Nye Vinduer ApS Bewertungen 82

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god oplevelse fra start til slut. Overholder tidsplan med god information hele vejen igennem. Dygtige håndværkere ! Kan kun anbefale Nye Vinduer Du vil ikke blive skuffet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nye Vinduer har monteret 8 nye vinduer i mit hus. Det har fra første kontakt til færdig montering været en god og tryg oplevelse. De få meget små bump på vejen har mest skyldtes de almindelige udfo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra Tommy sørgede for et tilbud, til Roman og Viktor satte vinduer og døre på plads, til fugemanden rundede deres arbejde af og endeligt til Roman i dag med sin makker lige fixede et træt hjørnevindue... Mehr ansehen

1. Zimmermann
  2. Fensteranbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Få trygt nye vinduer og døre i dit hus - vi ordner alt. Få opmålt, bestilt og monteret nye vinduer og døre af et hold uddannede tømrer. Vores erfarne vinduesrådgivere hjælper dig hele vejen og rådgiver ud fra mere end 15 års erfaring med vinduer og døre. Book tid online nu til gratis rådgivning og opmåling og få et tilbud senest 72 timer senere.

4.6

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gennemgående god oplevelse ved…

Gennemgående god oplevelse ved udskiftning af 2 vinduer. Vi oplevede god kommunikation (bort set ved selve leveringen af vinduerne), og følte os generelt godt informeret om processen mv. Selve arbejdet blev fint udført, også selvom det ene vindue var lidt tricky, resultatet blev rigtigt godt. Vi vil ikke tøve med at benytte Nye Vinduer en anden gang.

2. Februar 2026

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med både processen og det færdige resultat. Vi bestræber os altid på at holde vores kunder godt informeret hele vejen igennem, så det er dejligt at høre, at det generelt er lykkedes.

Tak også for din ærlige feedback omkring leveringen – det tager vi med videre, så vi kan blive endnu skarpere fremadrettet.

Dejligt at høre, at det lidt mere udfordrende vindue også endte med et flot resultat – det er præcis den slags løsninger, vi går op i at få helt rigtigt på plads.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe jer igen en anden gang.

Nye Vinduer

Fin og god oplevelse

Nye vinduer levede til fulde op til hvad de lovede - kan kun anbefales på det kraftigste
Gode og behagelige håndværkere - tiptop oplevelse

1. Dezember 2025

Hej Søren

Det glæder os virkelig at høre, at oplevelsen levede op til dine forventninger.
Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver eneste kunde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring og for den varme anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget lydhøre om mine ønsker.

Meget lydhøre om mine ønsker.
De blev til de var færdige, selv om det var langt over fyraften. Det bliver ikke sidste gang jeg bruger dem.

22. Januar 2026

Hej Hanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har oplevet, at vi lyttede til dine ønsker og fulgte opgaven helt til dørs. At vi bliver færdige – også når dagen bliver lang – er en naturlig del af vores måde at arbejde på.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Tilfreds

Meget professional. Alle aftaler blev overholdt. God opfølgning.

14. Januar 2026

Hej Ann

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en professionel proces med klare aftaler og god opfølgning. Det er præcis det, vi bestræber os på hver gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god oplevelse fra start til slut.

Meget god oplevelse fra start til slut.
Overholder tidsplan med god information hele vejen igennem.
Dygtige håndværkere !
Kan kun anbefale Nye Vinduer
Du vil ikke blive skuffet

7. Januar 2026

Hej Johnny

Vi er meget taknemmelige for din feedback.

Vores team sætter en ære i at yde den bedste vejledning og sikre en problemfri gennemførelse af projektet, og det er fantastisk at få bekræftet, at både processen og vores faglige sparring har levet op til jeres forventninger.

Det vigtigste for os er, at I nu kan nyde det flotte, færdige resultat.

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen , rådgivning var saglig og grundig, og resultatet, de nye vinduer, er virkelig godt.

26. November 2025

Hej Kristina

Tusind tak for din tilbagemelding!

Det er fantastisk at høre, at hele processen med udskiftningen af dine nye vinduer er forløbet præcis som planlagt.

Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med det endelige resultat. Din tilfredshed er vores største prioritet.

Det var veludført arbejde

Det var veludført arbejde, og den lille misforståelse, der opstod, blev hurtigt håndteret

1. Dezember 2025

Hej Hasan

Tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede, at den lille misforståelse, der opstod, hurtigt blev håndteret. Det er vores højeste prioritet, at vores kunder er tilfredse, og vi arbejder altid for at løse eventuelle udfordringer hurtigt og effektivt.

Tak for tilliden.

Der var styr på tingene

Der var styr på tingene, god kommunikation og veludført arbejde. En virksomhed som gav mig en følelse af tryghed og tillid gennem hele processen - ikke mindst når der var behov for at tænke fleksible løsninger og finde muligheder i samarbejdet - så fint!

19. November 2025

Hej Steinbjørn

Tusind tak for din positive tilbagemelding.
Det glæder os at høre, at processen har fungeret som ønsket, og at resultatet lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi er klar til at hjælpe hvis du skulle få brug for det igen.

Tak for tilliden.

Godt veludført arbejde

God proces hele vejen igennem. Aftaler blev overholdt. Dygtige håndværkere

17. November 2025

Hej Peter

Tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at forløbet har været struktureret og smertefrit, og at vores team har leveret et resultat, du er tilfreds med. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Mange tak for tilliden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og direkte kommunikation hele vejen

10. Oktober 2025

Hej Trine

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har oplevet en god og direkte kommunikation gennem hele forløbet. Det er et vigtigt fokusområde for os, så din feedback betyder virkelig meget.

Tak fordi du valgte Nye Vinduer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og professionelt team

Vi fik sat nye døre og vinduer i hele huset.

Ved bestilling og opmåling var det altid muligt at komme i kontakt med enten Lars, Tommy eller Jannie inden for relativt kort tid. Da nye døre og vinduer i et helt hus er et stort projekt med mange mulige tilpasninger, var vi naturligvis flere gange undervejs i tvivl om hvordan vi præcis ønskede det endelige resultat. Her var særligt Lars var god til at komme med anbefalinger og nyttige overvejelser inden vi låste os helt fast på produktet.

Virkelig søde og effektive håndværkere, som altid spurgte os om præferencer til løsninger i forbindelse med selve installationen, lister, fuger etc.. Selv ved mindre misforståelser var kommunikationen altid åben, og hele temaet bag Nye Vinduer var klar til at løse problemstillingerne.

Alt i alt en god oplevelse, med et resultat som vi er super tilfredse med i dag! Kan klart anbefales.

29. August 2025

Hej Catherine

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet – lige fra dialogen til selve montagen.
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både samarbejdet og håndværkernes indsats.

Det glæder os især at høre, at resultatet lever op til forventningerne, og at processen har føltes tryg hele vejen.
Tak fordi du valgte Nye Vinduer, og for at du tager dig tid til at anbefale os videre.

Hurtigt og effektivt

Jeg skulle have ny garageport og nedtaget og fjernet den gamle.
Det tog kun cirka 3 timer og det blev rigtigt flot lavet

Brian Hansen

30. Oktober 2025

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både resultatet og tempoet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, du får glæde af din nye garageport mange år frem.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi mødtes med Lars fra Nye Vinduer for at få et tilbud på montering af en række butiksvinduer m.v. og fik et tilbud fra ham. Desværre blev vores accept ikke sendt af sted kort herefter pga. en emailfejl, men først 2 uger senere. Herefter ringede vi i løbet 1½ uge 5 gange for at høre om han fortsat ønskede entreprisen eller ej, og vi blev flere gange lovet at han ville vende tilbage. Han vendte ikke tilbage og det endte med, at vi selv måtte klare modtagelsen af vinduerne og entrere med andre. Det er så vidt fint, hvis Nye vinduer ikke ønskede entreprisen alligevel pga. den forsinkede accept, men et kort telefonopkald eller lignende med oplysning herom er ikke for meget forlangt. Nu står vi med 150.000 kr. vinduer foran vores ejendomme og skal finde en ny tømrer med kort varsel. Jeg kan ikke anbefale Nye vinduer, da kommunikation med selskabet er ikke eksisterende.

20. Oktober 2025

Hej Alex

Tak for anmeldelsen.

Det er nødvendigt at præcisere, at sagen fra start blev videregivet til vores samarbejdspartner, fordi der alene var tale om montering. Hos Nye Vinduer leverer og monterer vi nye døre og vinduer som en samlet løsning. Vi udfører derfor ikke rene monteringsopgaver, og projektet var derfor ikke – og har aldrig været – en del af vores ordreportefølje.

Når sagen håndteres af en ekstern samarbejdspartner, har vi ingen indflydelse på hverken planlægning, opfølgning eller kommunikation. Det er derfor faktuelt forkert at placere ansvaret hos Nye Vinduer.

Når grundlaget for opgaven ikke fremsendes korrekt, vil der naturligt opstå forsinkelser, som ikke kan tilskrives andre end afsenderleddet. I pressede situationer er det afgørende at sikre, at egne processer fungerer, inden man kritiserer eksterne parter.

At give Nye Vinduer to stjerner for et forløb, vi ikke var involveret i, er derfor både misvisende og uretfærdigt. En anmeldelse har betydelig indflydelse på enhver virksomhed, og kritikken bør placeres der, hvor ansvaret reelt ligger.

Afslutningsvis vil vi sige, at vi håber, at I trods forløbet har fået løst jeres udfordring på tilfredsstillende vis.

All around dygtige

All around dygtige, professionelle og hurtige i alle dele af processen. At få nye døre og vinduer er en stor beslutning, og man følte sig tryg og med på alle beslutninger man tog i samarbejde med Nye vinduers team. Vi er meget glade for samarbejdet.

29. August 2025

Hej Frederik

Tusind tak for de flotte ord! Vi ved godt, at nye vinduer og døre er en stor beslutning, og derfor betyder det meget for os, at du har følt dig tryg hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på samarbejdet og er glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Fantastisk koncept

Her er et firma der har styr på alt.
Alt papirarbejde er i orden og jeg fik også præsenteret hvilke håndværkere der ville komme hjem til mig.
Prisen var også i orden.
Jeg skulle have opbygget en væg med vinduer og dørparti. Fik for øvrigt en rigtig grundig vejledning i hvilke materialer jeg med fordel kunne bruge.
Alt blev udført til min fulde tilfredshed og jeg kan kun anbefale dette firma.
Vibeke Valentin Hoffmann

4. August 2025

Hej Vibeke

Tak for din fine anmeldelse.
Vi sætter stor pris på, at du valgte os til opgaven, og det glæder os at høre, at både processen og resultatet har levet op til dine forventninger. Vores mål er altid at levere et solidt stykke håndværk og en tryg oplevelse hele vejen - altså håndværk uden bøvl.

Meget professionelt

Meget professionelt. Alt gik som det skulle. Og smukt arbejde.

4. August 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at alt forløb som det skulle – og at du er tilfreds med det håndværk, vi har leveret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Super god service

Super god service, og man bliver orienteret om datoer/aftaler og de bliver holdt til punkt og prikke. Arbejdet udført super flot.

14. Juli 2025

Hej Danny

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med resultatet og har oplevet os som professionelle og serviceorienterede gennem hele forløbet. Tak også for at nævne de småting, der opstod – og at vi fik dem løst hurtigt. Vi ved, at det nogle gange er detaljerne, der tæller.

Tak fordi I valgte os – og for at tage jer tid til at skrive en ærlig anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super proces, resultat og god service

Fra start til slut en virkelig professionel oplevelse. Dygtige medarbejdere og meget serviceorienterede. Meget tilfredse med resultatet - udskiftning af 2 udvendige døre.
Der var nogle enkelte småting. De blev fikset indenfor 48 timer! Super service

10. Juli 2025

Hej Poul

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Vi er virkelig glade for, at I har oplevet hele forløbet som professionelt – og at I er tilfredse med både vores medarbejdere og det færdige resultat. Det betyder meget for os.

Også tak for din ros af vores opfølgning – vi bestræber os altid på at løse eventuelle småting hurtigt og uden bøvl, så det glæder os at høre, at det lykkedes her.

Vi håber meget at vi kan behjælpelige igen i fremtiden.

Virkelig god service/arbejde

Virkelig god service/arbejde. Håndværkerne meget dygtige, især snedkeren. Tidsplaner overholdes. Arbejdet udføres til punkt og prikke. Løbende informationen er glimrende. Prisen for materialer/arbejdet er også god.

8. Juli 2025

Hej Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, håndværk og løbende kommunikation – og at tidsplanen og prisen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og sender en hilsen videre til snedkeren og resten af holdet.

Tak fordi du valgte os – og du er altid velkommen igen!

A great experience

We had 7 windows and 3 doors replaced on our house. The old windows did not have good thermal isolation and because of their age, they were starting to break down. So we opted for new windows and doors with much better isolation.

The installation went very smooth and much quicker than I expected and it was nice to have an overview of the project with every step along the way.

A huge thank you to the whole team that was involved!

So overall, I highly recommend Nye Vinduer ApS for the job!

30. Juni 2025

Hi Valentin

Thank you so much for the fantastic review!

We’re really happy to hear that you're satisfied with both the new windows and doors, as well as the whole process. It means a lot to us that you noticed the smooth installation and the ongoing updates along the way — that's exactly how we want our projects to run.

I’ll make sure to pass your kind words on to the entire team — they’ll appreciate it.

Thank you again for trusting Nye Vinduer, and for the recommendation. We hope to hear from you again in the future!

Best regards
Jannie, Projektkoordinator

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr