at der max. var 12 deltagere på holdet, og dermed tid til at få personlig instruktion under øvelserne.
Jeg kommer helt sikkert til at bruge Fysio Bootcamp fremover.
God og afvekslende udendørs træning med…
God og afvekslende udendørs træning med kompetente undervisere. For mig er det godt for min krop, men også min mentale sundhed får et boost og et skønt frirum ved træning udenfor, med frisk luft, højt til himlen og skønne omgivelser. Fysio BootCamp er godt for både krop og sjæl.
Dejlig afvekslende træning
Dejlig afvekslende træning af kompetente trænere, og det virker
Super god Bootcamp
Super god Bootcamp. Alle kan være med. Træning i det fri giver masser af energi.
Fantastisk og effektiv træning i det…
Fantastisk og effektiv træning i det fri,
Giver masser af energi og velvære.
Kan varmt anbefale Fysio Bootcamp
Kombinationen af kompetente trænere i…
Kombinationen af kompetente trænere i et fantastisk grønt område gør denne træningsform attraktiv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.