Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Mehr ansehen
Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.
Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Mehr ansehen
kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Dänemark
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg fik sat 3 vinduer i
Jeg fik sat 3 vinduer i. Hele processen var meget professionel.
Fik Jackie ud og give tilbud på nye…
Fik Jackie ud og give tilbud på nye vinduer i hele huset, allerede dagen efter sendte han et skarpt tilbud.
Næste måned kom alle vinduerne og de blev installeret til punkt og prikke. Flot arbejde og søde medarbejdere.
Kan klart anbefales
Nye vinduer i privat villa
Sendte tegninger og billeder til Energitømren Aps via deres hjemmeside, og fik hurtigt et forslag tilbage på mail.
Kørte ud til deres showroom og fik rigtig god vejledning og besluttede mig for at vælge vinduer med alu front. Ruder fra fabrik (Outrup) blev leveret i min indkørsel på aftalt dato. Fik derefter besked Energitømren Aps med dato for montering. Meget dygtige, kompetente og flinke montører kom ugen efter og monterede vinduer på en formiddag. De skiffer sålbænke som var bestilt syntes jeg var lidt for store, men det klarede montørerne på stedet ved at skære dem i en brede så jeg blev tilfreds. Fra start til slut er jeg meget tilfreds og alt "kørte" bare som det skulle. Positiv var også at den endelige pris blev billigere en det første overslag jeg fik. Vil helt sikkert bruge Energitømren Aps igen.
Overholder aftaler og tider
Overholder aftaler og tider. Flinke mennesker.
nye vinduespartier i et i 70er hus
vi har fået nye vinduespartier i et 70erhus med skydedøre. Vi giver med glæde Energitømreren vores bedste anbefaling, Jackie havde mange gode alternative forslag til skydedøre. De gav et minimalistisk og let udtryk, som vi slet ikke havde tænkt på, og som vi er meget glade for. Derudover strømmer lyset nu ind i huset. Matthias og Christian udviste især stor omhu med monteringen, da de store vinduesflader var sat på plads, så resultatet er blevet topprofessionelt. Derudover var de meget behagelige at have gået i huset.
Super oplevelse fra start til slut
Jeg har netop fået leveret og installeret en ny hoveddør, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse. Fra starten fik jeg kyndig og professionel vejledning, som gjorde det nemt at vælge den rette løsning. Leveringen skete hurtigt efter produktionen, og selve installationen blev udført effektivt og uden problemer. Resultatet er blevet rigtig flot – både funktionelt og æstetisk. Jeg kan varmt anbefale dem!
Fantastisk flot arbejde!
Energitømreren har udskiftet vinduer og terrassedør i min lejlighed og lavet et helt fantastisk flot stykke arbejde. De har været yderst professionelle, dygtige, fleksible og venlige lige fra tilbudsgivning og til afslutning af arbejdet. Vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Energitømmeren er super profesionelle
Energitømmeren er super profesionelle. Fra opstart til færdiggørelse. En god dialog med Darek og hans team, der udfører arbejdet, til projektering med Jackie. Meget flot arbejde!
Kom til aftalt tid og udførte arbejdet hurtigt, grundigt og ordentligt. Flinke og dygtige folk
Energitømreren har for nogle år siden skiftet alle vores vinduer i huset. Denne gang skulle vi bare have udskiftet et enkelt efter et indbrud.
De to friske tømrere kom som aftalt, var hurtige men grundige, og ryddede pænt op efter sig. Alt stod som før indbruddet.
Fantastisk Nyt Altandør
Vi skulle udskifte en relativ stor dobbelt altandør ud mod en støjbelastet vej. Vi valgte Energitømreren ApS og blev aldrig skuffet- Jackie, Thorbjørn, Matthias og team udførte opgaven med 5 stjerner gennem hele processen- de stod for akkurat opmåling, information, vejledning, selv varebestiling, lager indilt instalations dato og selvfølgelig isolering og bortskaffelse af storskrald! Jeg kan kunne anbefale Energitømreren ApS og vil sagtens bruge deres tjenester igen!
2 x super service
Jeg har brugt Energitømreren til levering af vinduer både til mit sommerhus, og sidst til mit helårshus. Begge gange har jeg fået en super service og skarp pris på vinduer/døre, så jeg kan kun anbefale Energitømreren.
Terrassedør København
Vi fik etableret en terrassedør i vores lejlighed til gård og valgte at benytte Energitømreren. Jackie var forbi et par gange før døren blev bestilt og fik målt af så alt spillede og døren blev bestilt.
Efter lidt tid med produktion blev døren hurtigt og effektivt monteret på to dage og lejligheden blev efterladt i ren tilstand.
Nem og hurtig dialog igennem hele processen.
I april/maj 2024 kontaktede vi Jackie…
I april/maj 2024 kontaktede vi Jackie Mysander, da vi ville have nye vinduer og døre,samt stern plader omkring vores carport og skur. Der blev sendt et andet firma, som ikke var sat ind hvad det drejede sig om.Det har været en forfærdelig oplevelse "arbejderne" var her 28 gange,resultatet er under al kritik ,der manglede en hel del og de havde malet på aluen , som vi gjorde opmærksom på uden resultat.
leveringer var forkert ,det sidste vindue blev monteret 6 februar 2025.
Udskiftning af vinduer og døre
Vi havde hyret Energitømreren til at udskifte vinduer, hoveddør, bagdør og tagrender i hele vores ejendom i Roskilde. Det er blevet så fint og resultatet er meget vellykket. Håndværkerne var flinke og fine at samarbejde med.
Flot resultat
God rådgivning, opfølgning på spørgsmål og et flot resultat
Udskiftning af samtlige døre og vinduer i parcelhus
Jeg fandt virksomheden på internettet. Der var en god hjemmeside, som virkede professionel og med gode informationer. Desuden var der en række gode anmeldelser på diverse hjemmesider.
Jeg kontaktede virksomheden og fik en snak om mit byggeprojekt. Det blev aftalt, at vi skulle holde et indledende møde, hvor vi kunne gå tingene igennem og virksomheden kunne på baggrund af dette komme med et “første oplæg”, som vi kunne tage udgangspunkt i. Samtidig kunne vi sammen vurdere, om det foreslåede (både selve projektet og det økonomiske overslag) var “indenfor skiven”.
Efter modtagelse af det første oplæg løb vi dette igennem og da dette var “indenfor skiven” blev det aftalt, at der ville blive udarbejdet et detaljeret oplæg. Dette indebar, at vi kom på besøg i virksomhedens “showroom”, hvor vi sammen gennemgik forskellige muligheder og her var rådgivningen helt i top.
Herefter modtog jeg det endelige oplæg, som vi fik lavet de sidste justeringer af. Kort tid herefter kom der forslag til tidsplan samt estimater for levering af diverse elementer og materialer.
På dagen for udførelsen mødte et super team op fra Polen. Jeg kan kun sige, at de var effektive, dygtige, seriøse og meget behagelige at have til at udføre opgaven. Hvis der var tvivl eller noget, hvor der var flere muligheder, så blev jeg løbende spurgt og jeg blev også løbende orienteret om fremdrift m.v.
Resultatet af arbejdet er meget tilfredsstillende og de sidste justeringer samt lidt eftermontering er blevet aftalt og disse afventer vi nu bare bliver udført. Her har der også været løbende kontakt og opfølgning, hvilket igen virker professionelt og giver tillid.
Så samlet set en virkelig god oplevelse.
En sidste kommenter herfra er: Jeg vil anbefale Energitømreren til mine venner og bekendte… og også klart overveje at bruge virksomheden igen, hvis jeg skal have lavet andet ved mit hus.
Hensynsløse
Klokken er 6 om morgenen, og en af jeres medarbejdere hører musik på fuld skrue lige uden for mit vindue. Hvor mentalt begrænset er jeres medarbejdere lige?

Klar anbefaling 👌🏻
Profesionelle folk. Kommer til tiden. Flot finish på deres arbejde.

Meget behageligt forløb
God kommunikation i hele forløbet, ligefra forespørgsel på vinduer til den færdige montering. Håndværkerne var meget effektive, arbejdet blev udført til vores store tilfredshed. Oprydningen var perfekt og alle gamle og nye byggerester blev fjernet.

Antwort von Energitømreren ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.