Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen
Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen
En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
FysioBootcamp er vanedannende …
FysioBootcamp er vanedannende og Oliver på Strandbakkerne i Gilleleje er en supergod og inspirerende træner 💪
Fysio Bootcamp Slagelse
Fysio Bootcamp Slagelse
Dejligste oplevelse !!! Liv er en super sød, imødekommende og hjælpsom instruktør. Et sted hvor der er plads til alle og træningen er tilrettelagt så vi hver især kan få det bedste ud af træningen.
Fysio Bootcamp Helsinge
Har nu deltaget i Fysio Bootcamp i 9 mdr - og ELSKER det!
Det er første gang i mange, mange år, at jeg har fundet en motionsform, som jeg har været så vedholdende med. Det er skønt at træne udendørs i alt slags vejr, min styrke og kondition er absolut forøget, og træningen er kompetent og humørfyldt varetaget af alletiders træner Oliver i Helsinge!
Træningen foregår på små hold af 4-12 personer og det hyggelige samvær med andre gør, at man forpligter sig til at dukke op i alt slags vejr.
5 stjerner herfra!
Fysio Bootcamp Strandbakkerne Gilleleje
Jeg har overvejet længe, men det var den helt rigtige beslutning. Lige meget om solen skinner eller om det regner, alle er motiverede og der er smil på læben selv om det er hårdt. Oliver tager hensyn til hver enkelt, giver altid alternative muligheder for at udføre øvelsen. Han er sjovt og rigtig god til at motivere os. Jeg er glad for holdet, fordi man får lov til at være som man er, der er plads til alle. Derfor fortsætter jeg. Jeg giver 4 ud af 5 stjerner, fordi jeg synes der er altid plads til forbedringer :-) Jeg savner lidt andet udstyr. I 4 uger har vi kun brugt måtten, TRX og Tubes. Jeg håber vi snart skifter fra havn til Strandbakkerne, så vi måske kommer til at bruge naturens udstyr. Kan se det kan være svært, at slæbe bolde, etc. som udstyr med. Men det kan være det bliver lidt kedeligt kun med TRX, tube og måtte...Ellers er jeg mere end tilfreds.
En god investering i et godt liv - nu og senere
Jeg har deltaget i boot camp i næsten 2 år. Jeg startede fordi jeg havde problemer med knæet, og nogle smerter i skulderen efter fald. Idag er smerterne i skulderen helt væk, og knæet fungerer så godt, at jeg er igang med at løbe igen. Alt sammen takket være den effektive træning vi får af de yderst kompetente fysioterapeuter. På mit hold bliver der også lagt vægt på, at vi fremadrettet har en god balance, og dermed undgår faldulykker (især hvis man er lidt oppe i alderen :-)) Selve administrationen fungerer fantastisk. Der er altid hurtig og venlig svar, og fleksibiliteten er i højsæde. Der er aldrig problemer med at bytte dag/hold hvis man er forhindret. At træningen så - året rundt - foregår udendørs er jo bare et mega PLUS
Great bootcamp experience all year around…
Great bootcamp experience all year around!
I started in the winter after new year’s resolution and was unsure if outdoors training was something for me. Now, 10 months after, I am not only a permanent member but am enthusiastic of the bootcamp. Highly recommended!
Jeg har aldrig deltaget i træning som…
Jeg har aldrig deltaget i træning som er så godt og givende. Træner er virkelig dygtig og sørger for varierende, sjov og tilpas hårdt træning. jeg kan mærke væsentlig forskel på styrke og smidighed
"Glad i kroppen"
Jeg tilmeldte mig Fysio Bootcamp i Charlottenlund efter sommerferien 14 august - 09 oktober med Markus Drews som træner. Det er noget af det bedste jeg har gjort. Jeg var kommet i dårlig form og havde problemer med min ene arm pga. operation mv. Jeg har ikke kunne lade være - med at komme hver eneste gang. Træningen har været sjov, varieret og afstemt så vi alle fik noget ud af det. Solen har skinnet over Øresund, det er så smuk og livgivende at lave motion i naturen. Jeg er gået glad der fra hver gang.
Det er det bedste jeg nogensinde har…
Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Jeg har tidligere aldrig haft succes med at træne i diverse træningscentre. Men at træne hos Fysio Bootcamp er bare sjovt og hårdt på den gode måde. Instruktørerne er kompetente - god til at variere og tage hensyn, hvis man har nogle skavanker - helt klart en anbefaling fra mig !! Prøv det du vil ikke fortryde !
Fysio Bootcamp Strandbakkerne Gilleleje
Fysio Bootcamp kan anbefales - varierende udendørs træning, med “højt til loftet” - “Kom som du er”🌞
En engageret, velforberedt, hensynstagen og ikke mindst humørfyldt træning, der tilgodeser alle på deres niveau - med træner Oliver Sellin, som en super energisk indpisker.
Effektiv træning
Varierende program hvor vi kommer alle muskelgrupper igennem. Mie er meget motiverende og det er altid en fornøjelse at gå til træning
Det er den bedste beslutning jeg har taget...
Det er den bedste beslutning jeg har taget. SUPER glad, god, sjov, udfordrende træning - på den allerbedste måde. Vi kan mere end vi tror, - og når træningsmiljøet er positivt, med godt humør, humor, opmuntring... så knokler vi på og har det sjovt. Udenfor konceptet er krydderiet, - det er SÅ SKØNT. OM det blæser, regner, solen skinner, er lyst ... mørkt... frost... Det kan noget. Det er blevet en del af min hverdag... og jeg glæder mig hver gang. Udsigten i Vejle, Albuen... er dragende og giver god energi. Tak for bedste træning, det kan helt klart anbefales. Alle kan... der tages hensyn og der guides... Kom glad... :)
Professionel og motiverende træning
Har trænet siden august 2021 på fysiobootcamp i Vejle. Mega god og hård varieret og sjov træning, med dygtige og professionelle trænere, som er meget motiverende. Skønt at træne udendørs 😀
Fysiobootcamp sognegårdsparken
Fysiobootcamp sognegårdsparken, Helsinge
Fysiobootcamp kan så meget anbefales. Så skønt at træne udendørs. Varierende træninger og du bliver udfordret på dit eget niveau. I Helsinge bliver vi pisket rundt af Oliver Sellin, som med sit humør, engagement og faglighed formår at skabe altid afvekslende og sjove træninger. Jeg er gået “høj” hjem fra hver træning.
Ikke det værste at blive afhængig af 😊
Fysio Bootcamp er et fantastisk…
Fysio Bootcamp er et fantastisk bekendtskab. Selvom man tydeligt kan mærke at man i træningen kommer forbi muskler man ikke viste fandtes 😉 så bliver det bedre efterhånden. Dejligt at få kroppen udfordret og mærke at man bliver stærkere. Det er nu snart et år siden jeg startede og det er bare blevet min form for træning. Det er dejligt at være udendørs året rundt, uanset om solen skinner, det regner og blæser eller er en stille mørk vinteraften, så giver det velvære. Vi har supergode trænere som laver meget varierede programmer og kan ændre øvelserne hvis det er for udfordrende for de skavanker vi slæber rundt på. Jeg sætter pris på de mindre hold og det fællesskab der bygges op på et hold.
Sjovt, udfordrende og styrkende
Benhård, varieret og udfordrende træning i hyggelig og uformel atmosfære. Alle kan være med, da øvelserne kan varieres i forhold til den enkeltes niveau. Kompetente og hjælpsomme trænere. Et ekstra plus er at det altid foregår i frisk luft uanset vind og vejr.
Bootcamp kan absolut anbefales
Bootcamp kan absolut anbefales. Det er fantastisk at træne udendørs. Træningerne har stor variation - der bliver taget hensyn til særlige behov og skavanker ved hjælp af vejledning og alternative øvelser.
På alle de hold, jeg har deltaget, har vi haft det rigtig godt med hinanden - og jeg har sågar fået en ny veninde ud af det:).
Fysio bootcamp er suveræn
Fysio bootcamp er en suveræn posetiv oplevelse. Træningen er udendørs i alt slags vejr hvilket er super dejligt.
Træningen er tilpasset det enkelte hold hvilket giver mulighed for at yde sit bedste og dermed komme i god form
Instruktørerne er altid velforberedte, smilene og fornøjlige at træne med så stemningen er altid rar og uformel.
Rigtig god udendørs træning for hele…
Rigtig god udendørs træning for hele kroppen, hvor du bliver udfordret på dit eget niveau i et godt fællesskab. Dygtige og ambitiøse trænere. Bedste anbefalinger herfra.
Et år senere :-)
Det er næsten et år siden jeg meldte mig til et 4 ugers sommerforløb hos Fysio Bootcamp. Jeg syntes, det var lidt dyrt, jeg skulle køre 20 km for at komme til træningsstedet, og jeg havde i en alder af 65 ikke trænet før, så kunne jeg overhovedet følge med? Ja, der var rigeligt med undskyldninger, men jeg havde det så dårligt fysisk, at jeg var nødt til at gøre noget!
Og det har jeg ikke fortrudt. Det var hårdt men også sjovt. Træneren var super professionel og der var en god stemning på holdet.
Jeg havde fået målt body age før start, og fik den målt igen efter en måned: 1 år yngre :-)
Jeg fik blod på tanden og meldte mig til mit lokale træningscenter, hvor jeg det sidste år har trænet 2 gange om ugen. Det har ændret mit liv, min hverdage er nemmere, lettere, gladere.
Ved sidste måling af body age er den reduceret med 6 år på 10 måneder. Som 66-årig er den nu på 63.
Jeg er evigt glad og taknemmelig for, at jeg tog skridtet sidste sommer, og Fysio Bootcamp gav mig den BEDSTE start på mit nye liv med regelmæssig træning. Tak :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.