Prbyggeri Bewertungen 302

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig flot tømrerarbejde. Alt er gennemført til mindste detalje. Vi vælger helt sikkert Prbyggeri en anden gang. Det fåes simpelthen ikke bedre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi fik en hurtig respons på vores henvendelse til PRbyggeri. De var hurtige til at komme ud og se på opgaven og komme med en tilbudspris. Selve opgaven udførte de også hurtigt og som aftalt. Og hån... Mehr ansehen

1. Bauunternehmen
  2. Zimmermann
  3. Ferienhaus
  4. Küchenstudio
  5. Fensteranbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Trænger din bolig eller dit sommerhus til renovering? Vi er din professionelle og erfarne samarbejdspartner, når du står over for et byggeprojekt. Siden 1971 har vi bygget og renoveret for private husejere, så du kan trygt bruge os til dit næste projekt. Vi sætter samtidig en ære i at overholde vores aftaler, det betyder tryghed for dig.

Vi er med fra start til slut

Vom Unternehmen geschrieben

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Nyt tag

Vi havde engageret Poul Rasmussen A/S i forbindelse med en renovering af vores tag. Det omfattede både ny tagbelægning og isolering. Vi oplevede professionalisme i alle faser, desuden var både Sebastian og Thomas behagelige at omgås

8. September 2025

Hej Christian.

Mange tak for feedback, det lyder godt at i er tilfredse og tømrerne var til at omgås :).

Poul Rasmussen teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dørene er bare så fine lavet

Dørene er bare så fine lavet. Konsulenten og montøren var virkelig flinke og imødekommende. Servicen var i top.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.

4. November 2025

Hej Annette.

Ja det bliver bare superfint med Portas dørrenovering. Og dejligt i er tilfredse.

Mvh.
Tim og Robert fra PR Byggeri.

Rigtig flot tømrerarbejde

8. Dezember 2025

Hej.

Mange tak for de rosende ord.
Når i er glade så er vi også glade.

Mvh.
Poul Rasmussen og teamet.

Blandede renoveringsopgaver

Vi fik udført en del blandede renoveringsprojekter (udskiftning døre indvendigt, etablering af ny terrassedør, sløjfe gammel hoveddør, fjerne væg for etablering af walk-in, erstatte fransk dør med newyorker skydedør, ny bordplade/vask på badeværelse, med flere mindre opgaver) på vores 80'er parcelhus. Robert fra PR Byg forstod vores ønsker fra dag 1 og har gjort at det er ført ud i livet så vi hver dag glæder os over resultatet, som er blevet præcis så godt som vi håbede på. Både PR Bygs håndværkere og de underleverandører (murer, maler, elektriker) Robert valgte, har været en fornøjelse at arbejde med. Alt i alt ville vi gerne give 6 stjerner :-)

28. November 2025

Hej Kim

Det blev et rigtig flot resultat ved jer, og ekstra dejligt at i også er super tilfredse.

Mvh.
Robert og Poul Rasmussen A/S + samarbejdspartnere.

Vi fik en god service

Vi fik en god service, og diaalog med jeres personale var rigtig god

1. Dezember 2025

Antwort von Prbyggeri

Hej Erling. Det er godt at høre at dialog og service har passet til jeres forventninger.

Meget kompetent firma

Meget kompetent rådgivning
Arbejdet er udført med sans for detaljen af dygtige håndværkere

1. Dezember 2025

Hej Mette.

Mange tak for de pæne ord, det er dejligt at i er tilfredse med arbejdet og vores gode håndværkere, jeg giver rosen videre.

mvh.
Martin Rasmussen

Jeg har i 2025 fået renoveret mit sommerhus

Her er der bla. blevet lavet helt ny 1 sal, samt monteret nye vinduer hele vejen rundt. Derudover blev der opsat nyt køkken. Alt dette blev klaret, og lavet og stod færdigt til det aftalte tidspunkt. Dygtige håndværkere som kom med gode ideer, og forslag til andre løsninger som jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg har været meget tilfreds igennem hele processen.

Kan kun give de varmeste anbefalinger omkring Prbyggeri.

1. Oktober 2025

Hej Kristian.

Mange tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at arbejde for dig, og sommerhuset har været et spændende projekt, og det er blevet en superfin løsning.

Poul Rasmussen teamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende overensstemmelse mellem Prbyggeri's beskrivelse af deres kompetencer og den faktiske hjælp

På virksomhedens hjemmeside står flg. under kompetencer: "Vi udfører diverse tømreropgaver for private.
Vi har udført diverse former for renoveringsopgaver for private siden 1971, og vi er den trygge løsning for dig, der ønsker et professionelt greb om projektet. Ved at vælge en professionel fagmand til at klare opgaven, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende krav og forskrifter."
Nedenfor følger min seneste mail fra mig til Prbyggeri:

"Hej Palle/hvem det måtte angå

Jeg har af flere omgange prøvet at forklare dig over telefon, at jeg ikke har sendt nogen klagesag på de rygninger på det tag som I har lagt på mit stuehus. Jeg tror at det du blander sammen, er fordi du spurgte ind til den klage jeg havde lavet på min hal, som ikke er lagt på af jer. Så det du efterspørger kan jeg ikke levere, da jeg også har forklaret dig at Swisspearl ikke svarer, på hvad jeg skriver til dem. Så min løsningsmodel til at komme ud af denne situation er det samme som jeg foreslog i en tidligere mail. At I kontakter swisspearl og spørger om de ikke kan sende jer en monteringsvejledning på taget. Så vi kan finde ud af om det passer hvad deres konsulent sagde, da de var her d 8/9 2025 for at finde ud af hvad der skulle ske med taget på hallen, som de afviste at dække Han brugte begrundelsen på afvisningen at Swisspearls garantibestemmelser ikke har været overholdt på hallen, så det ville de ikke dække- Han sagde da vi kom om på den anden side af hallen, da min svigersøn ,der er bygningskonstruktør, spørger, hvad så med stuehuset? At det også var monteret forkert, men der ville de gerne dække for de rygningsplader der havde fået hvide skjolder pga. salt udtrækninger. Jeg skulle bare sende en ny anmeldelse på det. Den er ikke blevet sendt, fordi de skriver i deres afvisning på haltaget "Hvis du tager imod tilbuddet vil de betragte det som en fuld og endelig afgørelse for alle involverede parter".
Jeg har forstået at Palle holder ferie i denne uge, så jeg ønsker at I svarer senest d 15 januar 2026, da jeg mener at der ikke er nogen grund til at trække tiden yderligere.
Hvis det er monteret forkert så kræver jeg at I lægger et nyt tag da der stadig er 5 års garanti tilbage på, som jeg jo går glip af, hvis jeg godkender det de skriver på den anden afgørelse.
På forhånd tak og mvh.
Karsten Andersen"

Jeg oplever, at der ikke er overensstemmelse mellem firmaets udsagn på hjemmesiden og den hjælp, jeg har fået, da jeg mener, at det må være Prbyggeri's opgave at indhente oplyninger fra Swisspearl vedr. montering af tag på vores stuehus.

16. Januar 2026

Hej Karsten

Vi er kede af, at du oplever sagen på denne måde, men vi er ikke enige i din fremstilling.
Det pågældende tag er monteret for ca. 11 år siden.
Eventuelle produktfejl eller garantiforhold er derfor et anliggende mellem kunde og producent, da det er producenten, der stiller garanti på materialerne – ikke os som udførende håndværker.

Vi har gentagne gange forsøgt at gå i dialog og har vejledt dig i korrekt fremgangsmåde, herunder at anmelde problematikken vedrørende skjolder på rygningspladerne direkte til producenten.
Denne anbefaling vil vi endnu engang gentage, da det er den eneste måde, sagen kan behandles korrekt på.

Vi har gennem mange år haft et stort antal tilfredse kunder og tager altid henvendelser seriøst.
I denne sag kan vi desværre ikke imødekomme krav, som ligger uden for vores ansvar.

Omhyggeligt arbejde

Omhyggeligt arbejde, behagelige medarbejdere og god kommunikation med byggeleder.

19. September 2025

Hej John

Tak for de fine ord.

Jeg hilser gutterne fra dig.

Martin Rasmussen

Orden

Møde tid
Orden
Behagelig håndværker

2. September 2025

Hej Flemming

Lyder som ord og holdninger vi gerne vil leve op til.
Så super at det fungerer.
Tak

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun godt at sige om firmaet og deres håndværkere

Altid behagelige samtaler, når man indgår aftaler med firmaet. De er hurtige til at afgive tilbud. De overholder deres aftaler, udfører arbejdet effektivt og med god kvalitet. Har kun godt at sige om firmaet og dets håndværkere.

22. September 2025

Hej Sonja

Mange tak for de pæne ord, jeg giver rosen videre.

Martin fra Poul Rasmussen A/S

Renovering af tagryg

Jeg er tilfreds med hele forløbet omkring renoveringen af tagryggen på mit hus. Et godt stykke arbejde hele vejen igennem.

23. September 2025

Hej Jesper

Det lyder rigtig godt. Hvis kunden er tilfreds så er vi også :)

Nyt sommerhus

De har opført nyt sommerhus for os, der har været god dialog hele vejen igennem.

22. April 2025

Hej Ulrik og Marlene

Ja det er gået rigtig fint, og været en god projekterings- og senere byggeproces.
Og resultatet blev jo super godt.
Det får i glæde af i mange år.

Palle og resten af teamet ved Poul Rasmussen A/S

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr