Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen
Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen
En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Administrativt ustruktureret/rodet - træning god
Jeg var tilmeldt holdet i efteråret. Der var flere mangler/uafklarede ting, som jeg måtte ringe om. Bl.a. bad jeg om tilslutning til en hjemmeside, hvor trænerne skrev - den blev godkendt kort før min sidste træning. Jeg måtte også rykke for indberetning til Sygeforsikringen Danmark, så jeg kunne få mine penge retur, en følelse af, at nu var pengene indbetalt, så var resten ikke så vigtig. Fysioterapeuteleverne der underviste gennemførte en god og alsidig undervisning, så den var helt tilfredsstillende - men det administrative .... DET virkede meget rodet og ustruktureret. I øvrigt er firmaet svært at få et svar ud af. Måske har de travlt, men de er altså noget man må tage højde for, når man driver forretning - det er i hvert fald ikke en måde man får flere kunder af.
De varmeste anbefalinger fra mig.
De varmeste anbefalinger fra mig. Er så super glad for at komme til træning hver gang.😊👍 de sejeste trænere der kan få det absolut sidste ud af en med alle de skønne heppe ord og godt gået osv . I er bare så fantastiske. Tusind tak for i gør det muligt for alle at være med. Og for at være dem i er. 👍😊
Er så super tilfreds og glad efter hver træning.
Mange tak.
Fysio Bootcamp er toppen 👍 …
Fysio Bootcamp er toppen 👍 kompetente trænere, som har øje for den enkelte - spørger ind til, om man er ok, men samtidig står og hepper, hvis kræfterne er ved at være opbrugte. Jeg er stolt af mig selv efter hver træning 🥰
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Her trænet med Fysio bootcamp i 3 mdr nu, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, både fysisk og mentalt. Hurtige og synlige resultater, og ren terapi at træne i naturen. Har øget min muskelmasse, reduceret min fedtprocent, og så er min bodyage gået fra 50 til 39 år (jeg er 52).
Dygtige og behagelige instruktører. Plads til alle uanset alder og niveau.
Jeg er vild med Fysio Bootcamp 🤗
Jeg er vild med Fysio Bootcamp 🤗
Man træner ude 🌱🌱🌳🌱🌱
og undervises af super kompetente fysioterapeuter 👌😀
Det er sjovt, effektivt og skønt at være
tæt på naturen samtidig.
Små hold med fokus på den enkeltes
behov for træning med evt. alternative øvelser. Alle kan være med, de favner alle niveauer og aldre 😀👍
Du skulle give dig selv denne gave 😀
Hilsen Anne Nielsen 👋🏻😀
Super træning
Dette er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Man får virkelig styrket muskler balance og reduceret min smerte efter den korte tid jeg har trænet siden august.
Kan kun varmt anbefales.
God energi og effektiv træning i det grønne
Er halvvejs gennem forløbet med yderst kompetente og friske trænere. De kan altid finde alternativer til os med diverse skader. Individuel holdtræning. Det er SKØNT at træne under trækronerne. Det bliver man glad i låget af og fyldt med god energi. Kan varmt anbefales
Yoga hos fysio bootcamp
Yoga hos fysio bootcamp er en fantastisk time. Hele kroppen bliver trænet og styrket. Man går altid glad fra timen.
Fysio Bootcamp, Aarhus
Fysio Bootcamp får mine varmeste anbefalinger.
Virkelig lækkert med træning udenfor. Dygtige og kompentete fysioterapeuter. God variation af træningen. Mærkbare resultater.
Fysio Bootcamp det bedste jeg har gjort for mig selv
Fysio Bootcamp får mine allerbedste anbefalinger. Efter bare 2 uger er forandringerne mærkbare. Min dårlige hofte giver mig ikke længere søvnløse nætter.
Det er udfordrende men også sjovt at træne. Det at der trænes udendørs er kilden til luft i hovedet, og en glæde og energi breder sig i kroppen. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv☺️
Rigtig fine træningsforløb
Rigtig fine træningsforløb. Det er dejligt at træne udenfor i smukke omgivelser. Fagligt dygtige trænere der forstår at tilpasse øvelserne til din aktuelle styrke og svagheder. Det er sjovt, hyggeligt men også udfordrende, og du går derfra med kroppen fuld af velvære.
Ekstremt vanedannende :-)
At starte på Fysio Bootcamp er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv længe. I en alder af 48 kan man godt mærke, at der ikke skal holdes pause længe, før kroppen giver lyd fra sig.
Efter at jeg er startet på Bootcampen kan jeg mærke hvordan min krop bliver stærkere for hver gang. Man får god og kyndig vejledning så man kan træne med de skavanker man eventuelt har, og udover en stor faglig dygtighed hos instruktørerne, så er der en skøn stemning, og man får altid svar på sine spørgmål serveret med et smil.
De har min varmeste anbefaling!
Alle stjerner herfra til Fysio Bootcamp.
Jeg kan på det varmeste anbefale Fysio Bootcamp. Jeg er, nu igang med min 5 mdr og jeg kan mærke en mærkbar forandre i min krop. Jeg har fået bygget mine muskler op I hele kroppen, omring mit knæ der har været igennem 3 operationer, og kan nu igen også løbe uden smerter for første gang i 11 år. Jeg kan løfte min arm op over hovedet. Min skulder har været “låst” I mange år. Det er effektiv træning med kompentence fysioterapeuter. Alle stjerner herfra. Og lige til sidst, min body age er gået 13 år ned på 4 mdr.
Tager gerne en omgang mere
Super god træning med gode instruktører. At det er udendørs, er et ekstra plus for mig 😊
Der sker noget på bare 4 uger.....
Jeg kan varmt anbefale et power forløb hos Fysiobootcamp.
Inspirerende og afvekslende træning i skoven skønne omgivelser med kompetente fysioterapeuter
Fysio Bootcamp, Risskov
Efter et forløb på 4 ugers træning, kan jeg helt klart anbefale Fysio Bootcamp i Risskov. Det har været fantastisk at træne ude i den smukke natur og med yderst kompetente trænere. Jeg har været udfordret med enkelte øvelser, men atmosfæren til træningerne har været i top og de dygtige fysioterapeuter har altid været klar til at heppe eller evt. tilpasse øvelsen til akkurat min fysik.
Trænerne er dygtige fysioterapeuter, der løbende giver os indsigt i, hvad det er for muskler vi har fat i til de enkelte øvelser. Det giver en tryghed - og endda lidt ekstra energi. Jeg er så klar til at starte 2. forløb og kan klart anbefale andre til at følge trop.
Sjov træning med Fysio Bootcamp!
At melde mig til Fysio Bootcamp er det bedste, jeg har gjort for mig selv i flere år. Det der fangede mig, var dels muligheden for at træne udendørs, dels at træningen foregik på små hold med uddannede fysioterapeuter. Nu nærmer efteråret sig, så træningen rykker indenfor på et tidspunkt, men jeg fortsætter helt sikkert alligevel, for det har været så positiv en oplevelse. Trænerne er kommet med nye programmer og øvelser hver gang, og de kan tåle noget røg, så det har faktisk været sjovt hver gang. Jeg er altid taget gladere hjem fra træning, end jeg kom, og så er resultaterne også til at få øje på: på 12 uger er min fedtprocent faldet fra 36% til 28%, helt uden at jeg har gjort noget ved min kost, mens min muskelmasse er steget fra 43% til 48%. Og min body age er faldet fra pænt over til pænt under min faktiske alder! Det bedste er dog, at jeg har haft det sjovt imens :)
Et fald i Body age på 22 år på bare 12…
Et fald i Body age på 22 år på bare 12 uger –
det er så vildt.
To meget kompetente, engagerede og motiverende trænere – Anders Skriver og Nikolaj Knudsen – har i den grad sparket gang i en tiltrængt kropsforvandling. Efter at have været sparket til hjørne, pga. en menisklæsion i mit højre knæ, siden 1. maj 2019, tog de positive forandringer virkelig fart, da jeg den 8.6.2020 begyndte at træne hos Fysio Bootcamp i Stavtrup (den sydøstlige del af Aarhus).
Træning i det fri,
Træning under trækronerne,
Træning der er effektiv, sjov og varieret
og ikke mindst
Træning hvor man føler sig i trygge hænder
Det er en lise for sjælen og et boost for kroppen.
Mit energiniveau er røget i vejret og jeg har fået:
Overskud til at påbegynde et løb/gå-program
Overskud til at opfriske gode kostråd
Overskud til at afprøve nogle af de mange gode øvelsesvideo som Fysio Bootcamp lægger op på den Facebookgruppe man bliver medlem af.
Måske kan 1800 kr. for træning to gange om ugen virke dyrt. Er man medlem af Sygeforsikring Danmark, kommer ½ retur efter endt forløb.
Det er de bedste penge jeg længe har givet ud, og jeg glæder mig så meget til, at begynde på det næste 8 ugers forløb her den 1.9.20.
Nedenfor ses udviklingen i mine tre målinger fra hhv. den 4.7.20, 2.8.20 og den 28.820.
Mine varmeste anbefalinger
Viseral fedt 10 8 7 3⬇
Væske % 43,6 47,2 49,6 6,0 %⬆
Body Age 67 år 52 år 45 år 22 år ⬇
Min deltagelse ved Fysio Bootcamp
Min deltagelse ved Fysio Bootcamp, har været af den bedste kvalitet.
Den helt særlig specialiseret form for træning, har bevirket, at jeg nu har fået en god og bedre kontakt til min krop. Især er jeg glad for træning med det naturlige bevæg mønster.
Smerterne i ryggen er mindre, ligesom det har gavnet mit stofskifte.
Jeg har sluttelig fået beviser for mine fremskridt og resultater.
Jeg har tabt mig i vægt, mindre fedt, flere muskler, normal BMI, og ikke mindst, så er jeg 14 år yngre.
Sidst men ikke mindst, ALLE KAN VÆRE MED!
Hilsen Doris
Jeg har fulgt et fire ugers…
Jeg har fulgt et fire ugers træningsforløb hos Fysio Bootcamp. Jeg har virkelig nydt at motionerer i naturen. Jeg har været super glad for denne træningsform. Jeg har mødt nye mennesker og en super motiverende træner Jeg har følt at min form uge for uge har forbedret sig. Vi har trænet på Charlottenlund fort med Øresund som kulise. Så jeg kan varmt anbefale andre at afprøve et sådan et forløb.
Jeg håber meget at fortsætte træningen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.