Energitømreren ApS Bewertungen 153

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god hjælp både med design af det helt rigtige indgangsparti, men også til at finde løsning på opståede udfordringer. Super flot finish på det færdige resultat. Helt fair priser. Stor anbefal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik udført nye vindues partier i vores udestue. Vi er meget tilfredse med arbejdet og kommunikation gennem hele processen. Kan klart anbefale Jackie og hans team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået udskiftet vinduer i vores kælder. God kommunikation med firmaet. Var hurtigt ude og måle op og herefter give et tilbud. Der blev givet gode anbefalinger til vinduerne vi fik skiftet. V... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fensterinstallationsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

God kommunikation

God kommunikation. Flinke folk og et godt slutprodukt. Dem kan jeg godt anbefale.

17. Oktober 2024

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse, betyder meget for os tak

CVR: 38945181

#Energitømreren #Vinduesmester25år #Aut.Outrupforhandler #Aut.Velfacforhandler #Aut.Lacunaforhandler #vinduesmontagespecialister. #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTømrer2023 #Byg-Garanti

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hurtig levering af super flotte…

Tak for hurtig levering af super flotte vinduer
Kan helt klart anbefales

15. Oktober 2024

Kære Danny,

Mange tak for din positive tilbagemelding! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og de flotte vinduer. Vi sætter stor pris på din anbefaling og står naturligvis klar, hvis du får brug for vores hjælp igen.

CVR: 38945181

#Energitømreren #Vinduesmester25år #vinduesmontagespecialister #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTømrer2023 #åretstømrer2024 #Byg-Garanti

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

AF Lærkehegnet II har fået installeret…

AF Lærkehegnet II har fået installeret 104 nye vinduer af Energitømreren, og det er gået så fint og hurtigt.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet.

11. Oktober 2024

Hej Ann
Rigtig mange tak for din flotte anmeldelse, den betyder så meget for os , vi er særligt glade for i er tilfredse fordi at netop boligforeninger er noget vi satser meget på så tak fordi i valgte os

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med hele processen.

Meget tilfreds med hele processen.

8. Oktober 2024

Kære Jan,

Mange tak for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med hele processen. Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Bedre bliver det ikke

Jeg har haft æren af at få leveret og monteret døre og vinduer af energitømreren, alle aftale er blevet overholdt til mindste detalje det har bare været en fornøjelse jeg kan kun varmt anbefale Jackie og hans team

10. Oktober 2024

Kære Jonathan,

Tusind tak for din flotte og varme anbefaling! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både leveringen, monteringen og hele forløbet. Vi sætter en stor ære i at overholde alle aftaler ned til mindste detalje, så det glæder os enormt meget, at du har lagt mærke til netop dette.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig, og vi er stolte af, at du vil anbefale os videre. Skulle du nogensinde få brug for os igen, står vi naturligvis klar til at assistere.

Endnu en gang tak for din tillid og dine flotte ord – det er præcis den slags feedback, der motiverer os hver eneste dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5/5 oplevelse på ALLE parametre!

Vi havde Jackie ude for at måle op, og jeg må indrømme jeg længe ikke har mødt en med så stor en faglig stolthed. Derudover det fantastiske humør han kom med under opmåling, den gode vejledning samt hans hjælp til vores valg af udskiftninger af 6 vinduer.

Da dagen hvor de skulle lave det hele kom nåede jeg knap nok at komme hjem fra arbejde og hans folk havde allerede skiftet alle vinduer, klargjort det indvendige arbejde samt ryddet op efter sig og skraldet var taget.
Dagen efter var drengene færdige med det indvendige samt fugerne udvendigt. Flot stykke arbejde!!

Jeg vil anbefale Energitømreren og Co. til alle som ønsker 110% transparenthed samt effektivitet!

13. September 2024

Kære Ibrahim,

Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak for de flotte ord! Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft en 5/5-oplevelse på alle parametre.

Vi er utrolig stolte af vores håndværk og det engagement, vi lægger i hver eneste opgave, så din ros til både min faglige stolthed, vejledning og gode humør rammer mig lige i hjertet. Det er netop vores mål at gøre processen tryg og overskuelig, samtidig med at vi leverer et resultat, der lever op til de højeste standarder.

At vores montører fik skiftet alle vinduer, klargjort det indvendige og ryddet op så hurtigt og effektivt, viser præcis, hvordan vi arbejder – med respekt for både tid og kvalitet. Vi tror på, at godt håndværk også handler om at efterlade hjemmet i perfekt stand, så det glæder os virkelig, at du har lagt mærke til dette.

Din anbefaling betyder alverden for os, og vi er taknemmelige for, at du vil dele din oplevelse. Skulle du nogensinde få brug for os igen, står vi klar til at hjælpe!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Brugte tredje part / dårlig kvalitet af skydedøre

Arbejdet blev udført af en anden virksomhed som ikke var sat ordentlig ind i opgaven, der var mange fejl og mangler og det tog meget meget lang tid at få udbedret (fejlinstallering, vinduer med fejl, manglende isolering, fuger og håndtag). Nu, lidt over et år efter, er vores skydedøre begyndt at gå fra hinanden.
Anbefaling: få indskrevet i kontrakten at arbejdet ikke må udføres af tredje part, da Energitømmerens egne folk er meget dygtige.

27. Oktober 2023

Antwort von Energitømreren ApS

hej Mette tak for din anmeldelse og som du helt korrekt skriver var dette ikke en særlig god oplevelse for jer og det beklager vi , vi som du beskriver var i en alt for travl periode og brugte desværre en underentreprenør (som vi havde brugt før men succes) men denne gang var der mangler på deres arbejde og det er beklageligt. vi lærte lektien og bruger ikke længere underentreprenøre men trods alt tak forsamarbejdet og de pæne ord om vores egne montøre . tak

Godt arbejde

Hurtige og de spurgte om alt så godt ud nå de kom og gik , gjorde man følte de gik op i arbejdet.

Vinduer og dør blev skifter

27. September 2024

Kære Irena,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team. Vi går meget op i, at vores kunder føler sig trygge gennem hele processen, så det betyder meget for os, at du lagde mærke til vores fokus på både kvalitet og din tilfredshed.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye vinduer og dør – og skulle du få brug for os igen, står vi altid klar!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt og rigtig flot arbejde

Hurtigt og rigtig flot arbejde. Ikke så gode til at overholde aftalte tidspunkt, men ikke værre end andre håndværkere.

20. September 2024

Kære Magnus,

Mange tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både hastigheden og kvaliteten af vores arbejde. Vi bestræber os altid på at overholde alle aftaler, og din kommentar er værdifuld for os i vores løbende arbejde med at blive endnu bedre.

Vi sætter stor pris på din tid og håber, du får glæde af dine nye vinduer og døre i mange år frem!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik skiftet vores vinduer af…

Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTømreren, og det var virkeligt godt. De var imødekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndværkere, som kunne deres ting

19. September 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det er virkelig fedt at høre, at både kommunikationen og monteringen af dine vinduer kørte helt som smurt. Vi gør os umage for at sikre, at vi er tilgængelige og effektive, og det er skønt, at du kunne mærke det.

Vi er stolte af at kunne levere både professionelt arbejde og et godt resultat – og det er altid dejligt, når kunderne er glade. Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.

Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

2. September 2024

Kære Nina og Bestyrelsen på Bentzonsvej,

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at I er tilfredse med både arbejdet og vores måde at arbejde på. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der både er professionel og fleksibel – og at I følte jer godt behandlet hele vejen igennem.

Det er altid en fornøjelse at arbejde på projekter som jeres, og vi er stolte af at kunne hjælpe med at give jeres andelsforening nye, energivenlige vinduer, der både holder varmen inde og stilen intakt.

Tak fordi I valgte os – og vi er klar til at hjælpe igen, hvis der er brug for det!

Virkelig nydelig oplevelse

Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god løsning via tryg kommunikation. Desuden var håndværkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med løsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (især lister) i lækkert kvalitet. Vi glæder os allerede til næste levering og montering :)

21. August 2024

Kære Zeinab,

Wow – tusind tak for de helt vidunderlige ord og de 5 stjerner! Det gør os virkelig stolte at høre, at hele oplevelsen har været så god for jer. Vi gør os umage for at levere både rådgivning, service og håndværk af høj kvalitet, og det er fantastisk at få den ros.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med både Jackie og teamet, og at vi kunne hjælpe med at finde de bedste løsninger for jer. Vi går virkelig op i detaljerne, så det er skønt at høre, at I kunne mærke det.

Vi glæder os allerede til at komme ud til jer igen – og tak fordi I har anbefalet os til venner og familie, det betyder rigtig meget!

Fantastisk oplevelse

Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til Energitømreren. De tilbød os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjælpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom præcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

8. August 2024

Kære Emilie,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer så hurtigt og få løst situationen. Vi ved, at det kan være stressende, når der er tidspres, så det var en fornøjelse at kunne træde til og sørge for, at vinduerne kom på plads hurtigt og professionelt.

Vi er også rigtig glade for, at I er tilfredse med resultatet – det betyder meget for os, at både arbejdet og servicen lever op til jeres forventninger.

Tak for den store anbefaling, og vi står klar, hvis I har brug for hjælp fremover!

Super dygtige og effektive

Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

6. August 2024

Kære Christian,

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og resultatet. Vi stræber altid efter at levere kvalitet og effektivitet, og det er skønt at få bekræftet, at vi har ramt plet hos dig.

Skulle du have brug for hjælp igen fremover, står vi klar – og tak fordi du valgte Energitømreren!

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imødekommende og hjælpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og døre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja Sørensen

3. Juli 2024

Kære Tanja,

Mange tak for de flotte ord og for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at hele processen har været problemfri og behagelig for dig. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er skønt at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tusind tak fordi du valgte os – vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent rådgivning og flot udført arbejde.

Vi har fået gennemført udskiftning af store vinduespartier og døre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvækkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udført arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

25. Juni 2024

Kære Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at både rådgivningen og arbejdet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele processen – fra start til slut.

Tak for anbefalingen, og skulle du have brug for os igen, er vi altid klar til at hjælpe!

Meget tilfredse kunder

Gode forslag og ideer til løsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhør over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udførsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

13. Mai 2024

Kære Katrine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os – både hvad angår rådgivning, kommunikation og udførelsen af arbejdet. Vi sætter stor pris på din tillid, og det betyder meget, at du vil vælge os igen næste gang.

Tak for din anbefaling, og vi er altid klar, hvis du får brug for os fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik nye foldedøre i stuen

Vi fik nye foldedøre i stuen, alt forløb super nemt, kontakt, opmåling og udførelsen alt udført professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

8. Mai 2024

Kære Lars,

Tusind tak for de varme ord! Vi er rigtig glade for at høre, at hele processen med både opmåling og montering af jeres foldedøre har forløbet så godt. Det betyder meget for os, at I er tilfredse med både resultatet og den professionelle service.

Hvis der er noget, I har brug for fremadrettet, er vi altid klar til at hjælpe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel fra start til slut.

Udskiftning af vinduer og døre fra Energi tømreren har været professionel fra start til slut, dygtige håndværkere, god service kan helt klart anbefales.

16. April 2024

Kære Hua,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at hele forløbet fra start til slut har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få anerkendelse for både vores håndværk og service.

Vi er glade for at du er tilfreds og håber, at du vil tænke på os næste gang du har behov for tømrerarbejde.

Udskiftning af hoveddør

Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utætte) hoveddør ud med en flot, moderne og solid dør fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
Håndværkerne der udførte arbejdet med at fjerne den gamle dør og montere nye rammer, karme og dør arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret væk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedør (også en Outrup dør som Energitømreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter Energitømreren hvis der skulle blive en 3. gang.

20. April 2024

Kære Mia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af din nye hoveddør og håndværket, der er blevet udført. Det er rigtig dejligt at høre, at vi kunne levere et resultat, der levede op til dine forventninger – og så ovenikøbet kunne hjælpe med den lille reparation på facadedøren.

Din ros betyder meget for os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang, hvis du får behov for det. Vi er klar til at levere samme høje standard hver gang.

#Energitømreren #Hoveddør #UdskiftningAfDør #Kvalitetsdøre #OutrupVinduer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr