Bestilte plads på brasserie til aftensmad. Vi ankom sejlende og blev mødt af en yderst kompetent havnefoged (ved ikke om havnen er en del af hotellet) der var os behjælpelig med fortøjning. I resta... Mehr ansehen
Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brød til forret virkede som varmet i mikrobølgeovn. Blev hurtigt stenhårdt. Måtte bede om tallerken til brød, ellers skulle vi bruge dugen som smørebræt. Snegle med knas af skal. Boullabaise uden... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Min mand og jeg ved godt hvad det vil…
Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog til at få øje på. Under middagen bemærkede vi også, at en mandsperson slingrede sig kindkyssende mellem nogle gæster, mens vi med nød, fik spist os igennem et middelmådigt måltid. Det skulle vise sig at være hoteldirektøren, som vimsede rundt. Det hører sig ikke til med den slags selviscenesættelse.
Flot suite og fin udsigt, indtil øjet rammer det blegede kunstgræs foran hotellet. Skøn, sød og smilende dame, tog godt imod os morgenmaden, hvor man trods alt går glad og mæt derfra.
Det mangler cherry on top, for at Dyvig, med rette, kan bryste sig af 5 stjerner.
Dyvig Badehotel har iklædt sig lånte…
Dyvig Badehotel har iklædt sig lånte fjer som det ultimative luksus og gourmethotel. Med prædikatet Chateau&Relais, var vores forventninger meget høje, da vi kørte den lange vej fra Nordsjælland til Als til to overnatninger inkl gourmetaften. Dyvig skuffede allerede ved ankomsten. Et nydeligt rødt hotel beliggende ved en lystbådehavn uden reelle bademuligheder eller særlig naturskønhed. Der er faktisk ikke engang mulighed for at gå en tur, ud over på havnen. Ellers er der blot marker. Selve hotellet er kønt, både indvendigt og udvendigt. Personalet er ungt, men imødekommende og venlige. Værelserne er søde, ret små og uden nogen former for den luksus, som vi ærlig talt forventede til en pris på over 12.000 kr for to overnatninger, 1 gourmetaften inkl vinmenu og 1 middag i bistroen. Men der er intet udover værelset og restauranterne. Ingen hyggekroge, ingen spa, intet sted hvor der er ro og hygge. Man skal komme for maden. Og er den så fantastisk? Det er et godt køkken, ingen tvivl om det. Men ikke en fire times køretur og et prislap på flere tusinde kr. Vores absolut værste oplevelse var dog bistroen. Af helt uransaglige årsager har dette “hyggelige” badehotel valgt at entrere med en DJ der nærmest spiller tecknomusik (de kaldte det lounge musik) i et lydniveau, hvor det var umuligt at tale sammen. Det skulle være et forsøg på at skabe stemning, men er fuldstændig misforstået ift resten af konceptet. Da vejret var dårligt var arrangementer rykket indenfor i lokalet, der tilmed har ekstremt dårlig akustik.som en tjener sagde, da vi spurgte: ja nu var det jo købt og betalt, så selvfølgelig skulle det spille. Men man kunne jo have valgt at skrue lidt ned. I bistroen bliver vi tilbudt et glas bobler. Vi henviser til den champagne vi har fået aftenen før, men den lå åbenbart “langt nede i vinkælderen”, så han tilbød os en anden. Til den dobbelte pris fandt vi efterfølgende ud af. Vi er på ingen måder imponerede, der er intet af den luksus,som Dyvig selv beskriver, intet af den ro og hygge man kunne forvente, ikke en beliggenhed, der retfærdiggør de priser og selv sammenholdt med et fornuftigt køkken, er der intet, der kan få os til at komme tilbage. Vi vil gerne betale for noget der er godt. Det var det her ikke.
Fantastisk sted og beliggenhed, men maden en skuffelse
Fantastisk sted og beliggenhed, fine værelser, flot indrettet hotel, men forventningen af en mad mæssig gourmet oplevelse blev en stor skuffelse.
**3 ud af 5 stjerner
**3 ud af 5 stjerner – Hyggeligt ophold, men prisen sætter forventninger, som ikke blev indfriet**
Vi havde et ophold på Dyvig Badehotel med én overnatning, gourmetmiddag og tilhørende vinmenu. Opholdet kostede 7.350 kr. for to personer. Hertil kom to fadøl, en vand og et glas rosé til 382 kr., så den samlede regning endte på 7.733 kr.
Først en lille undren over betegnelsen *badehotel*. Jeg forestillede mig et hotel ved en badestrand, men hotellet ligger ud til en lystbådehavn, hvor gæsterne faktisk bader. Det ville jeg personligt aldrig gøre. Jeg ledte forgæves efter oplysninger om badevandsprøver eller Blå Flag.
Selve hotellet er meget hyggeligt indrettet og har en dejlig atmosfære.
Værelset levede dog ikke op til den pris, vi betalte. Gulvtæppet lå så tæt op ad døren til gangen, at døren skrabede hen over det, hvilket havde efterladt tydelige slidmærker. Fjernsynet var et ældre, formentlig 32-tommers TV med flad og metallisk lyd, og fra dobbeltsengen var det svært at se ordentligt. Isoleret set er det småting, men når man betaler næsten 8.000 kr. for ét døgn for to personer, forventer man et værelse, hvor alle detaljer er gennemførte.
Gourmetmiddagen var desværre meget svingende. Den første snack – en fortolkning af tomat og mozzarella – bestod af en kugle tomatis på en smagløs hvid creme og gjorde ikke noget særligt indtryk. Til gengæld var de øvrige snacks, brødet og smørret virkelig lækre.
Forretten med hummer bestod af et meget lille stykke hummer samt et stykke hellefisk, som desværre var stegt for hårdt. Det var synd, da fisken ellers havde potentiale. En anden servering med unghane og lidt trøffel faldt heller ikke i vores smag – min hustru brød sig decideret ikke om retten.
Hovedretten var kalv, som var ganske rå i midten. Tjeneren bekræftede, at den var tilberedt som køkkenet ønskede, men tilbød straks at få den stegt mere. Det var god service, men retten levede ikke op til vores forventninger.
Desserten var derimod fremragende – en virkelig lækker bærdessert med fløde – og kaffen på terrassen blev et hyggeligt punktum på aftenen.
Servicen fortjener ros. Vi havde en utrolig sød og imødekommende tjener. Desværre gjorde hendes kraftige udenlandske accent det vanskeligt at forstå præsentationen af retterne.
Morgenmaden var til gengæld intet mindre end perfekt.
Vi havde samlet set et hyggeligt ophold, men når regningen ender på næsten 8.000 kr. for ét døgn for to personer, forventer man, at både værelse, gastronomi og de små detaljer er tæt på perfekte. Den oplevelse fik vi desværre ikke. Dyvig Badehotel er et hyggeligt sted med flere gode kvaliteter, men efter vores mening stod den samlede oplevelse ikke mål med prisen.
Top klasse
I restauranten blev vi mødt af et venligt personale og fik anvist et bord på terrassen næsten i vandkanten. Fruen fik flamberet rød tun samt unghane til hovedret, mens jeg valgte en hummersuppe samt smørstegt rødtunge. Alt var yderst velsmagende med friske råvarer. Vi fik en flaske vand samt et glas hvidvin og en alcohol fri øl. Betalte 1396kr hvilke var det hele værd, så de bedste anbefalinger herfra
Kundeservice - hvad er det?
Lad os starte positivt;
fantastisk dejlig location - smuk natur og marina.
MEN, gæster man "blot" restauranten til frokost, virker det mere som om kunder er noget "bøvl". Dog mangler restauranten bestemt ikke positive adjektiver om sig selv på deres hjemmeside.
Vi havde bestilt bord ugevis i forvejen, vi var 4 til frokost kl 12. Ved ank. (ca. 20 min. tidligere end planlagt, da trafikken var fin).
Ved ank. spurgte vi, hvor vores bord var - ingen fra Dyvig Badehotel formåede at gi' et svar. Så vi endte med selv at finde restauranten.
Da vi kom ind i restauranten, var kl. et par minutter i 12 - vi kunne se et bord dækket til 4, så vi gættede det måtte være det rigtige.
Der var nemlig stadig ingen service til at modtage og ledsage os til bordet. Ingen interesse for gæster. Efter endnu en rum tid med venten, dukkede da en meget lidt kundevenlig service op og der blev hældt postevand i glassene, så vi havde en tår, mens vi ventede på at vores bestilling af drikkevarer kom (skrevet på pænt dansk: "de tog sig god tid").
Bl.a. bestilte jeg en tysk Erdinger Weissbier.
Da øllet kommer - får jeg et alm. lille dansk ølglas. Jeg gør pænt opmærksom på, at dette glas ikke er ok, da smagen ikke udvikler sig rigtigt, som i et Weissbierglas!
Jeg får at vide hos den umådelig arrogante tjener "det ved han godt, men et dansk glas ølglas er lige så godt". Hvilket jeg meget utilfreds protesterede over samt at øllet ikke engang var
kølet ordentligt. En halvlunken øl...No Go.
Med over 25 år i Alperne ved jeg 100%, hvordan en Weissbier skal serveres og hvordan en Wienerschnitzel skal smage og se ud.
Hvilket fører os til frokostretten; Wienerschnitzel.
Menuen var bestilt forud og kunne ikke være en overraskelse for restauranten; 1 stk (per pers.) kedeligt gråt kalvekød (hvor ikke engang paneringen var veltilberedt, smagen bar absolut præg af at være dårlig kvalitet og ikke superfriskt!! ) dertil kartofler.
Vi oplevede 0 small talk fra personalet eller spørgsmål om vi ville ha' dessert, kaffe etc.
Intet. Social skills = 0.
Hvis man som Dyvig bryster sig af at være "en gastronomisk oplevelse med alle sanser i spil" - så må der godt nok være plads til et rigtigt weissbier ølglas og at lære, hvordan en wienerschnitzel tilberedes!!
Ingen anbefaling herfra.
Ualmindeligt skønt ophold
Vi havde bestilt et ophold med 4 retters menu + vinmenu, værelse med søudsigt og morgen buffet. Vi har været på Dyvig 2 gange før, og stedet er absolut lige så vidunderligt som tidligere. Personalet er meget meget venligt, huset er utrolig smukt, værelset var pregtfuldt, middagen og vinene var ubeskrivelig velsmagende og perfekt. Morgenmaden var en drøm. Det hele var en stor nydelse,s om vi vil huske længe.
Har været på Dyvig Badehotel flere…
Har været på Dyvig Badehotel flere gange til frokoster og kaffe, men det stopper nu, for første gang oplevede vi Direktør John Bech Amstrup på tæt hold og det var virkeligt en trist oplevelse, magen til arrogant og slesk Direktør skal man da lede længe efter, der var INGEN tvivl om at han nøjagtigt vidste hvem han skulle give den “ FULDE “ opmærksomhed og os andre “ almindelige “ gæster værdige han ikke et blik.
Ikke at vi på nogen måde havde brug for hans opmærksomhed for vi har betalt det samme for mad og drikkelse som alle andre. Men at opleve sådan en arrogance fik os til at miste alt for et ellers dejligt hotel, og i dag var sidste gang vi besøgte dem.
Total mangel på kundeservice!!!
Total mangel på kundeservice!!!
Aldrig mere Dyvig Badehotel.
Min mor havde fået et gavekort til Dyvig. Hun bestilte et ophold til hende og os(min hustru og jeg). Pga. alvorlig sygdom blev vi desværre nødt til af aflyse. Det gjorde hun 10 dage før opholdet. Dyvig mener at det skal være min. 14 dage før så de har sendt faktura på hele opholdet og modregnet gavekortet så vi skal stadig betale en del. De har ikke engang gjort det tydeligt overfor min mor, at hun evt. kunne lade andre få muligheden. Ingen hjælp. Ingen forslag.
Vi har gjort indsigelse med betragtning om almindelig fairness og rimelighed. Vi havde trods alt kontaktet dem 10 dage før.
Deres aflysningsfrist for enkeltreservationer er 3 dage. Hvis man booker flere overnatninger er det 8 dage. Hvis der er tale om gruppereservation så er det 14 dage. Med andre ord - hvis du har reserveret mere end 1 værelse, så gælder 14 dages fristen selvom man ikke er en større gruppe/firmaarrangement men blot en familie der skal bo på 2 værelser.
Det kan ikke være et problem at omsætte to værelser på 10 dage når de ved enkeltværelser kan omsætte dem på 3 dage.
Efter at have gjort opmærksom på hele sagen og fremstillet det pænt og sagligt, inkl. mulighed for at finde et kompromis, så kom der et svar få minutter efter hvor der bare står "betal ved kasse 1". Ingen venlighed - ingen forsøg på kompromis - kommenterer ikke engang på sagen.
Usædvanlig dårligt - og Dyvig praler af sublim kundeservice. Yeah right...
Sagens ankes til HORESTA af principielle årsager men de beskytter nok deres egne medlemmer uanset rimelighed.
Danmarks dårligste kundeservice!!
Meget dårlig oplevelse med Dyvig i forbindelse med afbud på grund af sygdom .
Ringede til dem, og måtte melde afbud, da der var nært familiemedlem som var kommet på hospitalet. Men hende som tog telefonen var meget lidt medgørlig og det var bare at betale uanset hvad. Selvom vi dagen før havde fået besked om vi kunne ringe og snakke med dem omkring det.
Men dagen efter fik vi af vide, Da det var med kort varsel så skulle vi bare betale!
Vi er kommet på Dyvig i mange år og mange gange, men det kommer ikke til at ske igen.
Deres afbuds politik er virkelig dårlig og ikke meget almindelig pli eller medmenneskelighed over den. Jeg sendte dem en mail efterfølgende, og den har de ikke engang gidet reagere på.
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste som har været udsat for samme dårlige oplevelse.
Det er slut med at anbefale Dyvig til andre.
Vi har prøvet en lignende situation et andet sted tidligere og der fik vi alle penge tilbage og den bedste kundeservice, uden at blinke. Det kunne de lære lidt af!!
Reservations fejl - intet værelse - måtte kører hjem
Vi havde booket et ophold på dyvig badehotel og fået denne besked "Kære Nadja,
Mange tak for din venlige mail.
Vi booker opholdet 14-15/3-2026 og sender en bekræftelse."
Dagen inden vi kører derned, ringer jeg for at hører ad hvad tid vi må komme og bliver spurgt indtil hvad navn der er booket i. Det fortæller jeg så, hvor der bliver fortalt at vi kan komme til kaffe og kage fra kl 14.
Vi ser frem til et dejligt ophold uden børn og glæder os til forkælelse og kører 1.5 time mod dyvig.
Da vi kommer derned siger de vi ikke har nogen booking....... og vi må finde en anden dag. Det er ikke bare lige at finde en ny dag og vi er kørt langt. De fortæller så at de kun har det største værelse og at det vil koste 6.000 kr ellers kan hun ikke gøre noget.
Jeg har desværre aldrig oplevet noget lignende og synes det er dybt trist at kører så mange kilometer og have glædet sig....
Utrolig dårlig oplevelse......
Ufattelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig oplevelse med Dyvig Badehotel, hvor vi i weekenden var tvunget til at aflyse opholdet dagen før på grund af influenza. Dyvig-medarbejderen gjorde alt for at overbevise mig om, at vi godt kunne komme alligevel eller blot den ene af os - uanset smittefare. Det er virkelig uprofessionelt og slet ikke et 5-stjernet hotel værdigt at holde så strengt på reglerne. Ingen mulighed for et tilgodebevis - de trækker bare beløbet.
Jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben på Dyvig efter den oplevelse.
Jeg kan se, at I ikke har svaret andre, der klager over det samme - gennemført dårlig stil.
Meget lækkert bortset fra aftensmaden!
Besøgte Dyvig Badehotel for første gang i januar 2026.
Super smuk beliggenhed, meget imødekommende personale og dejligt værelse, med udsigt over vandet.
Morgenbuffet til ug! Meget lækkert!
Eneste malurt i bægeret var den 3-retters aftenmenu: Cremet hummersuppe med vesterhavstorsk var absolut ikke cremet. Suppen var virkelig tynd, hvilket ikke klædte retten.
Hovedretten: Oksefilet med portvinssauce og grøntsager. Oksekødet var virkelig mørt men portvinssaucen, som blev serveret i en fin lille saucegryde, var en katastrofe. Den var overhovedet ikke tilsmagt.
Det virker som om badehotellets kok kunne bruge et kursus i basal legering af supper og tilsmagning af saucer.
Med Dyvig Badehotels 5-stjernede status i mente, var madoplevelsen en decideret skuffelse.
5 stjernede oplevelser
5 stjernede oplevelser
Alle besøg på Dyvig har levet op til deres stjerner - om det har været i forbindelse med overnatning, fest eller blot en middag!
Smukke, skønne omgivelser, lokaler og værelser.
Fantastisk venligt, serviceminded og professionelt personale overalt på hotellet.
Det lækreste lækre mad og drikke.
Både børn og voksne nyder at besøge hotellet 👌🏼
Håndtering af sygdomsaflysning dur ikke
Vedr. hotelophold med gourmetmiddag.
Jeg skriver for at gøre opmærksom på den måde Dyvig Badehotel håndterede vores sygdoms afbud, hvor jeg desværre var nødt til at aflyse vores hotelophold på grund af pludselig sygdom.
Vi havde booket et ophold hos jer med en overnatning samt gourmetmiddag og glædede mig meget til oplevelsen. Desværre blev min kone akut syg onsdag aften, herefter var vi nødsaget til at aflyse opholdet om morgenen dagen før vi skulle have været afsted.
Da jeg kontaktede Dyvig Badehotel for at informere om situationen og forhøre mig om mulighederne for ombooking, fik jeg at vide, at dette kun kunne lade sig gøre, hvis jeg havde meldt afbud mindst tre dage før ankomst. Jeg forstår naturligvis, at der er afbestillingsregler, men i dette tilfælde drejede det sig om sygdom, og det var desværre ikke muligt at forudse eller melde afbud tidligere.
Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke tages højde for sygdom i jeres afbestillingspolitik. Jeg havde håbet på lidt mere fleksibilitet og forståelse i denne slags situation, især når årsagen er akut sygdom, som ingen kan forudse.
Vi havde betalt 3.500 for en overnatning med eftermiddagskaffe - 4 retters gourmetmiddag med vinmenu.
Vi fik oplyst at hvis vi betalte yderligere 2.700 kr kunne vi beholde dealen alternativt kunne vi bruge den købte deal som betaling - med den udregning opgør hotellet værdien at eftermiddagskaffe med kage – Deres gourmet middag og vinmenu til 400 kr pr person.
Det synes jeg på ingen måde virker det mindste imødekommende den måde at regne på er nærmest at gøre grin med folk.
Vi er meget skuffede over behandlingen
Rigtig god service og gad mad i…
Rigtig god service og gad mad i restauranten. Vildt flot sted og super gode medarbejdere. Kan klart anbefales
Dyvig badehotel er et besøg værd…
Dyvig badehotel er utrolig hyggelig Smukke omgivelser.
Fin betjening, flotte værelser, dejlig mad og lækre vine
En lækker morgenmad med alt hvad hjertet begærer .
Alt spillede, intet var overladt til tilfældighederne .
Rent og pænt overalt.
Fantastisk sted og beliggenhed
Fantastisk sted og beliggenhed. Hyggelig stemning, super lækker mad og skønt værelse. Venlig og imødekommende personale der gjorde alt for at vores ophold blev en dejlig oplevelse.
Skønt ophold. Varmeste anbefalinger herfra. Vi kommer gerne igen.
Vi er lige kommet hjem efter et ophold…
Vi er lige kommet hjem efter et ophold på Dyvig Badehotel som blev lidt anderledes end vi havde regnet med.
Vi var 2 par som havde booket 1 overnatning,og 4 retters gourmet middag på Dyvig , vores vennepar blev forhindret pga. akut opstået sygdom.
Vi tog selv afsted og blev godt modtaget på Strandhotellet, dejligt værelse med skøn vandudsigt.
Maden var helt perfect og vinen også , vi følte de gjorde ekstra ud af os pga. det opståede sygdom.
Vi blev vartet op af 2 tjenere Louise, og en mandlig tjener som jeg ikke lige husker navnet på , de gjorde det helt fantastisk.
Vi har flere gange gennem årene besøgt Dyvig Badehotel , og har hver gang oplevet deres imødekommenhed og profesionelle betjening, så vi kan varmt anbefale dette Badehotel.
De fortjener deres 5 Stjerner ⭐️
Venlig hilsen og på gensyn :
Henning Gammelgaard Jensen & Anni Drøgemuller.
Hideaway i Danmark
Første gang på hotellet, og vi var ikke skuffet. Vi ankom kl. 14, og værelset var ikke klar (check ind var kl. 15.00), men chefen gav os nøglen og sagde den nok var klar om 1/2 time. Det er ellers no-go i branchen, at give nøglen til et værelse, som ikke er klar, men det betød, at vi ikke skulle forbi receptionen igen, da der var travlt senere. Hotellet er lille, ligger for enden af vejen ved en lille lystbådehavn. Hvis nu man (gider) åbne øjnene, er der mange flotte detaljer, der er ikke overladt meget til tilfældigheder. Er det 5 stjernet? Ja, det er det, ikke den slags, hvor du får båret kufferten op, eller 24 timers room service, hvor der er en kok på vagt hele natten, men ja der kvalitet og omtanke med det hele. Jeg troede der var glemt et skilt under sengen, da jeg opdagede at housekeeping bevidst havde sat det for at synliggøre, at her havde de været. Ligesom der var turn-down service på værelset om aftenen, da vi kom tilbage efter middagen. Morgenmaden er et besøg værd, hvor personalet bar uniformer, som var det taget ud af "badehotellet", hvis nu det var 5 stjernet. TV på værelset var blot "32, mens fitness og sauna knap kunne rumme 2 personer samtidigt, og det tydeligeligvis var der for at overholde kvalifikationen, men hvem tager på idyllisk badehotel for at se TV og gå i fitness? Kildevand var dyrt 70 dkk for en stor flaske Evian, måske fordi de ikke serverer 33 cl. Ligeledes blev vi ikke spurgt om vi ville have vand til middag, men hvilken type af vand. Jeg er nok ikke vant til at betale for vand til middag, når vi købte +drikkevarer. Hummer hotdog brødet mindede om bake-off baguette, hvilket undrer for kuvertbrødet var lækkert friskbagt. Til gengæld lavede de en megagod Mojito, og vi bliver næsten altid skuffet, når vi bestiller ude. Den var til gæld ikke dyr, ligesom jeg generelt synes at prisniveauet er, som det skal være. Man kan være uheldig som gæst, men med mindre man er i dårlig humør fra starten, så skuffer Dyvig ikke og jeg anbefaler gerne badehotellet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.