Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eclipsbrilletjes tijdig besteld bij deze zaak. Buiten hun wil om zijn deze pas geleverd de DAG NA de eclips. Zij hebben echter de volledige som teruggestort op mijn rekening en me gezegd dat ik de... Mehr ansehen
Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Toch gewacht of het er zou zijn maar…
Bedankt voor helemaal niks. 1 ster is nog te veel voor een bedrijf met zulke oplichtingen praktijken. Garantie die ze geven om op tijd te leveren slaan ze in de wind. Tracking info is niet te openen. Nu smoesjes dat het bestelde toch nog geleverd gaat worden. Hebben we over 60 jaar weer wat aan. Neem aan dat ze geld terug storten naar alle gedupeerden…. Of toch niet… stukje ondernemers risico. Waarschijnlijk kunnen we er naar fluiten want die dikke auto moet wel bekostigd worden.
Nogmaals bedankt voor helemaal maar dan ook helemaal niks.

Antwort von Eclipsbrillen
Zie allemaal 1-sterren-ervaringen, en ben eigenlijk wel verbaasd. Afgelopen zondag 9 september besteld, maandag bericht dat ze aan DHL waren afgeleverd, dinsdag 11 september in de brievenbus ontvangen. Echt keurig! Ik had er al een beetje rekening mee gehouden dat het niet zou lukken, dus het viel me alles mee - en al helemaal nu ik al deze reviews zie. Zonet heel mooi de zonsverduistering kunnen bekijken met z'n allen!

Antwort von Eclipsbrillen
Brillen besteld op 2 augustus, na een week nog niets ontvangen. Nam weer contact op op de 10de, werd mij verzekerd dat ik het op tijd binnen zou krijgen voor de 12de. Is niet gebeurd.

Antwort von Eclipsbrillen
Afgelopen weekend brillen besteld, er werd beloofd dat ze op tijd aan zouden komen. Ze zeggen er heel hard aan te werken.
Opeens kregen we een bericht dat de bestelling vertraagd zou zijn, met een heel vaag bericht. Er komt geen enkele update en we vermoeden dat de link van dhl nep is.
Op mails word een geautomatiseerd antwoord gegeven met een kletsverhaal dat ze echt hun best doen. Ik vermoed dat hier een bot achter zit en er helemaal niet naar de mails word gekeken. Ook is er nergens een telefoonnummer te vinden, ronduit schandalig! Triest dat er gasten zijn die op deze manier geld proberen binnen te harken.

Antwort von Eclipsbrillen
Op 10 aug besteld want ze zouden op tijd komen. Helaas niets ontvangen. Ik wist ook niet dat ze in Lelystad zijn want ik woon letterlijk in Lelystad. Ik had beter moeten weten als ik deze reviews had gelezen.

Antwort von Eclipsbrillen
4 augustus besteld, ook bij ons niet werkende trackincode, niets geleverd.
17 augustus, toevoeging:
Het aankoopbedrag is volledig teruggestort, dat is dan wel weer netjes.

Antwort von Eclipsbrillen
Brillen werden na de eclips om 21:00 savonds, precies een uur na de eclips geleverd. Ik heb eerder een heel boze reactie gegeven, omdat ik zeer gefrustreerd was over de gang van zaken, en het feit dat we ook nog 2x verzendkosten zouden moeten betalen voor de ongebruikte, te laat gekomen, eclipsbrillen en een reactie ook uitbleef. Omdat we gister een reactie hebben gehad dat we de brillen niet terug hoeven sturen en ons geld wel terugkrijgen: 3 sterren.
Had dit eigenlijk niet meer verwacht.
Wel nog steeds boos dat er leverbeloftes zijn gedaan die duidelijk niet waargemaakt konden worden. Als je afhankelijk bent van DHL moet je dit soort beloftes niet doen. Wij hadden nog steeds geen brillen afgelopen woensdag, en de volgende eclips is ver weg. Brilletjes gaan dus ongeopend in een la voor 'ooit'. Misschien dat mijn dochter van nu 8 maanden er wat aan heeft als ze later groot is.

Scammers, nooit binnengekomen
Het zijn gewoon oplichters niet bestellen geen klantenservice en allemaal leugens op de site.

Antwort von Eclipsbrillen
Via bol besteld “Scalecore” heten ze daar zelfde adres in Lelystad.
Zou uiterlijk gisteren komen, maar helaas.
OPLICHTERS.

Antwort von Eclipsbrillen
Precies op tijd geleverd… geweldig 🤩

Antwort von Eclipsbrillen
I want my eclipseglasses. I have ordered them 3 days ago. I didn't receive a tracking code.
They don't have any information. They seem to read the mail but it can be false just like the cookies.

Antwort von Eclipsbrillen
Niets ontvangen! Ik hoop dat we ons geld terugkrijgen!

Antwort von Eclipsbrillen
Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2 brillen betaald, oplichting! Diverse malen contact gezocht, vage antwoorden. Pure Oplichting
Krijg je een reactie voor de buhne
Al diverse malen contact gehad, geen oplossing!

Antwort von Eclipsbrillen
Het geld netjes teruggestort gekregen. Jammer dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar gelukkig blijkt dat er nog eerlijke en betrouwbare mensen bestaan. Dat maakt het voor mij uiteindelijk helemaal goed. Bedankt voor de nette afhandeling!

Antwort von Eclipsbrillen
Jammer dat er geen 0 sterren te geven zijn. Wat waardeloos. Alle voorgaande reviews kloppen ook voor mij. Dat mensen op deze manier geld van je aftroggelen, echt te zot voor woorden.

Antwort von Eclipsbrillen
Ik heb net de eclips al gezien. Prachtig.. in de tuin met een dikke deken over mij heen. Alles donker... Geweldig 😀

⭐⭐⭐⭐⭐
Super tevreden met mijn bestelling bij Eclipsbrillen.nl! Ik heb gekozen voor een premium bril en ben echt heel blij met de kwaliteit. De bril voelt stevig aan, zit prettig en ziet er mooi uit.
Ook een groot compliment voor de klantenservice. Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. Dat maakt het verschil.
Heel erg bedankt voor de goede service en de mooie bril! Zeker een aanrader! 😎☀️

Oplichters.
6 aug besteld. Niets ontvangen. Wat een nare gang van zaken. Hoop dat dit gedrag ooit eens aangepakt wordt. Als burger sta je iedere keer met lege handen.

Antwort von Eclipsbrillen
6 augustus besteld. Niks ontvangen. Denk opgelicht.

Antwort von Eclipsbrillen
Hier hetzelfde probleem als in de reviews hieronder. Een rare status bij DHL die ik nog nooit heb meegemaakt, terwijl twee andere pakketjes die via DHL komen gewoon wel geleverd worden. Niets ontvangen en 30 euro armer. Wat triest dat een bedrijf op deze manier geld verdient aan iets wat eigenlijk zo leuk zou moeten zijn.
Betreft # 25785, zie mail 15/8

Antwort von Eclipsbrillen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.