Dyvig Badehotel Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte plads på brasserie til aftensmad. Vi ankom sejlende og blev mødt af en yderst kompetent havnefoged (ved ikke om havnen er en del af hotellet) der var os behjælpelig med fortøjning. I resta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brød til forret virkede som varmet i mikrobølgeovn. Blev hurtigt stenhårdt. Måtte bede om tallerken til brød, ellers skulle vi bruge dugen som smørebræt. Snegle med knas af skal. Boullabaise uden... Mehr ansehen

1. Boutique-Hotel
  2. Gourmetrestaurant
  3. Brasserie

Vom Unternehmen geschrieben

Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. ​ Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred. ​

Akzeptabel

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk dejlig oplevelse på alle…

Fantastisk dejlig oplevelse på alle måder. Meget engageret, hjælpsom og venligt personale. Efter kaffen med lækker kage gik vi en frisk tur, inden vi skulle nyde en rigtig lækker 4 retters menu med fin vin-menu serveret på værelset, hvilket var en god oplevelse at klæde om for bare at være os to.
Vi kommer gerne igen engang, når alt er åbent igen, så vi også kan opleve den smukke restaurant.

7. April 2021

ikke megen flexibilitet

Havde glædet mig til et vinterophold (fredag til lørdag) på Dyvig Badehotel, men desværre gik vores fyr i stå på afrejsedagen, og vi var nødt til at vente med afrejsen (fra Roskilde til Als) for at få udbedret skaden, hvorfor vi spurgte om, vi kunne ombooke eller evt. slå halv skade. Intet af dette var muligt, På trods af en sød receptionists venlige forsøg, lykkedes det ikke, og vi skulle betale for noget, vi ikke fik. Kedelig oplevelse.

5. April 2021

Vi har fået et gavekort på 2000 kr

Vi har fået et gavekort på 2000 kr. til Dyvig Badehotel, desværre kom coronaen i vejen, da den skulle indløses i marts 2021, jeg fik forlænget til april 2021, med anvisning om at vi skulle indtage vore måltider på værelset. Det var ikke den oplevelse vi havde håbet på, men det kunne ikke udsættes længere. Hverken Dyvig eller os har opfundet coronaen, men Dyvig har fået 2000 kr. i kassen og om vi benytter gavekortet nu eller om 1 år er beløbet det samme. Det er en arrogant holdning som vi ikke kan acceptere, og holder os væk, men kan ikke anbefale andre at besøge Dyvig badehotel med den holdning de lægger for dagen. Med venlig hilsen Jens Arne Thomsen Brande

31. März 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt for dyrt i forhold til det, du får

Dejlige omgivelser. Men man får ikke meget for mange penge. En flaske vand selv om man køber vin, 75 kr!! Importeret fra England! 3 retters menu der ikke på nogen måde er prangende eller dyrt at lave på nogen måde. Ganske almindelig gulerodskage ved ankomst. Er ikke på nogen måde imponeret - kun over prisen!

28. März 2021

En herlig oplevelse

En herlig oplevelse

Det fungerede perfekt og var en utrolig dejlig oplevelse - vi hyggede og spiste fantastisk godt

Deres InRoom Dining koncept er rigtig godt og vi glæder os til at komme igen

19. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg havde et rigtigt…

Min kæreste og jeg havde et rigtigt dejlig besøg på Dyvig badehotel. Vi havde oprindeligt en tidligere booking, men receptionen var super hjælpsomme, og fik os guidet sikkert hen til et ophold, der passede bedre ind i vores planlægning. Specielt Karin var virkelig sød og forstående overfor vores situation.
In Room dining, what’s not to like. Helt fantastisk service og mad. Jeg er tosset med det:)
Vi kommer helt sikkert igen, næste gang glæder vi os til at nyde udsigten og ude servering på terrassen.

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse
En stor tak til Dyvig Badehotel.

Deres InRoom Dining koncept i denne her Corona tid er ganske fantastisk, de leverer varen, servicen og ikke mindst maden i topklasse.

Vi fik det skønneste værelse mod havet og fik serveret den ene ret efter den anden på værelset som lovet, ved et perfekt opdækket bord med friske roser.

Vi har oplevet perfekt stemning, en dejlig atmosfære og et nærværende personale der bare er parat og klar til deres gæster - det er ikke ofte i Danmark at man oplever denne kvalitet hele vejen igennem et ophold som på Dyvig Badehotel - tak for denne oplevelse som gør at vi kan holde denne tid ud som i øjeblikket er mere end speciel - vi kommer igen, snart, det er vanedannende.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - lige fra
Ombooking af vores værelse til ophold med Deres Inroom dining....
Meget flinke og søde folk over hele linien, vi kommer gerne igen - både til Inroom dining og når det hele åbner op igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opdager først overbookning efter 10 dage !!!!

Booker fredag til lørdag inkl 3 retter etc. vi modtager bekræftelse. 10 dage efter skriver de at vores ophold er annulleret grundet overbookning. De tilbyder i stedet ophold mandag til tirsdag?!!! Super dårlig stil at de først opdager en overbookning efter 10 dage. Det virker uprofessionelt og det er virkelig dårlig service.

15. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalt ophold er ikke muligt at bruge 😢

Vi har købt en deal før Corona, men vores ophold måtte desværre annuleres da de havde lukket grundet Corona. Jeg har været i kontakt med dem for at finde nye datoer. De skriver en dato der hedder den 19 marts hvor vi skal betale 350 kr ekstra og den 20 marts hvor vi skal betale 1000 kr ekstra. Jeg skriver ja til den 19 marts, hvor hun oplyser at der desværre er optaget. Jeg undersøger på Deres hjemmeside at den 20 marts er ledig og skriver jeg ønsker at bruge mit gavekort der, hun skriver så jeg desværre ikke kan bruge mig gavekort der selv om hun selv skrev det var muligt. Vi har prøvet på alle måder at få det ophold som vi har betalt for, men det er ikke muligt. Så vi må bare sige de 2.795,00 kr er spildt 😢. Vi kan kun få dem hvis vi vil betale fuld pris for værelse og uden mad som vi har bestilt.
Kan se at dette mønstre ikke kun er os der oplever det

9. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega arrogante. Undgå dem for alt i verden !

Har købt en spotdeal til et gourmetophold for 2 med 4-retters middag, vinmenu, kaffe ved ankomst og snacks inden middagen. Det havde udløb 20/12-2020, men pga. Corona fik jeg en mail om at vi kunne booke frem til marts 2021. vi valgte 21-22/3. Nu får vi så at vide at vi skal spise og drikke kaffe oppe på værelset. Nej tak, vi har ikke bestilt take away, men en oplevelse på det smukke badehotel med dejlig middag i restaurenten. Vi får at vide at det ikke er muligt at flytte opholdet yderligere uden at vi skal betale forskellen mellem værdibeviset (2.695) og den nye pris. Den nye pris viser sig at være meget højere (læs op imod det dobbelte) da de fleste normale værelser er udsolgt, så vi bliver nødt til at opgrade værelset. De vil ikke flytte det til en dato i efteråret, hvor vi så kan bruge værdibeviset, selvom de først oplyste i en mail at det var muligt. At få pengene tilbage fordi vi ikke ønsker at være låst til et hotelværelse hele aftenen, er heller ikke en mulighed. Direktøren oplyser at Dyvig har haft 5 klager i 2020 via ankenævnet, som de alle vandt. Hvis det var mig som drev en service virksomhed, ville min fokus være på at udvise konduite og undgå klager, istedet for at prale med at vinde dem. Men sådan er man jo så forskellig.
Vi har også booket et ophold på Ribehøj, som ligger i nærheden af Dyvig. Ribehøj flyttede uden problemer og uden ekstraomkostninger vores ophold til juni. Der kan Dyvig godt lære noget. Forstår godt at Dyvig får dårlige anmeldelser.

8. März 2021

Nytårsmenu take away 31/12-2020

Nytårsmenu take away 31/12-2020
Sådan - fire retter og kransekage - helt i
verdensklasse........og en fornøjelse at afhente i Sønderborg - der var bare styr på tingene.
John & co. - det var bare perfekt - tak og
Godt nytår til jer ! 🥂

31. Dezember 2020

Lækkert ophold❤️

Vi har lige haft en overnatning Dyvig badehotel og det var rigtigt lækkert😀 værelset nr 4 var hyggeligt og betjeningen i restauranten var i top 😀vi blev betjent af en ny tjener tror han hedder Anders var fra Fyn 🥰Fyn er fin det var Anders også vi nød vores aften med super lækker mad ❤️Vi kan varmt anbefale et ophold tak for det

4. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afbud på ophold på grund af Corona

Elendig behandling - måtte desværre melde afbud på ophold spotdeal start november måned på grund af Corona -desværre den samme dag som opholdet. Der blev fremsendt mail fra Dyvig badehotel om ny dato i december måned den 16.-17. med merpris på kr. 1.200 for to værelser - helt ok. Det var korrekt at afbud skulle ske senest 3 dage før opholdet - måske 30 dage. Tilbuddet om ny dato underskrevet af Karin Tramdach var åbenbart en fejl og blev trukket tilbage og således ingen ophold og betalingen tabt. Det er bare dårlig behandling, især når man pr. mail har modtaget forslag om ny dato.

26. November 2020

Opgradering af værelse

Jeg havde fået foræret et ophold af min kæreste og forventningerne var store. Alt i alt havde vi et fint ophold, men vi havde også bestilt en opgradering af værelset så vi kunne nyde havudsigten. Som tidligere nævn i de øvrige kommentarer er det så som så med havudsigten pga et stillads lige uden for vinduet. Desuden lå der en seddel på sengen at man kunne trække gardinerne for morgen og aften pga håndværkerne. Da vi påtalte det ved vores afrejse kunne vi godt fornemme at vi nu var til besvær og godt kunne smutte. Vores ophold sluttede så med at der blev råbt ude fra baglokalet at "de kan få det til halv pris" så hotellet gav os en rabat på 175 kr. Mange tak for det.

26. November 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lever ikke op til det niveau vi…

Lever ikke op til det niveau vi tidligere har oplevet på Dyvig Badehotel.
Sad alt for tæt i restauranten og maden burde ikke kaldes gourmetmiddag.
Sødt personale; men kvaliteten ikke af samme standart som tidligere, bl.a. den såkaldte overdådige morgenmad de lux levede slet ikke op til de tidligere gange vi har fået morgenmad på hotellet. Stor fejl, at det er tag selv bord.

13. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På ingen måde køreturen værd. Desværre.

Vi fik i julegave et ophold booket gennem spotdeals, og betalte 1200 for opgradering af værelset til et med havudsigt (og yderligere et beløb fordi vi ankom en fredag). Alt i alt et ret dyrt døgn på hotellet. Imidlertid var hele udsigten spærret af et kæmpe stillads, uden vi på nogen måde blev kompenseret for det. Tvært imod fik vi den mest uforskammede tilbagemelding, da vi forsøgte at få en dialog med hotellets personale ved udtjekning - og efterfølgende i en skriftlig dialog.
I øvrigt var der ben i torsken (hovedretten) ved aftenens gourmetmiddag. For det blev vi kompenseret med en tør kop stempelkaffe, som vi selv måtte rykke for.
Vi forlod stedet stærkt skuffede, og kan på ingen måde anbefale nogen at bruge tiden på den lange køretur til Nordals. De 2 1/2 stjerne stedet har her på Trustpilot er ... langt over stedets niveau på service. Desværre. For resten af maden var dejlig, og stedet ligger smukt. Det er stedets direktør og koncept, der er problemet.
Under vejs fik vi i øvrigt at vide flere gange, at hvis man har købt et ophold med rabat, skal man ikke forvente samme service.... jeg forstår simpelthen ikke, hvordan Spotdeals overhovedet kan have en sådan leverandør i sin portefølje. Vi har aldrig tidligere oplevet at blive aktivt diskrimineret, fordi vi hoppede på et godt tilbud.

30. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr