Unternehmen hat geantwortet
Meget god oplevelse fra start til slut. Overholder tidsplan med god information hele vejen igennem. Dygtige håndværkere ! Kan kun anbefale Nye Vinduer Du vil ikke blive skuffet
Unternehmen hat geantwortet
Nye Vinduer har monteret 8 nye vinduer i mit hus. Det har fra første kontakt til færdig montering været en god og tryg oplevelse. De få meget små bump på vejen har mest skyldtes de almindelige udfo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fra Tommy sørgede for et tilbud, til Roman og Viktor satte vinduer og døre på plads, til fugemanden rundede deres arbejde af og endeligt til Roman i dag med sin makker lige fixede et træt hjørnevindue... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Få trygt nye vinduer og døre i dit hus - vi ordner alt. Få opmålt, bestilt og monteret nye vinduer og døre af et hold uddannede tømrer. Vores erfarne vinduesrådgivere hjælper dig hele vejen og rådgiver ud fra mere end 15 års erfaring med vinduer og døre. Book tid online nu til gratis rådgivning og opmåling og få et tilbud senest 72 timer senere.
Herstedvang 14, st. th, Albertslund, 2620, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Gennemgående god oplevelse ved udskiftning af 2 vinduer. Vi oplevede god kommunikation (bort set ved selve leveringen af vinduerne), og følte os generelt godt informeret om processen mv. Selve arbejdet blev fint udført, også selvom det ene vindue var lidt tricky, resultatet blev rigtigt godt. Vi vil ikke tøve med at benytte Nye Vinduer en anden gang.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Nye vinduer levede til fulde op til hvad de lovede - kan kun anbefales på det kraftigste
Gode og behagelige håndværkere - tiptop oplevelse

Antwort von Nye Vinduer ApS
Meget lydhøre om mine ønsker.
De blev til de var færdige, selv om det var langt over fyraften. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger dem.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Meget god oplevelse fra start til slut.
Overholder tidsplan med god information hele vejen igennem.
Dygtige håndværkere !
Kan kun anbefale Nye Vinduer
Du vil ikke blive skuffet

Antwort von Nye Vinduer ApS
Alt gik efter planen , rådgivning var saglig og grundig, og resultatet, de nye vinduer, er virkelig godt.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Det var veludført arbejde, og den lille misforståelse, der opstod, blev hurtigt håndteret

Antwort von Nye Vinduer ApS
Der var styr på tingene, god kommunikation og veludført arbejde. En virksomhed som gav mig en følelse af tryghed og tillid gennem hele processen - ikke mindst når der var behov for at tænke fleksible løsninger og finde muligheder i samarbejdet - så fint!

God proces hele vejen igennem. Aftaler blev overholdt. Dygtige håndværkere

Antwort von Nye Vinduer ApS
Vi fik sat nye døre og vinduer i hele huset.
Ved bestilling og opmåling var det altid muligt at komme i kontakt med enten Lars, Tommy eller Jannie inden for relativt kort tid. Da nye døre og vinduer i et helt hus er et stort projekt med mange mulige tilpasninger, var vi naturligvis flere gange undervejs i tvivl om hvordan vi præcis ønskede det endelige resultat. Her var særligt Lars var god til at komme med anbefalinger og nyttige overvejelser inden vi låste os helt fast på produktet.
Virkelig søde og effektive håndværkere, som altid spurgte os om præferencer til løsninger i forbindelse med selve installationen, lister, fuger etc.. Selv ved mindre misforståelser var kommunikationen altid åben, og hele temaet bag Nye Vinduer var klar til at løse problemstillingerne.
Alt i alt en god oplevelse, med et resultat som vi er super tilfredse med i dag! Kan klart anbefales.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Jeg skulle have ny garageport og nedtaget og fjernet den gamle.
Det tog kun cirka 3 timer og det blev rigtigt flot lavet
Brian Hansen

Antwort von Nye Vinduer ApS
Vi mødtes med Lars fra Nye Vinduer for at få et tilbud på montering af en række butiksvinduer m.v. og fik et tilbud fra ham. Desværre blev vores accept ikke sendt af sted kort herefter pga. en emailfejl, men først 2 uger senere. Herefter ringede vi i løbet 1½ uge 5 gange for at høre om han fortsat ønskede entreprisen eller ej, og vi blev flere gange lovet at han ville vende tilbage. Han vendte ikke tilbage og det endte med, at vi selv måtte klare modtagelsen af vinduerne og entrere med andre. Det er så vidt fint, hvis Nye vinduer ikke ønskede entreprisen alligevel pga. den forsinkede accept, men et kort telefonopkald eller lignende med oplysning herom er ikke for meget forlangt. Nu står vi med 150.000 kr. vinduer foran vores ejendomme og skal finde en ny tømrer med kort varsel. Jeg kan ikke anbefale Nye vinduer, da kommunikation med selskabet er ikke eksisterende.

Antwort von Nye Vinduer ApS
All around dygtige, professionelle og hurtige i alle dele af processen. At få nye døre og vinduer er en stor beslutning, og man følte sig tryg og med på alle beslutninger man tog i samarbejde med Nye vinduers team. Vi er meget glade for samarbejdet.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Her er et firma der har styr på alt.
Alt papirarbejde er i orden og jeg fik også præsenteret hvilke håndværkere der ville komme hjem til mig.
Prisen var også i orden.
Jeg skulle have opbygget en væg med vinduer og dørparti. Fik for øvrigt en rigtig grundig vejledning i hvilke materialer jeg med fordel kunne bruge.
Alt blev udført til min fulde tilfredshed og jeg kan kun anbefale dette firma.
Vibeke Valentin Hoffmann

Antwort von Nye Vinduer ApS
Super god service, og man bliver orienteret om datoer/aftaler og de bliver holdt til punkt og prikke. Arbejdet udført super flot.

Antwort von Nye Vinduer ApS
Fra start til slut en virkelig professionel oplevelse. Dygtige medarbejdere og meget serviceorienterede. Meget tilfredse med resultatet - udskiftning af 2 udvendige døre.
Der var nogle enkelte småting. De blev fikset indenfor 48 timer! Super service

Antwort von Nye Vinduer ApS
Virkelig god service/arbejde. Håndværkerne meget dygtige, især snedkeren. Tidsplaner overholdes. Arbejdet udføres til punkt og prikke. Løbende informationen er glimrende. Prisen for materialer/arbejdet er også god.

Antwort von Nye Vinduer ApS
We had 7 windows and 3 doors replaced on our house. The old windows did not have good thermal isolation and because of their age, they were starting to break down. So we opted for new windows and doors with much better isolation.
The installation went very smooth and much quicker than I expected and it was nice to have an overview of the project with every step along the way.
A huge thank you to the whole team that was involved!
So overall, I highly recommend Nye Vinduer ApS for the job!

Antwort von Nye Vinduer ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.