Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eclipsbrilletjes tijdig besteld bij deze zaak. Buiten hun wil om zijn deze pas geleverd de DAG NA de eclips. Zij hebben echter de volledige som teruggestort op mijn rekening en me gezegd dat ik de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals sommige wel herkennen, heb ik net iets te laat mijn bestelling voor de eclipsebrillen geplaatst. Eclipsebrillen.nl had alsnog optijd de brillen naar DHL verzonden. Ik heb helaas nooit de b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling 29929 van 8 augustus. Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen ver... Mehr ansehen

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

189 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedankt voor helemaal niks!!!

Toch gewacht of het er zou zijn maar…
Bedankt voor helemaal niks. 1 ster is nog te veel voor een bedrijf met zulke oplichtingen praktijken. Garantie die ze geven om op tijd te leveren slaan ze in de wind. Tracking info is niet te openen. Nu smoesjes dat het bestelde toch nog geleverd gaat worden. Hebben we over 60 jaar weer wat aan. Neem aan dat ze geld terug storten naar alle gedupeerden…. Of toch niet… stukje ondernemers risico. Waarschijnlijk kunnen we er naar fluiten want die dikke auto moet wel bekostigd worden.
Nogmaals bedankt voor helemaal maar dan ook helemaal niks.

Beste Consumer,

Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling, maar van oplichting is absoluut geen sprake en iedereen krijgt uiteraard gewoon zijn aankoopbedrag terug. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen, maar in hun verwerkingsproces is helaas iets misgegaan waardoor het pakket niet op tijd is bezorgd.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Consumer' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, vragen we je om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We storten je aankoopbedrag dan zo snel mogelijk terug.

Wél een goede ervaring

Zie allemaal 1-sterren-ervaringen, en ben eigenlijk wel verbaasd. Afgelopen zondag 9 september besteld, maandag bericht dat ze aan DHL waren afgeleverd, dinsdag 11 september in de brievenbus ontvangen. Echt keurig! Ik had er al een beetje rekening mee gehouden dat het niet zou lukken, dus het viel me alles mee - en al helemaal nu ik al deze reviews zie. Zonet heel mooi de zonsverduistering kunnen bekijken met z'n allen!

Beste Joanne,

Wat een ontzettend fijn bericht om te lezen! Super bedankt voor deze mooie review en het delen van je positieve ervaring. Geweldig om te horen dat de levering zo vlot is gegaan en dat jullie samen fantastisch van de zonsverduistering hebben kunnen genieten. Daar doen we het voor!

Brillen besteld op 2 augustus

Brillen besteld op 2 augustus, na een week nog niets ontvangen. Nam weer contact op op de 10de, werd mij verzekerd dat ik het op tijd binnen zou krijgen voor de 12de. Is niet gebeurd.

Beste Wouter,

Wat vervelend dat je de brillen niet op tijd hebt ontvangen, zeker nadat dit nog was toegezegd. Onze excuses hiervoor.

Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen, maar in hun verwerkingsproces is helaas iets misgegaan waardoor de bestelling niet is bezorgd.

Ik heb je bestelling er direct bij gepakt en het aankoopbedrag is inmiddels aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten. Mocht het pakket alsnog worden bezorgd, dan kun je deze ongeopend retour afzender sturen.

niks ontvangen

Afgelopen weekend brillen besteld, er werd beloofd dat ze op tijd aan zouden komen. Ze zeggen er heel hard aan te werken.
Opeens kregen we een bericht dat de bestelling vertraagd zou zijn, met een heel vaag bericht. Er komt geen enkele update en we vermoeden dat de link van dhl nep is.
Op mails word een geautomatiseerd antwoord gegeven met een kletsverhaal dat ze echt hun best doen. Ik vermoed dat hier een bot achter zit en er helemaal niet naar de mails word gekeken. Ook is er nergens een telefoonnummer te vinden, ronduit schandalig! Triest dat er gasten zijn die op deze manier geld proberen binnen te harken.

Beste Saskia,

Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat onze communicatie zo is overgekomen. Onze excuses hiervoor.

Om iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien tijdens de enorme drukte, hebben we inderdaad een automatische reactie ingesteld, maar er zit zeker geen bot achter; we lezen alle berichten zelf en werken keihard om alles op te lossen. Van geld harken of kwade opzet is absoluut geen sprake. Alle pakketten zijn wel degelijk fysiek aan DHL overgedragen en de track & trace-link is gewoon echt. Door iets in hun verwerkingsproces is de status helaas blijven hangen.

Omdat we je bestelling onder de achternaam 'Onbekend' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vragen om je juiste ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Nooit ontvangen

Op 10 aug besteld want ze zouden op tijd komen. Helaas niets ontvangen. Ik wist ook niet dat ze in Lelystad zijn want ik woon letterlijk in Lelystad. Ik had beter moeten weten als ik deze reviews had gelezen.

10. August 2026

Beste Fija,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.

We willen wel even rechtzetten dat we niet in Lelystad zitten, maar dat terzijde; het belangrijkste is dat je bestelling er niet is. Alle pakketten zijn wel degelijk fysiek aan DHL overgedragen, maar in hun verwerkingsproces is helaas iets misgegaan waardoor de zending niet is bezorgd. Van kwade opzet is absoluut geen sprake.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Fija van der Kooij' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

4 augustus besteld

4 augustus besteld, ook bij ons niet werkende trackincode, niets geleverd.
17 augustus, toevoeging:
Het aankoopbedrag is volledig teruggestort, dat is dan wel weer netjes.

Beste Peter,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Als grote liefhebbers van de zonsverduistering vinden we het ontzettend vervelend dat je niet optimaal hebt kunnen genieten. Wij werken momenteel heel hard om alle vragen netjes af te handelen.

Op basis van de gegevens die je deelt kunnen we je bestelling helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zou op tijd geleverd worden maar was nie

Brillen werden na de eclips om 21:00 savonds, precies een uur na de eclips geleverd. Ik heb eerder een heel boze reactie gegeven, omdat ik zeer gefrustreerd was over de gang van zaken, en het feit dat we ook nog 2x verzendkosten zouden moeten betalen voor de ongebruikte, te laat gekomen, eclipsbrillen en een reactie ook uitbleef. Omdat we gister een reactie hebben gehad dat we de brillen niet terug hoeven sturen en ons geld wel terugkrijgen: 3 sterren.

Had dit eigenlijk niet meer verwacht.

Wel nog steeds boos dat er leverbeloftes zijn gedaan die duidelijk niet waargemaakt konden worden. Als je afhankelijk bent van DHL moet je dit soort beloftes niet doen. Wij hadden nog steeds geen brillen afgelopen woensdag, en de volgende eclips is ver weg. Brilletjes gaan dus ongeopend in een la voor 'ooit'. Misschien dat mijn dochter van nu 8 maanden er wat aan heeft als ze later groot is.

Beste Roos,

Wat ontzettend balen en frustrerend dat de brillen pas ná de eclips werden bezorgd. We begrijpen je teleurstelling hierover volkomen en onze oprechte excuses dat dit zo is gelopen.

Alle pakketten zijn door ons wel degelijk op tijd fysiek aan DHL overgedragen om de beloofde levering waar te maken, maar door vertraging in hun bezorgproces is het misgegaan. Van onkunde of dat het ons niet zou boeien is absoluut geen sprake; we balen hier zelf minstens zo erg van.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Roos van der Meer' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, willen we je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor deze teleurstellende ervaring!

Scammers niet bestellen

Scammers, nooit binnengekomen
Het zijn gewoon oplichters niet bestellen geen klantenservice en allemaal leugens op de site.

6. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Aan de hand van de gedeelde gegevens kunnen we niet helemaal opmaken wie u bent en wat u bedoelt. Zou u contact willen opnemen via info@eclipsbrillen zodat we u verder kunnen helpen?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via bol besteld “Scalecore” heten ze…

Via bol besteld “Scalecore” heten ze daar zelfde adres in Lelystad.

Zou uiterlijk gisteren komen, maar helaas.

OPLICHTERS.

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Robert, zou het kunnen zijn dat je ons verward met eclips-brillen.nl? Met hen en met scalecore hebben wij niets te maken. Als je een aankoop hebt gedaan op bol.com die niet is geleverd kan je gemakkelijk je geld terugvragen. Mocht dat wel bij ons zijn dan heb je dat inmiddels terug gehad want wij hebben alle vragen daar inmiddels behandeld.

Precies op tijd geleverd… geweldig 🤩

Precies op tijd geleverd… geweldig 🤩

Beste S.J.,

Wat een fantastisch nieuws om te horen en om eindelijk eens een positieve reactie te krijgen! Super dat de brillen precies op tijd binnen waren en dat je er zo van hebt kunnen genieten. Daar doen we het voor!

I want my eclipseglasses

I want my eclipseglasses. I have ordered them 3 days ago. I didn't receive a tracking code.

They don't have any information. They seem to read the mail but it can be false just like the cookies.

Dear Jelle,

Our sincere apologies for this frustrating experience. As eclipse enthusiasts ourselves, we are truly sorry that you were unable to enjoy this event. Please rest assured that there was absolutely no scam involved; all orders were handed over to DHL on time, but delays in their processing system caused delivery issues.

We have located your order, and the full purchase amount has already been refunded.

Best regards,

Niets ontvangen

Niets ontvangen! Ik hoop dat we ons geld terugkrijgen!

Beste Laura,

Vervelend om te horen dat je niets hebt ontvangen. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door grote verwerkingsproblemen bij hen zijn veel pakketten niet of te laat bezorgd. Van oplichting is absoluut geen sprake; wij lossen dit voor al onze klanten keurig op.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2…

Bestelling niet gekregen 14 euro voor 2 brillen betaald, oplichting! Diverse malen contact gezocht, vage antwoorden. Pure Oplichting

Krijg je een reactie voor de buhne
Al diverse malen contact gehad, geen oplossing!

Beste Yvonne,

Vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Wij willen wel heel duidelijk benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen in hun proces zijn veel pakketten niet of te laat bezorgd.

We kunnen een bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Wil je je ordernummer mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Nette afhandeling

Het geld netjes teruggestort gekregen. Jammer dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar gelukkig blijkt dat er nog eerlijke en betrouwbare mensen bestaan. Dat maakt het voor mij uiteindelijk helemaal goed. Bedankt voor de nette afhandeling!

Beste Anita,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen wel benadrukken dat er absoluut geen sprake is van kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen in hun proces zijn sommige pakketten helaas niet of te laat bezorgd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat er geen 0 sterren te geven…

Jammer dat er geen 0 sterren te geven zijn. Wat waardeloos. Alle voorgaande reviews kloppen ook voor mij. Dat mensen op deze manier geld van je aftroggelen, echt te zot voor woorden.

Beste EL,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen echter benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of geld aftroggelen. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door ernstige verwerkingsproblemen zijn sommige pakketten helaas niet of te laat bezorgd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb net de eclips al gezien

Ik heb net de eclips al gezien. Prachtig.. in de tuin met een dikke deken over mij heen. Alles donker... Geweldig 😀

Beste Muk Muktrans,

Wat een heerlijke manier om de zonsverduistering te beleven, lekker in de tuin onder een deken! Fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Super tevreden met mijn bestelling bij Eclipsbrillen.nl! Ik heb gekozen voor een premium bril en ben echt heel blij met de kwaliteit. De bril voelt stevig aan, zit prettig en ziet er mooi uit.

Ook een groot compliment voor de klantenservice. Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. Dat maakt het verschil.

Heel erg bedankt voor de goede service en de mooie bril! Zeker een aanrader! 😎☀️

11. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Dat is fijn om te horen Mats!

Oplichters.

Oplichters.
6 aug besteld. Niets ontvangen. Wat een nare gang van zaken. Hoop dat dit gedrag ooit eens aangepakt wordt. Als burger sta je iedere keer met lege handen.

Beste Ria,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen wel heel duidelijk benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting. Wij hebben de bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door een vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed verlopen.

6 augustus besteld

6 augustus besteld. Niks ontvangen. Denk opgelicht.

Beste Aaltje,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij willen wel heel duidelijk benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting. Wij hebben de bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed verlopen.

Oplichting?

Hier hetzelfde probleem als in de reviews hieronder. Een rare status bij DHL die ik nog nooit heb meegemaakt, terwijl twee andere pakketjes die via DHL komen gewoon wel geleverd worden. Niets ontvangen en 30 euro armer. Wat triest dat een bedrijf op deze manier geld verdient aan iets wat eigenlijk zo leuk zou moeten zijn.

Betreft # 25785, zie mail 15/8

Beste evelien w,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Als echte liefhebbers van de zonsverduistering vinden wij het zelf ontzettend jammer dat je dit mooie evenement hebt moeten missen. Wij willen wel benadrukken dat er absoluut geen sprake is van oplichting of kwade opzet. Wij hebben alle bestellingen tijdig en fysiek overgedragen aan DHL, maar door een vertraging in hun verwerkingsproces is de bezorging helaas niet goed verlopen.

Team Eclipsbrillen.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr