Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eclipsbrilletjes tijdig besteld bij deze zaak. Buiten hun wil om zijn deze pas geleverd de DAG NA de eclips. Zij hebben echter de volledige som teruggestort op mijn rekening en me gezegd dat ik de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

189 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Verschrikkelijk dit zijn…

Verschrikkelijk dit zijn oplichters..net als zovelen ook inderdaad 2 aug besteld geld gaat het me niet om..17,45 moest ik betalen...blije kinderen dat we er wat hadden....maar helaas 12 aug 12u52 niks nog!! Tuurlijk komt dit niet meer goed. Maar ook wij laten het hier niet bijzitten geloof me!!

En dan nu krijg ik bericht (17 aug 2026) dat ze mij gemeld hebben.??
Alsnog heb IK ook aangifte gedaan van internet oplichting!!! En nog steeds geen brillen!!

Beste Katja,

Wat ontzettend sneu voor de kinderen en wat een teleurstellende ervaring zo op de dag zelf. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je boosheid volkomen, zeker als je hier al sinds 2 augustus op hebt gewacht en de teleurstelling bij de kinderen groot is.

Omdat we je bestelling onder de naam 'katja' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan direct voor dat je aankoopbedrag van 17,45 euro wordt teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor deze rot-ervaring.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Twee bestellingen gedaan (op 4 en 6…

Twee bestellingen gedaan (op 4 en 6 augustus), beide een bevestiging van de bestelling ontvangen maar beide keren niets gekregen. Zeer slecht bereikbaar, en nu ga ik er vanuit dat we ons geld terugkrijgen maar ben erg benieuwd of dat zo is…

Beste Alie,

Wat ontzettend vervelend dat beide bestellingen niet zijn aangekomen en dat je onze bereikbaarheid als erg slecht hebt ervaren. Onze oprechte excuses voor de frustratie die dit heeft opgeleverd.

Ik heb in ons systeem één bestelling van je teruggevonden en voor deze zending is de terugbetaling inmiddels in gang gezet. Omdat je aangaf twee bestellingen te hebben geplaatst, wil ik je vriendelijk vragen om de twee ordernummers naar retouren@eclipsbrillen.nl te sturen. Zodra we deze hebben, controleren we de tweede bestelling direct en zorgen we ook voor de terugbetaling van dat aankoopbedrag.

Oplichters

Oplichting. Ruim op tijd besteld maar nooit iets ontvangen.

Beste Fatih,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling nooit hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor deze teleurstellende ervaring.

We begrijpen je boosheid volledig, zeker omdat je ruim op tijd hebt besteld en met lege handen bent komen te staan.

Ik heb je bestelling in ons systeem teruggevonden en inmiddels het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op tijd besteld, niks geleverd

6 dagen geleden brillen besteld. Zouden op tijd geleverd worden. De eclips is vanavond en ik zou met mijn dochtertje gaan kijken. Je raadt het al: geen brillen. Status bij DHL blijft steken op 8 augustus, pakketje foetsie en natuurlijk is alles overal uitverkocht. Lekker dan.

Beste Claudia,

Onze welgemeende excuses voor de teleurstellende ervaring en het ongemak. Wat ontzettend jammer dat je samen met je dochtertje niet naar de zonsverduistering hebt kunnen kijken. Als grote liefhebbers van het fenomeen vinden we dat ontzettend spijtig.

Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door een vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed gelopen. Van oplichting is absoluut geen sprake.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is eerste klas oplichting

Dit is eerste klas oplichting. Automatisch gegegenereerde antwoorden op mails wekken in eerste instantie de indruk dat je met een hardwerkende onderneming hebt te maken. Dit lijkt allemaal vooropgezet. Daar is in iedergeval wel hard aan gewerkt.

Beste Peter,

Wat ontzettend vervelend dat je dit zo ervaart en dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je frustratie volledig, zeker door de combinatie van de vertraging en de automatische mail. Van oplichting of vooropgezette plannen is echter absoluut geen sprake; we zijn simpelweg overspoeld en lopen daardoor achter met de persoonlijke beantwoording.

Omdat we je bestelling onder de voornaam 'peter' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

NIET GELEVERD

Een ster is nog teveel!
De 5/8 bestelde eclipsbrillen zijn niet bezorgd. Zou de volgende dag gebeuren. Maar niet heus. Diverse malen gemaild dat bezorgproces mis liep. Afgewimpeld. Het is nu 12/8 de dag van de zonsverduistering. Ze komen niet. Het statusoverzicht bij DHL staat sinds 6/8 vast op vertraging. Ook vandaag nog.

Update: Na zoveelste mailtje een excuus van eclipsbrillen.nl. En de belofte dat ze mijn geld zullen retourneren. Moest er nog bijkomen dat dit niet zou gebeuren. Zij hebben voor mij een bijzonder moment verpest. Mijn man en ik kunnen vanavond niet naar de zonsverduistering kijken. Geld terug maakt dit niet goed. Had minstens verwacht gratis brillen nagestuurd te krijgen voor de volgende minder grote verduisteringen.

5. August 2026

Beste Wilma,

Wat ontzettend jammer en frustrerend dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen en dat hiermee zo'n bijzonder moment voor jullie is verpest. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen volkomen dat geld terugkrijgen dit moment niet meer goedmaakt en dat de teleurstelling enorm is. Omdat we je bestelling niet kunnen terugvinden op basis van enkel de voornaam 'Wilma', willen we je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Met deze gegevens kunnen we direct uitzoeken of de terugbetaling al is verwerkt of dit alsnog voor je in orde maken.

Slecht, slechter, SLECHTS

Op 4 augustus, na aanbevelingen van een goede website over astronomie, gecertifiveerde eclipsbrillen besteld. Vandaag, de dag van de zonsverduistering: nul brillen geleverd. Ergens anders inmiddels ook niet meer te krijgen. Dhl trackingsite geeft nul info waar je iets mee kunt of aan hebt. Allebei deze bedrijven zouden aangepakt moeten worden. Ik ga dit melden bij de europese waakhond.

Inmiddels is de zaak heel netjes opgelost door eclipsbrillen.nl. Mijn aankoopbedrag wordt teruggegeven. Heel netjes! En gelukkig geen oogschade opgelopen ;)

Beste Corinne,

Wat ontzettend balen dat je op de dag van de zonsverduistering met lege handen stond en nergens meer terechtkon. Onze oprechte excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Nogmaals onze excuses voor de frustratie en het ongemak.

Brillen op 4 augustus besteld

Brillen op 4 augustus besteld, zouden 5 augustus verzonden zijn. De site geeft updates maar worxen constant bijgesteld geen brillen ontvangen. Geld weg!! WAARDELOOS
DHL gebeld, zij geven aan dat het verzendlabel wel gemaakt is maar eclipsbrillen.nl heeft het pakket nooit afgeleverd. Via mail eclipsbrillen.nl aansprakelijk gesteld en geld terug geëist of dat daadwerkelijk gebeurt???
Vandaag het volledige aankoopbedrag teruggekregen

Beste Jet,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn aangekomen en dat je zoveel moeite hebt moeten doen om hierover contact te krijgen. Onze oprechte excuses voor de frustratie en de onduidelijkheid die dit heeft veroorzaakt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de brillen nooit ontvangen

Ik heb de brillen nooit ontvangen. Ik vermoed dat de brillen zijn aangemeld bij DHL maar dat de brillen daarna nooit daadwerkelijk op de post zijn gegaan. Ik vermoed oplichting of anders zeer slecht management.

Beste Karen,

Wat ontzettend vervelend dat je de brillen nooit hebt ontvangen en door de situatie met het vermoeden van oplichting bent achtergebleven. Onze oprechte excuses hiervoor.

Bij mij hetzelfde verhaal

Bij mij hetzelfde verhaal
2 aug besteld.....
Nu is het 12 augustus en nog niets ontvangen
En nu ????
Vanavond is het zover....
Erg jammer....Word je toch verdrietig van

Beste W. van der Welle,

Wat ontzettend jammer en verdrietig dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dit speciale moment daardoor aan je voorbij is gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling.

Eigenlijk geen sterren

Eigenlijk geen sterren, bestelling niet ontvangen. Zijn niet meer bereikbaar of reageren sinds vrijdag niet meer op mail. Geld terug zal dus ook wel niet lukken. Ga melding maken van oplichting.

Beste Jolanda van Kleij,

Onze welgemeende excuses voor deze vervelende ervaring en het ongemak. Als grote liefhebbers van de zonsverduistering vinden we het ontzettend zonde dat je hier niet van hebt kunnen genieten. Wij willen benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting. Wij hebben de bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging verkeerd gelopen.

We hebben je bestelling inmiddels gevonden en het volledige aankoopbedrag is al teruggestort.

Oplichters!

Oplichters!!
5 aug besteld en dat was het dan!
Geen tracking informatie mogelijk.

Beste Jeanet,

Onze welgemeende excuses voor de teleurstelling. Wij hebben alle bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging verkeerd gelopen. Van oplichting is absoluut geen sprake.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden. Mail alsjeblieft je ordernummer naar retouren@eclipsbrillen.nl, dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnelle en heel vriendelijke…

Supersnelle en heel vriendelijke communicatie, erg gewaardeerd. Na wat hapering bij de vervoerder toch ruim op tijd ontvangen!

Antwort von Eclipsbrillen

Dat is fijn om te horen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vraag overschat, maar ze lossen het netjes op

Zelfde als de andere mensen. 2 augustus besteld en nooit meer wat gehoord. Via een andere partij wel netjes geleverd. Hier laten we het uiteraard niet bij zitten.

Zoals Eclipsbrillen hieronder aangeeft hebben zij inderdaad netjes het volledige bedrag teruggestort op mijn rekening. Zij hebben de grote vraag naar de brillen overschat, maar lossen het nu netjes op, zoals je van een echt bedrijf kan verwachten. Dus ik hoop middels deze review iedereen wat meer gerust te stellen.

2. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Britt, We snappen dat het niet leuk is dat je de brillen niet op tijd hebt ontvangen. Onze excuses daarvoor. Van oplichting is van onze kant geen sprake. We hebben inmiddels ontdekt dat een aantal zendingen met besteldatum 2 augustus niet zijn aangekomen en we proberen te achterhalen wat hier mis is gegaan. Omdat we niet verwachten dat het pakketje nog bij u bezorgd wordt, storten we het aankoopbedrag direct terug.

Niets geleverd gekregen.

Niets geleverd gekregen.
Eclipsvrillen gemaild en kreeg het antwoord dat mijn pakket doodleuk is zoek geraakt.
Waardeloos bedrijf

Antwort von Eclipsbrillen

Het spijt ons als de levering niet is gelukt! We kunnen ons niet helemaal vinden in het emailcontact wat je beschrijft. Als je de brillen nog niet hebt ontvangen kan je het best even een mailtje sturen naar retouren@eclipsbrillen.nl zodat we het aankoopbedrag zsm kunnen terugstorten.

Oplichting

3 augustus besteld, niet op tijd ontvangen. Gewoon genaaid en nu geen bril omdat ze wel hadden beloofd dat ze het zouden sturen en ik dus geen nieuwe heb gekocht.

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Michelle, ik zie dat je zelfs op 2 augustus hebt besteld en die dag is er iets mis gegaan met een deel van de bestellingen. We zijn aan het onderzoeken wat er is gebeurd, maar omdat we niet verwachten dat deze brillen nog aankomen maken we wel alvast het geld terug over. Je hebt het binnen 2 werkdagen terug op de rekening, meestal zelfs veel sneller. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!!

Niet geleverd

Ik heb op donderdag 6 augustus 8 brillen besteld. Op de site stond dat op dezelfde dag verstuurd zouden worden. Op 8 augustus heb ik het bedrijf gemaild en kreeg ik te horen dat mijn zending op maandag 10 augustus zou worden verzonden. Uiteindelijk niks ontvangen. Ik heb wel een terugbetaling ontvangen op 17 augustus. Dit bedrijf is denk ik overvallen door hun populariteit. Voor mij betekende dit wel erg veel stress en geregel om voor de eclips op de 12e brillen te regelen voor mijn kinderen. Toen de brillen op 8 augustus nog niet waren verstuurd, heb ik gelukkig ook nog bij een ander bedrijf besteld en die werden wel geleverd.

Beste Monique,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstelling en de ontstane stress. Wat ontzettend jammer dat de kinderen de zonsverduistering hierdoor hebben moeten missen. Als grote liefhebbers van het fenomeen vinden we dat ontzettend spijtig.

Wij hebben de bestellingen tijdig overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging verkeerd gelopen. Van oplichting is absoluut geen sprake en we lossen dit netjes op.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden. Wil je je ordernummer mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

oplichting

oplichting. bevestiginysmail ontvangen. Traceer link werkt niet, is leeg. Ga geld terug eisen…

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Nicole, We werken op dit moment heel hard om alle vragen en mails te beantwoorden. Zou je een mailtje met je naam en ordernummer willen sturen naar retouren@eclipsbrillen.nl zodat we het zsm met je kunnen oplossen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier hetzelfde als alle onderstaande…

Hier hetzelfde als alle onderstaande reacties. Op tijd besteld en ineens heeft DHL vertraging? Bijzonder en geeft weinig vertrouwen. Maar eens onderzoeken hoe ik mijn geld terug kan krijgen.

8. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Manon, als je geld terug wil kan je gewoon contact met ons opnemen. We werken op dit moment heel hard om alle vragen en mails te beantwoorden. Omdat we niet verwachten dat jouw pakketje nog binnen zal komen hebben we het geld alvast terug overgemaakt. Onze excuses voor de mislukte zending!

Oplichting

Dezelfde ervaring als onderstaande reactie, 4 augustus besteld en zou uiterlijk 8 augustus binnen zijn.
Wel een e-mail gehad dat de bestelling klaar is voor verzending met een niet werkende trackinglink.
7 augustus via e-mail contact opgenomen en kreeg van een medewerker excuses vanwege drukte en een werkende link naar DHL.
Vanwege drukte 1 a 2 dagen vertraging, er verandert niets sinds 6 augustus.
Pakket is 6 augustus aangemeld en nooit verzonden, pure oplichterij.
Indien ik mijn geld niet terug krijg doe ik aangifte van oplichting!!!!!!
15 augustus zoals gevraagd e-mail gestuurd
22 augustus nog niets ontvangen, geen e-mail en geen geld, slecht !!!

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Mattie, Vervelend dat het niet is gelukt met de bezorging. De brillen zijn verzonden via Interpost aan DHL. Maar kennelijk zijn die van jou ergens in het proces verloren gegaan. DHL heeft ons destijds nog verzekerd dat die gekke melding over 1 a 2 dagen vanzelf zou verdwijnen. Maar in jouw geval is het pakketje niet meer onderweg verwachten we.
Zou je een mailtje willen sturen aan retouren@eclipsbrillen.nl zodat we zsm het geld terug kunnen storten?

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr