Dyvig Badehotel Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte plads på brasserie til aftensmad. Vi ankom sejlende og blev mødt af en yderst kompetent havnefoged (ved ikke om havnen er en del af hotellet) der var os behjælpelig med fortøjning. I resta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brød til forret virkede som varmet i mikrobølgeovn. Blev hurtigt stenhårdt. Måtte bede om tallerken til brød, ellers skulle vi bruge dugen som smørebræt. Snegle med knas af skal. Boullabaise uden... Mehr ansehen

1. Boutique-Hotel
  2. Gourmetrestaurant
  3. Brasserie

Vom Unternehmen geschrieben

Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. ​ Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred. ​

Akzeptabel

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Spiste frokost på Dyvig Badehotel

Spiste frokost på Dyvig Badehotel. Betjeningen var førsteklasses og vi fik anbefalet en meget velsmagende hvidvin af tjeneren.
Fik lækre sild på rigtig godt brød med en veltilberedt dressing, som passede perfekt til silden.
Derefter havde vi bestilt hvide asparges med rejer. Men i stedet for at servere hollandaisesovs, så fik vi serveret den samme dressing, som vi fik til silden, hvilket var en rigtig dårlig kombination. Vi påpegede det over for tjeneren, men det kunne kokken ikke ændre på.
Til sidst fik en dejlig kage med en udmærket kaffelatte, som desværre var halvkold.
Så rigtig meget godt, men med uheldige elementer som nemt kunne have været undgået🙂🤨

29. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaling for ikke leveret vare

Bookede gourmetophold for 2 men blev desværre nødt til at afbestille om morgenen på ankomstdagen grundet corona. Dyvig sender os en faktura på hele opholdet - dvs. ud over værelset (som jeg synes er helt ok at forlange betaling for), så vil de også have betaling for ikke tilberedt mad og ikke drukket vin. Altså ydelser de ingen udgifter har til. Så pas på med at bestille pakker - du får lov at betale for alt hvis du afbestiller senere end 3 dage før. Det er mig helt uforståeligt at ledelsen på Dyvig ikke kan se deres politik er helt gal. Helt sikkert er det at alle jeg møder får sandheden om Dyvig præsenteret - og jeg kender da en del i mit netværk.

4. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En ok aften hvis Dyvig blot ikke bevidst havde prøvet at snyde

Vi spiste i brasseriet hvilket var en lidt blandet oplevelse. Bøf og pommes frites var gode men tjeneren måtte godt have været lidt mere meddelsom (spurgte ikke om hvordan kødet skulle steges og da vi spurgte efter en manglende sauce og to manglende pommes friter fik vi at vide at de to små (andre steder portions-) anretninger var til deling mellem hhv 3 og 4 personer). Men det, der gør at vi går derfra med en øv følelse, var at teenageren i selskabet til kaffen havde set sig lun på deres “varme chokolade - Valrhona gianduja”, som da også lød meget fristende. Da den kom - efter vi havde betalt - smagte den dog noget besynderlig af en Vahlrona chokolade at være. På vejen ud spurgte jeg derfor tjeneren om det havde været chokoladen - eller om ikke rent faktisk havde været lunken Cocio. Hun indrømmede så med et bredt smil at det skam havde været Cocio, da de desværre ikke havde mere Valrhona (?!). Det mente jeg sådan set ikke de kunne være bekendt at have prøvet bevidst at snyde med og efter lidt frem og tilbage mente tjeneren at jeg kunne få 20 kroner retur for 70 krs chokoladen. Så med andre ord mente hun at det var ok at bede os betale 50 kr for en lunken Cocio som de havde solgt som Valrhona - “for det er hvad en kaffe koster”. Efter endnu lidt frem og tilbage, hvor hun måtte ud og spørge chefen, kom hun endelig tilbage med 70 kr. Ærligt talt Dyvig : Tarveligt at I prøver at snyde en teenager og pinligt at I så ikke bare undskylder med det samme og refunderer. Det er ikke småbeløbet, der er problemet, men det faktum at I helt bevidst prøvede at snyde. Et simpelt råd: Næste gang I løber tør for Valrhona chokolade og vil erstatte det med opvarmet Cocio, så hav den ærlighed at sige det til jeres kunde (inden I serverer den).

6. März 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En skuffende oplevelse,

En skuffende oplevelse,

Efter tidligere at have oplevet Dyvig som en dejligt sted med god betjening, håbede vi på et lignende ophold. Beliggenheden er jo vidunderlig. Værelset fint, men maden uha, de varme retter var kolde, betjeningen lala. Samtidig følte man sig uønsket efter kl. 20.00 idet det gik raskt med at få ryddet af, og gjort klar til næste dag.

23. Februar 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Middelmådig mad i smukke omgivelser

Er lige kommer hjem efter et vinterophold. Værelset var smukt og rent, og omgivelserne særdeles smukke. Vi fik kaffe og god kage ved ankomst. Vi glædede os til 3 retter i Brasseriet. Her var overfyldt, hvilket tjenerne også undskyldte. Maden var middelmådig. Hummerbisque til forret var ok, hovedretten bestod af kalvecuvette, men en slags pommes-anna og den værste sovs ever. Kødet var ok mørt men smagsløst, kartoflen var 100 % sikkert lavet flere dage før, -det var melet og ikke varmt da vi fik det serveret. Sovsen var rødlig og klistret, og blev serveret som en pebersovs. Da tjeneres spurgte os om alt var ok, spurgte jeg lidt undrende til den såkaldte pebersovs, -jeg sagde at det smagte at barbecue sovs med peberkorn. Hun svarede at de godt nok plejede at servere rødvinssovs til, men at det vist var rigtigt at der var bbq i denne sovs. Føj, -det smagte IKKE godt. Desserten var en blødende chokoladekage med en kugle vanille is, på noget knust crumble. Ingen frugt, coulis eller friskt som modspil. Under måltidet blev der borde ledige, og der blev højlydt skramlet og flyttet rundt på borde og stole, -ikke noget med at løfte bordene mere lydløst mm. Vi havde en fornemmelse af at vi bare hurtigst muligt skulle se at blive færdige med at spise. Om natten fik vi begge dårlig mave. Om det er maden, kan vi ikke vide, men vi havde spist det samme og måtte op om natten på skift.
De forsøgte at charge os for vand som stod på bordet og blev hældt op i glas før maden. Vi købte vinmenu og havde ikke bestilt vand.
Super ærgerligt med middelmådig mad på dette smukke sted. De tre stjerner er for omgivelserne.

19. Februar 2022

Nytårsmenu

Fik deres nytårsmenu to go...De må stoppe med at lave så store serveringen. Når de ikke kan styre processen.
Første ret var brændt på. Resten var godt, men forventningerne til maden lever bare ikke op til det de lover.
Da jeg efterfølgende gør opmærksom på den brænde suppe. Får jeg en mail tilbage der fortæller at det ikke er sket ved dem. Så det må jeg have gjort. Jeg har lavet mad nu i 40 år......så jeg kan godt varme en suppe op.....samtidig vil Dyvig badehotel lige gøre opmærksom som på at ret nr. 2 faktisk indeholder trøffel, så de små sort stykker der er i den sauce er ikke noget der er brændt. Den skal være så den. Og trøffel er jo verdens dyreste svamp.
Jeg er jo ikke idiot. Og nævnte ikke saucen med et ord.
De fremstår som snoppet og uhøflige. Ikke et sted jeg lægger flere penge.....

7. Januar 2022

Tak for fantastisk ophold

Kære Dyvig

Tak for et fantastisk ophold i år. Vores familie elsker Als og jeres hotel.

Vi takker meget for den venlige service og den positive stemning, som vi oplevede.

Vi anbefaler alle dette hotel.

Maria

2. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på med at booke i helligdagene. No-go.

Bookede i sidste uge et værelse en enkelt nat i Pinsen 2022 og modtog bekræftelse på bookingen og den aftalte værelsespris. Nogle dage senere modtager jeg en mail - denne gang med en bekræftelse vedhæftet i pdf-format. Til min store overraskelse er der nu tilføjet et Helligdagstillæg på 500 kr. eller 25% oven i den pris jeg tidligere havde modtaget bekræftelse på. Utrolig frækhed og skuffende opførsel af et, efter det oplyste, 4-stjernet hotel. Hotellets svar: "I den oprindelige bekræftelse tages der forbehold for trykfejl og prisændringer" men ingen undskyldning gives. Har herefter valgt at annullere bookingen.

13. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen gennemført kvalitet og…

Simpelthen gennemført kvalitet og service - værelserne og hotellet er stilsikkert sammensat i den romantiske stil i fin balance uden at virke kunstigt som et "legoland". Maden (Gourmetmiddag med 5 retter og vinmenu) var i topklasse - heldigvis med "bid" i råvarerne, så det ikke var uigenkendelig tubemad som man ellers kan opleve på en toprestaurant.

21. November 2021

Skøn dealophold med familie

Skøn dealophold med familie.
Vi var 3 par på et dealophold og vi fik hele vejen igennem en fantastisk service fra et meget venligt og vidende personale.
Eftermiddagskaffen blev nydt i skønne gammeldags omgivelser.
Maden vi fik i Brasseriet var helt igennem perfekt og vinen dertil ligeså.
Morgenmaden var en fornøjelse med alt man kan ønske sig.
Helt igennem et godt ophold og vi kommer helt sikkert igen.

6. November 2021

Dyvig badehotel fantastisk

Har lige haft et fantastisk ophold med min kone, på et badehotel der sætter tiden istå.
Hvis man er til fantastisk mad og og lækre omgivelser, der der skaber stemningen af en forsvunden tid, så træd ind i en tidslomme og nyd roen.
Har nydt stedet, betjeningen og manden, så kan kun anbefale andre at prøve dette smukke badehotel.

28. Oktober 2021

Højt niveau

Det var tredje gang vi skulle på Dyvig Badehotel via en Spotdeal, så vi kender stedet, og vi blev bestemt ikke skuffede. Dejlige værelser med udsigt til vandet, professionelt og venligt personale, aftenmenuen var en kulinarisk oplevelse (!) og morgenmaden var også lækker. En smuk beliggenhed og den hyggelige stemning topper oplevelsen. Vi kommer gerne 4. gang.

2. Oktober 2021

Elendig kundeservice

Ville overraske min kone med en middag på Dyvig Badehotel. Ringede ved 17-tiden for at reservere et bord. Fik det arrogante svar, at jeg kunne ringe i igen i morgen i receptionens åbningstid! Det er godt nok ringe kundeservice.

8. September 2021

Mage til snopperi..

Mage til snopperi... Kunstigt smilende betjening, som køligt afviste vores ønske om et glas vin i aftensolen. Uden bordbestilling kunne vi ikke sidde i de ledige kurvestole.
Hvis du ønsker et glas vin, så køb på forhånd, læg dig for svaj og nyd aftensolen. Så er du fri for dårlige oplevelser på Dyvig Badehotel.

24. August 2021

En skuffende oplevelse

Frokosten skulle i går søndag nydes på Dyvig Badehotel. Dyvig sætter baren højt i sin markedsføring: “Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.” Så forventningerne var store og skuffelsen derfor større. Frokosten kunne i dag kun serveres udenfor, selv om det var ret køligt.
Vi måtte selv finde et bord. Generelt var dugene ret tilsmudsede og der var efterladt krummer fra tidligere serveringer. Vi ventede i 10 minutter og måtte til sidst selv bede om at blive betjent. Mens vi ventede var 4-5 tjenere ude på terrassen på skift. Borde blev afryddet, men INGEN BETJENING. Bestilte hønsesalat hvori jeg stødte på bruskstykker og ben. Min mand bestilte æggekage. Den levede ikke op til betegnelsen “høj gastronomi”. Vi talte, at der var 8 borde hvoraf de fleste var på under 4 personer. Alligevel ventede vi mere 15 minutter på vores drikkevarer, som i øvrigt blev serveret med en sur attitude, og dertil ca. 30 minutter på vores mad. Det er meget sjældent, at vi spiser et sted hvor personalet ikke stikker forbi bordet for at høre om alt er som det skal være, men det bruges åbenbart ikke. Vi kommer nok desværre ikke til at bestille et ophold hos Dyvig Badehotel. Hvor er det synd og skam, når potentialet er så stort. Udsigt og omgivelser er bestemt i top. 1 stjerne for den. Flere stjerner kan vi ikke dele ud for vores oplevelse på Dyvig Badehotel for “En perfekt oplevelse” dét var det langtfra.

16. August 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og hyggelig atmosfære

Generelt en fin oplevelse med en god og hyggelig atmosfære. Godt og velsmagende stykke kød og kylling med sovs, dog var salaten tam og kedelig, øv. Derudover skulle vi også betale 30 kr. pr. mand for vand, hvilket måske liiiiige var i overkanten. Ellers fine toiletforhold, som minder om et rigtigt badehotel 👌🏼

10. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super omgivelser og exceptionel…

Super smukke omgivelser og exceptionel god mad - de er dygtige til lave franske specialiteter som foie gras, kalve brissel og creme brulee 👏👏👏👏👏
Desuden måtte vi gerne have vores lille hund liggende under bordet under middagen hvilket vi virkelig værdsatte 👍 kan KUN give min allerstørste anbefaling👊

10. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr