Dyvig Badehotel Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte plads på brasserie til aftensmad. Vi ankom sejlende og blev mødt af en yderst kompetent havnefoged (ved ikke om havnen er en del af hotellet) der var os behjælpelig med fortøjning. I resta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brød til forret virkede som varmet i mikrobølgeovn. Blev hurtigt stenhårdt. Måtte bede om tallerken til brød, ellers skulle vi bruge dugen som smørebræt. Snegle med knas af skal. Boullabaise uden... Mehr ansehen

1. Boutique-Hotel
  2. Gourmetrestaurant
  3. Brasserie

Vom Unternehmen geschrieben

Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. ​ Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred. ​

Akzeptabel

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Elendig skaldyrsfad

Elendig skaldyrsfad
Vi havde glædet os til middag med vennepar på Dyvig badehotel. Vi sejler hetil i hver vores båd. Først kaffe og kage kl 15. Kl 18 til middag. Begge besøg på resturanten er vi 6 pers.
Regningen for kaffebordet tjekker vi ikke. Men lærer siden, at de tager penge for det kildevand der står på bordet,- uden at oplyse om det! 6 Pers kildevand = kr 180,- To gange på een dag, ærgeligt vi ikke var opmærksomme på det.
Vi bestilte bordet til aften, for flere dage siden. Vi bliver placeret udenfor op af brødskærebordet, hvor vi flere gange kommer i campolage med de mange tjenere der skal bagom vores bord.
Min mand og jeg bestilte skaldyrsfadet. Hummer, Limfjords muslinger, krabbekløer, jomfruhummere, østers og rejer. Alt kommer på kæmpe fad, med et bjerg af isterninger under skaldyrene. Østers kan jeg forstå skal ligge på is, men hummer og alt andet,- nej. 1/2 time senere ligger det og sejler i smeltet is vand.
Jeg afskaller en Jomfruhummer, og ser med det sammen kødet er melet og smuldrende. Prøver een mere, samme opløste melet kød. Henvender mig til tjeneren, som spørger “er det dem alle samme , el kun de 2”? Jeg svarer jeg jo lige er gået i gang så kan ikke vide det, men at det da er stærkt utilfredstillende kvalitet de er i. “Okay, jeg kommer med 2 nye jomfruhummere”…. Jeg er noget forundret og forsøger med muslingerne. Små, overkogte og alt alt for kolde. Al smag der måske har været i dem, har forladt dem. Hummeren er gummiagtig og igen melet i konsistensen. Jeg undlader at spise det. Jeg får 2 nye jomfruhummere,- ikke nogen større succes. Ingen henvender sig for at høre om alt er som det skal være. Jeg henvender mig igen, denne gang for at få skylleskål som åbenbart ikke følger med skaldyrsfad her. Vi har fået 1 serviet hver, jeg henter selv flere indenfor.
Min mand er nu også utilfreds med de skaldyr han piller. Denne gang er det forpagteren der får oplyst at skaldyrene ikke er i orden. Hans arrogante svar var “farvands temperaturen har måske været for høj da de blev fanget” hvorefter han vender ryggen til os og forsvinder til andet bord. Helt uhørt opførelse af et badehotel der bryster sig at god betjening, og høj kvalitet af deres mad.
Vi stopper med at spise flere skaldyr, jeg har en melet ulækker smag i munde . Vi spiser de udemærket pomfrits og smager på brødet. Kedeligt, men mætter dog lidt. Vores 2 børn får dessert,- 1 chokoladekage m vanilje is og den anden får 2 kugler mango sorbet.

Vi beder om regning, og efter gennemgang ser vi de har tager fuld pris for skaldyrsfadene. De har igen taget 6 x kildevand kr 180. Det er her vi opdager vandet på bordet koster ekstra.
De har ikke taget for de 2 desserter,-måske tænkt som et plaster på såret over de katastrofale skaldyrsretter!? Ingen ved det, for ingen gad spørge os om vi var tilfredse. Vi var 6 personer som går derfra med en rigtig dårlig oplevelse, vi har spist og drukket for kr 3700,- .
Vi er 6 Pers som bestemt ikke kan anbefale denne restaurant. Jeg giver 2 stjerne for det smukke badehotel og for smuk fjorudsigt.
Resten - ja det efterlader os med en følelse af at vi er blevet snydt … og ingen rigtigt gad tage sig af det. Dårlig oplevelse generelt.

22. Juli 2021

3 gang ulykkens gang

Vi har tidligere været glade for at spise på Dyvig Badehotels Restaurant og havde derfor set frem til det, som afslutning på vores ferie. Reservation blev bestilt 4 dage forinden. Da vi kommer til restauranten, har de ikke noteret vores bestilling, og vi bliver henvist til et afsidigt bord bag terrassen (helt alene uden stemningen fra badehotellets øvrige gæster), hvilket vi ikke ønsker. Servitricen spørger chefen til råds. Han kommer ud og siger “så kom da”, og der bliver fundet et bord til os på terrassen. Ingen undskyldning for fejlen, men vi bliver efterladt med en følelse af at ubelejligelse. Desserterne er forbrændte og der tages kr. 120 for vand, som vi ikke har bestilt. En arrogant betjening af ledelsen (tilfredshed med betjeningen fra andet personale). Vi havde forventet meget mere af vores besøg. Det betyder desværre, at det bliver sidste gang, vi besøger restauranten på Dyvig Badehotel under vores sejlerferier.

17. Juli 2021

Udmærket som altid

Nu har vi efterhånden været på DB mange gange og også denne gang var det en dejlig oplevelse, selvom det kun var til kaffe og kage. Sød betjening og vores hund fik vand og blev også kælet for og snakket med :-)

10. Juli 2021

Ekstremt dårlig service!!

Jeg fik juleaftensdag 2019 et gavekort af mine forældre sammen med min bror.
Et gavekort på 2600kr stykket.
Vi glædede os til at komme derned og hygge.
Så kom der Covid-19 hvilket gjorde at det ikke blev en mulighed; så vores gavekort er rendt ud.
Derfor ringede jeg skrev og ringede jeg for at høre hvad vi kunne gøre.
Den knap så servicemindede receptionist (sagt pænt) sagde at vi skulle bruge gavekortet fysisk på stedet inden d.30/6 ( jeg skrev d.23 juni) Bor i Aarhus, så der er godt 2 timer derned.
En ting er at det er forfærdelig aftale når man havde regnet med skulle overnatte, hvilket ikke er muligt da alt er optaget.
Jeg er ekstremt skuffet over ikke at skulle derned og synes at det er så dårlig service!!

24. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt sted i dejlige omgivelser

Vi havde et dejligt ophold på Dyvig badehotel søndag d. 13. juni til mandag d. 14. juni. Dejligt personale, dejligt sted, flotte og velholdte bygninger bydes der på dernede. Vi fik god mad, og det eneste jeg vil sætte en finger på, var tjenerens viden omkring vinen, der ikke matchede et overdådigt vinkort! Særligt morgenmaden var i særklasse, og på et niveau man kun finde få steder. TAK

16. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På fars dag tog vi på Dyvig Badehotel…

På fars dag tog vi på Dyvig Badehotel for at nyde en af deres fantastiske stjerneskud, som vi har fået et par gange tidligere - godt nok mindst et års tid siden sidst.
Det blev desværre en kedelig omgang, slatten salat, fiskefilet så tynd som pap og ganske lille. Der blev bla. serveret et par hele muslinger til - det har jeg aldrig fået til et stjerneskud - de var også seje. Det hele var lige som smidt på tallerkenen med noget snasket dressing på toppen, det var faktisk alt andet end appetitteligt.
Vi bestille en flaske hvidvin, jeg spurgte om vi ikke fik et glas isvand med, nej. Så vi bestille også noget postevand, den unge tjener lod min mand smage vinen,så det var okay. Hældte så op i mit glas, som stod midt på bordet, og så gik han! (Vinen var i fin køler, men måske manglede lige et klæde over, stod i den bagende sol).
En anden tjener kom over til bordet for at rydde af og spurgte, om alt var fint - nej det var det ikke og fortalte ham pænt vores oplevelse sammenlignet med tidligere oplevelser, det kunne han ikke forstå, de havde ikke lavet om på stjerneskuddet - men vil da lige sige det i køkkenet. Min mand bestilte en lille stempelkaffe og et stykke kage. Vi bad om regningen - vandet skulle vi betale 60 kr for! Altså hallo for en alm. flaske postevand! I alt skulle vi betale 890 kr for en flad oplevelse. Ja okay vinen var fin og i den “billige ende” til 328 kr.

6. Juni 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyggeligt hotel

Hyggeligt hotel, og dejligt værelse med udsigt til havnen. Pænt og rent. Dejlig kaffe og kage ved ankomst i meget hyggelige omgivelser. Havde et gavekort som indeholdte en enkelt overnatning, 4 retters gourmet middag samt morgenmad. Bestilte vinmenu til 475,- pr. Person. Denne vinmenu indeholdte kun 1 glas vin pr. ret - dvs. 475,- for 4 glas vin! Derudover betalte vi 150,- for to flasker vand!! Fuldstændig latterligt. Det er ikke ok, at man skal betale for vand når man har købt en vinmenu. En pengemaskine uden lige, og det klæder bestemt ikke det ellers hyggelige hotel. Generelt overpris for en enkelt overnatning, og det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene.

15. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemme igen efter endnu en super dejlig…

Hjemme igen efter endnu en super dejlig oplevelse hos jer, lækker 4 retters menu og morgen mad som bare sidder i skabet samt super personale hele vejen rundt, vi kommer med garanti igen igen og alle pengene værd ...Mange hilsner Lisbeth,Rigmor og Allan :)

10. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt og laaangt fra pengene værd !

Vi har været på Dyvig Badehotel før, men havde fået dette ophold (april 2021) som en spotdeal.
Ved ankomst blev vi mødt af en sur receptionist, som vi kan læse mange andre også har gjort.

På forespørgsel fortæller receptionisten, hvad menuen lyder på; noget suppe, fisk af en slags, svin og dessert - nå tak for den oplysning.
Der er kage og kaffe, som bringes op på værelset, meddeler hun henkastet. Vi var lovet en lækker konditorkage, men fik en tarvelig gulerodskage.
Qva corona blev det “in room dining” og det var et ok set-up, men maden var kold og bestemt ikke hvad vi havde glædet os til.
Vi slap denne gang for de give 80 kr. for det særlige vand, da det var med i vort tilbud.
Samlet giver vi én stjerne, fordi der var rent og pænt og stuepigen var meget hjælpsom og imødekommende.
D´ herrer John og Mathias gør Jer umage, det fortjener Jeres gæster, også dem der kommer med en spotdeal !

NB: Vælg KUN værelse med udsigt, også på trods af tillæg - det er pengene værd.

Hotellet ude fra og området er fantastisk smukt !

5. Mai 2021

Gourmet eller Coinoffers!

4 gang vi er her og ja det er ikke gratis men det er ABSOLUT alle penge værd og hvis folk kan se sig sure på stedet for at betale 60 kr. for en vand med det absolutte bedste personale, udsigt, mad, stemning osv. tja så skal de nok køre i Mc. Drive i stedet.

Om end det er et ophold med det hele eller en frokost med det hele så formår Dyvig badehotel hver gang at levere varen! Stort tak herfra og vi kommer snart igen! :-)

Med venlig hilsen Rasmus.

2. Mai 2021

Prinsesse for en dag:)

Helt fantastisk sted!! 4 gang vi er her nu og alle gange har vi fået fantastisk mad og suveræn behandling! Man føler sig som prinsesse på sit eget slot, tak for det. Kommer helt sikkert igen;)

2. Mai 2021

Vi besøgte Dyvig badehotel i dag d 22 april 2021

Vi besøgte Dyvig badehotel i dag d. 22. april. Vi bestilte, som vi har gjort før, to kopper kakao og to glas postevand. Vi sad udenfor og fik ikke noget menukort. Da jeg skulle betale lød regningen på 199 kr. Det blev jeg meget overrasket over. Det viste sig, at de havde taget 60 kr for postevand. Da jeg spurgte ind til det, fik jeg at vide at det var prisen, også selvom, jeg havde bestilt andet. Det er en uhørt pris for postevand. Begrundelsen var, at deres vand er filtreret, hvilket jeg ikke blev informeret om, blot pålagt at betale for. Det er ellers et sted, jeg ynder at komme, og gerne vil støtte i en genåbning. Men jeg er meget optaget af helhedsoplevelse. Det jeg oplevede i dag, får mig til at genoverveje min støtte og gå andetsteds.

22. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget kølig modtagelse af særdeles sur og uengageret receptionist.

Hoteldirektør John Bech Amstrup skriver i sit velkomstkort: “Jeg glæder mig til at tage Dem med på vores rejse - vores Dyvig og Jeres nye hjem”.
For at en rejse skal blive god og en dejlig oplevelse man tænker tilbage på, er det meget vigtigt at den starter godt.
På vores rejse var dette så absolut ikke tilfældet.
Vi ankom kl 1430, glade og forventningsfulde, men blev modtaget at en meget sur og især uengageret receptionist, vi fik fornemmelsen af at vi var til besvær måske ikke værdige til at bo på hendes hotel. Vi er et gennemsnitligt ældre ægtepar, så vi stak bestemt ikke ud. Receptionisten sagde ikke velkommen men: Hej! I skal flytte jeres bil, den må ikke holde der. Derefter remsede hun op hvad vi ville spise hvornår, uden nogen form for øjenkontakt.
Vi ville så gerne blive 2 nætter, men der var alt optaget da vi bookede. Da vi ved ankomsten spurgte om der var kommer en mulighed, så hun vredt på mig og sagde: der er STADIVÆK helt optaget.
Vi gik til vores værelse med en rigtig dårlig fornemmelse af ikke at være velkommen.
Med så dyrt er ophold, og med et hotel med kun 21 værelser, må det være muligt at give gæsterne en god start og en venlig velkomst.
Vi brugte noget krudt til at ryste den oplevelse af os.
Jeg vil gerne pointere at værelset var skønt, maden virkelig dejlig og tjenerne meget søde og serviceminded.

11. April 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Både godt og skidt på Dyvig Badehotel !

På én måde var vi glade for vores ophold på Dyvig Badehotel for vi fik InRoom Dining med en 3-retters middag med tilhørende vine serveret på værelset. Vi fik et fint værelse mod havet og fik serveret den ene ret efter den anden på værelset, ved et flot opdækket bord med friske blomster. Der var en perfekt stemning, en dejlig atmosfære og et rart personale.
Men – det kan ikke være rigtigt at man den 2/10-20 bestiller et ophold igennem SpotDeal til den 29-30.marts 2021 og så 14 dage før får at vide, at der er overbooket, men vi kan får værelset den 24-25. marts 2021 i stedet. Tænk at der går over 5 måneder inden de opdager overbookningen ! Eller også opdager de, at de kan sælge 29-30/3 til fuld pris ?? Deres forretningsmoral er desværre ringe og vi forstår godt de dårlige anmeldelser.

11. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangeri! Hold jer langt væk!

Har købt en deal via SPOTdeal. Ringer så for at planlægge turen, men får at vide, at alle weekender til SPOTdeals er booket I 2021. Kun i hverdage, vil det være enkelte muligheder. Eneste mulighed i en weekend er i december, der kun ved tillæg på over 1000 kroner. Der var INGEN imødekommenhed ved kontakten, ingen forslag til løsninger ud over at vi kunne give vores deal videre eller sælge den til nogle andre. Med andre ord er der solgt for mange deals og åbenbart er man ligeglad med det. Det er bondefangeri at sælge en vare, man ikke vil levere. I skulle skamme jer!

9. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr