Vi fik skiftet vinduer i vores murstenshus. Hele processen var behagelig og forløb uden problemer. Alt skete til tiden. Resultatet er rigtig godt. Jeg kan varmt anbefale dem.
We got replaced our old 2 layers windows from '92 with brand new 3 layers energy efficient windows with argon from Velfac and all process was super smooth. We could already feel the difference from da... Mehr ansehen
Holder hvad de lover og leverer flotte resultater. Fra start blev vi vejledt af Bjarne. Han målte grundigt op, og lovede os at vinduerne ville komme i uge 10 med installation i uge 11. 4 friske gut... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vestegnens Vinduer A/S tilbyder udskiftninger af alle slags Vinduer og Døre - lige fra et enkelt vindue/dør til hele huse og boligforeninger.
Herstedøstergade 16, 2620, Albertslund, Dänemark
- bh@bhbyg.dk
- www.vestegnensvinduer.dk
Rigtig god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale Vestegnens Vinduer. Fra første møde med Bjarne følte vi os godt informeret, og fik også nogle gode ideer, og kommunikation var perfekt i hele forløbet. Arbejdet med udskiftning af samtlige vinduer og hoveddør blev udført på de aftalte 3 dage. Virkelig flot arbejde udført af teamet, der var dygtige, effektive og meget flinke, og det hele blev afsluttet med en flot oprydning og støvsugning. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat.
Vi fik skiftet vinduer i vores…
Vi fik skiftet vinduer i vores murstenshus.
Dejlig oplevelse med Vestegnens…
Dejlig oplevelse med Vestegnens Vinduer, jeg er meget detalje orienteret og der var ikke en finger at sætte på noget. Varm anbefaling fra Lodager 53
De bedste anbefalinger fra mig ifm ny…
De bedste anbefalinger fra mig ifm ny hoveddør. Alt spillede fra første opmåling, udarbejdelse af tilbud og besked om dato for arbejdets udførelse. Tømrer og lærling mødte til tiden og arbejdet blev udført hurtigt og effektivt på under 3 timer. Der var desværre en mindre fejl, da hul i panel til strømudtag, var blevet for stort, hvilket jeg først opdagede efter tømrer var kørt. Jeg kontaktede firmaet og fejlen blev udbedret den efterfølgende morgen. Jeg fik også en ekstra liste til dørtrinet, som jeg syntes gav en flot finish. Flot arbejde, professionelle og venlige.
Professionalisme fra start til slut
Vi kan varmt anbefale Vestegnens Vinduer. Der var professionalisme fra første møde til sidste oprydning. Vi følte os informeret og trygge hele vejen igennem. Man var ikke i tvivl om at de alle vidste hvad de lavede. Teamet som var her, de 4 dage det tog dem, at skifte alle vinduer, terrassedørsparti og en hoveddør, var yderst venlig, dygtige, hurtige og hyggelige. Vi er yderste tilfredse med end resultatet.
En varm tak til kompetente håndværkere
Jeg havde på forhånd god tillid til Vestegnens Vinduer pga. egen tidligere erfaring samt anbefalinger og henvisninger i Rønneholtparken. Jeg var bortrejst mens arbejdet foregik, og har derfor ikke mødt det udførende team. Resultatet jeg kom hjem til var perfekt udført i henhold til aftale, og oprydningen efter arbejdet efterlod ingen spor hverken ind- eller udvendigt. En lille men vigtig udfordring (gennemførelse af fibernet-forbindelse) var løst. En varm tak herfra til kompetente og samvittighedsfulde håndværkere.
God kommunikation og alle aftaler blev overholdt
Vi blev henvist til Bjarne (Vestegnens Vinduer) fra Velfac i Rødovre. Fra starten var det god kommunikation og hele snakken om type af vinduer til opmåling foregik på en betryggende måde. Tilbuddet blev modtaget, og efterfølgende blev vi ringet op af Bjarne, der gennemgik tilbuddet en ekstra gang. Fra accept af tilbuddet fortsatte den god kommunikation i forhold til leverance af vinduer, opstart af arbejdet og afslutning. Glade og venlige håndværkere, der lavede fin finish og gjorde pænt rent efter sig. Ikke en finger at sætte og de varmeste anbefalinger herfra.
Vi kan varmt anbefale Vestegnens…
Vi kan varmt anbefale Vestegnens vinduer. Gennem hele processen har de været professionelle og dygtige, rådgivet os godt og rimelig i prisen. Håndværkerne var virkelig hyggelige at have gående i de ni dage, det tog at få skiftet alle vores vinduer og vores facade mm. De var søde og dygtige. Det færdige resultat er upåklageligt. Vi er glade for, at vi valgte at bruge dem!
Udskiftning af terrassedøre og vinduer…
Udskiftning af terrassedøre og vinduer efter mål. Hurtigt og kvalitetsarbejde. God kommunikation med teamet.
God service og godt resultat.
God service og godt resultat.
Vi har lige fået en ny terrasse dør sat…
Vi har lige fået en ny terrasse dør sat i. Utroligt flot arbejde og to behagelige håndværkere en Svend og en lærling. Dejligt at have gode mennesker, der kan deres håndværk. Tak for det
Har lige fået udskiftet alle udvendige…
Har lige fået udskiftet alle udvendige døre og vinduer, udført af Vestegnens Vinduer.
Alt gik meget hurtigt og til fuld tilfredshed. Venlige folk og finish med lister og fugning blev udført utroligt fint.
Virkelig høj kvalitet og ydførelse
Virkelig høj kvalitet og ydførelse
Og sharket der udførte arbejdet var virkelig serviceminded
God service og høj kvalitet
It was a great service by Bjarne's…
It was a great service by Bjarne's company and even he takes care of the issues if any after the fixes. I got all windows changed by Bjarne's company and I very happy about the service.
Dygtigt udført arbejde til aftalt tid
Vi har fået leveret døre og vinduer til vores andels forening. Vi har fået en professionel rådgivning helt fra starten til valg af produkter og efterfølgende til montagen af vinduer og døre der er forløbet helt som aftalt. Og udført af et team af dygtige og meget sympatiske håndværkere.
Fordør og 4 vinduer monteret som…
Fordør og 4 vinduer monteret som aftalt.
Resultatet er 100% tilfredsstillende.
Superprofessionelle og dygtige
Superprofessionelle og dygtige. De arbejder hurtigt og laver smukt arbejde. Varm anbefaling herfra
Fremragende rådgivning og professionelt håndværk
Vi kan på det varmeste anbefale Vestegnens Vinduer. De leverer ikke kun fremragende rådgivning, men de tør også give ærlige og professionelle anbefalinger. Montagen blev udført af et dygtigt håndværkerteam, som ikke blot leverede et fantastisk resultat, men også var venlige og imødekommende hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat, som er blevet utroligt flot.
Varmt anbefale Vestegnens Vinduer
Opmåling, bestilling, levering og afslutning = 5 stjerner.
Alle i teamet er imødekommende, venlige og de skaber en hyggelig og god stemning, det virker som de har det godt sammen.
Jeg ønsker alle alt godt og tak for jeres flotte arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.