Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Mehr ansehen
Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Mehr ansehen
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Dänemark
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse fra 1. kontakt til de færdige resultat.
Super flot arbejde udført af 2 meget omhyggelige montører. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Meget løsningsorienteret dialog i opstartsfasen.

En klar anbefaling!
En klar anbefaling herfra. Lidt udfordringer er der vel altid i en byggeproces, men alt i alt en god oplevelse. Jackie (sælger) er virkelig tryghedsskabende, hyggelig, og giver god vejledning. To dygtige håndværkere satte vinduet i, og efterlod et flot stykke arbejde. Der blev kælet for detaljerne, og fuge-arbejdet er virkelig flot og omhyggeligt. Jeg er rigtig godt tilfreds!

Antwort von Energitømreren ApS
Montering af foldedør og vinduer
Montering af foldedør og vinduer. Ingen klager gennem processen. Opgaven krævede en del mere arbejde, da murværk var meget ringe stand.
Jackie kontaktede mig med det samme, og løste udfordringen til perfektion uden de store ekstra omkostninger.

God service og rådgivning
Flotte vinduer til god pris. Rigtig god rådgivning omkring vinduer. Fin kommunikation hele vejen igennem. Meget søde dygtige montører. Alt i alt meget professionelt.

Rigtig godt Håndværk!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med firmaet. En god proces med at finde frem til de helt rigtige vinduer og arbejdet blev udført på aftalte tidspunkt. Det tog dem kun 2 dage at afmontere/bortskaffe gamle vinduer samt at montere de nye i hele huset inkl. fugning. Resultet var spot on og det hele til en god pris. Jeg kan varmt anbefale Energitømreren!

Super kvalitet til tiden 🤍
Som opfølgning på en ny vinterhave med vinduer fra Outrup ledte vi efter et tømrer-firma, der kunne montere Outrup vinduer i resten af huset. Energitømreren har leveret kvalitet på alle parametre: Rådgivning, opmåling, bestilling og montering, og vi har nu den løsning vi drømte om 😊
Jackie og hans folk er venlige og kompetente, men også travle, så man skal – som altid når så stor en investering – tage ansvar og engagere sig i samarbejdet, så man er sikker på at få foretaget de helt rigtige valg. Det team vi havde ude er østeuropæere, men flere var engelsktalende, og de var supereffektive og involverede os, når det var relevant, så det var kun en positiv oplevelse. Men kan være en god investering at være tilgængelig under processen!
Alt i alt 5⭐ for en god proces og ikke mindst et godt resultat 👍
PS. Se selv vores (rødstenshus fra 1912) og andres resultater på Energitømrerens Facebookside 🌞

Antwort von Energitømreren ApS
Super service og alle aftaler overholdt
Vinduer blev leveret og monteret til aftalt tid - super service!

Antwort von Energitømreren ApS
Tak til de to flinke montører og deres…
Tak til de to flinke montører og deres meget effektiv arbejdsindsats.
De nye vinduer ser rigtig fine ud. Der var noget malearbejde i vindueskarm dog, men det er nok er svært at undgå.

Antwort von Energitømreren ApS
Dygtige fagfolk med sans for detaljen!!
Når man som os er udstyret med 5 tommelfingre, og dermed skal have håndværker hjælp til alt, så lærer man at sætte ekstra stor pris på de gode af slagsen. Vi har i dag fået monteret et stort nyt vinduesparti. Det hele er lavet så flot og pertentligt, med sans for de små detaljer, og med tydeligt fokus på kvalitet. Servicen er helt i top lige fra det første besøg, til det hele nu står færdigt præcis som aftalt. Jeg kan derfor kun give Energitømreren min varmeste anbefaling.

Antwort von Energitømreren ApS
En fortjent anbefaling herfra!!
Der kom tre super effektive mænd og satte vinduer i vores karnap. Super flot resultat og de havde ryddet meget flot op efter sig.
Jackie har været hurtig og nem at komme i kontakt med og gav en god service og vejledning hele vejen igennem processen.
De varmeste anbefalinger herfra!

Meget profesionel service
Meget profesionel service, svare hurtigt på e-mail/telefon. Der var desværre sygdom på dagen hvor de skulle installere døren, men de om bookede os til dagen efter og døren blev installeret.
Pæn afslutning omkring døren og alt var super skarpt.

God oplevelse og glad for resultatet
Simpel opgave med udskiftning af døre, men god oplevelse hos Energitømreren.
Værd at fremhæve fokus på detaljen og kundetilfredshed ved udførelsen af arbejdet
God oplevelse og glad for resultatet

Antwort von Energitømreren ApS
Super dygtige og sympatiske håndværkere
Super dygtige og sympatiske mennesker. Installation af meget store vinduespartier gennemført effektivt og med et super flot resultat. Varmeste anbefalinger herfra.

Godt professionelt håndværk
Energitømreren har lige færdiggjort et projekt med udskiftning af vinduer og døre samt isætning af laguna foldedøre hos mig. Hele processen har været gennemført professionelt og til absolutte tilfredshed. Jeg kan varmt anbefale dem.

Flot udført arbejde
God kommunikation og flot udført arbejde med sans for finish. Hjalp mod forventning også med puds-arbejde, hvilket er et kæmpe plus. Vi vil bestemt kigge mod Energitømreren næste gang vi skal have skiftet vinduer eller døre. Stor anbefaling herfra.

God sparring med Jackie
God sparring med Jackie. Rigtig flot og fin løsning.

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. Hele forløbet var nemt og transparent. Selve jobbet er udført godt! Ikke nok med de var omhyggelige og forlod stedet pænt bagefter, så var de også hurtige.

Antwort von Energitømreren ApS
Virke godt håndværk og god dialog!
Jeg har brugt Jackie og Energitømreren, efter min mor havde brugt dem til en lignende opgave. Hendes resultat, dialog og pris var så fornuftigt at jeg selvfølgelig måtte tale med Energitømreren. De er netop blevet færdige og alt lever op til mine forventninger, og jeg kan på det varmeste anbefale Jackie og hans folk.
Henrik

Antwort von Energitømreren ApS
Fantastisk til nye døre og vinduer
Fantastisk god oplevelse med Energitømreren. De skiftede 3 døre og 14 vinduer hos os.
God kommunikation og rådgivning undervejs, produkter leveret til aftalt tid, fabelagtig og flot isætning inkl finish og fin oprydning efterfølgende. Alt sammen til en fair pris.
Kan varmt anbefale dem til nye døre og vinduer.

Antwort von Energitømreren ApS
Flotte nye vinduer og dør
Vi havde behov for at få skiftet 15 gamle vinduer og 1 dør i et ældre hus.
Forløbet og resultatet var rigtigt godt - super dygtige folk der var løsningsorienterede og hurtige.
Vi var hjemme under udførelsen, og oplevede dem som meget behagelige.
Alt i alt - et firma som vi klart vil og HAR anbefalet til andre.

Antwort von Energitømreren ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.