Deichmann Sverige Bewertungen 695

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var på Deichmann på center syd i tisdag. Blev direkt bemött med ett leende av en ung tjej med mörkt hår, som hjälpte mig att prova ut olika skor till mig och tog sig tid. Jag fick också bra råd om hur... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en handväska 26 november. Innertyget i ytterfickan lossnade där den var limmad och fransade sig så de trådarna fastnade i dragkedjan. Jag gick tillbaka för att reklamera. Biträdet gick med väska... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har köpt ett per vinterkängor till min son. De kostade 650 kr. Han har använt i 2 månader bara. Tyget på framsidan gick bort och vatten läcker in så att fötterna blir genomblöta. Kontaktade butik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte ett par vattentäta skor m märket landrover. Jätte sköna och bekväma. Tyvärr blev ett hål i sulan och det läckte in vatten. Hade inte sparat kvittot. Det hade nästan gått 2 månader sen köpet. Mö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

I Sverige har vi hela 31 Deichmann-butiker innehållande ett stort utbud av skor för alla åldersgrupper. Vi kan erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment – både online och i våra fysiska butiker. I alla våra butiker erbjuder vi kunnig rådgivning och hjälp med att hitta din perfekta matchning för skor. Om den önskade varan är utsåld i butiken men finns tillgänglig på annan ort kan du snabbt och lätt beställa den eller göra en ”click & reserve” i din närmaste Deichmann via webbshoppen.

3.3

1 Stern

Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Beställde skor till barnbarnen

Beställde skor till barnbarnen. Verkar helt okej. Nöjd.

23. Juni 2023

Hej Britt-Marie,

Tack för din recension. Vi hoppas dina barnbarn är glada för sina nya skor!

6. August 2023

Hej Rana,

Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår snabba leveranstid då det är något vi arbetar hårt för. Tusen tack för din recension och för att du väljer att handla hos oss på Deichmann!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Super nöjd

18. Juli 2023

Hej Manuela!

Tack för din recension! Vi lägger oerhört stor vikt vid att kunna leverera snabbt – därför gläder det oss extra mycket när vi får positiv feedback rörande just detta.

Snabba och bra.

15. August 2023

Antwort von Deichmann Sverige

Tusen tack för de fem stjärnorna, Linda!

Antwort von Deichmann Sverige

Tack för din recension, Sara!
Det gläder oss att du uppskattar vårt stora utbud och våra priser.

Snabbt enkelt

Bra !! Inga problem

Hej Mats,

Tack för din fina recension – den betyder mycket för oss.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra att kunna prova i fysisk butik o…

Bra att kunna prova i fysisk butik o sem beställa samma på nätet

18. Juli 2023

Antwort von Deichmann Sverige

Tack för din recension, Katarina!
Det glöder oss att du uppskattar denna service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande o snabb leverans

27. Juli 2023

Hej Mona,

Tusen tack för de fem stjärnorna! Fantastiskt att du är nöjd med vår service - det betyder mycket för oss.

Snabb transport

21. August 2023

Hej UllaKerstin,

Vi är väldigt glada över att du uppskattar vår snabba leveranstid då det är något vi arbetar hårt för. Tack för din recension och för att du väljer att handla hos oss på Deichmann!

Allt vart snabbt.

27. August 2023

Hej Sanja,

Bra passform

Köpt två par skor. Jättenöjd båda gångerna. Skorna passar mina fötter perfekt!

16. Juli 2023

Antwort von Deichmann Sverige

Tack för din fina recension, Lotta.
Det gläder oss att du är nöjd med dina nya skor!

Ha en fortsatt fin dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alldeles för hårda

9. August 2023

Hej Marita,

Tack för din recension.
Beklagar att skorna inte levde upp till dina förväntingar.
Vi hoppas du ska kunna hitta ett annat par som passar din komfort bättre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast delivery and great product

Variety and great products. All the shoes i bought were very good quality 👌

1. August 2023

Hi Vilma,

Thank you for the review and for your positive feedback. We are glad that you are happy with your new shoes!

We wish you a good day.

Kind regards
Deichmann customer service

Antwort von Deichmann Sverige

Tusen tack för din recension!

Ha en fortsatt fin dag.

Hej Camilla,

Tack för din fina recension. Roligt att du är nöjd med ditt köp!

Paketet hämtades inte ut

Paketet hämtades inte ut, det gick tillbaka.

10. August 2023

Hej Maria,

Tack för din recension.
Ett paket ligger hos postombudet i ca 7 dagar. Om paketet inte blir uthämtat inom denna period, går det automatiskt i retur till vårt lager.
Beklagar att du inte lyckades hämta ut ditt paket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deichmann ger mig alltid bästa…

Deichmann ger mig alltid bästa service!!
Älskar deras skor!
Tack!!!

Antwort von Deichmann Sverige

Wow! Tusen tack för din fina recension Anna.
Det betyder väldigt mycket för oss!

Tack för att du väljer att handla hos oss på Deichmann!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Ett fantastiskt företag!

Deichmann har riktigt bra produkter. Jag har handlat från dem ett flertal gånger, både på nätet och i fysisk butik.
Min senaste beställning gick i retur, på grund av obefintlig kommunikation från PostNord. Jag tog då kontakt med kundtjänst på Deichmann, och förklarade min situation.
Den hjälpen jag fick var helt fantastisk! Jag kunde göra om beställningen, till samma pris, trots att en av kampanjerna hade gått ut. Helt enastående! Jag är sååå tacksam!

3. August 2023

Antwort von Deichmann Sverige

Wow, stort tack för din fina recension och för din positiva feedback. Det betyder mycket för oss! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår service, och vi är väldigt glada för att du väljer att handla hos oss på Deichmann!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Deichmann kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr