Fysiocamp Bewertungen 283

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har trænet hos Fysiocamp i over 6 år og været glad for at få en stærkere krop og komme hele kroppen igennem under træningen Meget kompetente trænere, der har øje for små korrigeringer, der gør e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har dyrket crossfit-træning for kvinder i flere år, men Fysio Camp kan noget helt særligt 😅 Her får man ikke bare en stærkere krop, men effektiv natur-crossfit. Natur-oplevelsen er en ubetale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En for mig optimal og nærmest afhængighedsskabende træningsform - i smuk natur og al slags vejr og med kyndig vejledning fra vores dygtige træner, også i forhold til eventuelle skavanker. Et år er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, ko... Mehr ansehen

4.6

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig skuffende administration

Virkelig skuffende administration.
Først fik vores hold ingen start besked om hvor og hvornår vi skulle starte - når man ringede til dem var der masser af undskyldninger om manglende personale og at den var gået i spamfilter. Desværre brækker jeg mit ribben og der er ikke mulighed for kompensations træning. Jeg fik trænet 3 gange for 1800 kr.
Træningen var ok - men jeg synes ikke man får ret meget for pengene.
Herefter har Boorcamp skrevet til trust pilot at jeg ikke har været tilmeldt hold for at få fjernet min dårlige anmeldelse. Jeg har så måtte sende min bank kvittering for min betaling til bootcampen - til trust pilot for at vise jeg taler sandt. Jeg er virkeligt skuffet over deres kundepleje eller mangel på samme.

25. Mai 2021

Det er bare SÅ godt...

Det er bare SÅ godt - virkelig entusiastiske, meget dygtige, og behagelige instruktører.
Afvekslende øvelser i naturen, hvilket styrker både krop og sind 😊. Kan meget stærkt anbefale medlemskab.

24. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste jeg har gjort for mig selv i meget meget lang tid

Jeg ville gøre noget godt for mig selv under den første COVID19-nedlukning, og tilmeldte mig et forløb på 8 uger. Jeg er blevet 'hængende' i snart et år, og jeg fortsætter! Det fungerer supergodt for mig med træningen udendørs i kombination med vejledning fra de meget dygtige instruktører.
Absolut det bedste jeg har gjort for mig selv i meget meget lang tid. Jeg er blevet stærkere og strammet op + jeg har fået en bedre holdning.
Fem ud af fem stjerner herfra.

14. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har som moderat løber

Jeg har som moderat løber, været udfordret pga. lidt skævt bækken/hofte. Derfor tilmelder jeg et forløb på 8 uger hos Fysio Bootcamp. Det har jeg på ingen måder fortrudt. Jeg har efter 8 ugers forløb, fået en stærk core, et lige bækken og mod på mange flere løbeture. Jeg har allerede tilmeldt mig et nyt forløb. Tak for hjælpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste træning, jeg har oplevet!

Jeg har gået på Fysio Bootcamp siden august 2020 og håber, at jeg kan blive ved i laaang tid endnu. Jeg valgte netop dette forløb, fordi jeg blev tiltrukket af den intense træning, af at det foregår udendørs, og ikke mindst af at trænerne alle er uddannede fysioterapeuter. Jeg har fået meget større muskelstyrke og flere gode værktøjer til at sætte ind, hvis ryg, skuldre eller nakke gør "knas". Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år!

Lutter gode folk!

Jeg startede op efter en rygoperation og har gennem hele forløbet følt mig i trygge hænder blandt kompetente fysioterapeuter. Holdtræningen giver mig også et socialt boost - og altid hyggeligt at komme i Toldbodgade til Bodyscan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede på Fysio Bootcamp i August…

Jeg startede på Fysio Bootcamp i August 20. Jeg havde problemer med min hofte og kunne godt lide tanken om at det er fysioterapeuter der træner os. De er virkelig søde og vi har det så sjovt, at timen flyver afsted. De er meget opmærksomme på os og der er altid tid til at tage sig af dem der har behov for hjælp. Jeg er nu igang med mit 4. forløb og mine hofte problemer er blevet meget mindre og jeg føler mig virkelig stærk. Styrketræning, grin og frisk luft i den smukke natur Jeg er klart fan og kan kun anbefale dig at få dig tilmeldt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fysio Bootcamp i Åbyhøj gør mit liv bedre.

Fysio Bootcamp i Åbyhøj har nu i næsten et år været min faste træningsplads. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Jeg startede med træningen, da jeg af flere årsager var nødt til at sætte fokus på mig selv. En hofte, som jeg bøvlede med, var en af årsagen til at vælge udendørs træningen, som er både veltilrettelagt, fuldt af kompetente professionelle personer, og så samtid er det sjovt. En super god måde at komme ud i den friske luft, få trænet, og veksle et par ord med andre, der også har valgt denne træningsform.
Jeg fortsætter min træning 8 uger efter 8 uger, nok for evigt, da jeg har fundet ud af, at det jo ikke kun er hoften træningen hjælper på, det er også det mentale, der får sådan et løft, at selv om livet ikke altid er lige skånsomt, så kan jeg her finde mit overskud og min egenomsorg.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig effektiv træning.

Virkelig effektiv træning.
Fedtforbrænding, konditionstræning, styrke, udholdenhed, balance og stabilitet er altsammen forbedret mærkbart. Det kunne mærkes på det generelle velvære allerede efter få gange.
Afvekslende og altid relevante øvelser.
Glæde og godt humør undervejs hjælper også.

Man bliver afhængig!

Har nu været med siden sidste år i alt vejr og vind. Intet slår denne form for træning, det er så givende at være ude og jeg mærkede hurtigt at min træthed i nak og ryg forsvandt. Det der er fedt er at vi alle på holdet har vores egne skavanker og dæmoner at kæmpe med, men vi kan alle se at vi rykker os og det er så fedt.
Jeg vil ikke kunne undvære det og der er et godt sammenhold og højt humør i vores gruppe.

Alle trænere som jeg har haft har været gode til at motivere og variere. Jeg er ikke typen der kan tage i fitness center, jeg har brug for en der fortæller hvad planen er. Det er derfor det fungere så godt for mig det her.

Dejlig træning i Charlottenlund

Siden januar 2021 har jeg deltaget i to ugentlige træningsforløb hos Fysio Bootcamp i Charlottenlund.
Det har både mentalt og fysisk været en god oplevelse at træne udendørs i al slags vejr og at opleve årstidernes skifte. Jeg har i mange år trænet sporadisk i et fitness center, men grundet Corona kastede jeg mig ud i mit første Bootcampforløb, og det vil jeg forsætte med – også selvom jeg nu har mulighed for at vende tilbage til fitness centret.
Instruktøren har varieret træningen med en passende blanding af kondition og styrke og har haft et godt blik for særlige hensyn til mine behov.

Fysio Bootcamp Munke Mose, Odense

Jeg har deltaget på Fysio Bootcamp hold i Munke Mose, Odense, siden Februar 2021. Det er udendørs træning i al slags vejr - og jeg elsker det!! Vores træner Sofie sammensætter en super fed træning hvor man hele tiden presses og udfordres. Der bliver kørt forskellige øvelser fra uge til uge - så der er altid noget nyt at lære. Som snart uddannet Fysioterapeut, er Sofie meget obs på hvordan vi udfører øvelserne og sørger for at justere hvis man har skader/ skavanker man kæmper med.
Det er sjovt, udfordrende og skøn træning 2 gange om ugen - og jeg kan mærke at jeg stille og roligt bliver stærkere og mere udholdende.
Mine varmeste anbefalinger herfra :-)

6. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fysio Bootcamp er en super god…

Fysio Bootcamp er en super god træningsmåde, der arbejdes med puls, styrketræning blandt andet med TRX træning. Der tages individuelle hensyn, idet det er en fysioterapeut, der er træner, således kan alle deltage uanset begrænsninger. Der mærkes tydelig fremskridt i udholdenhed efter blot få trænings gange.

5. Mai 2021

Har lige afsluttet er 8 ugers forløb Sohngårdsholm parken

Har lige afsluttet er 8 ugers forløb, super form for motion. Søde og dygtige trænere der har fokus på hvordan vi udfører øvelserne, de er rigtig gode til lige at presse bare lige lidt mere ud af os. Udendørs træningen kan varm anbefales. Eneste minus fra mig er jeg ikke har tiden til træning 2 gange om ugen- selv om jeg godt kan mærke på kroppen, det er det der virker

4. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisk luft og vedligehold.

Jeg er nu på mit 2. Udendørs forløb - deltog online fra januar til marts. Virkelig intensiv træning, der forbedrer min styrke, balance og kondition. Varieret træningsforløb hver gang, som gør, at jeg også får “motioneret” de små grå👍. Jeg deltager primært for at vedligeholde min fysik, men det sociale på holdet er også motiverende for mit fremmøde.
Super med Inspiration til, hvordan man kan træne udendørs, hvorend man måtte opholde sig.

1. Mai 2021

Super træning i det fri

Fantastisk med motion lige ved fjorden / udendørs / i naturen 💪🏻💪🏻
God træning med hensyn til evt. skavanker. (56 år 🥴)
Dejligt med små hold, god opbakning og mange grin😁 altid fysisk og mentalt tilpas efter træning,

1. Mai 2021

Skønne morgentræninger ved Skovsøen Odense

FysioBootcamp ved Skovsøen i Dalum/Odense, har fra starten i august 2020, været en supergod oplevelse. Søde, engagerede trænere, fulde af gode, sjove ideer til varierede træninger. Omgivelserne fantastiske, og den friske luft mens man træner giver bare en ekstra dimension 🍀

30. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nej nej nej

Hold nu op.
Helt nyuddannede, der ikke engang formåede at komme til tiden, eller kunne huske hvad de “havde planlagt”
Suk
Det er ganske enkelt ikke godt nok
Og var trænerne ude og korrigere eller kom med generelle opmærksomhedspunkter i øvelserne?
Ja - hvis et medlem påpegede at det manglede.
Stor desværre negativ kritik herfra, når man netop forventer at der står kompetente medarbejdere og tager imod.
Det er IKKE tilfældet
Og som man kan se på alle opslag herinde, kommer der ikke svar.
Det gør der heller ikke på hjemmesiden, mail eller sms i forbindelse med opstart eller udfordringer i forløbet (ikke egne erfaringer - kun medtaget fra andre der desværre ikke tør lægge navn til kritik)...
Og det siger vel også noget om niveauet af professionalisme - eller måske rettere mangel på samme.
Så NEJ NEJ NEJ!

30. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr