Min mand og jeg ved godt hvad det vil sige, at besøge et 5 stjernet hotel. Dyvig Badehotel lever slet ikke op til forventningerne, om noget ekstravagant. Søde unge tjenere med store smil, var dog ti... Mehr ansehen
Bestilte plads på brasserie til aftensmad. Vi ankom sejlende og blev mødt af en yderst kompetent havnefoged (ved ikke om havnen er en del af hotellet) der var os behjælpelig med fortøjning. I resta... Mehr ansehen
Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brød til forret virkede som varmet i mikrobølgeovn. Blev hurtigt stenhårdt. Måtte bede om tallerken til brød, ellers skulle vi bruge dugen som smørebræt. Snegle med knas af skal. Boullabaise uden... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Magnifique ophold på Dyvig Badehotel
Magnifique ophold på Dyvig Badehotel.
Endnu engang besøgte vi denne perle på Nordals - og som altid blev vi mødt at et yderst professionelt og venligt personale.
Sublim middag og vine fra en kælder i særklasse.
Dybeste taknemlighed skal lyde til Danmarks smukkeste badehotel.
Fantastisk ophold i smukke omgivelser
Fantastisk ophold i smukke omgivelser. Stemningen er som intet andet sted jeg har været før. Der er tænkt over alle detaljer i indretningen, og det kan ses og mærkes med det samme man ankommer. Her er en dejlig atmosfære, der gør at man føler sig langt væk fra hverdagen og kan slappe helt af. Desuden er betjeningen i restauranterne meget professionel og venlig. Kan kun anbefales!!
Fantastisk oplevelse med altid sublim…
Fantastisk oplevelse med altid sublim restaurant- og vinoplevelse. Simpelthen fantastisk.
Fantastisk oplevelse
Mit ophold på Dyvig badehotel levede op til alle de forventninger man overhoved kan have. Dejlig mad, lækker vin, professionelt personale, skønne omgivelser og et dejligt værelse. Tak for oplevelsen
I det Sønderjyske har vi arvet en…
I det Sønderjyske har vi arvet en merkantil leveregel sydfra, som siger “leben und leben lassen”
Og hvor er det en befrielse at mærke, Danmarks smukkeste Badehotel - Dyvig Badehotel, har taget den til sig, helt ind under huden.!
Omgivelserne gør det nemlig ikke alene - betjeningen, maden og smilene bliver serveret som et festfyrværkeri af oplevelser i huset. Amstrup og hans team’s opmærksomhed over for gæsten er udovertruffen og kunne man give Dyvig Badehotel den femte stjerne - var den hermed givet.!
Danmarks hyggeligste Badehotel…
De varmeste anbefalinger Mvh. Bjarke
Virkelig god service og rigtig sød…
Virkelig god service og rigtig sød personale😊
Vi var nede og spise i sommerferien og vi blev taget godt i mod og vist ud på terrasse til vores bord og fik en rigtig dejlig service med god mad og lækker vin.
Så kæmpe oplevelse med lækker mad så det kan andbefales😊😊
Kæmpe anbefaling herfra
Utroligt smukt og hyggeligt hotel og hvor maden er i særklasse. Vi har besøgt denne smukke perle nogle gange nu og det er altid en fantastisk oplevelse.
Rigtig god service og de skønneste værelser.
Den smukke terrasse er godt placeret, utroligt flot og med udsigt over den hyggelige havn.
Vi kommer helt sikkert igen og vi glæder os allerede meget til vores næste besøg
Dyvig er et fantastisk sted!
Dyvig er et fantastisk sted!
Jeg har igennem 6 år kommet på Dyvig Badehotel flere gange om året og hver eneste gang, bliver jeg overvældet over det engagement og den personlige, varme betjening, som ALTID er tilstede.
Vinen, maden og stedet er fremragende!
Jeg har inviteret familie og vennepar, der er vant til at komme de bedste steder i landet med til Dyvig Badehotel- og de har nydt det i en grad, som har gjort, at de nu vælger Dyvig Badehotel som deres yndlingssted.
Her slapper man af, man nyder gourmet mad og vin i høj klasse i luksuriøse omgivelser, men med en vildt hyggelig og afslappet stemning.
Dyvig Badehotel er klart en oplevelse værd - hver eneste gang!
Vi kører langt for at komme til Dyvig, men vi gør det med glæde - også for en frokost, men allerhelst for et langt ophold. Vi har også holdt unikke fester med stor succes.
Dyvig Badehotel er en klasse for sig!
Et par helt fantastiske overnatninger…
Et par helt fantastiske overnatninger med sublim service fra det øjeblik vi blev modtaget i receptionen og igennem hele vores skønne ophold, vi vender helt sikkert tilbage 🙌☀️
Dyvig Badehotel…
Det mest fantastiske sted hvor både gastronomi og service er helt i top. Luksus og kvalitet hele vejen igennem ligefra de skønne værelser, den sublime mad og det utrolig serviceminded personale - jeg glæder mig allerede til næste besøg
DYRT, flabet og ikke pengene værd!
Dårlig stil, DYRT og flabet opførsel.
Prissat som et 5* hotel - men ligger langt under niveau!
Ved ankomst til restauranten var bordet ikke klart, til trods for at der langt fra var travlt.
Vi måtte derfor selv hjælpe med sætte bordene stole på plads.
Efter seating kom overtjeneren med to karafler postevand, som vi klog af skade*, valgte at takke nej til.
Dette medførte at vandglas på bordet nærmest blev flået af, så de klirrede.
*vi er tidligere blevet bonnet 30,-/mand/barn for postevand, selv om vi købte 3 flasker vin, og som 2 ud af 9 drak et lille glas af.
Se iøvrigt de andre anmeldelser!
Vi var blevet bedt om at bestille på forhånd, og vælge maksimalt 3 hovedretter. (Vi var 6 voksne og 3 børn) Maden var udemærket, men børneretterne (Pasta Bolognese og Kyllingebryst/nuggets til 185,-) var smagløse og uinspirerende.
Til maden skulle vi dele 4 små portioner halvkolde og slatne pommes frites.
Vi startede med at bestille en flaske vin til de 6 voksne, men tjeneren fyldte glassene så der kun var til 5 1/2 glas!
Dette var helt tydeligt med fuldt overlæg, da han havde den næste flaske med på bakken, og med en sidekommentar om at han havde forberedt den næste flaske, åbnede han uden vores accept den og skænkede det sidste halve glas.
Vi blev irriterede, da det er flabethed ud over alle grænser og lugter af et forsøg på at sælge så meget som muligt, uden stil.
Da vi skal betale påpeger vi at vi kune har bestilt én flaske vin og ikke to som på regningen går overtjeneren småagressivt igang med et skuespil og kigger “forvirret” på bordet og konstaterer at der er taget hul på to flasker.
Han siger også at vi aftalte at den næste flaske skulle forberedes og skænkes fra hvilket vi nægtede.
Vi fastholder kun at ville betale for den ene flaske vi havde bestilt, hvorefter han snurrer rundt på hælene med et flabet “super”
To minutter efter kommer der en ung kvindelig tjener ud og rækker, tydeligt instrueret, dankortterminalen frem, og da vi beder om at kontrollere regningen inden betaling, ser vi at han stadig IKKE har fjernet den 2. flaske vin men blot bedt en yngre tjener om at tage betalingen på beløbet.
Godt forsøgt :(
Vi forklarer hende situationen og hendes håndtering er professionel og hun får rettet regningen til og vi betaler.
Vi kommenterer den amatøragtige håndtering fra overtjeneren og hun siger noget om hans temperament.
Det undrer mig ikke at branchen har svært ved at skaffe nye unge talenter, når de skal tage skraldet for overtjeneren.
Det ærger mig dog at overtjeneren formentligt også får del i de drikkepenge vi gav den unge pige.
Vi ville gerne have smagt en anden vin fra deres store vinkort og drikker normalt 2-3 flasker i selskabeligt lag - men denne provokerende opførsel gjorde at vi nøjedes med den ene flaske.
Vi sprang også desserten over!
Gode råd:
1. Vælg en anden restaurant
2. Se nummer 1.
3. Skal du absolut spise der, så kig lige på anmeldelsen igen.
4. Skal du virkeligt spise der, afvis vand ved bordet - du bliver afregnet 30,-/mand - store som små.
5. Skænk selv din vin - de kan åbenbart ikke fordele en flaske i 6 glas.
6. Vær forberedt på en flabet og overlegen betjening.
Vis færre
Uartigt.
Besøgte i dag brasseriet. Maden var fair til prisen, lokalet og omgivelserne fine og overvejende behagelig betjening.
Vi blev modtaget af en tjener, som foreslog en velkomstdrik af en slags. Han blev tydeligt forundret, da vi gerne ville vide prisen på en gin og tonic, men kunne dog fortælle, at sådan en fyr kostede 95 kr.
Da vi efterfølgende fik nærstuderet regningen, viste det sig at det var en gin som kostede 95,-; tonic var kommet oveni med 45 kr. Kan man komme meget tættere på bondefangeri... eller kan man kalde det det, der er værre?
Og så er der det med vandet: vi bad selv om vand til 2 personer, og for det måtte vi bøde 2 x 30 kr. Halvdyrt for vand som hverken var isafkølet eller piftet op med citrus. Men det værste er, at vandet på regningen blev noteret som kildevand! Ikke et ondt ord om vandværksvand, men kan man virkelig tillade sig at kalde almindeligt vandværksvand/ postevand for kildevand?
Brasseriet bør virkelig overveje om de kører en etisk acceptabel profil.
Rigtig god og venlig betjening
Rigtig god og venlig betjening.
Virkelig lækker mad. Prøv tatar som forret og du vil ikke blive skuffet. Jeg vil anbefale sommerbuk som hovedret.
Super vel smagende ret fra kokken
Sejler du til Dyvig badehotel så er det en af disse ting mand skal opleve her i livet
Hold jer langt væk fra dette sted
Hold jer langt væk fra dette sted! Gavekort til ca. 3.500 kr. udløbet p.g.a. Corona? Iflg. dem var Corona kun et problem i 2 måneder - lever de på en anden planet?
:-(
Dårlig stil på håndtering af Corona! Gavekort bliver ikke forlænget selv om hotellet har været lukket helt, og delvis! Hvem synes det er spændende at få maden serveret på værelset, som var en mulighed et stykke tid?
Eneste svar fra jer er dette:
Vi har også lært meget af Corona, som kun har været 2 måneder i 2020 samt i 2021 - vi åbnede den 4 marts med værelser og menu mm. på værelset dette kunne i sagtens have benyttes Jer af.
Nej, kan bestemt ikke anbefale Dyvig😤
Dårlig betjening
Dårlig betjening , hvor retterne bliver serveret på så forskellige tidspunkter at man ikke har en chance at spise sammen. Og når man spørger høfligt om der var sket fejl i køkkenet, får man svar :”velbekomme” og tjener som skynder sig væk.
Sikke en betjening… uhørt…pinligt
Alt for dyrt.
Det virker som om, at alle priser i skipperstuen er steget med 100 kroner siden sidst - for 2 år siden.
Det er vildt dyrt!
Dyvig Badehotel under niveau og ikke pengene værd
Vi besøgte Dyvig Badehotel Grundlovsdag og må sige, at vi alle fire var skuffede.
To af os fik burgere med hakket wagyu-oksekød. Bøfferne var overtilberedte, næste well done, og burgerbollerne var ikke hjemmelavet, ligesom skiverne af syltede agurk. Burgerne levede ikke op til det niveau, som kødtypen lagde op til. Vil gå så langt at sige, at burgerne på en café i Sønderborg er lige så gode og billigere.
Med til burgerne fulgte pommes frites, hvilke var fuldstændig gennemstegt i frituren - tjeneren blev gjort opmærksom herpå, men forholdt sig ikke yderligere hertil.
En af os bestilte rib eye og måtte vente 5-10 minutter på sovsen, efter at alt andet var serveret!?
En anden ville prøve østers for første gang, hvortil den ene tjener anbefalede den dyreste østers - hans kollega gjorde det stik modsatte og mente at man burde starte med den billigste. Det gjorde vi så.
Og så til vandet, som nævnt så mange gange her på TP - 120,- DKK for to flasker vand. Godt nok var den ene tilsat kulsyre, men alligevel. Vi var overraskede over at vand koster, da vi ikke specifikt bad om vand. Desværre nærlæste vi først regningen efterfølgende.
Af positivt kan nævnes brødet der blev serveret, omgivelserne og hotellets generelle fremtoning.
Men vi kommer ikke retur, kvaliteten matcher IKKE prisen, faktisk synes kvaliteten ikke højere end de mange fortorvscaféer i Sønderborg - så hvorfor så køre til Nordals for at spise!?
Endte op med at være lidt ØV
Vi var 4 venner som spiste en lille frokost på Dyvig Badehotel. Vi bestilte en flaske vin og almindelig vand til maden. Maden og vinen var god, og levede op til vores forventning, så vi kørte videre med en god fornemmelse for stedet. Den gode fornemmelse blev desværre ødelagt, da vi nærlæste regningen. 120 kr. for 2 små flasker postevand, det må i kunne gøre bedre. Vi følte os godt og grundigt taget ved næsen.
Vi bliver hverken rige eller fattige af beløbet, men det ville have været god opførsel at orientere kunderne om, at det var nærmest guld man fik serveret.
Så alt i alt er det nok ikke sandsynligt, at vi vender tilbage til Dyvig.
Dårlig service!
Lever ikke op til forventningerne.
Det er ikke prisen værd og de er særdeles ufleksible ift afbestilling. Vi rykkede vores ophold fra februar til maj, da de havde lavet dobbeltbooking. Det var OK for os og de gav også en god kompensensation for det, men desværre blev vi nødt til at rykke det i maj, da vores venners datter, som vi skulle afsted med, fik konstateret hoftedysplasi en uge inden opholdet, men vi kunne ikke rykke det.
Virkelig dårlig stil!
Uheldig middag med sammenstikning af vinrester
Uheldig middag
I april 2021 besøgte vi Dyvig Badehotel og p.g.a. coronaen blev vi tilbudt "In room dining" og alt fungerede rigtig godt, så ved en ny SpotDeal måtte vi prøve igen i marts 2022.
Det skulle vi aldrig have gjort - middagen var en katastrofe - alle "SpotDealerne" (ca. 40 gæster) blev placeret meget tæt i et alt for lille lokale, brødtallerkener, brødkurv, brugte vinglas stod på bordet og ledsagede alle retterne. Vi flyttede brugt service op i vindueskarmen uden at tjeneren tog notits af det. OK to tjenere var sikkert utilstrækkeligt til de mange gæster.
Ved et stort rundt bord midt i lokalet kunne vi følge at vinene i den ledsagende vinmenu løbende blev stukket sammen af rester fra andre flasker! Det er måske praksis på Dyvig Badehotel, men tjenerne kunne måske skåne gæsterne for at følge denne praksis og henlægge "sammenstikningen" til fx i køkkenet.
Velbekomme - nej vi gider ikke besøge Dyvig Badehotel igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.