Deichmann Sverige Bewertungen 695

Das sagen Bewerter

Unternehmensdetails

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

I Sverige har vi hela 31 Deichmann-butiker innehållande ett stort utbud av skor för alla åldersgrupper. Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment – både online och i våra fysiska butiker. I alla våra butiker erbjuder vi kunnig rådgivning och hjälp med att hitta din perfekta matchning för skor. Om den önskade varan är utsåld i butiken men finns tillgänglig på annan ort kan du snabbt och lätt beställa den eller göra en ”click & reserve” i din närmaste Deichmann via webbshoppen.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bra bemötande center syd

Var på Deichmann på center syd i tisdag. Blev direkt bemött med ett leende av en ung tjej med mörkt hår, som hjälpte mig att prova ut olika skor till mig och tog sig tid. Jag fick också bra råd om hur jag ska ta hand om mina skor. Kommer handla här igen.

17. März 2026

Sämsta NOVA LUND

Köpte en handväska 26 november. Innertyget i ytterfickan lossnade där den var limmad och fransade sig så de trådarna fastnade i dragkedjan. Jag gick tillbaka för att reklamera. Biträdet gick med väskan till butikschefen som hälsade att jag varit oaktsam och därför hade tyget fastnat i dragkedjan. Så är det alltså INTE men butikschefen vägrade att komma ut från sitt kontor och ens prata med mig. Detta är NOVA LUND.

28. Januar 2026

Hej Madelein!

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Dina synpunkter är viktiga för oss, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så tittar vi närmare på ärendet.

Hemskt!

Jag har köpt ett per vinterkängor till min son. De kostade 650 kr. Han har använt i 2 månader bara. Tyget på framsidan gick bort och vatten läcker in så att fötterna blir genomblöta. Kontaktade butiken men de vägrade reklammera och de sa att det är en vanlig slitage. Köpte skorna i oktober. köp aldrig mer från denna butik så de har sämsta kvalitet på skor !

26. Januar 2026

Hej Ghina!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte vinterkängor och säljaren sa att…

Köpte vinterkängor i Lund och säljaren sa att man har 90 dagars returrätt, kängorna är hårda och obekväma när man använt dem en stund och blixtlåset hänger sig konstant. Har varit i butik två gånger utan att varken få byta eller returnera kängorna som jag inte kan använda. Kommer aldrig att köpa något hos dem igen.

15. November 2025

Hej Carina!

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Dina synpunkter är viktiga för oss, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på: https://www.deichmann.com/sv-se/contact så tittar vi närmare på ärendet.

VARNING för denna skoaffär

VARNING för denna skoaffär! De tar inget ansvar alls för sina produkter och har ett oprofessionellt bemötande. Försökte reklamera skor som gått sönder så att de inte går att använda alls på bara ett par månader, men det var som att prata med en vägg. Fick höra att det är normal slitage. Man kan ju undra hur affären tänker kring sina produkter när de tycker det är normalt att ett par skor bara ska hålla i 2 månader?!

16. Dezember 2025

Antwort von Deichmann Sverige

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Dina synpunkter är viktiga för oss, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på https://www.deichmann.com/sv-se/contact så tittar vi närmare på ärendet.

Landrover vattentäta skor

Köpte ett par vattentäta skor m märket landrover. Jätte sköna och bekväma. Tyvärr blev ett hål i sulan och det läckte in vatten. Hade inte sparat kvittot. Det hade nästan gått 2 månader sen köpet. Möttes av en jätte trevlig kille i boråsbutiken. Inga problem att reklamera. Fick välja om jag ville ha presentkort eller ett par nya likadana. Tog ett par likadana.

1. Dezember 2025

Hej Yvonne,

Tack så mycket för din recension. Det glädjer oss att du är nöjd och vi uppskattar att du valde att dela med dig av en god upplevelse du haft hos oss.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte ett par landrover skor för 3…

Köpte ett par landrover skor för 3 veckor sedan. Butiken gör reklam för waterproof och när jag gick i skorna när det snöade blev jag bara efter några minuters gång hela plask blöt ända in på fötterna. Var på Deichman i Lund för att reklamera men möttes av en otrevligt butikschef som vägrade att reklamera för att de inte är vinterskor. Jag förklarade att även om jag gått i regn hade dom inte hållit tätt. Så med andra ord är deras waterproof inte waterproof, vilket då är falsk marknadsföring.

21. November 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nonchalant bemötande av ljus tjej med…

Nonchalant bemötande av ljus tjej med långt hår på Deichmann C4 Kristianstad idag. Hon låtsades inte höra när jag bad henne om hjälp. Den andra tjejen kom sen och försökte hjälpa. Köpte skor, lämnade tillbaka direkt. Därför att jag hade aldrig gillat skorna efter detta…

21. November 2025

Antwort von Deichmann Sverige

Tack för att du tagit dig tid att dela ett omdöme.

På Deichmann strävar vi alltid efter att erbjuda en behaglig upplevelse och ett gott bemötande. Så vi är ledsna att höra att du haft en dålig upplevelse hos oss.

Om du har några specifika synpunkter eller frågor är du välkommen att kontakta oss på : https://www.deichmann.com/sv-se/contact.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Fruktansvärda

Min dotter fick skor i födelsedagspresent, alla på kalaset sög när hon öppnade paketet och såg att ena skon var smutsig/sliten och vi alla sa att dessa behöver bytas/reklameras. Hon går till butiken och där vägrar dom hjälpa henne, i stället påstår dom att hon orsakat detta själv och gått ute med skon. Kan säga att dom dessutom var mycket otrevliga och oförskämda. Man såg väldigt tydligt att klackarna såg fina ut och att den andra skon var felfri.
Jag har hört av mig till kundtjänst och efter mycket om och men samt jagande fick jag till svar att dom nekar reklamation och påstår att butikschefen sa att skon inte såg ut så när den såldes (skickade med bilder och kvitto som bevis i mejl på Boda skorna och på klackarna) men dom fortsätter att påstå att min dotter ljuger och egentligen jag och alla andra på kalaset gör det också!
Att bete sig så här mot min dotter gör mig så fruktansvärt förbannad!!!!
Aldrig mer Deichman
På: rimligt att gå med en sko utomhus (eftersom den andra var felfri)

14. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alltså besökte i gränby i Uppsala

Alltså besökte i gränby (Uppsala). Under all kritik!!
Ny personal vore på sin plats eller lite utbildning i hur man beter sig

18. Juni 2025

Antwort von Deichmann Sverige

Tack för att du tagit dig tid att dela ett omdöme.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very Disappointed – Poor Product Quality andVery Disappointed – Poor Product Quality and Rude Staff at Deichmann Väla Helsingborg

Bad experience

I bought a pair of shoes from Deichmann Väla Helsingborg, and after just 6 months, the inside of the shoe wore out and started hurting my leg. When I went to the store to show the issue, the staff dismissed it, saying it was not a quality issue and told me to come back another day when the manager would be there.

I went again as they asked, but it was clear they had already made up their mind not to help me – no return, no exchange, no solution. The staff were also very rude and unprofessional.

I visited another shoe store to get a second opinion, and they confirmed that the damage was due to poor quality. Still, Deichmann Väla Helsingborg refused to take any responsibility.

Very disappointing experience, both in terms of product quality and customer service. I would not recommend buying shoes from this store to anyone.

10. Juli 2025

Reklamation

Köpte dyra märkesskor som gick hål i tyget uppepå efter två månader. Reklamerade i butik i Kalmar, men tjejen där påstår att det är normalt slitage och ”och man har gått emot med tån där och skarvat” enligt henne.
Vid normalt slitage går inte skor sönder på två månader.
Har aldrig någonsin haft ett hål på det stället i mina skor och har de då använd i åratal.
Men det som mest irriterade är bemötandet av sina kunder och påhopp/påstående hon gjort. 🤬

Aldrig mer Deichmann!!!

29. Mai 2025

Reklamation

Har handlat många gånger på Deichmann...hela min familj..men..det blir inte mer besök på den affären ..iaf i FARSTA CENTRUM....ville reklamera ett par vita skor som efter tvätten blev gula...Har varit där 3 gånger..en av de anstälda(en blond kvinna) var jätte gullig och hjälpsam,men hon kunde inte bedöma saken ..
Då tiii slut träffade jag "en butik ansvarig " en tjej från Indien eller Pakistan(kommer inte ihåg hennes nam)n ,som hade ingenting med den titttel att göra!!!
Bedrövlig bemötande ,noll känsla för att hjälpa till ,nonchalant och noll service inriktad !!!
Den här jobbet är definitivt inte för henne!
Trist, men för mig det sista gången jag har handlat i Farsta ..

7. Mai 2025

Otroligt dålig service

Otroligt dålig service, hade köpt ett par skor för 2 månader sedan som sulan totalt sprack undertill och ville reklamera dem men butikschefen sa att jag ljög och fick inte lämna tillbaka dem

25. April 2025

Köpte ett par vinterskor 799kr

Köpte ett par vinterskor 799kr. Använde om till och från jobbet EN gång, kännde att dom var för små, fick inte byta till större. Jätte otrevlig kille i kassan i hageby.

17. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En av de sämsta butikerna i Sverige

En av de sämsta butikerna i Sverige. Företaget respekterar inte villkoren för att returnera produkten. Dåliga anställda, Jag köpte skor online. de anställda i butiken i Norrköping vägrar att returnera produkten en dag efter köpet, under förevändning att betalningssättet var via PayPal. anställda i butiken är mer upptagen med att dricka juice än att hjälpa kunden i Norrköpings butik .

5. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig kvalité och tar ej ansvar för sina varor

Min mans skor sprack i sulan efter 3 månader men Deichmann menar att det är pga slitage och vägrar ta emot dom som reklamation. Riktigt dåligt, vi kommer inte handla här igen!

14. September 2024

Hej Helene

Tack för din feedback.

Beklagar att kvaliteten inte levde upp till dina förväntningar.

Deichmann har reklamationsrätt i upp till tre år vid fabrikationsfel. Deichmann tar endast emot en reklamation där defekten på varan uppstått på grund av ett fabrikationsfel. Det är upp till butiken att göra en bedömning och ta ett beslut kring detta.

Om du har köpt skorna på nätet är du välkommen att skicka bilder på skorna och skadan till onlineshop-se@deichmann.com

Ha en fortsatt fin dag.

Ingen reklamationsrätt eller konsumentköplag

Se nedan för följande konversation i butik och sen med kundtjänst på onlineshop. DEICHMAN skickar felaktiga varor som man lägger ner tid på att reklamera utan att de bryr sig eller återkopplar, noll förtroende för denna firma. Köp inte hos DEICHMAN, om du vill ha en vara du kan reklamera. De skickar felaktiga varor som det är DU som kund som måste hantera kostnadsfritt till nackdel för kunden och fördel för D, som hoppas att du ger upp dina rättigheter som konsument.

KONTAKT MED DEICHMAN

Hej igen,

Tack för ert svar, det var väldigt talande.

Både bemötandet i butiken och att ni vägra svara på min reklamation visar väl på vad ett köp hos D innebär och hur detta företag ser på sina kunder.

Vänligen

Tomasz Striner

Från: Tomasz Striner
Datum: tisdag 17 september 2024 15:28
Till: deichmann
Ämne: Reklamation och frågor gällande order nr:1968086

240917 - Deichman - Reklamation foppatofflor

Idag packade jag upp de Bluefin foppatofflor jag beställt från Deichman onlineshop (nedan kallat D), order nr:1968086. Priset för tofflorna inkl frakt var nästan fem gånger så mycket som de foppatofflor som finns att köpa hos Jula, vilket gör att D:s tofflor bör vara felfria och ha en bra kvalitet. Eftersom jag har två par av exakt samma modell av foppatofflor som jag är väldigt nöjd med, förväntade jag mig inget annat.

När jag packade upp tofflorna upptäckte jag att vänster tofflas rem inte gick att få över kanten på tofflan, utan halkade av och satte sig ovanför dess överkant (se bif film med bevis på detta). Försökte många gånger sätta fast remmen som den skulle sitta, med samma negativa resultat varje gång. Eftersom jag haft foppatofflor med en felaktig rem tidigare som snabbt lossnat och innan dess skavt på min fot bestämde jag mig för att reklamera de aktuella tofflorna till D.

Jag valde att gå till D:s butik på Mobilia i Malmö för att utföra en reklamation för tofflorna i enlighet med bestämmelser om fel i vara i konsumentköplagen, där det framgår att jag har rätt till en likadan felfri vara och skadestånd som orsakats av den felaktiga varan. Den personal jag mötte i butiken tyckte dock annorlunda, och såg varan varken som felaktig eller att jag skulle hävda konsumentköplagen för det köp av foppatofflor jag gjort hos D. Istället för att konstatera felet hämtade den kvinnliga personalen ett par foppatofflor i storleken under dem jag köpt och krävde att jag skulle gå runt i dem för att hon skulle se vad som var felet, hon betvivlade fanns. Tofflor i min storlek saknades i butiken, sa hon. Detta trots att hon fått de felaktiga tofflorna jag köpt hos D och att jag pekade ut för henne det par av mina gamla exakt likadana tofflor som jag hade på mig, där hon kunde se skillnaden mellan de felaktiga tofflorna som jag köpt hos D och ett par felfria tofflor.

Samtalet med personalen var stundvis ganska agiterat och jag sa efter ett tag till henne att jag kommer att spela in det, vilket gjorde det hela ännu mera uppskruvat. Det nyss beskrivna inspelade samtalet går att begära ut från mig för påhörande, om så önskas. Jag fick förklarat för mig åtskilliga gånger att det inte var fel på tofflorna och att det som högst kunde bli tal om att personalen beställde nya tofflor till mig. Varken konsumentköplagen eller dess bestämmelser om fel i vara var härvid aktuella, uppfattade jag det som. Personalen kontrade flera gånger mina påpekanden om att jag fått en felaktig vara och hade rätt att reklamera den enligt konsumentköplagen med att jag var otrevlig och skulle lämna butiken. Vad jag sagt eller gjort som var otrevligt fick jag inget svar på. Istället tillkallade personalen vakter för att slänga ut mig från D:s butik, som jag givetvis lämnade frivilligt när de anlänt. Med grund i ovanstående ser jag fram emot att D senast den 20 september 2024 besvarar följande tre frågor innan jag går vidare i detta ärende:

1. Är de foppatofflor jag köpte hos D felaktiga?

2. Gäller konsumentköplagen för ett köp hos D?

3. Är det rätt att jag blev utslängd från D:s butik på Mobilia i Malmö när jag hävdade 1-2 ovan?

Jag lämnade visitkortet jag haft på den juristfirma jag jobbat i senast hos D:s personal i deras butik på Mobilia i Malmö, innan jag gick mellan de två vakterna som tillkallats av personalen och lämnade butiken.

Malmö den 17 september 2024

Tomasz Striner
jur kand

20. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick omkring med ett par skor jag köpt…

Gick omkring med ett par skor jag köpt i en galleria ett par minuter, och märkte de inte riktigt passade. Var på gränsen att jag inte fick byta ut dem pga. snål kassörska (i Umeå).

Aldrig igen.

19. September 2024

Hej Ree

Tack för din feedback.

Jag är ledsen att skorna inte levde upp till förväntningarna. Du är alltid välkommen att komma tillbaka och prova en annan modell som passar din fot bättre.

Ha en bra dag.

Skor som går sönder efter 6 månader

Jag köpte ett par skor i April för vardagligt ändamål, som efter 1-2 månader fick ett hål i tyget (innanför ena skon). De godtog inte en reklamation då de ansågs vara slitage.

Nu efter ca 6 månader så är de redan hål på undersidan av båda skorna, som gör att de läcker in vatten från hälen.

De tycker jag är riktigt tråkigt att ett par skor på ca 400-500 kr ska gå sönder så fort.
Jag har försökt vara försiktig med skorna, med normalt användande (alltså inte löpning, bara promenad hastighet).

Märket på skorna var Hummel, som kändes ok i butiken men efter 6 månader verkar vara av ganska dålig kvalitet.

Tyvärr sänker detta mitt förtroende för Deichmann, så kommer leta skor på annat håll nästa gång.

10. September 2024

Hej Daniel

Tack för din recension och för dina synpunkter.
Beklagar att kvaliteten inte levde upp till dina förväntningar.

Ha en fortsatt fin dag.

Deichmann kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr