Energitømreren ApS Bewertungen 153

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fensterinstallationsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spillede bare! Stor ros til hele holdet hos Energitømreren.

Alt spillede bare, lige fra den første kontakt med Jackie, til besøg i showroomet, og til bestilling, levering og montering. Alt er forløbet professionelt, og dialogen har hele vejen været god med Jackie. Monteringen er udført super godt, og alt ser bare lækkert ud. Stor ros til Macieck og hans team af montører, som var så professionelle, effektive, og detaljeorienterede. Vi vil klart benytte Energitømreren igen.

22. November 2023

Hej Sanne,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig, at I har haft en så god oplevelse fra start til slut. Jackie og hele teamet sætter stor pris på de rosende ord, og vi er glade for, at vi kunne levere et resultat, der levede op til jeres forventninger.

Det er altid en fornøjelse at høre, at både kommunikationen og montagen har været i top. Vi ser frem til at arbejde sammen med jer igen, når der er brug for nye projekter!

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitet #håndværker #professionalisme #goddialog

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Energitømreren er i top hvad angår kvalitet og tid

Energitømreren er i top hvad angår både kvalitet og tid. Vi har fået super vejledning og gode tilbud på vinduer og døre, og monteringen er sket indenfor kort tid. De er hurtige og dygtige, og vi planlægger at bruge dem igen. Vil helt klart anbefale dem!

14. September 2023

Hej Alberthe,

Tusind tak for din rosende anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både kvaliteten og tiden har været i top, og at I har haft en god oplevelse med vejledning og tilbud. Det betyder meget for os at kunne levere både effektivt og professionelt. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen i fremtiden, når det er tid til næste projekt!

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitet #håndværker #professionalisme #hurtigmontage

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg og nabo fik monteret nye vinduer…

Min nabo og jeg fik monteret 3 nye vinduer fra Outrup af Energitømreren. Alt klappede som det skulle! Det blev udført af 2 meget effektive, kompetente og sympatiske håndværkere som tydeligvis kan deres kram når det er bedst og arbejdet var overstået inden eftermiddagen var omme. Selv det snavsede gulvtæppe jeg havde lagt for at beskytte mit gulv havde de støvsuget til ukendelighed inden de gik og havde ryddet op efter sig. Tak for det:) Ydermere en god dialog med firmaet. Jeg ville ikke tøve med at kontakte dem når der skal nye vinduer i. Varmeste anbefalinger herfra!!!

15. November 2023

Hej Eva,

Tusind tak for de super flotte ord! Vi er så glade for, at både arbejdet og kommunikationen levede op til dine forventninger. Vores team er altid klar til at levere både effektivitet og en ordentlig oprydning – det er dejligt at høre, at I har været tilfredse med hele processen. Vi glæder os til at hjælpe jer igen, når det er tid til flere vinduer!

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #håndværker #effektivitet #kvalitet #professionalisme #godservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har følt os trygge og sikre i de…

Vi har følt os trygge og sikre i de forslag der kom, og arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed. God kommunikation undervejs, meget søde personaler hele vejen i forløbet. Alt blev efterladt pænt og ordentligt, dem bruger vi gerne igen.

10. November 2023

Hej Anette,

Tak for de varme ord! Vi er glade for at høre, at I har følt jer trygge og tilfredse gennem hele forløbet. Vores team gør altid sit bedste for at sikre en god oplevelse, både hvad angår arbejdet og kommunikationen. Vi ser frem til at hjælpe jer igen, når behovet opstår!

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitet #service #håndværker

Ny foldedør

Vi har fået udskiftet vores terrassedør fra en skydedør til en foldedør. Lige fra starten har der været en fin dialog med Energitømreren.
De er super flinke og alt har kørt professionelt lige fra første besøg til det endelig resultat.
Tømrerne som satte døren sørgede fint for at alle huller og sprækker der kan komme ved en sådan udskiftning, blev løst med en flot finish alle steder.
De bedste anbefalinger herfra til Energitømreren.

4. November 2023

Hej Søren

Mange tak for dine flotte ord. De betyder mere end du aner. Og sikke dog en flot foldedør i mahogni du har fået. Vi håber virkelig du nyder den! -

Vi glæder os til at byde dig velkommen end anden god gang du måtte have behov for vores hjælp

CVR: 38945181

#Energitømreren #Vinduesmester25år #Aut.Outrupforhandler #Aut.Velfacforhandler #Aut.Lacunaforhandler #vinduesmontagespecialister. #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTømrer2023 #Byg-Garanti

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når det perfekte bliver overgået!

Lige fra starten var det en god oplevelse at benytte Energitømreren! Vi fik en rigtig god vejledning og rådgivning omkring mulighederne ved udskiftning af alle vinduer og døre i vores 30er villa. Efter at have modtaget tilbud blev det lavet en grundig kontrolopmåling hvor de sidste detaljer faldt på plads. 8 uger senere ankom materialerne, og på kun 4 arbejdsdage, udskiftede Energitømreren 3 døre, 12 vinduer samt slog hul i muren og etablerede et helt nyt vindue i køkkenet. Hele holdet var profesionelle og de kom og gik til aftalt tid, hver dag!

Ville jeg vælge Energitømreren igen? Definitivt!

3. November 2023

WOW!

Hvor er vi dog bare stolte over sådan en flot anmeldelse. Vi er ganske benovet over sådan en anmeldelse. Du rammer lige ind i vores kerneværdier ved at nævne faglighed og processtyring, din anmeldelse betyder mere end du aner.

Vi håber meget du nyder resultatet og glæder os til at byde dig velkommen i forretningen en anden gang du måtte have behov for vores hjælp.

5 timers effektivt arbejde uden pauser

4 timers effektivt arbejde uden pauser, grundigt efterarbejde, persienner genopsat. Godt arbejde tak for det...

30. Oktober 2023

Hej Hanne

Mange tak for dine dejlige ord og stjerner. Det betyder rigtig meget at gøre alle vores kunder glade og tilfredse med vores resultat.

Vi håber du nyder dine nye vinduer og du allerede nu kan mærke et bedre indeklima.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang.

Flot arbejde

Energitømreren har udført arbejdet med at udskifte en masse ældre vinduer samt en terrassedør i mit hus meget professionelt og flot. Desuden er de punktlige, imødekommende og rydder op efter sig. Og prisen er også rimelig.

29. September 2023

Hej Ann

Mange tak for de pæne ord. Vi håber du nyder dine 19 nye lavenergielementer fra Outrup og du kan mærke energioptimeringen af dit hjem.

Vi er super glade for du har bemærket og nævner punktlighed og vores venlighed, da det er nogle af firmaets core values.

Vi hilser dig velkommen i Energitømreren en anden gang du måtte have behov.

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Søde og glade håndværkere.

25. September 2023

Hej Majken

Mange tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for du synes om det endelige resultat og glæden i at levere det rigtige resultat.

Du skal vide du altid er velkommen hos Energitømreren hvis du har behov for vores hjælp en anden gang.

Rigtig flot arbejde

God professionel indstilling til opgaven med stor omhyggelighed og sans for detaljerne. Jackie er tillidsvækkende, og har været en stor hjælp med rådgivning og opmåling og forstod vores ønsker til lysindfald og design af altandør.

Selve montagen blev udført af meget dygtige håndværkere, der blev kastet ud i lidt af hvert i den gamle lejlighed, men klarede opgaven professionelt og med respekt for materialet og detaljerne. Flot arbejde.

Jeg var ked af at skulle af med de gamle udtjente vinduer, men med Energitømrerens hjælp står de nye Outrup vinduer og dør super flotte. Anbefalinger er allerede givet videre til omgangskredsen.

28. September 2023

Hej Emil

Ovra, jeg bliver helt benovet over dine flotte ord om min service. Tusind tak for rosen, det er ord som disse der efter 30 år som vinduesmester holder mig igang og får mig til at forsætte hver dag med smil på læben. Kunders glæde over resultatet betyder mere end du aner for mig.

Men jeg er ikke alene som du beskriver. Jeg kunne ikke gøre alt dette uden vores dygtige medarbejdere der ved hver sag sikre at mine visioner bliver udført til præcision. Tak for du nævner disse.

Vi håber du nyder dine 8 nye lavenergielementer fra Outrup og at det har givet et bedre indeklima og lysindfald. Du skal vide du altid er velkommen hos os hvis du en anden gang måtte have behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjælpsomme og et flot…

Super hjælpsomme og et rigtig flot stykke arbejde - så de bedste anbefalinger herfra😊

21. September 2023

Hej Lise

Mange tak for dine pæne ord. Dem er vi vældig glade for. Vi håber du nyder dine 3 nye lavenergielementer fra Outrup som du fik monteret og du kan mærke oplevelsen af et bedre indeklima.

Hvis du får brug for os en anden gang står vi altid til rådighed for at hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udskiftning af vinduer gik super godt

Energitømreren har hjulpet os med at få udskiftet vinduer ud imod vejen i hele ejendommen. Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut, hvor Jackie har været nem at få fat på og har været god til at rådgive os ift, hvilke vinduer vi skulle have. Montørerne gør et godt stykke arbejde og er imødekommende over for beboerne.

19. September 2023

Hej Alexander

Tusind tak for dine flotte ord. De er virkelig værdsat. Vi er glade for at vi har kunne hjælpe hele jeres boligforening med nye vinduer. Din hjælp til kommunikation og planlægning har ligeledes været uundværlig i denne proces, det takker vi for.

Vi håber at alle jer beboere i ejendommen allerede nu kan mærke en optimering af jeres boliger og en lavere lavenergi i jeres hjem.

Vi hilser jer velkommen hos EnergiTømreren en anden gang, hvis i får brug for yderligere hjælp.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Vi har totaltrenoveret flere huse og valgte at samarbejde med Energitømreren ift. udskiftning af samtlige døre og vinduer i vores nuværende villa. Fra start til slut har det været en utrolig positiv oplevelse. I design processen har Jackie været en uvurderlig samarbejdspartner og med Darek i spidsen blev udførslen af projektet leveret til tiden og i en kvalitet som vi ikke havde turde håbe på.

Det er en skam at der ikke findes en eliteordning på trustpilot for så ville Energitømreren i vores optik 100% fortjene den! Vi har allerede anbefalet Energitømreren til vores naboer og venner og vil opfordre alle der planlægger et vindue/dør projekt at samarbejde med Jackie og teamet.

8. September 2023

WOW!

Vi er virkelig stolte og benovet over sådan en anmeldelse af vores arbejde. Tusind tak for de flotte ord, de betyder mere end du aner! Det er ligepræcis essensen af dine ord som vi bestræber os på at opnå ved hver montering.

Vi håber du nyder dine nye vinduer og indeklima og du er altid velkommen hos os hvis vi skal hjælpe dig og din familie en anden god gang.

Skydedør

Vi har i dag fået sat en stor skydedør i vores hus.
Gode håndværkere, der har leveret et virkeligt flot stykke arbejde.
De har ryddet flot op efter sig, vi er meget glade for vores nye vinduesparti.

5. September 2023

Hej Nicholas

Tusind tak for dine flotte anmeldelse, den er vi super glade for. Vi håber du nyder dit nye vinduesparti og du skal vide du altid er velkommen tilbage hvis vi kan hjælpe dig med mere.

Professionelt arbejde.

Håndværkerne var omhyggelige med arbejdet.
De var imødekommende og gode til at spørge, om jeg ( kunden) var tilfreds med arbejdet.

28. August 2023

Hej Pia

Tusind tak for dine pæne ord. Vi er super glade for din anmeldelse. Vi håber du nyder dit nye indeklima og du er altid velkommen til at kontakte os en anden god gang hvos du har brug for vores hjælp.

Positiv

Positiv
God kommunikation

23. August 2023

Hej Jesper

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os. Vi håber meget du nyder dine nye Lacuna foldedøre og den nye åbne udsigt.

Professionelt arbejde!

Vi kan varmt anbefale Energitømreren!
God indledende rådgivning. Vinduer til hele huset leveret mandag og arbejdet gik i gang tirsdag. Sådan! Dygtige og fleksible håndværkere, som undervejs fandt gode løsninger på et ældre hus' udfordringer.
Professionelt arbejde. Vi er glade!

8. August 2023

Hej Carl Erik

Tusind tak for de flotte ord. De betyder rigtig meget for os.
Vi håber meget i nyder jeres 11 nye vinduer fra Outrup og et bedre indeklima.

Du er altid velkommen hos Energitømreren hvis du ønsker vi skal hjælpe en anden god gang med udskiftning af vinduer og døre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. God rådgivning og alle aftaler overholdt. Arbejdet blev udført ekstremt professionelt med stor respekt for opgaven. Der blev knoklet igennem fra start til slut.

Jeg vil til en hver tid anbefale energitømreren.

21. Juli 2022

Hej Anders

Tusind tak for dine flotte ord. Vi bliver helt benovet når vi læser sådanne ord. Det betyder rigtig meget for os at få bedømt sit arbejde så fantastisk. Vi håber du nyder din nye elementer fra Outrup og glæder os til at byde dig velkommen hos Energitømreren en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik skiftet et vindue med en dør og…

Vi fik skiftet et vindue med en dør og bygget en trappe. Selve arbejdet er udført perfekt! Fugningen omkring den nye dør er perfekt og indvendigt i huset blev det som ønsket. Trappen er også blevet rigtig god, bedre end jeg havde forestillet mig.
Vi har flere vinduer som indenfor nogle år skal skiftes og der vender vi tilbage til Energitømreren!

6. Juli 2023

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os over at du er så godt tilfreds og ønsker dig velkommen en anden god gang du måtte have behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rådgivningen var spot on og monteringen…

Rådgivningen var spot on og monteringen lige så. Dygtige mennesker og kvalitet i top. Vi er meget tilfredse med resultatet.

7. Juli 2023

Hej Henrik

Mange tak for dine pæne ord, dem værdsætter vi virkelig.

Vi er glade for i er tilfredse med resultater og håber at vi en anden gang også må få lov at hjælpe jer med vinduesmontering.

CVR: 38945181

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr