Bogensehotel Bewertungen 262

TrustScore 3 von 5

3.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igennem 25 år, har vi holdt fantastiske familiefester på Bogense Hotel. Denne gang var alt forandret. Til bords. Ingen vin skænket op da vi gik til bords, ej heller vand tilgængelig. Forret -... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Broderi træf på Bogense hotel. Jeg har tilbragt tre dage på Bogense Hotel til broderi træf. Super god betjening og lækker rigelig mad. Selvom hotellet er under ombygning, var det ikke noget der p... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har været til broderitræf på Bogense Hotel 6.-8. marts 2026. Bogense er en skøn by og hotellet har historie og sjæl. Selvom hotellet er under restaurering, var vi velkomne og vi var da også in... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Igennem 25 år

Forret - tarteletterne tørre, kolde og underligt sumpede og for langsom opfyldning. Hovedretten - svinekam - lidt rød og andre fik overdone kød, men alle med slaskede, bløde svær. Sovs/Sauce var smagløs, tynd og kunne ikke fange kartoflerne. Under hele forløbet kæmpede personalet for at fylde op, men var ikke gearet til så mange mennesker (40+)
Den såkaldte fløde-rand var stivfrossen og ikke friske frugter.
Oplevelsen var generelt, at man kiggede på hinanden som: ”virkelig ,, er det en joke!?”.
Ingen af gæsterne var tilfreds med maden og værtsparret blev rigtig kede af det. Men heldigvis ku’ vi finde ud af at holde en go’ fest 😊
Underholdningen og personalets tapperhed skal roses, de kæmpede en ulige kamp.

27. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ny ejer - vi havde et godt arrangement.

Selvom hotellet er under restaurering, var vi velkomne og vi var da også indstillet på at alt måske ikke løb lige efter bogen.
Der var stor flexibilitet hos personalet og alt forløb som forventet.
Der er fuld gang i istandsætning - så det skal nok blive godt.
Vi ønsker god vind til den nye ejer - der er mange gode tiltag på vej og vi holder sikkert træf der igen til næste år.

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk broderi træf på Bogense Hotel.

Broderi træf på Bogense hotel.
Selvom hotellet er under ombygning, var det ikke noget der påvirkede vores ophold på nogen måde.
Alle ønsker ang. vores træf var opfyldt til fulde. Vi kommer helt sikkert igen.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hotelværten brød kontrakten, løj og leverede en USSEL oplevelse.

Jeg havde bestilt og betalt for en single-nytårsfest for seniorer +60 år med all-inclusive med mad, drikkevarer/fri bar, overnatning og morgenmad. Vi var godt 70 deltagere, og hotellet havde "kun" os som gæster.
Jeg havde lavet kontrakt med hotelejeren, hvor alt var nøje specificeret. (af hensyn til ny hotelejer og nyt personale)
Vi har i mange år lavet dette arrangement med de tidligere ejere af hotellet med stor tilfredshed for alle!
Den nye hotelejer brød næsten alle punkter i vores kontrakt, så det blev en ussel "fest"
Receptionen var lukket = Intet personale til at tage mod gæsterne og udlevere nøgler/henvise til værelser?
Hotelejeren stod ude og savede træ??
Kl. 15 skulle min assistent og jeg møde op udlevere navneskilte, og da fik vi en bakke med nøgler af hotelejeren med besked på, at vi stod for at skulle udlevere nøgler, da han ikke havde personale hertil??
Han havde spurgt mig, om vi skulle have småkager til kaffen kl. 15?
I kontrakten står tydeligt: KRINGLE
Så fik han travlt, og vi fik ikke kringle, men wienerbrød, de sidst ankomne 5 fik ingenting! Jeg bad om evt. franskbrød med ost, men hotelejeren nægtede, at de kunne få noget, da der var andre, der havde taget 5 stykker for meget.

Da festen skulle starte kl. 17.30 med fri bar, var der ingen drikkevarer, og gæsterne fik kun 1 glas velkomstdrik fra 17.30 til kl. 19.00.
Hotelejeren havde ikke fået serverings-personale, men lavet en aftale med 4 gratis, uuddannede "spøgelsesjægere", som benytter hotellet til deres spøgelses-jagt-øvelser.
Det betød, at det gik utrolig langsomt med serveringen. Der var kun 1 af hotellets faste personaler kaldt på arbejde!!! Til 70 gæster????
Til sidst kom hotelejeren og hans kæreste og hjalp med at servere.
Vi fik så hvidvin, men ingen kunne få rødvin, øl eller sodavand??,

Mad-serveringen tog halvanden time længere end planlagt, og da den var slut, blev bordene ikke ryddet, og vi skulle have haft kaffe/te med småkager i tilstødende lokale?? Her var totalt rodet, for her havde kokken stået og anrettet dessert = ingen opdækkede borde til os, så vi måtte blive i spisesalen.
Ingen kom og ryddede bordene, der flød med tallerkener og glas
Ingen kunne bestille drikkevarer.
Alt "personale" var VÆK?
Ingen serverede kaffe og småkager??
Det blev stillet i et hjørne af spisesalen.
Jeg måtte bede gæsterne selv hente det, og selv rydde bordene.
Dansen kom alt for sent i gang!
DER BLEV ALDRIG FRI BAR!!
Når der blev spurgt efter hvidvin, rødvin eller sodavand, blev det meldt UDSOLGT efter værtens ordre!
Der var kun rosévin.
Jeg havde bestilt en sød, asti-lignende, mousserende vin til kl. 24.00, men vi fik en EKSTRA BRUT cava - føj, ingen kunne lide den
Til desserten havde kokken foreslået en moscato, men vi fik portvin.
Der var fadøl, som hotelejeren kom tilbage og selv skænkede.
Det føles som en "sjat"-tømning af drikkevarer før hotellet skulle lukkes for foreløbig? 3 måneder?
Om morgenen var kun hotelejeren selv på arbejde og skulle lave og servere morgenmad til 70 mennesker.
Vi skulle bl. a. have bacon og scramble-æg, men
dette fik kun den sidste halvdel af gæsterne.
Værten spurgte mig, om jeg ville hjælpe med at lave morgenmaden, men jeg skulle jo sige farvel til hver enkelt gæst.

Aldrig mere vil jeg lave en aftale med denne upålidelige, gnier-agtige vært!
Jeg håber, der kommer en ny ejer/vært, forpagter, så hotellet kan overleve i dejlige Bogense.

31. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok et velykket ophold på Bogense hotell

Min kone og jeg har besøgt Bogense hotel flere gange. Også denne gang havde vi købt en Deal, med 4 rette og 3 ulige vine til (hvidvin/rødvin/portvin). Vi var noget skeptiske til vores ophold da der var kommet ny ejer på stedet. Men all skepsis blev hurtig væk. Personlig modtagelse i reception ved ankomst og vældig hyggelig personale for øvrigt. Imponerende at også forvalteren tog sig tid til prat om hotellet og maden. Den unge mand som serverede maden var meget imødekommende og kompetent. Selv om hotellet er under opdatering var vi tilfreds med vores værelse og ophold. Vi kommer nok tilbage næste år. Tak for os !!

28. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vil nøjes med og give det 3 stjerner…

Vil nøjes med og give det 3 stjerner værelset var koldt da vi kom vel omkring 15c Max i restauranten gentog billedet sig da vi skulle nyde den 4 retters menu som så til gengæld var i top. Vi fik skruet godt op for radiatoren så det var blev hurtigt bedre men men de kun godt lige have fyret op en time før maden. Hotellet trænger til der kommer en rig onkel og hælder en 10- 15 milioner i det og får det opdateret der er hyggeligt men gammel og slidt. Vi overlever nu er det anden gang vi er her og kommer måske igen til næste år.😀 jeg Redigere lige lidt Hotelet er lige blevet solgt og der er nye planer kom Ejer og fortalte de var godt klar over der var noget som skulle ændres så vi ser frem til at komme igen næste år og se de nye tiltag . Maden var i top og med de moderniseringer der er lagt i støbeskeen skal det nok blive rigtig godt.

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har aldrig prøvet noget lignende.

Vi har aldrig før prøvet noget lignende.
Rod over alt. Maden var der 1 time imellem hver lille ret og en suppe der var uspiselig, voldsom meget salt i.
En ejer der ikke har forudsætningerne for at drive et hotel. Undskylder, men det er et hotel, så luk dog imedens der renoveres. Ansæt fag personale.
En ung tjerner der forsøgte alt hvad han kunne, for at ændre stemningen til noget positivt.
Betalingen for weekend tillæg - it virkede ikke.
Alt i alt , luk og få styr på , hvis det overhovedet er muligt.
Vi kommer ikke igen.

21. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

GIV DEN NYE EJER EN CHANCE

Der er kommet ny “kro-fatter”, og det er noget af en mundfuld han har overtaget. Med vores deal fulgte et trist værelse, et TV uden fjernbetjening. Middagen skulle bestå af en 4 retters udsøgt menu inkl vinmenu. Vi fik mad…men udsøgt var den nu ikke. Vinmenu bestod af en flaske rødvin der stod på bordet da vi satte os og hvidvin måtte vi bede om, som så blev hældt i glasset fra samme flaske. Så “vin menu” ???
Kun 2 uerfarne unge til at servere, og 1 kok skulle klare os alle. Det er svært at rekruttere personale, så de har det svært.
Ville nok have været klogt at lukke hotellet ned og givet ro til renoveringen. Samtidig kunne personalet læres op, så de også lærer hvad de serverer. Dét at de ikke kunne svare, gav selvfølgelig anledning til et forløsende grin for alle parter.

Krofatter kom ind og holdt en tale for os alle, om dét at overtage et hotel i en svær tid hvor alt er dyrt og råvarer steget så der ikke er meget tilbage, af de deals vi alle havde købt. Fik faktisk ret ondt af ham ! Ønsker stedet held og lykke fremover.
Skulle vi vende tilbage, bliver det først når alt efter planen, er sat i stand og der bliver serveret dét som dealen lover.

21. November 2025

Dårlig oplevelse

Weekendophold lørdag til søndag.
Ved ankomst får vi langt om længe fat i receptionisten der viser sig og have rimelig dårlige dansk kundskaber.
Det er måneder siden opholdet er bestilt, og vi måtte forklare 5 gange hvad vi havde bestilt. 4 dobbeltværelser de to med opredning, da der var 2 mindre børn med. Opredningen havde man ikke lige fået gjort, så det fik vi selv lov til... Maden var ualmindelig kedelig og ingen oplevelse, og morgenmaden endnu mere kedelig. Det var en fødselsdag vi var på hotellet for og fejre, spurgte derfor om et flag, det kom aldrig. Da vi søndag skal tjekke ud og betale får vi bare et beløb stukket ud, beder om en regning/oversigt over hvad vi betaler for, det lader sig ikke gøre. Det er ærgerligt for hotellet, det har ellers været godt og god mad, man bør virkelig rette op her, for dårlige anmeldelser spreder sig og ikke kun på Trustpilot.

15. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Anmeldelse Bogense Hotel

Anmeldelse Bogense Hotel. Lad være med at købe en deal igen mad og servering under middel. Underholdning hmm. Badeværelse koldt, besværligt med varmt vand. Skimmelsvamp. Minus TV duede ikke. Morgenmaden ok, dog med plettet dug fra aftenen før

15. November 2025

Mortens aften

Godt værelse. God og veltillavet mad. Venligt personale. Har bestilt til Mortens aften næste år. Kan kun anbefales.

10. November 2025

DÅRLIGT!!!

DÅRLIGT!!!
Virkelig dårlig og kedelig mad - kødet var sejt, kartoflen var overbagt og grønkålen var så saltede at det ikke kunne spises. Og brødet - det var det billige fra Rema 1000.
Betjeningen var af helt unge (søde) mennesker, som ikke vidste hvad de serverede.

Hotellet var tydeligvis under ombygning og fremstod rodet.
Værelserne var rene men mindede mere om vandrehjem end hotel…gulvtæppet på værelset var plettet og fugtigt - klamt.
Tager aldrig derhen igen selvom Bogense er en hyggelig by!

7. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg syntes alle gjorde deres abejde…

Jeg syntes tjenerne gjorde deres abejde godt, hvis der var noget som sku rykkes/ryttes så var de der med det samme. Kokken hun gjorde det rigtig godt med maden den smagte godt, kokken kom ud og spurgte om det hele var godt og om vi manglet noget. Det var perfekt.

25. Oktober 2025

Vi fik brunch på Bogense Hotel

Vi fik brunch på Bogense Hotel, og det var helt fantastisk! De hjemmelavede boller og de lækre æg smagte vidunderligt – alt var frisklavet og fuld af smag. En virkelig dejlig oplevelse!
//Mike Nielsen

25. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For lidt over en uge siden havde jeg og…

For lidt over en uge siden havde jeg og mine kursister et ophold på Bogense hotel.

Det var generalprøven til en spirituelsensommer skole næste år til september.

Inden min ankomst med kursisterne havde jeg og ledelsen fra Bogense hotel en virkelig god snak om hvordan det skulle forløbe i de 3 overnatninger på hotellet.

Jeg havde godt set at hotellet havde fået dårlig anmeldelser.

Vi fik talt frem og tilbage om hvordan det skulle forløbe og hvilken mad vi skulle have.

Min vurdering et efter endt ophold:

Ja, værelserne er noget slidte men alligevel pæne og rene, og jeg ved fremadrettet kommer der forbedringer. Med den nuværende situation var vi meget tilfredse.

Betjeningen et 12 tal med en pil opad.

Maden et 12 tal med en pil opad.

Selvfølgelig skal min spirituelle sommerskole være på Bogense hotel i september 2026.

PS. Den nye ejer Jens er ved at lave nyt køkken som han er startet på i dag.

Jeg glæder mig virkelig meget til at gæste Bogense hotel næste år med min kursister.

Og tak til alt personale på hotellet for den yderste fineste service, overnatning, forplejning.

Venlig hilsen Marianne Larsen

3. Oktober 2025

Bedre end forventet

Havde læst nogle meget dårlige anmeldelser.
Nogle enkelte sagde, at den ikke var den ene stjerne værd, man skulle give som minimum.
Og som stor fan af "Nul stjerner" på DR,
så var jeg meget spændt på en overnatning samt en 4-retters menu med vin.
Men maden var faktisk fin, og vin fik vi da også indtaget.
Og værelserne var da rene og fine…
Lidt fejl kan man vel altid finde.
Så det bliver 4 stjerner herfra.
Og vi kommer gerne igen.

26. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr